Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Τι διαγωνισμό προτιμάτε;

Ψηφοφόροι
114. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Διαγωνισμό φωτογραφίας

97 85,09%
  • Μουσικό Διαγωνισμό

17 14,91%
Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Eck της διευθύνσεως....: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ? Πείτε μας τη γνώμη σας!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)

Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
    Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.

Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.

Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.

Νομίζω παντα έτσι
    Θα μπορούσε ο κάθε διαγωνιζόμενος να στείλει με ηλεκτρονική μορφή τη φωτογραφία αλλά και εκτυπωμένη!
    Ύστερα η επιτροπή θα μπορεί να την εκτυπώνει ώστε να έχει τη δυνατότητα αν έχει γίνει κάποια παρατυπία (επεξεργασία)

Φιλικά Ε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αν καταλήξετε σε φωτογραφικό διαγωνισμό....

Από τη στιγμή που μιλάμε για το moto.gr και όχι για καμιά λέσχη φωτογράφων, νομίζω ότι ένα αξιοπρεπές ψηφιακό αρχείο .jpg είναι αρκετό.

Εξάλλου η πλειοψηφία χρησιμοποιεί πια ψηφιακές μηχανές και δεν έχει πρόσβαση σε σκοτεινούς θαλάμους κλπ, ούτε γνώσεις για ένα τέλειο τύπωμα.

Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επεξεργασία της αρχικής λήψης, από τη στιγμή που οι περισσότερες συμμετοχές θα είναι αρχεία από ψηφιακή φωτογραφική και όχι σκαναρισμένα από φιλμ, η υποβολή ψηφιακού αρχείου ΚΑΙ τυπωμένης φωτό δεν εξασφαλίζει την ανίχνευση επεξεργασίας.
    safety doesn't happen by accident

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Αν καταλήξετε σε φωτογραφικό διαγωνισμό....

Από τη στιγμή που μιλάμε για το moto.gr και όχι για καμιά λέσχη φωτογράφων, νομίζω ότι ένα αξιοπρεπές ψηφιακό αρχείο .jpg είναι αρκετό.

Εξάλλου η πλειοψηφία χρησιμοποιεί πια ψηφιακές μηχανές και δεν έχει πρόσβαση σε σκοτεινούς θαλάμους κλπ, ούτε γνώσεις για ένα τέλειο τύπωμα.

Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επεξεργασία της αρχικής λήψης, από τη στιγμή που οι περισσότερες συμμετοχές θα είναι αρχεία από ψηφιακή φωτογραφική και όχι σκαναρισμένα από φιλμ, η υποβολή ψηφιακού αρχείου ΚΑΙ τυπωμένης φωτό δεν εξασφαλίζει την ανίχνευση επεξεργασίας.
    Με την αποστολή αρχείων ουσιαστικά απορρίπτουμε έστω τους λίγους που έχουν καλές φωτό σε film.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι διαγωνισμός φωτογραφίας και όχι "Ψηφιακός διαγωνισμός φωτογραφίας"
    και ας έχουμε οι περισσότεροι ψηφιακές μηχανές.
    Εκτός φυσικά αν αποφασίσουν να αφορά μόνο ψηφιακές φωτογραφίες, επομένως πάω πάσο.

Οσο για την επεξεργασία, είμαι σίγουρος οτι η επιτροπή που θα συσταθεί θα μπορεί άνετα να καταλάβει τί έχει επεξεργαστεί και τί όχι.

Χρωματικές, τονικές και καδράρισμα επιτρέπονται σε όλους τους διαγωνισμούς να γίνονται στα αρχεία, όμως όλες οι υπόλοιπες φωτοσοπίες απαγορεύονται.
    Ο φωτογράφος μπορεί σχετικά άνετα να καταλάβει αν έχει επεξεργαστεί ή όχι.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Θα μπορούσε να γίνει και κάποιος διαγωνισμός καλύτερης ιδέας "μοτοσυκλετιστικής ανθρωπιστικής κίνησης"...
    δηλαδή να δώσουμε ιδέες προσγειωμένες και υλοποιήσιμες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά για "θεματάκια" που αντιμετωπίζουμε κατα καιρούς σαν μοτοσυκλετιστές... π.χ. λέω εγώ να φτιάχναμε μια έξυπνη αφίσα-ατάκα για να μην βλέπουμε παιδάκια να μεταφέρονται αφύλακτα πάνω σε μοτοσυκλέτες και να το δίνουμε με τέτοιο τρόπο το νόημα ώστε και αυτός που το κάνει να το πάρει στα σοβαρά. Την οποία χ,ψ αφίσα θα μπορούσαμε να την προωθήσουμε και σε λέσχες π.χ. ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και λοιπές περιφερειακές , καθώς και σε υπουργεία π.χ. μεταφορών & ανάπτυξης...

Τι λέτε?

Τι εγινε ρε παιδια αυτο το ποστ το εφαγε η μαρμαγκα?

Βαλτε και σαν τριτη επιλογη αυτο που προτεινει ο Λαμπρος ,γιατι απ'οτι βλεπω ενδιαφερον δεν υπαρχει για τα θεματα που βαλατε.
    Εκτος αν ολο το project προχωραει και σχεδιαζετε ,οποτε ακυρο οτι λεω.
    10-15000 ατομα δεν μπορουν να κανουν κατι θετικο για το συνολο των μοτοσυκλετιστων?
    Ειναι κριμα καθημερινα να συζηταμε τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος,να κατηγορουμε τους παντες για την καταντια μας,και εμεις απλα να μην κανουμε τιποτα.
    Τουλαχιστον δωστε το σαν επιλογη και βλεπουμε.

Φιλικα

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Καλημέρα παίδες.Τώρα είδα το ποστ καθότι νεωπας.Εγώ ως ερασιτέχνης φωτογράφος προτείνο φωτογραφία...Ενα αρχειάκι jpg σε ένα post αφιερωμένο σε αυτό και τέλοςΩσ φερέλπις μουσικός προτείνω και κανένα mp3..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ