ΝΑΙ ακόμα και έτσι .................
ΕΣΕΙΣ ;;;;;;;;;
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ most probably, like always !!!!!!!!!!!!!!
Ρε άει σαχτάρ από δω !!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑΙ ακόμα και έτσι .................
ΕΣΕΙΣ ;;;;;;;;;
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ most probably, like always !!!!!!!!!!!!!!
Ρε άει σαχτάρ από δω !!!!!!!!!!!!!!!
:hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
νομιζω 15-16η ο ΘΡΥΛΟΣ
Για ξαναγράψτο αυτό γιατί μάλλον δεν βλέπω καλά..
εντάξει ρε παιδιά ένα μικρό λάθος τυπογραφικό....Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
:hypnotize :hypnotize
Για ξαναγράψτο αυτό γιατί μάλλον δεν βλέπω καλά..
εννοούσε 51-61![]()
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Οχι βρε 'σεις ήθελε να γράψει 1516 !!!!!
Γαματο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
TO eurosport πηγε στο καραισκακη για συνενετευξη για τις 24 καλυτερες ευρωπαικες ομαδες
νομιζω 15 - 16η ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
αλλα ξεχασα μαζευεις βαθμους απο ζαποριζια, (μετα απο εξαιρετικη εμφανιση):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και το TV magic πηγε να κανει ρεπορταζ για την καλυτερη ομαδατης υφηλιου....
ρε τα πιστευετε αυτα????
Πως τεκμηριωνεται αυτο ας πουμε?.....πες μου εσυ με ποια κριτηρια θεωρεις οτι ο γαυρος ειναι στις 24 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης?
Οτι πεις....ριξε μια ματια εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
IFFHS Από sportnet
Καλύτερη ομάδα του κόσμου η Σεβίλλη
Η Σεβίλλη είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο για τον μήνα που πέρασε σύμφωνα με την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου. Η κάτοχος του κυπέλλου UEFA άφησε στην δεύτερη θέση την κάτοχο του Champions League, Μπαρτσελόνα ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Μίλαν. Από Ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 55η θέση , η ΑΕΚ στην 68η ενώ ο Παναθηναϊκός στην 136η. Στην 251η θέση συναντάμε τον Ηρακλή.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
στις 24 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης ποιος? ...για να ακουσω?...βλεπετε καλα?....τι λεει στο νουμερο 19?
και στο 47???....
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2006.html
αντε δειτε και ενα οverall ranking....
http://galeb.etf.bg.ac.yu/%7Emirad/S...clubslist.html
διαβαστε ποιος ειναι στην θεση 35 και ποιος στην.......50
τσ , τσ εκτιθεστε....κουτα...
:a36: :a029:![]()
καλα εσυ milko1979 παιδι μου μενεις μετεξεταστεος....
Σωστός hymador αλλά η κατάταξη έχει αλλάξει λίγο..Ο Παο είναι στην 36 (λογικό μετά την κατρακύλα των τελευταίων 2 ετών..) και τα καλά μου έχουν ανέβει στην 44..Άχου τα..
table
Τώρα που τα είδατε είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί το κολλημένο μυαλό σας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Σωστός hymador αλλά η κατάταξη έχει αλλάξει λίγο..Ο Παο είναι στην 36 (λογικό μετά την κατρακύλα των τελευταίων 2 ετών..) και τα καλά μου έχουν ανέβει στην 44..Άχου τα..
table
Τώρα που τα είδατε είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί το κολλημένο μυαλό σας..
και να φανταστεις οτι στην καταταξη αθροιζεις βαθμους και απο τις συμμετοχες....σαν τις Πανελληνιες που αμα παριστασε απλως και δωσεις λευκη κολλα σε βαθμολογουν με ασσο!!
οποτε καντε τις προσθαφαιρεσεις και δειτε τα χαλια σας!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οτι πεις....ριξε μια ματια εδω
στις 24 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης ποιος? ...για να ακουσω?...βλεπετε καλα?....τι λεει στο νουμερο 19?
και στο 47???....
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2006.html
αντε δειτε και ενα οverall ranking....
http://galeb.etf.bg.ac.yu/%7Emirad/S...clubslist.html
διαβαστε ποιος ειναι στην θεση 35 και ποιος στην.......50
τσ , τσ εκτιθεστε....κουτα...
:a36: :a029:![]()
καλα εσυ milko1979 παιδι μου μενεις μετεξεταστεος....
κάτι σε πραγματικά στατιστικά έχετε να παραθέσετε?δεν μου φαίνονται και πολύ επισημα αυτα τα site....
και στην τελική τι το κουράζετε το θεμα?
περυσι μαζεύατε 5αρες και φέτος φτύσατε αίμα για να προκριθείτε με τα ρύζια!!!
αυτός είναι ο βάζελος που σας κάνει περήφανους?
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και να φανταστεις οτι στην καταταξη αθροιζεις βαθμους και απο τις συμμετοχες....σαν τις Πανελληνιες που αμα παριστασε απλως και δωσεις λευκη κολλα σε βαθμολογουν με ασσο!!
οποτε καντε τις προσθαφαιρεσεις και δειτε τα χαλια σας!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣ-ΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΝΤΑ , ΜΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑ...
ΜΕ ΜΙΣΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ...
ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΕΝΘΥΜΑΣΤΕ??
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ???
ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΧΛΕΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ (ΓΙΟΥΡΚΑΣ , ΜΟΝΤΕΛΟ , ΚΑΡΑ ,ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ)...
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΑΨΑ ΡΕΕΕΕΕΕ....
ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ???ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ...ΠΕΣ ΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΙΚΕΤΕΨΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣΚΟ....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΛΙ...
καλα , καλα ο ενας λεει για ανεπισημα site (της UEFA !!!) και ο αλλος θελει να μας πει οτι ο AJAX , η JUVE , η PORTO κ.τ.λ. ηταν ευκολες ομαδες....
βαριεμαι ρε γαυροι .... τραβατε να δειτε Τσουκαλα (α εφυγε αυτος ε? τα τσεπωσε απο οτι θυμαμε με το ''στοιχημα'' του προεδρου σας)
τεσπα βαρεθηκα ....
LOS LOCOS GRANDES...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα , καλα ο ενας λεει για ανεπισημα site (της UEFA !!!) και ο αλλος θελει να μας πει οτι ο AJAX , η JUVE , η PORTO κ.τ.λ. ηταν ευκολες ομαδες....
βαριεμαι ρε γαυροι .... τραβατε να δειτε Τσουκαλα (α εφυγε αυτος ε? τα τσεπωσε απο οτι θυμαμε με το ''στοιχημα'' του προεδρου σας)
τεσπα βαρεθηκα ....
ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 5 ΑΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ 7ΑΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τεσπα βαρεθηκα ....
E... Πως στα διαλα το ενα σαιτ σας εχει στη ( 19 ) το αλλο στη ( 35 ) και το αλλο στη ( 36 )
Ρε συ στην ρουλετα σας εχουν χωσει....
Ας αποφασισετε σε ποια θεση θελετε να ειστε...
![]()
ε ουστ βαζελια
ουτε μεταξυ σας δεν μπορειτε να τα βρειτε.......
:a14:
Το site μπορεί να μην είναι επίσημο,αλλά τα στοιχεία είναι τα πραγματικά..Τα έχουν γράψει και εφημερίδες και sites και τα λένε και τα ραδιόφωνα..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
κάτι σε πραγματικά στατιστικά έχετε να παραθέσετε?δεν μου φαίνονται και πολύ επισημα αυτα τα site....
Το θέμα δεν το κουράζουμε εμείς αλλα οι ομοιδεάτες σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
και στην τελική τι το κουράζετε το θεμα?
Πράγματι η περσινή (και η προπέρσινη) χρονιά ήταν άκρως απογοητευτική..Παίξαμε σαν ολυμπιακός..Με τα μεταλλεία ήμασταν τρισάθλιοι και σύμφωνα με την εικόνα και των δυο ματς ΔΕΝ έπρεπε να προκριθούμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
περυσι μαζεύατε 5αρες και φέτος φτύσατε αίμα για να προκριθείτε με τα ρύζια!!!
Εννοείται πως ΟΧΙ..Αυτός είναι Παναθηναικός που μας απογοητεύει..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αυτός είναι ο βάζελος που σας κάνει περήφανους?