Aν παρατηρήσεις όλος ο χαβελές,γίνεται σε συγκεκριμένα άτομα...και όχι σε όλες τις κατηγορίες. Στις γενικές!Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Της προαλλες φαγατε το παληκαρι γιατι τολμησε να βαλει μια αγγελια οτι πουλουσε κατι (δεν εχει σημασια αυτην την στιγμη για τι πραγμα ηταν )
με την δικαιολογια οτι "επιανε " τον χωρο στον σερβερ αδικα (με λιγα και δικα μου λογια).
Και αυτην την στιγμη εχετε "φαει" 4 σελιδες με π@π@ριες,με γεια σας και χαρα σας,
εγω δεν ειμαι της αντιθετης αποψης,πιστευω οτι σε ενα φορουμ ολα χρειαζονται.
Και μ@λ@κιες θα γραφτουνε και χιλια δυο αλλες εκτος θεματος .
Ομως αυτην την στιγμη οι πιο πολλοι απο αυτους που διαμαρτυρόταν κανουν το ιδιο πραγμα και χειροτερα !!!
Σκεφτειτε το λιγο........
Μην το παρετε στραβα , ουτε τον δασκαλο σας κανω ουτε τον εξυπνο.
Χωρις αμφιβολία το μοτο. γρ ειναι ενα πολλη καλο φορουμ, μια πολλη καλη παρεα με παρα πολλα πραγματα να μαθεις και αλλα τοσα να δωσεις.
Πριν κανα 2 μηνες ετυχε να βοηθησω ενα παλικαρη στην Γαυδο με την μηχανη του και ξαφνικα βρεθηκαμε να εχουμε κουβεντιασει,μεσω του φορουμ, αμετρητες φορες ! Ηταν πραγματικα ενα υπεροχο συναισθημα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι και πανω απ'ολα πιο διπλωματες σε ορισμενες καταστασεις ωστε να αποφυγουμε συγκρουσεις και ανεπιθυμητα αποτελεσματα που θα συνεπαγονται με αλλα επακολουθα .
Φιλικοτατα..........
![]()
![]()