Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 123

Θέμα: Μπλόκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ !

Ο Τρούπερ είναι ένα γλυκύτατο κοπέλι και το υπογράφω !

Και ρισπέκτ κιόλας

:a19:
    Κάνε μια αναδρομή προς τα πίσω και πες μου που ξεκίνησα να γράφω εγώ με ύφος πριν η μετά τον Bruce Dikinson?K αν είμαι λάθος θα το δεχτώ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
    Το άλλα αντι αλλα της Παρασκευής το γάλα το ξέρεις? Το όταν ξύνουμε μαρσπιέ ΕΙΠΑ βλακεντιε να φοράς στολή και όχι να μην φοράς ΚΡΑΝΟΣ οκ?Βαλτα στη σειρά στο μυαλό σου κολλημενεεεεεεεεε!Και ξαναλέω γενικά. Να φοράτε όλοι κράνος κ πάντα.Όποιος θέλει φοράει άλλοι πάλι όχι.Αλλά 22 χρονών μαλάκας νομίζεις περνιέσαι για έξυπνος?Κ άν δεις το θέμα της συζήτησης εισαι ότι ναναι.Δεν ζήτησα τη γνώμη σου αν πρέπει να φοράω κράνος η όχι αλλά για τα μπλόκα είπα.Άν τυχόν δεν γουστάρεις να δώσεις πληροφορίες στ΄...μας μεγάλε.Συνεννοηθήκαμε? Και το ποιος είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ απο τα λεγομενά σου απαντάς απο μονος σου... μαυροφορεμένος,μαύρο νυχάκι αμάνικο στανταρ!!Η μηπως όχι?Βάλε κανα Prada k kana Armani κ ξανασυζητάμε για το ποιος είναι κάγκουρας φίλε μου.Εκτός κ άν έκανα λάθος οπότε ζητάω συγνώμη κιόλας!!Σορρυ από τους υπόλοιπους αλλά με σύγχησε το μαλακ...ρι που θα μας πει να πάμε κ στο διάολο!!!
    τσουτσεκι δεν ειπα να πας στο διαολο.να ερθεις στο δελεαρ ειπα!αν παλι προτιμας τον διαολο καλο δρομο και ακομα παραπερα!φυσικα δε περιμενα και αλλη αντιμετωπιση απο ανθρωπα περιορισμενης ευθηνης!2006-1979=22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα οσον αφορα την εξωτερικη μου περιβολη θα δεχτω την συγνωμη σου!και που σαι κουμπαρε μη μου συγχυζεσαι και μου παθεις και τιποτα...εισαι και μεγαλος ανθροπας βλεπεις................ :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κάνε μια αναδρομή προς τα πίσω και πες μου που ξεκίνησα να γράφω εγώ με ύφος πριν η μετά τον Bruce Dikinson?K αν είμαι λάθος θα το δεχτώ...
    ποιος ξεκινησε ρε με δε γ....σαι λεω εγω?????????????????

μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

καγκουρες καντε οτι καταλαβενετε και μη μας σπατε τα @@

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!

Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου...Ποιος είπες ότι είναι το τσουτσέκι?Αλτσχαϊμερ...Θα μπορούμε να βριζόμαστε μέχρι αύριο αλλά αλλου απευθύνεσαι εσύ κ αλλού εγώ μάλλον.Οπότε το τσάμπα καει η λάμπα το ξέρεις

μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

καγκουρες καντε οτι καταλαβενετε και μη μας σπατε τα @@

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!

δεε βλεπω να εχω αναφερει πουθενα το ονομα σου....αλλα οποιος εχει τη σφιγγα.....αγαπητε μου επτοχευσατε!

Ούτε εγώ θέλω να έρθω στο κόσμο σου ούτε κ εσύ στο δικό μου επειδή έχουμε μηχανές. Μηχανές που μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε κ να μπει στο φορουμ κ να μιλάει έτσι?Οπότε κάνε δουλειά σου να κάνω τη δική μου.

Φίλε μου χωρίς κανένα λόγο και σκοπό αντιπαράθεσης θα σου πω οτι σχόλια του στυλ "ποτέ κράνος μετά το τέννις λόγω ιδρώτα, ποτέ κράνος μέχρι το περίπτερο, ποτέ στολή αν καβαλώ Βαραντέρο κλπ κλπ" είναι λογικό να ακουστούν στραβά σε κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που έχει στο μυαλό του οτι "πρώτα η ασφάλεια και μετά η απόλαυση" κι ας μιλούσες για κάτι που αφορά τα δικά σου τα "πιστεύω" και σε προσωπικό σου πάντα επίπεδο..

Εγώ προσωπικά που οδηγώ με τον αριστερό δείκτη του χεριού μου πάνω στο μπουτόν του σινιάλου, δεν θα το πατήσω ποτέ για τον ακράνωτο συνοδοιπόρο.. κι όχι γιατί διαφέρουν τα "πιστεύω" του από τα δικά μου, αλλά γιατί θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα να ενδιαφέρομαι περισσότερο εγώ αντί αυτός για τον ίδιο του τον εαυτό !

Σέβομαι του καθενός την άποψη αλλά απαιτώ να σεβαστούν και τη δική μου.

Όσο για τον Τρούπερ νομίζω οτι παρερμήνευσες, το "άϊ στο διάολο" πήγαινε κάπου γενικά κι όχι προσωπικά σε σένα, αφού απ'την αρχή σου είπε οτι είναι ανοιχτός για μια συζήτηση πάνω στο θέμα πίνοντας καφέ.

μακη ευχαριστω ρε!
    χαρη ειτε το θες ειτε οχι ειμαστε στον ιδιο κοσμο!εγω κανω την δουλεια μου και ειναι και πολυ ζορικη οταν προσπαθω να αποκαταστησω ατομα που επεσαν με μηχανες και παθανε ζημια!οτι λεω,το λεω γιατι δε θελω να ακουσω μια μερα οτι αλλος ενας....αλλα ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις μια ολοκληρη μερα....λυπαμαι!

Οι προσωπικές μου απόψεις δεν είναι διαφορετικές από αυτές που λέτε και πάντα είναι καλό να φοράς το κράνος σου (το αλλάζω κ κάθε 2 χρόνια για να είναι πιο ασφαλή)αλλά ειλικρινά μιλάω και μακάρι να είναι όλοι τόσο φανατικοί με το κράνος.Εγώ επειδή είμαι new εδώ αλλά δεν είμαι new μοτοσ. δεν είχα δει τέτοια αποδοχή υπέρ του κράνους κ μου έκανε εντύπωση που με κράξανε.Δεν είπα πουθενά ότι κάνω το σωστό που καμια φορά δεν το φοράω.Εγώ είμαι λάθος.Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει.Κ ούτε ξέρεις ποια είναι η ώρα σου.Κ φυσικά δεν έχω προσωπικά με τον Τrooper αφού δεν τον ξέρω.Συμφωνώ ότι ο χαρακτηρισμός τάκουνας,varadero κλπ ήταν "χοντροί" κ ούτε έπρεπε σχολιάσω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μακη ευχαριστω ρε!
    χαρη ειτε το θες ειτε οχι ειμαστε στον ιδιο κοσμο!εγω κανω την δουλεια μου και ειναι και πολυ ζορικη οταν προσπαθω να αποκαταστησω ατομα που επεσαν με μηχανες και παθανε ζημια!οτι λεω,το λεω γιατι δε θελω να ακουσω μια μερα οτι αλλος ενας....αλλα ουτε αυτο δεν μπορεσες να καταλαβεις μια ολοκληρη μερα....λυπαμαι!
    Ελπίζω να μην σε χρειαστώ ποτέ πάντως Τώρα για το καφέ να τα πούμε κάποια στιγμή.Πάντως η μητέρα μου θα σε συμπαθούσε(βλ. κρανος!)

Οι προσωπικές μου απόψεις δεν είναι διαφορετικές από αυτές που λέτε και πάντα είναι καλό να φοράς το κράνος σου (το αλλάζω κ κάθε 2 χρόνια για να είναι πιο ασφαλή)αλλά ειλικρινά μιλάω και μακάρι να είναι όλοι τόσο φανατικοί με το κράνος.Εγώ επειδή είμαι new εδώ αλλά δεν είμαι new μοτοσ. δεν είχα δει τέτοια αποδοχή υπέρ του κράνους κ μου έκανε εντύπωση που με κράξανε.Δεν είπα πουθενά ότι κάνω το σωστό που καμια φορά δεν το φοράω.Εγώ είμαι λάθος.Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει.Κ ούτε ξέρεις ποια είναι η ώρα σου.Κ φυσικά δεν έχω προσωπικά με τον Τrooper αφού δεν τον ξέρω.Συμφωνώ ότι ο χαρακτηρισμός τάκουνας,varadero κλπ ήταν "χοντροί" κ ούτε έπρεπε σχολιάσω..
    μετα απο αυτο...εγω εχω να πω 2 πραγματα
    1.welcome
    2. ελα απο το δελεαρ να τα πεις με ολους μας και απο κοντα!

Να ξεκαθαρίσω οτι η άποψή μου παραμένει η ίδια και η ίδια θα παρέμενε αν αντιστρέφονταν το νικ σου με το νικ του Τρούπερ στα ποστς σας, με λίγα λόγια δεν έχει καμμία διαφορά αν μιλάω στον παλιότερο του φόρουμ η σ'αυτόν που γράφτηκε σήμερα, τα παιχνίδια του στρατού δεν τα βάζω στη ζωή μου κι ας μου τα μοστράρει η ρουφιάνα η ζωή καθημερινά μπροστά μου.

Απλώς απάντησα με βάση αυτού που έκρινα και συνεχίζω να κρίνω σωστό.

Στο μήνυμα που παρέθεσα συμφωνώ απόλυτα, οπότε ήρθε η ώρα για μια γύρα μπύρες, τις βάζει και η ώρα !

Το Δέλεαρ είναι στη Μουστοξύδη?Μαζεύονται bikers από το site ή γενικά?

Το Δέλεαρ είναι στη Μουστοξύδη?Μαζεύονται bikers από το site ή γενικά?
    στο δελεαρ (που ειναι στη μουστοξυδη πανω στη γεφυρα)καθε δευτερα απο τις 8.00 και μετα το απογευμα μαζευομαστε τα παιδια απο το φορουμ και μονο.τασακι καρεκλες δωρεαν!!!!τα υπολοιπα τα πληρωνουμε!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Να ξεκαθαρίσω οτι η άποψή μου παραμένει η ίδια και η ίδια θα παρέμενε αν αντιστρέφονταν το νικ σου με το νικ του Τρούπερ στα ποστς σας, με λίγα λόγια δεν έχει καμμία διαφορά αν μιλάω στον παλιότερο του φόρουμ η σ'αυτόν που γράφτηκε σήμερα, τα παιχνίδια του στρατού δεν τα βάζω στη ζωή μου κι ας μου τα μοστράρει η ρουφιάνα η ζωή καθημερινά μπροστά μου.

Απλώς απάντησα με βάση αυτού που έκρινα και συνεχίζω να κρίνω σωστό.

Στο μήνυμα που παρέθεσα συμφωνώ απόλυτα, οπότε ήρθε η ώρα για μια γύρα μπύρες, τις βάζει και η ώρα !

:a19:

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγροτικα μπλοκα
    από illuminatios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 06:31
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2005, 22:14
  3. Αλκοτεστ, ποινές και μπλόκα
    από darkCount στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 13:42