Ρε τι χάνω με τα ταξίδια μου στην Θεσσαλονίκη. Παιδιά χρόνια πολλά, πολύχρονοι, πάντα όρθιοι και ότι επιθυμείτε να το βρείτε.
Υ.Γ. Μόλις κανονίσετε τα της τούρτας ενημερώστε με για να έρθω να την φάω![]()
![]()
![]()
Ρε τι χάνω με τα ταξίδια μου στην Θεσσαλονίκη. Παιδιά χρόνια πολλά, πολύχρονοι, πάντα όρθιοι και ότι επιθυμείτε να το βρείτε.
Υ.Γ. Μόλις κανονίσετε τα της τούρτας ενημερώστε με για να έρθω να την φάω![]()
![]()
![]()
Μα αγαπητέ Χρήστο, για αυτό ζήτησα να με ειδοποιήσετε. Γιατί αν είναι να το πάρω χαμπάρι μόνος μου δεν θα προλάβω να φάω ούτε ψίχουλο.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ασε ρε ...
Μπορουμε και μονοι μας ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αν και άργησα μια μέρα ( ε ! τι έιναι μια μέρα μπροστα στην αιωνιωτητα !!)
Χρόνια πολλά Στον βρωμερό μας λύκο !!:smilea: :rotflmao:
Και τον Στριν(γ)κλο μας :rotflmao: :rotflmao:
Να σας χαιρόμαστε και πάντα καλά ταξίδια
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω ότι αν δείτε τις ημερομηνίες γέννησης (του SF εξαιρουμένου..), τα "Χρόνια Πολλά" φαντάζουν κάτι σαν τερατώδης σολοϊκισμός !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω ότι αν δείτε τις ημερομηνίες γέννησης (του SF εξαιρουμένου..), τα "Χρόνια Πολλά" φαντάζουν κάτι σαν τερατώδης σολοϊκισμός !!!
![]()
Βλέπω δε χάνουμε το πνεύμα μας στας διακοπάς, Αντώνιε
![]()
άκου σολοϊκισμός![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χρονια καλα δημιουργικα και χαρουμενα Λιακο και Κωστα, γεματα μ' ολων των ειδων τις ευτυχιες που εσεις ποθειτε.
Κι οσο για σενα συντροφε και συνοδοιπορε της ζωης μου, ευχομαι το κορμι σου να ειναι παντα γερο και δυνατο για να μπορει παντα να ακολουθει τα παντοτινα νειατα της ψυχης σου....Ολα τ' αλλα δεν χρειαζεται να στα ευχηθω γιατι ΤΙΠΟΤΑ δεν υπαρχει που να μην μπορει να το πραγματοποιησεις ΜΟΝΟΣ σου κι αυτο το εχεις αποδειξει μεχρι τωρα.Ειναι χαρα μου να υπαρχω μεσα σ' αυτο το συμπαν των απειρων δυνατοτητων που ειναι τελικα το μυαλο σου, εκει που ολα ειναι δυνατα και τιποτα αδυνατο να πραγματοποιηθει.
Ευχομαι ο χρονος να ειναι παντα φιλος σου και να σε παλιωνει ομορφα οπως μεχρι τωρα, αν κι οτι κι αν γινει στην καρδια μου θα μεινεις αιωνια εφηβος οπως σε πρωτογνωρισα......
Α!Ναι! Ξεχασα να σου πω να προσεχεις πολυ εκει στα χωματακια που παιζεις,γιατι ζωντας τοσα χρονια μ' εναν εφηβο κακομαθα πολυ και με τον χαρακτηρα που εχω μαλλον δεν μου ταιριαζει ο ρολος της νοσοκομας σε τραυματιες εντουραδες, μαλλον σε αναμμενους εφηβαδες:rotflmao: :rotflmao: το βλεπω περισσοτερο.....Και δεν λεει να καταντησω τεκνατζου στα γεραματα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a07: :a07:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Ξανασκέψου το ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Και δεν λεει να καταντησω τεκνατζου στα γεραματα
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
...................................
Κι οσο για σενα συντροφε και συνοδοιπορε της ζωης μου, ευχομαι το κορμι σου να ειναι παντα γερο και δυνατο για να μπορει παντα να ακολουθει τα παντοτινα νειατα της ψυχης σου....Ολα τ' αλλα δεν χρειαζεται να στα ευχηθω γιατι ΤΙΠΟΤΑ δεν υπαρχει που να μην μπορει να το πραγματοποιησεις ΜΟΝΟΣ σου κι αυτο το εχεις αποδειξει μεχρι τωρα.Ειναι χαρα μου να υπαρχω μεσα σ' αυτο το συμπαν των απειρων δυνατοτητων που ειναι τελικα το μυαλο σου, εκει που ολα ειναι δυνατα και τιποτα αδυνατο να πραγματοποιηθει.
Ευχομαι ο χρονος να ειναι παντα φιλος σου και να σε παλιωνει ομορφα οπως μεχρι τωρα, αν κι οτι κι αν γινει στην καρδια μου θα μεινεις αιωνια εφηβος οπως σε πρωτογνωρισα......
Α!Ναι! Ξεχασα να σου πω να προσεχεις πολυ εκει στα χωματακια που παιζεις,γιατι ζωντας τοσα χρονια μ' εναν εφηβο κακομαθα πολυ και με τον χαρακτηρα που εχω μαλλον δεν μου ταιριαζει ο ρολος της νοσοκομας σε τραυματιες εντουραδες, μαλλον σε αναμμενους εφηβαδες:rotflmao: :rotflmao: το βλεπω περισσοτερο.....Και δεν λεει να καταντησω τεκνατζου στα γεραματα
:a07:
![]()
![]()
![]()
Τι να πω τωρα ?![]()
Δεν υπαρχουν λογια για "ευχαριστω" ...![]()
Αληθεια ... Εκεινο το σκαφακι, μηπως να το καναμε φουσκωτο?![]()
![]()
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ξανασκέψου το ...!!!
![]()
![]()
![]()
Εγω δεν εχω να ξανασκεφτω τιποτα, ο μονολυκος πρεπει να το σκεφτει δυο φορες πριν αρχισει να κλωτσαει του ξενους βραχους....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αυτοκίνητα (ΜΧΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
............
Αληθεια ... Εκεινο το σκαφακι, μηπως να το καναμε φουσκωτο? ........), μηχανές (:rotflmao: :rotflmao: καλά Άφρικα)..... και σκάφος;;;;;
Ρε στα χώματα θα πάτε ή πάτε να θερίσετε ότι σπείρατε την προηγούμενη φορά; :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για σένα τα έλεγε;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
![]()
![]()
Τι να πω τωρα ?![]()
Δεν υπαρχουν λογια για "ευχαριστω" ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτοκίνητα (ΜΧ), μηχανές (:rotflmao: :rotflmao: καλά Άφρικα)..... και σκάφος;;;;;
Ρε στα χώματα θα πάτε ή πάτε να θερίσετε ότι σπείρατε την προηγούμενη φορά; :rotflmao: :rotflmao:![]()
Σσσσσσσσσσσσσσσς!![]()
![]()
Καλα βαλτός εισαι κι εσυ?![]()
![]()