Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά το ζήτημα είναι ότι κανένα σωματείο δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο...να δείξει μια διαφορετική νοοτροπία...να δείξει ότι δεν είναι τυχοδιώκτες αλλά επενδύουν στο ποδόσφαιρο...τότε με γεια τους με χαρά τους να βγάλουν όσα λεφτά θέλουν...
    στην περίπτωση της ομάδας μας, αν αντί για απαλλοτροίωση πήγαινε ο Παναθηναϊκός κ έλεγε σας αγοράζω το οικόπεδο κ χτίζω γήπεδο τότε θα παραδεχόμουνα τη διοίκηση....αλλά να πληρώσει το κράτος τις απαλλοτροιώσεις ...
    Σ'αυτό ναι συμφωνώ,αλλά είναι άλλο (μεγάλο) θέμα..

Μα ποιά ομάδα στην Ελλάδα θα πήγαινε να αγοράσει τέτοια ή παρόμοια έκταση και να χτίσει και μόνη της το γήπεδο..;;
    (στην περίπτωση του γηπέδου της Ξάνθης δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε..αν έχει αγοράσει το οικόπεδο δλδ..)

Ακόμα και στο στο εξωτρικό το ίδιο (περίπου) γίνεται με τη διαφορά ότι αντί με το κράτος συμπράττουν με μεγάλες εταιρίες-χορηγούς (πχ το νεό γήπεδο της Άρσεναλ και της Τσέλσι νομίζω)..

Εδώ έχει επιλεγεί η λύση με βοηθάς (ή μου το φτιάχνεις) και σου πληρώνω μέρος ή νοικι..Λύση είναι κι αυτη αρκεί να μη γίνεται με χαριστικούς όρους..Όπως στην περίπτωση της ΠΥΛΑΙΑΣ!Αυτό κι αν ήταν μέγα σκάνδαλο!Δεν μου δίνεις τίποτα φτιάχνω και σου ΧΑΡΙΖΩ μια γηπεδάρα!
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και πληρώνεις νοίκι για τα 35 χρόνια..

Και μην ξεχνάς οτι το γήπεδο 'κλάπηκε' από την ΕΟΕ και παραχωρήθηκε ουσιαστικά στον Κόκκαλη (μαζί μ'αυτό ΚΑΙ οι εμπορικές χρήσεις) και όχι στον ερασιτέχνη ο οποίος δεν έχει και δικαίωμα επί των εσόδων (που όλοι οι ερασιτέχνες δικαιούνται)!
    Να μη μιλαμε αν δεν ξερουμε !!!

Εσοδα εχει και ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος & ο Εθνικος Πειραιως & ο Δημος !!!!

Το γήπεδο άνηκε στην ΕΟΕ 'κλάπηκε' και παραχωρήθηκε στη ΓΓΑ..Και λέω 'κλάπηκε' γιατί ενώ είχε συμφωνηθεί με την παραχώρηση η ΕΟΕ να έπαιρνε αντισταθμιστικές αθλητικές εγκαταστάσεις από το κράτος δεν της δόθηκε τίποτα!!Πετάχτηκαν έξω δλδ σωματεία και αθλητές στίβου κλπ για να μπει ο Κόκκαλης..Και όχι μόνο πετάχτηκαν έξω,δεν τους δόθηκε και κανένας χώρος..

Η ΕΟΕ δεν παίρνει φράγκο!Αυτή που παίρνει είναι η ΓΓΑ..Και τι παίρνει ψίχουλα..15% επί των εισητηρίων και διαφημιστικών πινακίδων και δεν παίρνει φράγκο από τις εμπορικές χρήσεις που παραδόθηκαν έτοιες στον Κόκκαλη!Και μάλιστα θα αρχίσει να παίρνει λεφτά μετά από 15 από την παραχώρησης του γηπέδου (δλδ από το 2019)..
    Επίσης με τροπολογία απαλάσσεται ο Κόκκαλης από τς υποχρεώσεις προς τον ερασιτέχνη!

Α,και πετάχτηκε στην ουσία και ο Εθνικός έξω..

(το 2) διευκρίνησέ το,δεν κατάλαβα τι εννοείς..)

Ας το εφιαχνε το γηπεδο τοτε η εοε και ας μας αφηναν να το φιαχναμε στον Ρεντη οπως θελαμε οι περισσοτεροι .

Και ο εθνικος δεν εχει πεταχτει απεξω.. Παραμενη το ποσοστο του σε χρηση του γηπεδου και σε εσοδα οπως ηταν πρωτα !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Για το Δήμο δεν ξέρω και δεν μίλησα..Ο Εθνικός..;;Από που..;;Αφού δεν παίζει καν!Και μάλιστα για να μπορεί να παίξει πρέπει να πληρώσει!Πως γίνετια να πρέπει να πληρώσει για να παίξει,και όταν ΔΕΝ παίζει να έχει έσοδα..;;!

Όσο για τον ερασιτέχνη,στη σύμβαση παραχώρησης του Καραισκάκη γίνεται αναφορά στην τροπολογία με την οποία η Βουλή είχε φροντίσει (δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 2, 3 και 4 του άρθρου 56 του νόμου 2725/99) να απαλλαχτεί ο Κόκκαλης από τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τον ερασιτέχνη..!

Για πες μου εσύ που ξέρεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

τα έσοδα του Δήμου είναι τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη στις καφετέριεςκ τα εστιατόρια????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

τα έσοδα του Δήμου είναι τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη στις καφετέριεςκ τα εστιατόρια????
    Nαι,σωστός!! :rotflmao:

Για το Δήμο δεν ξέρω και δεν μίλησα..Ο Εθνικός..;;Από που..;;Αφού δεν παίζει καν!Και μάλιστα για να μπορεί να παίξει πρέπει να πληρώσει!Πως γίνετια να πρέπει να πληρώσει για να παίξει,και όταν ΔΕΝ παίζει να έχει έσοδα..;;!

Όσο για τον ερασιτέχνη,στη σύμβαση παραχώρησης του Καραισκάκη γίνεται αναφορά στην τροπολογία με την οποία η Βουλή είχε φροντίσει (δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 2, 3 και 4 του άρθρου 56 του νόμου 2725/99) να απαλλαχτεί ο Κόκκαλης από τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τον ερασιτέχνη..!

Για πες μου εσύ που ξέρεις..
    1) O Eθνικος εχει 10% στα δικαιωματα του γηπεδου Καραισκακη τα οποια ουδεποτε παραχωρησε και ακομα κατεχει !!! Εχει δικαιωματα ει διαφημησεων κλπ. Μπορει να παιξει οποτε γουσταρει στο καραισκακη με χρηση χωρις να πληρωσει μονο των μισων κερκιδων !!!

2) Για ποια τροπολογια του 99 μου τσαμπουνας οταν ακομη και το 2002 ηταν να μην φιαξει ο Ολυμπιακος γηπεδο στο Φαληρο αλλα στο Ρεντη λογο της γνωστης διαμαχης Ολυμπιακου -- παπανδρεου-- Βενιζελου-- Αγγελοπουλου, για το θεμα << αμιγως ποδοσφαιρικο γηπεδο χωρις ταρταν και μετατροπη του σε στιβο >>>

Δεν το πιστευω ρε φουστη μου ποσο εχουν ξεφυγει οι βαζελοι.. Μεχρι και τις τροπολογιες ετοιμες τις εχουν !

Επι διαφημησεων και εισιτηριων !!!

Αντε να δουμε τωρα πως θα το χτισει ο Βαζελος !!

Την εκταση την πηρε οπως επρεπε... Δωρεαν..

Κατσε να δεις τα γελια τωρα !

1) O Eθνικος εχει 10% στα δικαιωματα του γηπεδου Καραισκακη τα οποια ουδεποτε παραχωρησε και ακομα κατεχει !!! Εχει δικαιωματα ει διαφημησεων κλπ. Μπορει να παιξει οποτε γουσταρει στο καραισκακη με χρηση χωρις να πληρωσει μονο των μισων κερκιδων !!!

2) Για ποια τροπολογια του 99 μου τσαμπουνας οταν ακομη και το 2002 ηταν να μην φιαξει ο Ολυμπιακος γηπεδο στο Φαληρο αλλα στο Ρεντη λογο της γνωστης διαμαχης Ολυμπιακου -- παπανδρεου-- Βενιζελου-- Αγγελοπουλου, για το θεμα << αμιγως ποδοσφαιρικο γηπεδο χωρις ταρταν και μετατροπη του σε στιβο >>>

Δεν το πιστευω ρε φουστη μου ποσο εχουν ξεφυγει οι βαζελοι.. Μεχρι και τις τροπολογιες ετοιμες τις εχουν !

Η τροπολογία είναι του 2003 για τη σύμβαση του ανακατασκευασμένου Καραισκάκη και είναι έτσι όπως τα έγραψα παραπάνω..(ο νόμος για τις υποχρεώσεις ΟΛΩΝ των ΠΑΕ προς τους ερασιτέχνες είναι του 99..)

Ρε stoubi κατέβασα ή εφηύρα κάτι απ'το μυαλό μου..;;Αυτά είναι (αληθή) στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί..

Για τον Εθνικό και το 10% δεν ξέρω..Ίσως να'χεις δλικιο..Δεν το έχω διαβάσει/ακούσει πουθενά πάντως..
    Λες οτι μπορεί να παίξει χωρίς να πληρώσει κάνοντας χρήση των μισών κερκίδων..Εγώ γιατί ακούω οτι οι όροι για τον Εθνικό είναι δυσβάσταχτοι (προφανώς για μέρος των κερκίδων-σιγά μη ζητούσε να κάνει χρήση όλων των κερκίδων!)..;;

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ρε δειτε και λιγο εθνικη και σταματηστε να τρωγεστε με τις ομαδες μας που ειναι ολες για τον φουτσο!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αντε να δουμε τωρα πως θα το χτισει ο Βαζελος !!

Την εκταση την πηρε οπως επρεπε... Δωρεαν..

Κατσε να δεις τα γελια τωρα !

Όπως περίπου το 'έχτισες' και συ..

Δίνει το οικόπεδο της Λεωφόρου (που ΝΑΙ απ'όσο ξέρω του είχε δοθεί παλιά από το Δήμο) και θα χρησιμοποιεί το νέο γήπεδο για 50 χρόνια πληρώνοντας 3,3 εκ ? το χρόνο ή 75 εκ ? για όλα χρόνια,δεν θυμάμαι,ΧΩΡΙΣ να εκμεταλλεύεται εμπορικές χρήσεις..Ίσως να παίρνει κι άλλα ποσοστά ο Δήμος,αυτά έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά..

Εσύ δλδ πλήρωσες καμιά έκταση..;;!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ρε δειτε και λιγο εθνικη και σταματηστε να τρωγεστε με τις ομαδες μας που ειναι ολες για τον φουτσο!!!!
    Αυτή κι αν ήταν για τον φούτσο μέχρι το ματς με τη Νορβηγία (μέχρι να κράξουν τον Ρεχάγκελ δλδ).. Πάω να δω λίγο..

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αυτή κι αν ήταν για τον φούτσο μέχρι το ματς με τη Νορβηγία (μέχρι να κράξουν τον Ρεχάγκελ δλδ).. Πάω να δω λίγο..
    αντε κερδιζουμε και 0-1 !!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    αντε κερδιζουμε και 0-1 !!!!!
    I know..Το ακούω στο ράδιο και το πέναλτι πετάχτηκα και το είδα..

Η τροπολογία είναι του 2003 για τη σύμβαση του ανακατασκευασμένου Καραισκάκη και είναι έτσι όπως τα έγραψα παραπάνω..(ο νόμος για τις υποχρεώσεις ΟΛΩΝ των ΠΑΕ προς τους ερασιτέχνες είναι του 99..)

Ρε stoubi κατέβασα ή εφηύρα κάτι απ'το μυαλό μου..;;Αυτά είναι (αληθή) στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί..

Για τον Εθνικό και το 10% δεν ξέρω..Ίσως να'χεις δλικιο..Δεν το έχω διαβάσει/ακούσει πουθενά πάντως..
    Λες οτι μπορεί να παίξει χωρίς να πληρώσει κάνοντας χρήση των μισών κερκίδων..Εγώ γιατί ακούω οτι οι όροι για τον Εθνικό είναι δυσβάσταχτοι (προφανώς για μέρος των κερκίδων-σιγά μη ζητούσε να κάνει χρήση όλων των κερκίδων!)..;;
    H Tροπολογια που αναφερεις παραπανω ειναι ( που δεν υπαρχει ) του 1999 !! << 2, 3 και 4 του άρθρου 56 του νόμου 2725/99) >>

Εαν την θελεις τωρα το 2003 φιαχτην... Μετα την καθετο διορθωσε το .. 99 και καντο.. 03 !

Παντως ποτε προλαβαμε να ...

1) Ψηφιστει τροπολογια..

2) Και αμεσως να χτιστει γηπεδο σε εναν χρονο.... :hypnotize

Μονο εσεις οι βαζελοι μπορειτε να τα πιστευετε αυτα !!!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF