Μολις γυρισα και εγω απο Αιγιο παιδακια. Σορρυ που δεν ηρθα αλλα γνωριζετε την γκρινια ε?????
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Μεγα ΣπηλαιοΑρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
5. λίγο πιο πάνω είναι το μοναστήρι...![]()
Φοβερα αξιοθεατα ειδαμε και σημερα.
Ενα μοναστηρι που ηταν κλειστο, ενα σπηλαιο που μπαζει, και καμια δεκαρια φορες την φατσα μου![]()
Ρε βαλτε καμια φωτο της προκοπης!:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μαμω ΤΣι βολτες! φανταστικη! η καλυτερη
μετα γυρίσαμε απο Λεβιδι και ετσι γυρίσαμε τη μιση Πελοπόννησο σχεδον
ολα τέλεια εκτος της αμαμητης ξεναγου που μας έδειξε τη σπηλια και τη τιμη της εισοδου 8 ευρω το ατομο!(αν και μονο εγω και η evi πληρώσαμε ολοκληρη νομιζω... ρεμαλια φοιτητες τη σκαπουλαρατε!)
τσαμπα ανησυχούσα.... 2 στασεις για καφε +1 σταση για φαι, συνολικό κοστος κατω απο 10 ευρω!!! και σε τι μερη!
8 ατομα ηρθαν... οι αλλοι απλα ΧΑΣΑΤΕ
αντε και αλλα τετοια![]()
Συμπληρωνω οτι περασαμε οντως γαμω.:rotflmao:
Οι διαδρομες φοβερες, τοπιο απιστευτο, ακομα και η βροχα γαμω ηταν, κατεβασε λιγο και τις θερμοκρασιες.
Το σπηλαιο ηταν οντως μια ωραια εμπειρια, αλλα αν εδινα και εγω 8 ευρω σαν τα αλλα τα θυματατωρα μιλαμε θα ημουν πολυ θυμωμενος λεμε.
Στην εισοδο του σπηλαιου ειχε και ενα guest log που σημπληρωναν οι επισκεπτες κατα την εξοδο και εκτος απο το οτι Ελληνες και ξενοι εβριζαν την συνοδο που ανεφερε ο ιντης και γκρινιαζαν για τα 8 γαμωευρω, διαβασα και κατι κορυφαιες ατακες απο ξενους.
Καλα κοιταξτε τι εγραψε ενας τυπος.
"Τhe tour guide was very very very rude (κανας Ιταλος θα το εγραψε αυτο),and she made us walk, and when she talked, she made us stand still in the cave and water was falling on our heads fron above" :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΡΑlol,rofl και OMG λεμε, ρε μεγαλε σε σπηλαιο λιμνων ησουν τι ηθελες να σου πεσει στο κεφαλι καμια ζαμπονοτυροπιτα;:rotflmao: :rotflmao:
Μιλαμε μου εφτιαξε την μερα αυτο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
΄στην απο πάνω έτσι οριζόντια είσαι σα τον κόπερφίλντ ρε φίλε! :rotflmao:
μου μεταμορφώνεις την σουζούκι σε Κ5; :rotflmao: