Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 122

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ Μ.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Δεν ήταν παράνομο που πήγε σε λωρίδα που βρισκόταν άλλο όχημα; Παράνομο ήταν. Επίσης ήταν παράνομο γιατί υπερέβει το όριο ταχύτητας.

Ποιός τον υποχρεώνει;

Σε δρόμο με περισσότερες από μία λωρίδα ανα κατεύθυνση δε νοείται προσπέρασμα. Εκεί δεν έχουμε "προσπέρασμα", αλλά "κίνηση σε παράλληλους στίχους". Μπορείς να κινηθείς σε οποιαδήποτε λωρίδα είναι ελεύθερη (δηλαδή δεν είναι σωστό να χωθείς ανάμεσα σε 2 αμάξια που κινούνται στη δεξιά σου λωρίδα, για παράδειγμα), αλλά αν θες να είσαι τελείως νόμιμος πρέπει να κινείσαι στη δεξιά. Αν υπάρχει αυξημένη κίνηση, χρησιμοποιούνται και οι άλλες λωρίδες, αλλά δεν είναι για προσπέρασμα. Είναι για κίνηση σε παράλληλους στίχους
    Να δω μοτοσυκλετιστη να καθετε σε παραλληλη γραμη στο πηγμενο ποταμι το πρωι και τι στον κοσμο.... :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Δεν ήταν παράνομο που πήγε σε λωρίδα που βρισκόταν άλλο όχημα; Παράνομο ήταν. Επίσης ήταν παράνομο γιατί υπερέβει το όριο ταχύτητας.

[/i]
    σι απ την ελβετια ηρθες???? .......που ολα ειναι :ZZZ:

αν ειναι ετσι να βγαινουμε βολτα με ποδηλατα ......τσαμπα τις βενζινες να καιμε???? αφου και με αγωνιστικο ποδηλατο πιανεις μια 120.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Αυριο ποιον θα πουμε μαλακα?

ζεφυρε εισαι μαλακας και γω μαλακας δλδ τοσες προσπερασεις που καναμε επρεπε να ειμασταν στα σιδερα τωρα ......και να τρωμε ξυλο

ρε θα τρελλαθουμε εντελως ........παντως αν ηταν μαζι μας καποιος απο τους ''νομοταγεις '' που κραζουν θα ειμασταν .......ακομη στον δρομο της επιστροφης ......καπου στις αλπεις ,να κανουμε ενα ωραιο τρενακι και να χαζευουμε την φυση

Παλαιό μέλος
    Παράνομο είναι είτε το έχουμε κάνει συνήθεια είτε όχι. Διαφωνείς;

Ούτε νομοταγής το παίζω ούτε τίποτα. Ασφαλής θέλω να είμαι και τίποτα δε βάζω πάνω από αυτό.

Αλλά τα πράματα είναι όπως τα είπα. Άλλο τι κάνουμε στο δρόμο και άλλο τι γράφει ο κώδικας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Α.... και CBR1000RR που πάει 150 στην Αττική Οδό είναι σαν να είσαι πάνω σε ποδήλατο.... εχεις απόλυτο έλεγχο στα πάντα...

Ειδικά εμείς που καβαλάμε μηχανές θα έπρεπε να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς συναδέλφων....

Εξάλλου εμείς είμαστε οι ευάλλωτοι κι όχι τα αυτοκίνητα....

Μήπως έπρεπε να περάσει με 200+ να μην τον πάρετε καθόλου χαμπάρι;

Δεν το έχεις πάρει ............χαμπάρι ότι μόνο έτσι παίζει ακόμα και με άλλες μηχανές?

You BETA believe...

Re: ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

Και φυσικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Σταματήστε να κάνετε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν βλέπετε μηχανη πίσω σας δίπλα σας από πάνω σας κτλ, η μηχανή θα σας περάσει απο κει που μπορεί και ναι μπορεί να είναι απο αριστερά αναμεσα στην πόρτα σου και την μπαριερα με 250 και οχι με 140 μόνο, αν μεινεις στην πορεία σου όλα θα είναι μια χαρά, γιατι η μηχανη ξέρει οτι χωράει απο κει!!! Και αφου οδηγάς και εσυ φίλε θα έπρεπε να πεις στην κοπέλα σου το σλόγκαν της διαφήμισης με το δάνειο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΄΄Σταθερήηηη Σταθερήηηηη΄΄

+1000, όχι για το μεταξύ τουτού μπαριέρας (επιλογές είναι αυτά) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΗ.

You BETA believe...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    O καθενας εχει καταλλαβει οτι του κατεβει στο κεφαλι....

Το οτι ειστε γαμαω οδηγοι που δεν μασατε το διαλαλησατε ...φτανει!!

Λοιπον αυτο ακριβως εγινε οπως δειχνω στο σχημα ....τα αυτοκινητα πηγαιναν σε αποσταση 4 - 5 μετρων (παρανομο ) το ενα πισω απο το αλλο σε ΟΛΕΣ τις λωριδες!!!! ταχυτητες 100+ (παρανομο αν ειναι 20+)επιστροφη ΣΚ , ξερετε πιστευω....

σε ολη την διαρκεια της διαδρομης μας προσπερασαν δεκαδες μηχανες αναμεσα απο τις λωριδες ωραια και καλα (αλλα παρανομα...ημαρτον!!)

Ο τυπος ακολουθησε την πορεια με το κοκκινο βελος .... ξαναλεω οτι δεξια δεν υπηρχε περιπτωση να κοψεις λογω αυτοκινητων αλλα και των αλλων μοτοσυκλετων που ερχοντουσαν συνεχεια...το κενο ηταν ενα περιπου μετρο απο το διαζωμα ....αν καποιος οδηγος αυτοκινητου που πολυ λογικα δεν περιμενε στην συγκεκριμενη περιπτωση να τον περασει μηχανη απο αριστερα πανικοβαλοταν και εκοβε το τιμονι δεξια μπορει να επεφτε (πολυ πιθανον!!) σε αλλη μοτοσυκλετα που κινουταν (παρανομα...) στο λουκι αριστερης και δεξιας λωριδας.....αλλα στα παπαρια μας ο τυπος ειναι τιμονι και με κατι τετοια δεν ''μασαει'' ...

....αν αυτο σας κανει σαν μια ασφαλης και ''ωχ αδρεφε τι εγινε''προσπεραση να την εφαρμοζετε ρε παιδια....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 111.bmp‎  

Παλαιό μέλος
    για να γίνει αυτό (να μείνει το τουτού σταθερό στην πορεία του ) πρέπει να συντρέχουν αρκετοί παράγοντες.

Και ο οδηγός να είναι συνετός και γνώστης της μοτοσυκλέτας, και να το επιτρέπουν οι συνθήκες του δρόμου της κυκλοφορίας κτλ...

Είναι τρελό ρίσκο να προσπεράσει μηχανή σε απόσταση 1-2 μέτρων το αυτοκίνητο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το οτι ειστε γαμαω οδηγοι που δεν μασατε το διαλαλησατε ...φτανει!!

Ο τυπος ακολουθησε την πορεια με το κοκκινο βελος .... ξαναλεω οτι δεξια δεν υπηρχε περιπτωση να κοψεις λογω αυτοκινητων αλλα και των αλλων μοτοσυκλετων που ερχοντουσαν συνεχεια...:
    1 .ξαναδηλωνω οτι ειμαι και γαμω τους οδηγους ......παει αυτο

2.φυσικα περνουσαν απο δεξια οι μηχανες αφου κλειδωσατε τα τιμονια στην ευθεια ........

και επειδη τσαντιστηκα νυχτιατικα .....ενα κλικ δεξια αν κανατε ολα θα ηταν ομορφα κι ωραια ......1,30 μετρο κενο περναει και μηχανη με βαλιτσες
    ..........αλλα κατι τετοιοι ειναι μπροστα μου......εκει κολλημενοι ...... και αναγκαζομαι να προσπερασω απο δεξια ,ριχνοντας και το σχετικο μπινελικι

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

2.φυσικα περνουσαν απο δεξια οι μηχανες αφου κλειδωσατε τα τιμονια στην ευθεια ........

και επειδη τσαντιστηκα νυχτιατικα .....ενα κλικ δεξια αν κανατε ολα θα ηταν ομορφα κι ωραια ......1,30 μετρο κενο περναει και μηχανη με βαλιτσες
    ..........αλλα κατι τετοιοι ειναι μπροστα μου......εκει κολλημενοι ...... και αναγκαζομαι να προσπερασω απο δεξια ,ριχνοντας και το σχετικο μπινελικι

Παντως αν οδηγεις κανωντας τετοια στον δρομο δεν εισαι γαμω τους οδηγους......γαμω τους τυχερους εισαι!!

Και κατι αλλο....

Δεν οδηγω αυτοκινητο , με νευριαζει που πολλοι απαντατε στο δευτερο προσωπο σαν να ειμαι οδηγος αυτοκινητου!!!

Τις ιδιες μαλακιες αντιμετωπιζω καθημερινα .....

Συμφωνω με αυτο που λες !! μακαρι να καναν δεξια να περναμε (στην συγκεκριμενη λεμε δεν γινοταν)μακαρι να παραχωρουσαν προταιρεοτητες , μακαρι να προσεχαν...αλλα δεν συμβαινει...και βασει αυτου πορευομαστε.

υ.γ. Σε ολο το μοτοσυκλετιστικο μου βιο , οταν ταξιδευω στην Ε.Ο. αλλα και στις λεωφορους στην πολη ΠΑΝΤΑ οι μηχανες σε συνθηκες κινησης περνανε απο το λουκι , οχι αναμεσα μπαριερα και αυτοκινητου.....αυτο ειναι το συνηθες (οχι απαραιτητα και το σωστο) και αυτο περιμενουν οι οδηγο τουτου....αν θες να πας κοντρα σε αυτη την παγιομενη τακτικη κυκλοφοριας καντο ,τι να σου πω.....εγω παντως δεν θα μαθω σε κανεναν τον ΚΟΚ και ουτε θα προσπαθησω να διεκδικησω τα κυκλοφορικα δικαιωμτα μου διακινδυνευοντας την σωματικη μου ακεραιοτητα...προτιμω να προσαρμοζομε

ε δεν το λεγες τοση ωρα??? δεν οδηγας αυτοκινητο γι αυτο τρελλαθηκες ..........η αληθεια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια

ενας εμπειρος και συνετος οδηγος αυτοκινητου θα δει την μηχανη που ερχεται να περασει απο αριστερα αναμεσα σε μπαριερα και τον ιδιο .......θα ''κοψει '' κινηση και θα κανει το σωστο.......ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	taf2.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	67,5 KB 
ID:	63952

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    υ.γ. Σε ολο το μοτοσυκλετιστικο μου βιο , οταν ταξιδευω στην Ε.Ο. αλλα και στις λεωφορους στην πολη ΠΑΝΤΑ οι μηχανες σε συνθηκες κινησης περνανε απο το λουκι , οχι αναμεσα μπαριερα και αυτοκινητου.....αυτο ειναι το συνηθες (οχι απαραιτητα και το σωστο) και αυτο περιμενουν οι οδηγο τουτου....αν θες να πας κοντρα σε αυτη την παγιομενη τακτικη κυκλοφοριας καντο ,τι να σου πω.....εγω παντως δεν θα μαθω σε κανεναν τον ΚΟΚ και ουτε θα προσπαθησω να διεκδικησω τα κυκλοφορικα δικαιωμτα μου διακινδυνευοντας την σωματικη μου ακεραιοτητα...προτιμω να προσαρμοζομε
    Περνάνε περισσότερο από το λούκι γιατί ο Έλληνας έχει έναν ανόητο έρωτα με την αριστερή και προτιμάει να κάνει χώρο πηγαίνοντας λίγο αριστερά... μη τυχόν και απομακρυνθεί από την αγαπημένη του λωρίδα!

Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κανενός είδους κανόνα. Γενικά οι μηχανές περνάνε από όπου βρούνε κενό διάδρομο (σωστό ή λάθος είναι άλλη ιστορία) και θα πρέπει κανείς να το περιμένει! Αλλιώς, υπάρχει και η δεξιά λωρίδα να μην τον ενοχλεί κανείς!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ε δεν το λεγες τοση ωρα??? δεν οδηγας αυτοκινητο γι αυτο τρελλαθηκες ..........η αληθεια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια

ενας εμπειρος και συνετος οδηγος αυτοκινητου θα δει την μηχανη που ερχεται να περασει απο αριστερα αναμεσα σε μπαριερα και τον ιδιο .......θα ''κοψει '' κινηση και θα κανει το σωστο.......ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ

Βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια και τα ιδια.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	front_door.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	53,2 KB 
ID:	63953

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Re: ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Σταματήστε να κάνετε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν βλέπετε μηχανη πίσω σας δίπλα σας από πάνω σας κτλ, η μηχανή θα σας περάσει απο κει που μπορεί και ναι μπορεί να είναι απο αριστερά αναμεσα στην πόρτα σου και την μπαριερα με 250 και οχι με 140 μόνο, αν μεινεις στην πορεία σου όλα θα είναι μια χαρά, γιατι η μηχανη ξέρει οτι χωράει απο κει!!!
    καποτε τρομαζα με τις μηχανες που με περνουσαν απ'οπου να ναι και οπως να ναι πλεον ομως μετα απο τοσα χρονια στους δρομους τις αθηνας, απλα κραταω σταθερο το τιμονι μου μολις ακουσω τον αλλον να ερχετε κομματια (συνηθος δεν προλαβαινεις καν να τους δεις ετσι οπως πανε ) και περιμενω να με περασει

απλα να εχετε υποψιν σας οτι πολλα απο τα ατομα που οδηγουν αμαξια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ανεβει ποτε σε μηχανη ουτε σαν συνεπιβατες με αποτελεσμα να μην μπορουν να κατανοησουν το πως σκεφτεται ενας οδηγος μηχανης, και να τρομαζουν οταν ξαφνικα σκαει μια μηχανη διπλα τους το οτι εσεις ξερετε που πατε και πως πατε, δε σημαινει οτι η κυριουλα που κοβει βολτες με το αμαξακι της δε θα παθει κριση πανικου οταν της σκασει το μοτορι διπλα της απο το πουθενα.
    το original α-μηχανο™ μελος

Ο μόνος λόγος που δε κάνω διηθήσεις σε Ε.Ο. είναι ότι απολαμβάνω όσο μπορώ τις διαδρομές -που σημαίνει όποτε τις χρησιμοποιώ είναι άδειες (μέρα ή νύχτα).

Παρόλο που μου έχει τύχει λόγω κίνησης να πατήσω τη διαχωριστική και να πηγαίνω για αρκετά (και με αρκετά) χλμ, όταν έχει νησίδα και τόσο νταραβέρι, σκέφτομαι τον πολυμερά και απλά ή κάνω υπομονή, ή στην άκρη ώσπου να κουλάρει η κίνηση, να ξεκουραστώ και λίγο, επ' ευκαιρία να φιλοσοφήσω γύρω από σημαντικά θέματα με τίποτα περαστικές συνοδοιπόρους κλπ.

Φυσικά οι επιλεγμένες στενές διαδρομές που γουστάρω να κάνω αηδίες είναι πάντα άδειες -και άκρως πιο εθιστικές από εκείνες τις ενοχλητικές στιγμές σε τιγκαρισμένη εθνική, άρα κάνω λίγο υπομονή. Γενικά όταν είναι τίγκα ο δρόμος, ειδοποιώ με κόρνα, τσεκάρω άν κοίταξε ο οδηγός στον καθρέφτη, και μετά περνάω, είτε κάνει στην άκρη, είτε όχι -αλλά έχω δει τόσες μα#ακίες που το βλέπω φυσικό να φρενάρω εγώ πχ από τα 170 όταν δώ πυκνή κίνηση, να δώσω λίγο από το χρόνο μου στον μπροστά, και να τον περάσω χωρίς να τον πανικοβάλω, δεν περιμένω να έχει την δικιά μου εικοσαετή πείρα στα αυτοκίνητα, ούτε την υπομονή μου.

Θυμίζω ότι ο νόμος λέει ότι άν πέσεις πάνω σε τουτού, φταις.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF