Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: to peirama tis feiladelfias!!!!?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    η συγκεκριμένη φωτό είναι από "το πείραΓμα της Αράχωβας"

και τέρμα αριστερά είναι ο bart ενώ ο κλαρινιτζής στη μέση είναι ο ε-τζουράς παπούς του DimChios.... ο λεγόμενος και DImAraxovas...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το μλκ!!!

:wacko:

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Μετά από 14 μήνες στο Α/Τ Αιγαίο, μετατέθηκα στην ΔΕ, όπου μαζί με 3 ακόμα, είχαμε την ευθύνη, ο ναύτης βάρδιας να κάνει ¨αποστολή υλικού¨σε πλοίο που παρουσιάζε βλάβη στα ηλεκτρονικά του κατά την διάρκεια περιπολίας. Το 99% των αποστολών που κάναμε αφορούσε τα 4 θηρία και τους Παναγόπουλους.
    Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μου κάνει εντύπωση που ¨εξαφανιζόταν¨ο Λέων από το ρανταρ σας. Εντύπωση μου κάνει που λειτουργούσαν τα ραντάρ σας
    Black out πάθαινε και το Αιγαίο που ήμουν. Σε μια περίπτωση μας έφεραν πίσω ρυμουλκά. Το σχόλιο που έκανα στον Θάνο περί προέκτασης ντόκου, ήταν κουβέντα από τον (ΑΣ τότε) Λυμπέρη προς τον κυβερνήτη...
    Καλά αυτό με τον σκελετό μου ακούγετε πολύ μούφα. Θα είχε βουήξει ο Ναυσταθμος, αν είναι αλήθεια. Κανένα κληρούχα δεν είχες στο Λέων να σου πεί? Πέραν αυτού ΠΕΑΚ σημαίνει Προσωρινή Ακινησία, που σημαίνει απλά ότι το πλοίο κάνει ¨service¨. Φύλλο και φτερό γίνεται στην ΜΑΚ (Μακρά Ακινησία)...

Για τα καλώδια, με καλυπτει η απάντηση του Θάνου. Εμείς είχαμε τα νερά που δεν πήγαιναν πουθενά... Βάζαμε δεξιά νερό, έγερνε αριστερά, βάζαμε αριστερά έγερνε δεξιά.... Κανέις δεν ήξερε που πήγαιναν αυτά τα νερα :rotflmao: :rotflmao:

Α/Τ Αιγαίο.
    μήπως είχες ακούσει για τις εκατοντάδες κιλά ζάχαρης που είχανε ρίξει κάποιοι ναυτάρες παραμονές ταξιδιού;

Το πρωτάκουσα τον Νοέμβρη του ΄89 όταν πήραμε μεταθέσεις, απο κληρούχα που πήγε εκεί!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Μετά από 14 μήνες στο Α/Τ Αιγαίο, μετατέθηκα στην ΔΕ, όπου μαζί με 3 ακόμα, είχαμε την ευθύνη, ο ναύτης βάρδιας να κάνει ¨αποστολή υλικού¨σε πλοίο που παρουσιάζε βλάβη στα ηλεκτρονικά του κατά την διάρκεια περιπολίας. Το 99% των αποστολών που κάναμε αφορούσε τα 4 θηρία και τους Παναγόπουλους.
    Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μου κάνει εντύπωση που ¨εξαφανιζόταν¨ο Λέων από το ρανταρ σας. Εντύπωση μου κάνει που λειτουργούσαν τα ραντάρ σας
    Black out πάθαινε και το Αιγαίο που ήμουν. Σε μια περίπτωση μας έφεραν πίσω ρυμουλκά. Το σχόλιο που έκανα στον Θάνο περί προέκτασης ντόκου, ήταν κουβέντα από τον (ΑΣ τότε) Λυμπέρη προς τον κυβερνήτη...
    Καλά αυτό με τον σκελετό μου ακούγετε πολύ μούφα. Θα είχε βουήξει ο Ναυσταθμος, αν είναι αλήθεια. Κανένα κληρούχα δεν είχες στο Λέων να σου πεί? Πέραν αυτού ΠΕΑΚ σημαίνει Προσωρινή Ακινησία, που σημαίνει απλά ότι το πλοίο κάνει ¨service¨. Φύλλο και φτερό γίνεται στην ΜΑΚ (Μακρά Ακινησία)...

Για τα καλώδια, με καλυπτει η απάντηση του Θάνου. Εμείς είχαμε τα νερά που δεν πήγαιναν πουθενά... Βάζαμε δεξιά νερό, έγερνε αριστερά, βάζαμε αριστερά έγερνε δεξιά.... Κανέις δεν ήξερε που πήγαιναν αυτά τα νερα :rotflmao: :rotflmao:

Ρε σεις... εμείς με τη Ναυκρατούσα χάναμε ολόκληρα νησιά!

Πάλι καλά που υπήρχαν και οι ΣΕΑ και βρίσκαμε το δρόμο της επιστροφής...

Όσο για το σκελετό... στη Ναυκρατούσα έλεγαν ότι είχε φάει τορπίλη στον πόλεμο και είχε σκοτωθεί ένας ναύτης τον οποίο μπορούσες καμμιά φορά και να ακούσεις κάτω στη μηχανή...

Εγώ πάντως μετά από δεκάδες ώρες βάρδια εκεί κάτω δεν τον είδα ούτε τον άκουσα...

Black out κι εμείς παθαίναμε όλη την ώρα... Γενικά σ'αυτά τα παλιά πλοία οι μύθοι, οι ηλεκτρολογικές πατέντες, τα black out και τα προβλήματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Γι'αυτό καταλήξαμε κι εμείς σε ΠΕΑΚ (περιορισμένη ακινησία) όπου και αποχώρησα από το πλοίο...
    Θάνος..

άλλη πονεμένη ιστορία το Ναυκρατούσα.

"βυθιζόταν" για να μπουκάρουν τα πλοιάρια μέσα, και δεν μπορούσε να ξαναμανασηκωθεί!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    άλλη πονεμένη ιστορία το Ναυκρατούσα.

"βυθιζόταν" για να μπουκάρουν τα πλοιάρια μέσα, και δεν μπορούσε να ξαναμανασηκωθεί!

Μπααα ξανασηκωνότανε... εγώ το ξέρω που έκανα βάρδια ένα deck πάνω από τις αντλίες και ανέπνεα όλο τον ατμό!

50 βαθμούς κάτω από τον αεραγωγό... κόλαση!
    Θάνος..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Α/Τ Αιγαίο.
    μήπως είχες ακούσει για τις εκατοντάδες κιλά ζάχαρης που είχανε ρίξει κάποιοι ναυτάρες παραμονές ταξιδιού;

Το πρωτάκουσα τον Νοέμβρη του ΄89 όταν πήραμε μεταθέσεις, απο κληρούχα που πήγε εκεί!

Σωστό ήταν αυτό που άκουσες. Όταν πήγα στο πλοίο (11/1988) τελείωνε την ΜΑΚ, και είχε καινούργιες μηχανές. Είχαν πέσει ναυτοδικία κλπ. Το σίγουρο είναι ότι τους προηγούμενους ναύτες τους είχαν ξεσκίσει στους Ξιφίες. Είχα γνωρίσει ένα παιδί αργότερα, που υπηρέτησε το 84-85. Σε 25 μήνες θητεία είχε 290 μέρες εν πλώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ρε σεις... εμείς με τη Ναυκρατούσα χάναμε ολόκληρα νησιά!

Πάλι καλά που υπήρχαν και οι ΣΕΑ και βρίσκαμε το δρόμο της επιστροφής...
    Το ανέκδοτο με την γάτα το ξέρεις ? Αυτό μου θύμισε :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    εγώ το ξέρω που έκανα βάρδια ένα deck πάνω από τις αντλίες και ανέπνεα όλο τον ατμό!
    50 βαθμούς κάτω από τον αεραγωγό... κόλαση!
    Έλα ρε φίλε...Εσύ είσαι στο avatar, όταν υπηρετούσες ???

Έλα ρε φίλε...Εσύ είσαι στο avatar, όταν υπηρετούσες ???

αχαχαχαχα!!!

:rotflmao:

"Ο Εφιάλτης στο δρόμο για τις αντλίες"

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ελατε μωρε πειραμα της Φιλαδελφειας τωρα και καλα...

Η υπερβολη του φανταρου η ιδια.
    Απλα καποιος δεν την παλευε,ειχε πιει και κατι στανταρ, κατι πηγε στραβα στα συστηματα,ακουστηκαν και κατι θορυβοι απο το μηχανοστασιο , εβγαλε την σχετικη βρωμα στις γνωστες κουτσομπολες και οριστε....μεχρι και βιβλιο εφτιαξαν για το σκατοφανταρο.:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ