Χαίρομαι που έγινε αυτή η συζήτηση, άσχετα αν ξέφυγε σε κάποια σημεία - ίσως και να πρόσφερε κάτι αυτό - καθώς έβαλε ή θα βάλει χιλιάδες κόσμο που θα τη διαβάσει ... σε σκέψεις ! ! !
Χαίρομαι που έγινε αυτή η συζήτηση, άσχετα αν ξέφυγε σε κάποια σημεία - ίσως και να πρόσφερε κάτι αυτό - καθώς έβαλε ή θα βάλει χιλιάδες κόσμο που θα τη διαβάσει ... σε σκέψεις ! ! !
Πάντα όρθιοι
α)look aroundΑρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
α)τι εννοείς "χειριστών";
β)ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ θέλουν μια κατάσχεση διπλώματος για ένα χρόνο μήπως και συνέλθουν
β) αφήστε τα 'αστυνομικά' μέτρα και κοιτάχτε εσείς πως οδηγείτε (και εμού συμπεριλαμβανομένου)
You BETA believe...
Καλα θα τσακωθητε τωρα για αυτο?
ελεος
ολοι μας εχουμε κανει ατυπα κοντρες στο δρομο
εχουμε κανει με παπια με σκουτερ με μηχανες με αυτοκινητα
ελεος
μην κρυβωμαστε πισω απ οτο δαχτυλο μας.......εστω και για 10 ευνοικα μετρα το εχουμε κανει.....
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΚΑΙ τα δύο πρέπει να συμβαίνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
α)look around
β) αφήστε τα 'αστυνομικά' μέτρα και κοιτάχτε εσείς πως οδηγείτε (και εμού συμπεριλαμβανομένου)
ΚΑΙ να κοιτάμε πώς οδηγούμε
ΚΑΙ να υπάρχουν αστυνομικά μέτρα, αφού μερικοί οδηγούν σαν καννίβαλοι αλλά δεν το καταλαβαίνουν, άρα όσο κι αν "κοιτάνε", δεν βλέπουν την τύφλα τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Καλα θα τσακωθητε τωρα για αυτο?
ελεος
ολοι μας εχουμε κανει ατυπα κοντρες στο δρομο
εχουμε κανει με παπια με σκουτερ με μηχανες με αυτοκινητα
ελεος
μην κρυβωμαστε πισω απ οτο δαχτυλο μας.......εστω και για 10 ευνοικα μετρα το εχουμε κανει.....
EPITELOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
πολύ θα 'θελα να μάθω αυτή τη σιγουριά του "όλοι κάνουμε καγκουριές" από πού την αντλείτε
αλλά δεν σας ρωτώ γιατί ούτε κι εσείς ξέρετε
οκ ας πουμε οτι συμφωνώ... αλλα που εχεις δει "ισοδύναμη αναλογια Κ/Ι" in real life??? η διαφορα ειναι χαώδης (εκτος αν παρεις τα ακρα πχ ενα ον-οφφ σε σύγκριση με ενα διθέσιο roadster)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...
Αν μιλαμε για "ισοδυναμα" οχηματα (κοντινη αναλογια κιλων ανα ιππο), τοτε το αυτοκινητο ειναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ΚΑΙ να υπάρχουν αστυνομικά μέτρα, αφού μερικοί οδηγούν σαν καννίβαλοι αλλά δεν το καταλαβαίνουν, άρα όσο κι αν "κοιτάνε", δεν βλέπουν την τύφλα τους
Tα ''αστυνομικα μετρα'' θα πιανουν τον ακρανωτο παπακια και αυτους που διπλοπαρκαρανε.
Ουτε τον παππου με τα 60χλμ/ω στην εθνικη θα πιασουν, ουτε την αργοπορημενη μανα που περναει με κοκκινα, ουτε τις νταλικες/λεοφωρεια που τρεχουν σαν τρελοι μεσα στην πολη.
Οδηγω σιγα-οδηγω δεξια
Αυτος ειναι ο πρωτος κανονας που πρεπει να εφαρμοστει, και μετα ολα τα αλλα.
Evi +1
Δεν μπορω να καταλαβω μερικους, τι προσπαθουν να αποδιξουν με αυτην την δηθεν politically correct συμπεριφορα.
Γιατι μιλαμε για δηθεν, και τιποτα αλλο.
Με ARAI στο δελεαρ, και ακρανωτοι στην παραλιακη...
Οποιος καταλαβε, καταλαβε!
Επίσης κάτι που ξέχασα:
:a19: Στους MODS :a19:
Σεβασμός στο χρόνο που αφιερώνουν και στην φαιά ουσία που χαλάνε. Όποιος έχει κάνει MOD καταλαβαίνει. Ελπίζω να κατανοούν και οι υπόλοιποι.
Πάντα όρθιοι
Kαι παλι, η διαφορα αναλογιας κιλων/ιππο, ειναι τεραστειαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
οκ ας πουμε οτι συμφωνώ... αλλα που εχεις δει "ισοδύναμη αναλογια Κ/Ι" in real life??? η διαφορα ειναι χαώδης (εκτος αν παρεις τα ακρα πχ ενα ον-οφφ σε σύγκριση με ενα διθέσιο roadster)
50 ιππους με 150 κιλα, 150 ιππους με 900 κιλα.
Ρε παιδιά, κάποιος άνοιξε σε μια διαδρομούλα και θα πέσουμε να τον φάμε ???
Έλεος πια....με αυτή την υπερβολικά "political correct" στάση-υποκρισία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα...
Μόλις κάποιος τολμήσει να πεί ότι οδήγησε 100 μέτρα ξεκράνωτος, ή άνοιξε σε ένα φανάρι, ή έκανε μια σούζα της προκοπής, αμέσως εμφανίζονται οι "θεματοφύλακες" του "αγνού μοτοσικλετισμού" και με αυστηρό ύφος προσπαθούν να τον επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο…Τραγελαφικά πράγματα…![]()
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα καθιερωθεί ότι όποιος ξεστομίσει εδώ μέσα ανήθικες λέξεις όπως (θου Κύριε φυλλάτει το στόματί μου...) "εντο", "σούζα", "κόντρα", "διακοσάρα" και μερικές ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή, να τιμωρείται παραδειγματικά με ανασκολοπισμό την πρώτη φορά και με ξερίζωμα νυχιών, οδόντων και τριχωτού της κεφαλής σε περίπτωση επαναλήψεως....![]()
Ρε δεν μας παρατάτε Αυγουστιάτικα και δεν έχω πάει ακόμα διακοπές….
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οκ ας πουμε οτι συμφωνώ... αλλα που εχεις δει "ισοδύναμη αναλογια Κ/Ι" in real life??? η διαφορα ειναι χαώδης (εκτος αν παρεις τα ακρα πχ ενα ον-οφφ σε σύγκριση με ενα διθέσιο roadster)
Το γραφω απο κατω ρε Γιωργη ...
Οτι στην πραγματικοτητα, ακομα και το Αφρικα ειναι γρηγοροτερο, απο πολλα Σουπερ Ντουπερ ματζαφλαρια ...![]()
εδω με το freewind δικαβαλο, περναω τα saxoralla στα φαναρια!!!!
(εεε οχι εγω ενας φιλος μου που κανει κοντρες.... το'σωσα??)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εδω με το freewind δικαβαλο, περναω τα saxoralla στα φαναρια!!!!
(εεε οχι εγω ενας φιλος μου που κανει κοντρες.... το'σωσα??)
![]()
χμμμ... δεν ξέρω.. άσε να αποφανθεί η Ιερα Εξέταση....
btw: όντος έχει παραγίνει το κακό με αυτήν την δήθεν "political correct" αντίληψη μερικών..
Και για να απαντήσω στον φίλο alfa... συμφωνώ.. το ρίσκο είναι ρίσκο, αν είσαι τύπος "no tomorow" τότε μαγκιά σου... αλλα να τα παίρνεις μόνος σου (τα ρίσκα), δεν σου φταίω εγώ που έχω βγάλει τα μωρά μου βόλτα στην παραλιακή (προχτές με την πανσέληνο) να σε βλέπω να περνάς μαλλιοκούβαρα "ξυστά" δίπλα μου μόνο και μόνο για να μου δείξεις το μεγαλείο του κόμπλεξ σου (δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικά).
Βεβαια να παρακαλά κανείς να μήν μου προκαλέσει ατύχημα (απο τέτοιου είδους λακαμιές) όταν κουβαλώ την οικογένεια μου... θα του ξεριζώσω όλη την γενιά από το χάρτη.... ελπίζω να έγινα κατανοητός...
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Nai prepei na to paradextw ebala mia psili kontroula proxtes apo fanari se fanari egw me to super duper 100cc papi kai o antipalos deliveras me modenas mou erikse sta aytia meta to spasismo deyteras kai thn apisteyth taxythta ton 30xlm opote kai kopsame gia to kokkino.H kagouriasi proxorise akoma parapera rotontas o enas ton allo gia tis beltioseis pou exoume kanei sta ergaleia.Aytos me rotise gia thn spasmeni podia kai thn alysida pou thelei allagei edw kai kati xronia kai sernete sthn asfalto kai egw gia thn kouta pou exei balei pisw ean tou kobei katholou kai mou apantise ,oti tou kobei mono ean exei parei o allos 2 pitses opote paizei kai mia 3h dwro kai allazei h analogia killwn ana ipwn.
Apo thn kontra ayth mporw na pw oti kyndinepse mia giagia pou kathotane sthn stasi kai kontepse na pethanei apo geratia blepontas mas na prospathoume na ftasoume apo to ena fanari sto allo.