Θα μπορούσε ο κάθε διαγωνιζόμενος να στείλει με ηλεκτρονική μορφή τη φωτογραφία αλλά και εκτυπωμένη!Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)
Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.
Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.
Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.
Νομίζω παντα έτσι![]()
![]()
![]()
Ύστερα η επιτροπή θα μπορεί να την εκτυπώνει ώστε να έχει τη δυνατότητα αν έχει γίνει κάποια παρατυπία(επεξεργασία)
Φιλικά Ε