Γαμώτο σας, θα με κάνετε να αφήσω το td του Bikenet για πάρτυ σας παλιόπαιδα...
Πόσοι θα φύγετε από το πρωί ή το μεσημέρι της Παρασκευής ???????
και καλα θα κανεις για μενα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Πόσοι θα φύγετε από το πρωί ή το μεσημέρι της Παρασκευής ???????![]()
![]()
![]()
Και εσύ τέκνον Βρούτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Πόσοι θα φύγετε από το πρωί ή το μεσημέρι της Παρασκευής ???????
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Εγώ θα φύγω Παρασκευή(αν είναι όλα οκ) άγνωστο τι ώρα, ελπίζω κατά τις 24 να είμαι πάνω.Εσύ θα πας απο Πέμπτη,ε;
Μήτσο άσε τα σάπια και έλα αυτό το ΣΚ.
Έκτακτο!!!!!!![]()
![]()
Λόγω έκτακτου γάμου πολύ καλού μου φίλου την Παρασκευή, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα έρθω Σέρρες.Και το σκεφτόμουνα χθές, πολύ το κουβεντιάζουμε, να δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά και δε θα πάω!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά να περάσετε παιδιά, αν και θα γυρίζω μαζί σαςααααα
Τι αμαρτίες πληρώνωωωωωωωωωω;![]()
![]()
Και έλεγα ποιός θα μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... εεε????
Νικολάκη δε μας τα λες καλά... Δε μας τα λες καθόλου -μα καθόλου- καλά λέμε !!!!!!!!!!!
εμείς θα φύγουμε την Πέμπτη βράδυ στις 11 με το τρένο, 4 άτομα, 2 αυτοκίνητα, 2 τρέιλερ, 5 μοτό. Φτάνουμε Παρασκευή πρωί στις 5.30 Θεσσαλονίκη, κατεβαίνουμε τσακίζουμε κάτι μπουγάτσες, ζαμπονοτυρόπιτες, καφέδες και συναφή 6.45 ξεκινάμε και 8 είμαστε ΠΙΣΤΑ !!!!!
ζεσταινόμαστε και βούυρρρρρρρρρ !!!!!!! θα τα πούμε πάνω με το καλό.
Σας περιμένουμε.
και το βράδυ φαγητό στον Τρύφτονα (Τρύφωνας ξέρει ο Ολύμπιος) και μετά χαλαρό ποτάκι όσοι έχουν δυνάμεις ακόμα..... :rotflmao::rotflmao:
![]()
Ποιοι είναι για αναχώρηση Πέμπτη και ποιοί Παρασκευή? αρχικά σκεφτόμουν για παρασκευή, αλλά σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα Πέμπτη. Ανεβαίνω καβάλα στο μοτορι, χωρίς τρειλερ κλπ, είναι κανείς άλλος για πέμπτη απόγευμα?
για πείτε για πείτε....
ποιοι θα ανέβουν την Παρασκευή ξημερώματα οδικώς?
(εγώ πάω αρχικά ΣΔαλόνικα, μπορεί απόγευμα Σαββάτου , ή Κυριακή πρωί να σκάσω μια βόλτα Σέρρες να σας δω...)
δυστυχως και για μενα χλωμιαζει το πραγμα......![]()
σαββατο, 28 Οκτωβριου, εχει ιπποδρομιες με ειδικα επαθλα κτλ κτλ
και μαλλον δε μπορω να λειψω απο το πρακτορειο![]()
![]()
![]()
Και εγώ όταν έγραφα έβαζα στοίχημα ότι θα είσαι ο 1ος που θα απαντήσει μετά την αποχώρηση μου αλλά άμα μου τη δώσει θα ξυπνήσω και 4 το πρωί για να έρθω!Πρόσεξε τι θα πεις, τα πάντα είναι ανοιχτάΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Και έλεγα ποιός θα μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... εεε????
Νικολάκη δε μας τα λες καλά... Δε μας τα λες καθόλου -μα καθόλου- καλά λέμε !!!!!!!!!!!6 είναι ο γάμος, του πούστη ακόμα και 9 μπορώ να φύγω.ας κάνω όμως μια κράτηση γιατί κάποιοι....
Έ λοιπόν ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ !!!
Άμα πάς Σέρρες αυτό το ΣΚ, θα έρθω κι'εγώ !!!!! (Πλάκα-πλάκα ξέρεις από πότε έχω να σε δώ? Από μια βόλτα στον Άγιο Μάρτη με Απρίλιο...)
Κοίτα μη σκοτωθείς όμως ρε, το να ξεκινήσεις για Σέρρες 9 το βράδυ είναι σκότωμα...
Μετά και τις τελευταίες εγκαταλείψεις, μήπως να κάναμε μια ανακεφαλαίωση για το ποιός θα έρθει τελικά ???