Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 75

Θέμα: Αγγελίες εξαφανίζονται!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Κι επειδή μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό σε αγγελία (έγραψε ένας "τόσο που το πουλάς έχει καινούριο" ) απλά ποτε μου δεν κατάλαβα τους τυπάδες που μπάινουν και γράφουν απλα για να γράψουν,
    Μερικοίθέλουν να ανεβάσουν και το κοντέρ, λες και αν έχεις πολλά μηνύματα σημαίνει κάτι. Η ουσία τους παίζει ρόλο...
    Πριν κρίνουμε τους άλλους, ας κρίνουμε τον ευατό μας πρώτα!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σε μερικές αγγελίες παίζεται ολόκληρη "όπερα μπούφα"...

...το λάδι πείραξε τώρα!!!

οσο δικιο κι αν ειχες ρε θανο που εσβησες την αγγελια (που κατα τη γνωμη μου ειχες δικιο), το εχασες με τον απαραδεκτο υφος που εχουν οι απαντησεις σου...
    γινεσαι τουλαχιστον εριστικος!

τα υπολοιπα, απο κοντα στο δελεαρ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Νέο μέλος Το avatar του/της k600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
    Κοίτα, όπως έγραψα και στην αγγελία, κάνω εκκαθάριση γιατί μετακομίζω στο εξωτερικό.

Οι επιλογές για κάποια μικροπράγματα της μοτοσυκλέττας μου που μου έχουν μείνει είναι:
    α. Τα πετάω.
    β. Τα βάζω σε forum με θέμα την μοτοσυκλέττα, στην κατηγορία Αγγελίες μήπως βρεθεί κάποιος να τα πάρει.Γι' αυτό δεν υπάρχει και η κατηγορία άλλωστε;

Εγώ δεν έχω μάθει να πετάω πράγματα, ειδικά καινούρια.

επιλογη γ)τα κανεις δωρο σε αυτον που πουλησες τη μηχανη!

επιλογη δ)τα περνεις μαζι σου στο εξωτερικο,αγοραζεις το ιδιο μηχανακι κ τα χρησιμοποιεις σε αυτο!μην πανε κ χαμενα!

Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
    και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!

Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    οσο δικιο κι αν ειχες ρε θανο που εσβησες την αγγελια (που κατα τη γνωμη μου ειχες δικιο), το εχασες με τον απαραδεκτο υφος που εχουν οι απαντησεις σου...

Το είδε κανείς το δίκιο;
    Το ανέφερε κανείς το δίκιο;
    Εδώ όλοι νομίζουν ότι με φούμαρα και δήθεν υψηλές αξίες για το φαίνεσθαι και μόνο θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στους χιλιάδες.
    Νομίζουν ότι έτσι κερδίζονται οι εντυπώσεις.

Έχουν πιάσει το παραμύθι της δημοκρατίας και κάτω απ'αυτό κάθε λίγο στήνουν δικαστήρια του καφενείου (για να μην πω του κώλου).

Νομίζουν ότι υπάρχει προσωπικό όφελος πίσω από κάθε κίνηση των mods (τόση νοημοσύνη).

Νομίζουν ότι με το παραμικρό είτε αδικούνται είτε γίνονται θύματα κάποιας συνομωσίας των mods με άλλους χρήστες... με συνεργεία... με επαγγελματίες... με τον πλανητάρχη.. δεν ξέρω!

Πιστεύεις ότι γίνομαι εριστικός; και αν σου πω ότι αυτή είναι η γραμμή του φόρουμ και όχι απαραίτητα δική μου επιλογή; αν σου πω επίσης ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις, ώστε μετά από λίγο καιρό βλέπεις ότι απλά δεν υπάρχει λόγος και νόημα. Δεν υπάρχει καλή πρόθεση!

Αλλά το μόνο εύκολο είναι να κάθεται ο καθένας και να κρίνει με ένα ποστ, με ένα σβήσιμο, με μία απόφαση...

Δεν έχει όμως κανένας απ'όλους αυτούς ποτέ πάρει την ευθύνη αυτή πάνω του να δει πόσα ψάρια πιάνει.

Τέλος πάντων...

Θεωρώ τον εαυτό μου λογικό και πολύ συζητήσιμο, με ανθρώπους όμως που θέλουν να συζητήσουν, να ακούσουν και να σκεφτούν. Και όχι με κακοπροαίρετους χρήστες που θα γράψουν μια μπαρούφα για τις εντυπώσεις και θα φύγουν...

Κανένα πρόβλημα όμως... ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνω κάτι που καιρό τώρα το ήθελα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι. Μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο και να έμενε το φόρουμ τελείως ελεύθερο. Να δούμε τι θα γινότανε αφού έχουμε γεμίσει δημοκράτες με τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, του σωστού και του δίκιου...
    Θάνος..

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    καταρχην Θάνο , ήμουν σίγουρος οτι , ότι έγινε δεν εγινε σκόπιμα, και για αυτο δεν το έκανα θέμα,τυχαία το ανέφερα στο ποστ αυτο , οτι ξερετε κ μενα συνεβει κατι παρομοιο κ όχι για να δημιουργησω εντυπώσεις....Θάνο

2ον αποδειχτηκε οτι δεν σβηστηκε και σορρυ για το όλο σκηνικο έκανα αναζήτηση με βαση το ψευδώνυμο κ τα ποστ μου στις αγγελίες και δεν το έβγαλε...λάθος μου , λάθος χειρισμός . οπότε συγνώμη, αν και δεν χρειάζεται γιατι δεν κατηγόρησα κανεναν, απλά ανέφερα κάτι...

3ον Βαρταλ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!!!! πα΄ρε αλλη μια...

και 4ον μην μαλώνετε για μαλακίες ξεκολάτε!!!!!!

RONIN..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    καταρχην Θάνο , ήμουν σίγουρος οτι , ότι έγινε δεν εγινε σκόπιμα, και για αυτο δεν το έκανα θέμα,τυχαία το ανέφερα στο ποστ αυτο , οτι ξερετε κ μενα συνεβει κατι παρομοιο κ όχι για να δημιουργησω εντυπώσεις....Θάνο

2ον αποδειχτηκε οτι δεν σβηστηκε και σορρυ για το όλο σκηνικο έκανα αναζήτηση με βαση το ψευδώνυμο κ τα ποστ μου στις αγγελίες και δεν το έβγαλε...λάθος μου , λάθος χειρισμός . οπότε συγνώμη, αν και δεν χρειάζεται γιατι δεν κατηγόρησα κανεναν, απλά ανέφερα κάτι...

3ον Βαρταλ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!!!! πα΄ρε αλλη μια...

και 4ον μην μαλώνετε για μαλακίες ξεκολάτε!!!!!!

RONIN..
    Δεν αναφέρομαι σε σένα.. Το θέμα αυτό ξεκαθαρίστηκε και έληξε.
    Θάνος..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    δεν καταλαβενω γιατι ασχοληστε ρε mods ? Αφου καθε δευτερη βδομαδα προκυπτει και απο ενα θέμα.

Η ουσία ειναι μια. Υπαρχει κανονας (αγραφος η μη) και εφαρμοζετε. Το να μπλεκεις σε αντιπαραθεση δεν οφελει.

Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας.
    γιατι νομιζεις οτι δεν ξεμυτιζουμε απο τα ανεκδοτα? ξερεις τι ανακυκλωση πεφτει εξω απ' αυτα? και μονο οι καλημερες ειναι τουλαχιστον 380 σε ενα ετος!

:rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    UP !!!

:rotflmao:
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Οι αγγελιες θα μπορουσαν να σπασουν σε υποενοτητες πχ. μηχανες,κρανη,μπουφαν κτλ και να υπαρχει και μια υποενοτητα για τετοιους ειδους αντικειμενα.
    Ετσι θα μπορουν να μπαινουν τετοιες αγγελιες χωρις να δημιουργουν κατα καποιο τροπο προβλημα σε αλλους που θελουν να πουλησουν πολυ ακριβοτερα αντικειμενα.
    Νομιζω οτι θα ειναι και πιο ευχρηστες ετσι οι αγγελιες και θα βρισκει καποιος ευκολοτερα αυτο που ψαχνει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
    Οι αγγελιες θα μπορουσαν να σπασουν σε υποενοτητες πχ. μηχανες,κρανη,μπουφαν κτλ και να υπαρχει και μια υποενοτητα για τετοιους ειδους αντικειμενα.
    Ετσι θα μπορουν να μπαινουν τετοιες αγγελιες χωρις να δημιουργουν κατα καποιο τροπο προβλημα σε αλλους που θελουν να πουλησουν πολυ ακριβοτερα αντικειμενα.
    Νομιζω οτι θα ειναι και πιο ευχρηστες ετσι οι αγγελιες και θα βρισκει καποιος ευκολοτερα αυτο που ψαχνει.
    Αυτό ειπώθηκε και σήμερα στις "Προτάσεις Σχόλια" και είναι αποτις καλυτερες ιδέες που ακουστηκαν... και εποικοδομητική....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    όταν θα γίνουμε άνθρωποι τότε και μόνο τότε θα μάθουμε να επικοινωνούμε πραγματικά με δύο προτάσεις.

Χαλαρώστε και απολαύστε τη ΖΩΗ.
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Το είδε κανείς το δίκιο;
    Το ανέφερε κανείς το δίκιο;
    Εδώ όλοι νομίζουν ότι με φούμαρα και δήθεν υψηλές αξίες για το φαίνεσθαι και μόνο θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στους χιλιάδες.
    Νομίζουν ότι έτσι κερδίζονται οι εντυπώσεις.

Έχουν πιάσει το παραμύθι της δημοκρατίας και κάτω απ'αυτό κάθε λίγο στήνουν δικαστήρια του καφενείου (για να μην πω του κώλου).

Νομίζουν ότι υπάρχει προσωπικό όφελος πίσω από κάθε κίνηση των mods (τόση νοημοσύνη).

Νομίζουν ότι με το παραμικρό είτε αδικούνται είτε γίνονται θύματα κάποιας συνομωσίας των mods με άλλους χρήστες... με συνεργεία... με επαγγελματίες... με τον πλανητάρχη.. δεν ξέρω!

Πιστεύεις ότι γίνομαι εριστικός; και αν σου πω ότι αυτή είναι η γραμμή του φόρουμ και όχι απαραίτητα δική μου επιλογή; αν σου πω επίσης ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις, ώστε μετά από λίγο καιρό βλέπεις ότι απλά δεν υπάρχει λόγος και νόημα. Δεν υπάρχει καλή πρόθεση!

Αλλά το μόνο εύκολο είναι να κάθεται ο καθένας και να κρίνει με ένα ποστ, με ένα σβήσιμο, με μία απόφαση...

Δεν έχει όμως κανένας απ'όλους αυτούς ποτέ πάρει την ευθύνη αυτή πάνω του να δει πόσα ψάρια πιάνει.

Τέλος πάντων...

Θεωρώ τον εαυτό μου λογικό και πολύ συζητήσιμο, με ανθρώπους όμως που θέλουν να συζητήσουν, να ακούσουν και να σκεφτούν. Και όχι με κακοπροαίρετους χρήστες που θα γράψουν μια μπαρούφα για τις εντυπώσεις και θα φύγουν...

Κανένα πρόβλημα όμως... ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνω κάτι που καιρό τώρα το ήθελα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι. Μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο και να έμενε το φόρουμ τελείως ελεύθερο. Να δούμε τι θα γινότανε αφού έχουμε γεμίσει δημοκράτες με τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, του σωστού και του δίκιου...

δε μπορω, παρα να συμφωνησω.
    εξακολουθω να εχω καποιες ενστασεις, αλλα δεν εχει νοημα να τις εκθεσω εδω. καλυτερα με καφε....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Μπραβο φιλε μου !!Αυτο τα λεει ολα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Εγώ ξέρω ότι οι admins είναι admins.. όποιος δεν συμφωνεί με τους κανόνες του forum μπορεί εύκολα να αγοράσει ένα serverακο και να κάνει το δικό του forum.. δεν είναι καν τόσο δύσκολο..

και θυμήθηκα τώρα το ανέκδοτο με το pet shop και την μαιμού.. (δεν ξέρω γιατι είναι τόσο ακριβή αλλά οι υπόλοιποι τον φωνάζουν administrator) έτσι για να σπάσουμε λίγο το κλίμα αντιδικίας..

respect the admins!

(yeap.. administrator δουλεύω καλά το καταλάβατε..)
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01