Σ'αυτό ναι συμφωνώ,αλλά είναι άλλο (μεγάλο) θέμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά το ζήτημα είναι ότι κανένα σωματείο δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο...να δείξει μια διαφορετική νοοτροπία...να δείξει ότι δεν είναι τυχοδιώκτες αλλά επενδύουν στο ποδόσφαιρο...τότε με γεια τους με χαρά τους να βγάλουν όσα λεφτά θέλουν...
στην περίπτωση της ομάδας μας, αν αντί για απαλλοτροίωση πήγαινε ο Παναθηναϊκός κ έλεγε σας αγοράζω το οικόπεδο κ χτίζω γήπεδο τότε θα παραδεχόμουνα τη διοίκηση....αλλά να πληρώσει το κράτος τις απαλλοτροιώσεις ...
Μα ποιά ομάδα στην Ελλάδα θα πήγαινε να αγοράσει τέτοια ή παρόμοια έκταση και να χτίσει και μόνη της το γήπεδο..;;
(στην περίπτωση του γηπέδου της Ξάνθης δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε..αν έχει αγοράσει το οικόπεδο δλδ..)
Ακόμα και στο στο εξωτρικό το ίδιο (περίπου) γίνεται με τη διαφορά ότι αντί με το κράτος συμπράττουν με μεγάλες εταιρίες-χορηγούς (πχ το νεό γήπεδο της Άρσεναλ και της Τσέλσι νομίζω)..
Εδώ έχει επιλεγεί η λύση με βοηθάς (ή μου το φτιάχνεις) και σου πληρώνω μέρος ή νοικι..Λύση είναι κι αυτη αρκεί να μη γίνεται με χαριστικούς όρους..Όπως στην περίπτωση της ΠΥΛΑΙΑΣ!Αυτό κι αν ήταν μέγα σκάνδαλο!Δεν μου δίνεις τίποτα φτιάχνω και σου ΧΑΡΙΖΩ μια γηπεδάρα!