Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 75

Θέμα: ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΠΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    -1 ...
    +1 .....
    συνολο μηδεν...
    αντε, να τα εκατοστήσω...

Re: Re: Re: Re: Re: ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    [B]Καλα ειναι :smilea:

Λοιπον εγω εχω ενα 12v στρογγυλοφαναρο για το πηγαινε ελα στη δουλεια και το μονο που του χω κανει ειναι κυλινδρο-κεφαλη απο astrea στροφαλομπιελα επισης απο astrea (κοντυμενη στον τορνο κτλ) και ειναι 100αρι και μεχρι εκει.Και αυτα τα χω κανει πολλα χρονια τωρα απλα τα φρεσκαρω που και που!

το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν στρογγυλοφάναρο (τριάρα όπως τα λέμε εδώ) το είχα αλλάξει εξωτερικά σε glx και το είχα πάει μέχρι 59 mm με 4άρι σασμαν, 54 mm στρόφαλο και κεφαλη astrea, αλλα αντοχή γιόκ, και τελικά το έκανα 53 και όλα καλά... το πούλησα τελικά 600? πριν πάρω το innova... βασικα με αυτό πλήρωσα το κράνος και την εξάτμιση...

Ωραιος ρε

ειναι καλο χομπι τα μαστορεματα,φανταζομαι θα κατεις να το βαψεις μονος σου ε?

να θυμασε οτι ειναι μαγκια οταν φορας το κρανος,οχι οταν απλα το κουβαλας.

κλεινε κ κανα qoute βρε αδερφε.....δλδ αδηνε τα [/b][/quote]

στο δικο μου χωριο τα στρογγυλοφαναρα τα λεγαμε ταυρι

απο πιο μερος εισαι εσυ?
    ετσι πως τα λες μου θυμισες τη ταινια "η πολη του θεου"!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

αρκαλοχωρι ηρακλειου κρητης...
    εννοειται ρε, ολα μονος... παντα...

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    FILE sniper_23!
    DEN THA SE PRIKSW ALLA NA FORAS PANTA TO KRANOS SOY GIATI PRAGMATIKA AYTO EINAI SHMERA MAGIA(ALLWSTE KSODEYSES K MIA PERIOYSIA=SWSTOS!).EXEIS ARXISEIS NA PEZEIS ME TO PAPI K AYTO DEIXNEI OPWS EGRAPSE PARAPANW O FILOS OTI THA SOY ARESEI NA MASTOREYEIS!SYNEXISE ETSI!NA KSEREIS OTI EDW MESA TA PIO POLLA ATOMA DEN STHN LENE,APLA,EXONTAS OLOI LIGO POLY TIS EMPIRIES TOYS SOU DEIXNOYN KAPOIA PRAGMATA GIA NA TA APOFYGEIS...STO XERI SOY FYSIKA OLA AYTA,ALLA DEN EINAI KAKO NA TOYS AKOYSEIS.ALLWSTE OLOI MATHAINOYME SE KATHE HLIKIA.EGW STA 34 MOY EXW KANEI BIDES TRIS FORES THN HARLEY MOY ALLA DEN EXW AKOYMPISEI POTE TO HONDA CB 450.
    PANTA THAYMAZA KAPIA PAPIA STROGYLOFANARA PEIRAGMENA POY EVRISKA STON DROMO.ALLA OXI TON THORYBO TOYS POU HTAN APELPISTIKA ASXHMOI&EKNEYRISTIKOI!
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Εδω μεσα τα περισσοτερα ατομα δεν μαστορευουν.
    Οταν μαστορευεις αποκτας διαφορετικη σχεση με το μηχανακι,πιο ουσιαστικη.
    Το ακους,το μηχανακι.Το εχεις δε σε εχει.δεν εισαι μονο καταναλωτης.
    Ολοι οι μαστορες ξεκινησαν σα 14χρονοι που πειραζαν τα παπακια τους.
    Αυτο απο μονο του αξιζει σεβασμο.Εγω ειμαι αλλο στηλ.
    Μοναχα τα σκιζω αλλα τουλαχιστον τα ευχαριστιεμαι.Φανταζομαι ποσοι θα πεφταν πανω μου αμα μαθενανε ποσα μηχανακια εχω αφησει διχως λαδια:rotflmao:

Τα ειπα αυτα γιατι με ενοχλησε λιγακι το κραξιμο ορισμενων εδω μεσα,και στοιχιματιζω οτι αυτοι που ηταν αρνητικοι ειναι σχετικα νεοι στην μοτοσυκλετα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

kairo tora diavazo diafora kai kratiemai alla den mporo allo...

DEN ME XEZETAI LEO EGO ME TO POLITICAL CORRECTNESS!!!

min kaneis souzes, min trexeis, vale kranos...

kai apo tin alli oloi edo mesa diavazoun 0-300 pou kathe treis selides exei souzes kai endo kai tipous na kanoun kafrilikia me tis mixanes kai forane mplouzes "Real men go naked" me ton tipo na souzarei orthios pano se gsr 1300.....

alla kata ta alla tin leme ston pitsirika mou exei tin trela kai goustarei....
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    kairo tora diavazo diafora kai kratiemai alla den mporo allo...

DEN ME XEZETAI LEO EGO ME TO POLITICAL CORRECTNESS!!!

min kaneis souzes, min trexeis, vale kranos...

kai apo tin alli oloi edo mesa diavazoun 0-300 pou kathe treis selides exei souzes kai endo kai tipous na kanoun kafrilikia me tis mixanes kai forane mplouzes "Real men go naked" me ton tipo na souzarei orthios pano se gsr 1300.....

alla kata ta alla tin leme ston pitsirika mou exei tin trela kai goustarei....
    Δεν την είπαμε στον πιτσιρικά... απλά ζώντας στην Αθήνα (και όχι μόνο) κάποιοι από εμάς βλέπουμε και βιώνουμε καθημερινά ένα ανηλεή "πόλεμο" στους δρόμους πολλές φορές με θύμα τον αναβάτη (τραυματισμοί, θάνατοι κλπ.). Το θέμα ασφάλειας (ή η προσπάθεια αύξησής της) είναι καθαρά μια προτρεπτική προσπάθεια μπας και μειωθεί ο κίνδυνος, ο προερχόμενος από έλλειψη μέτρων παθητικής προστασίας.

Είναι κακό αυτό? Είναι καταπιεστικό?

Απλές κουβέντες είναι. Αλλος τις δέχεται και τις αφομοιώνει, άλλος όχι.

Δε διαβάζουν όλοι 0-300 (Μοτό, 2τροχοί κλπ.) τακτικά και αρκετοί (αν όχι όλοι) είναι πρακτικώς αδύνατο να ακολουθησουν τα αστεία όρια ταχύτητας εντός και εκτός πόλης. ΑΛΛά... το δικό μας κεφάλι θα σπάσει, η δική μας οικογένεια θα πονέσει, τα δικά μας λεφτά θα φύγουν σε κάθε, μα κάθε "στραβή".

Πολλοί από εμάς επίσης έχουμε βιώσει σε εμάς τους ίδιους ή σε κοντινούς μας ανθρώπους την πίκρα ενός τραυματισμού ή θανάτου από τροχαίο, οπότε η ευαισθητοποίηση, όπως καταλαβαίνεις, έχει επηρεάσει τα λόγια και τις πράξεις μας.

Τι να κάνουμε δηλαδή? Να οργανώνουμε κόντρες στη Βούτα ή να συγκρίνουμε τους χρόνους Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να είμαστε in και trendy και Gαμάω μηχανόβιοι?

Ο καθένας κρίνει, αναλύει, επεξεργάζεται, δέχεται ή όχι τις προτροπές, τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων κατά περίπτωση.

Και, ναι, στην τελική αυτή είναι η politically correct στάση μιας κοινωνικής ομάδας ανθρώπων που εκτεθειμένοι ζουν, εργάζονται, γουστάρουν και ικανοποιούνται από αυτά που προσφέρει η συνύπαρξη με μία δίτροχη απόλαυση.

Ο καθένας κρίνει, αναλύει, επεξεργάζεται, δέχεται ή όχι τις προτροπές, τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων κατά περίπτωση.

Και, ναι, στην τελική αυτή είναι η politically correct στάση μιας κοινωνικής ομάδας ανθρώπων που εκτεθειμένοι ζουν, εργάζονται, γουστάρουν και ικανοποιούνται από αυτά που προσφέρει η συνύπαρξη με μία δίτροχη απόλαυση.

Tottaly agreed.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Πολλοί από εμάς επίσης έχουμε βιώσει σε εμάς τους ίδιους ή σε κοντινούς μας ανθρώπους την πίκρα ενός τραυματισμού ή θανάτου

βασικά αυτος ειναι ο λόγος που φοραω παντα κρανος λογω2 οικογενειακων ατυχηματων

1) 1ος μου ξαδερφος παρασύρθηκε απο νταλικα οδηγωντας μια honda astrea. δεν ξερω αν εφταιγε αυτος η ο νταλικιερης, αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζει (νεκρος)
    2) Εγω δικάβαλο με αλλο 1ο ξαδερφο σε πειραγμενο (220cc) yamaha z μας κολλαει ενα wr και καλα για κοντρα. ετσι λοιπον που μας κολλουσε ακουμπαει την πισω ροδα του z. ο ξαδερφος χανει τον ελεγχο εγω πεφτω (ευτυχως στην ακρη του δρομου) και ο ξαδερφος μου σκαει πανω σε ενα τοιχο οπως ειπαν οι μπατσοι με "τουλαχιστον 140 καθαρα χιλιομετρα". ευτυχως μετα απο 1 μηνα σε κωμα, επανηλθε φυσιολογικα. (μετα για κανενα χρονο φοβοταν να αγγιξει μηχανακι, τωρα ομως εχει ενα ktm duke)... αυτα εχω βιωσει, και πιστεψε με αυτο ειναι το μονο πραγμα που σκεφτομαι οταν βαζω το κρανος και καθομαι πανω στο μηχανακι...

Τι να κάνουμε δηλαδή? Να οργανώνουμε κόντρες στη Βούτα ή να συγκρίνουμε τους χρόνους Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να είμαστε in και trendy και Gαμάω μηχανόβιοι?

Akiro..Nomizo katalavaineis to pnevma mou
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Πολλοί από μας έχουμε περάσει απ΄αυτό το στάδιο κάνοντας πολλές και διάφορες μετατροπές. Πιτσιρικάδες και λόγω φτώχιας προσπαθούσαμε να "βολέψουμε" όποια μηχανή ψιλοτέριαζε πάνω στο σκελετό που είχαμε. Αργότερα αρχίσαν τα "πειράγματα" με την απόδοση.

Οπως και να γίνει όμως αυτά τα μηχανάκια είναι παθητικά. Πρέπει να είσαι συνέχεια στο μαστόρεμα. Κάποτε μεγαλώνεις, το βαριέσαι, αγοράζεις το πρώτο καινούριο που σε καλύπτει στην απόδοση και σταματάς τουλάχιστον τα πολλά σκαλίσματα.

Προσοχή χρειάζεται στο που θα τρέξεις και όσο το δυνατόν περισσότερο εξοπλισμό. Ενα κράνος δεν είναι αρκετό.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Τι άλλο να πω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	duck_pide_piper_funny_picture.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	30,0 KB 
ID:	64081
    Χα! Το πήρα το μωρό...

@gerodim: To the point

"Hey teacher...Leave the kids alone!"
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Είπα με τη φωτό μπας και στρέψω τη συζήτηση λίγο πιο προς τα πειραγμένα παπιά
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ