Θα έρθω......όσες μέρες -ώρες μπορέσω να κλέψω απο την δουλεία μου !!!! Με χωμάτινα !!!
Ασχετο τον Μεγδοβα γιατί απο γέφυρα ????![]()
![]()
![]()
Θα έρθω......όσες μέρες -ώρες μπορέσω να κλέψω απο την δουλεία μου !!!! Με χωμάτινα !!!
![]()
![]()
Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
![]()
Δηλαδή τόσο ΓΚΑΑΑΑΑΖΙ που θα το χρησιμοποιήσουμε αν όχι εκεί...![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
αν εχει μεγαλη σκηνη ο Ντοκ...
που ξερεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αν δεν κάνω λάθος ειναι Βολκάνο το χωριο και πριν κανα χρόνο που περασα απο εκει οι εργασιες διαπλάτυνσης του δρόμου (ο θεος να τις κανει) ειχαν σταματησει λογο μιας τρελής κατολίσθησης. Πρόσβαση υπάρχει βεβαια μεσα απο το χωριο (βολκάνο).Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τρίδενδρο, Τροβάτο, Κουστέσα για να περασουμε απ' το διασελο στα "Τρια συνορα" και να κατεβουμε στα Πετρίλια, ωστε περνοντας στο Βλάσι (απεναντι απ' τον Πετριλιώτη) να βαλουμε βενζινα.
Προς την μικρη και προσφατη λιμνη της Στεφανιάδας στην συνεχεια κι απο 'κει στα (Μικρά) Βραγγιανά για βενζινα.
Πετρωτό, Βαλκάνο, Μεσοχώρα και διπλα στο Αχελώο (Ασπροπόταμος στην Θεσσαλια) μεχρι την γεφυρα, οπου στριβουμε κι αφου ανεβουμε στην Αθαμανία (χωριο της Νεφελης μας :smilea: ) κατεβαινουμε στο Γαρδίκι για βραδυ.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
εναλλακτικα, προσβαση παιζει και μεσα απο τις κοτρωνες. ρωτηστε τον crs να σας πει τον τροπο!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Αν δεν κάνω λάθος ειναι Βολκάνο το χωριο και πριν κανα χρόνο που περασα απο εκει οι εργασιες διαπλάτυνσης του δρόμου (ο θεος να τις κανει) ειχαν σταματησει λογο μιας τρελής κατολίσθησης. Πρόσβαση υπάρχει βεβαια μεσα απο το χωριο (βολκάνο).![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν σε έχω ανάγκη βρεθα έρθω μόνη μου
![]()
![]()
![]()
Πέρνει το cb χωμάτινα???
να ρε γιατί όλοι προτιμούν Honda!![]()
εγω μωρο μου, μονο αν ερθεις εσυ ,και αν υποσχεθείς οτι Θα κοιμηθούμε κατω απο την ιδια στεγη,θα ερθω.....γιατι καθε στιγμη μαζι σου ειναι μια απόλαυση ...ιδιως οταν κλείνεις αυτα το στρόγγυλα ,μπιρμπιλοτα ματακια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
αν εχει μεγαλη σκηνη ο Ντοκ...
που ξερεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
!!!:a5: :a011: :a34:
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΑρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ιδιως οταν κλείνεις αυτα το στρόγγυλα ,μπιρμπιλοτα ματακια σου
!!!:a5: :a011: :a34:
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΓΙΟΝ!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Καλά πουταναφέρατε. Εκτός από πριόνι, να έχω μαζί μου ατομικό πτυοσκάπανο καθώς και τα φουρνέλα που συζητούσαμε την προηγούμενη φορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εναλλακτικα, προσβαση παιζει και μεσα απο τις κοτρωνες. ρωτηστε τον crs να σας πει τον τροπο!![]()
![]()
![]()
![]()
Με Honda θα έρθω αλλά όχι με αυτό που νομίζεις καλό μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Πέρνει το cb χωμάτινα???
να ρε γιατί όλοι προτιμούν Honda!![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
AaaaaaaaaxxxxxxxxxxΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Με Honda θα έρθω αλλά όχι με αυτό που νομίζεις καλό μου....![]()
αναστεναγμούς που θα ρίξεις... μέχρι να φτάσεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ανυπομονω!!!Θα περασουμε τελεια και αυτη την φορα!! εχουμε να κανουμε γλεντια!! Ασε Ντοκ θα κοιμηθω εγω με το Θαναση...!!ΝΑ κανω και λιγο το μελισσοκομο να ζηλεψει!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ax! ναι αλλα θα το ευχαριστηθώΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Aaaaaaaaaxxxxxxxxxx
αναστεναγμούς που θα ρίξεις... μέχρι να φτάσεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Χμμμμμμ....![]()
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ????
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν και στα γρήγορα για να καταλάβετε!
Επέστρεψα άρον-άρον από Ρόδο! (Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι άλλο ζήτημα)
Αύριο πρωί φεύγω Ζάκυνθο για δουλειά και επιστρέφω μάλλον 28/8!
Τί λέτε? ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ?
(Εν καιρώ θα σας ενημερώσω και θα κάνω και τα τηλέφωνά μου στους κατάλληλους! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()