μαλλον η μνημη σου δεν σε βοηθάει, ο γαυρος εχει μια προκριση στους 8 ο βαζελος δεν θυμαμαι ποσες σους 8 αλλα σιγουρα 2 φορες στους 4 μια προ τσου λου και μια απο τσου λου.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
τελευταία που κοίταξα,κανα δυο προκρίσεις στους 4 & στους 8 έχουμε να επιδείξουμε (ΟΛΥ & ΠΑΟ).τη μούφα με την ομάδα της χούντας στο Γουέμπλεϊ δεν τη λογαριάζω.
Καληνύχτα μας
για την ομαδα της χουντας μιας και ζουσες τοτε και παρακολουθουσες πες μας τι εγινε στα ματς και τι εκανε η χουντα για να περασει στον τελικο
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
μαλλον η μνημη σου δεν σε βοηθάει, ο γαυρος εχει μια προκριση στους 8 ο βαζελος δεν θυμαμαι ποσες σους 8 αλλα σιγουρα 2 φορες στους 4 μια προ τσου λου και μια απο τσου λου.
για την ομαδα της χουντας μιας και ζουσες τοτε και παρακολουθουσες πες μας τι εγινε στα ματς και τι εκανε η χουντα για να περασει στον τελικο
Κοίτα θα μπορούσες να αφήσεις την ειρωνία απ'εξω.λόγω ηλικίας δεν μπορώ να έχω άποψη για γεγονότα που συνέβησαν προτού γενηθώ?τι κουλό είναι αυτό?
και πάλι όμως χάνεις το νόημα απο το ποστ μου.
έστω ότι ο βάζελος έκανε 2 "πορείες" παραπάνω.να μην σχολιάσω το πως,με το τσουκου τσούκου μπολ καθώς και την τελευταία αν θυμάμαι ήταν που πέρασε με 4βαθμούς στον επομενο γύρο.έστω ότι είναι έτσι όμως.
χάνουμε το δάσος.
σήκωσε κανείς καμιά κούπα?έστω και το "μικρό" (τρομάρα μας) ΟΥΕΦΑ ρε αδερφέ.μήπως οι γνώσεις μου είναι λίγες και δεν το πήρα είδηση?
Αν ψάχνεις για διάτοντες αστέρες,τότε σίγουρα είσαι ευχαριστημένος απο την ομάδα σου.
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό.Θέλω να δω την ομάδα μου δυνατή στην πόλη!
Μπαρτσελόνα μπορεί να μην μπορεσω να γίνω ποτέ.αλλά αυτό τι σημαίνει?ότι δεν θα κάνω προσπάθεια?ότι δεν πρέπει κάποια στιγμή να δουλέψω σωστά και μεθοδικά?
μήπως αν ζηταγατε απο τις ομάδες σας αυτά που ζητάτε απο τον Ολυμπιακό,μήπως τότε κάτι να βελτιωνόταν στο χάλι που βλέπουμε?
η πλακα ξερεις ποια ειναι.
οτι εισαστε τοσο κολλημενοι που δεν βλεπετε την μυτη σας.
το τσουκου τσουκου μπωλ με πιλάφι που κατηγορείτε εδωσε στην εθνικη ενα euro με βασικο αξονα τους παιχτες του παναθηναικου που ηταν ειδικευμένοι σε αυτό.
περυσι που λέγατε οτι κανατε μεγάλες εμφανίσεις παίξατε ακριβώς το ίδιο ποδόσφαιρο. φετος πηγατε στην σαχταρ παίξατε με λιμπερο και πηρατε τον πόντο.
εμεις παρατησαμε αυτο που μας κατηγόραγαν και προσπαθησαμε να γινουμε ολυμπιακός με τα γνωστα αποτελέσματα.
αντι για Keep waλking θα σου ευχηθώ keep dreaming η οπως λεει και η προπονητάρα, εχουμε ακομα 9 βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε.
ολα τα γραφει το άρθρο.
δυστηχως βλέπω να γυρίζουμε 20 χρόνια πισω, τοτε που ειμασταν ευκολο θύμα μέσα έξω και γινόμασταν γνωστοι για τις τιμωρίες μας και οτι ειμαστε τριτοκοσμικοί.
εγω δεν ειπα κατι τετοιο, εσυ εκφερες αποψη για γεγονοτα που το 95% αυτων που συζητάνε δεν εχουν μνημες ουτε και ξερουν τι έγινε,λόγω ηλικίας δεν μπορώ να έχω άποψη για γεγονότα που συνέβησαν προτού γενηθώ?τι κουλό είναι αυτό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Δεν φταίει η ηλικία σου για τις ηλιθιότητες που λες, αλλά η μα@@@ία σου ................Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
λόγω ηλικίας .........
![]()
![]()
![]()
ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν φταίει η ηλικία σου για τις ηλιθιότητες που λες, αλλά η μα@@@ία σου ................
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ...
ΜΠΡΑΒΟ....
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟΖΟΥΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....
![]()
![]()
![]()
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: τραγούδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν φταίει η ηλικία σου για τις ηλιθιότητες που λες, αλλά η μα@@@ία σου ................
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΕΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ............
α) Περί Χούντας και άλλων συναφών παπαρολογιών, πρέπει επιτέλους να καταλάβαιτε ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ότι δεν μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και χωρίς λόγο σε τελική ανάλυση να προσβάλετε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!
β)Όσο για τον Οικοστυλ, μαθήματα συμπεριφοράς και γλώσσας να κάνει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ....
Τα σας γαμάμε, σας πηδάμε, οι ψωλιές, τα σας έχουμε στα τέσσερα κ.α. συναφή είναι γλώσσα που ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ αυτός χρεισημοποιεί..........
Για να δούμε αν face to face θα είναι τόσο αρχιδαράς να μου τα πει........ και αυτό δεν έχει να κάνει με ομάδες και οπαδισμούς αλλά με κόσμια συμπεριφορα.
Και με αυτό απαντώ νομίζω και στον ΓΑΥΡΟ που είπε ότι εμείς του τα χώνουμε. Ξαναδιάβασε φίλε μου τα γραφούμενα για να δεις ότι ΠΑΝΤΑ ο Οικοστυλ μιλάει κατά αυτόν τον τρόπο που προανέφερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Αν τέλος ΘΕΛΕΤΕ νοοτροπία ΟΧΛΟΥ, ΓΗΠΕΔΟΥ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ να πάτε από εκεί που ήρθατε ΓΚΕ-ΓΚΕ ;;;;;;;;;;;;
ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ................
Α και κάτι άλλο............
ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ................
Υπάρχουν πολλοί άλλοι Ολυμπιακοί στο φόρουμ και έχουν πιάσει το πνεύμα και είναι όλα μια χαρά ........................... ο Οικοστύλ χρειάζεται ΑΓΡΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ
ρε παιδια χαλαρωστε αμα ειναι να παιξουμε μπατσες παω καλυτερα στο γηπεδο
εδω ειναι μερος για "καζουρα" και ισως σοβαρη κριτικη με θεμα το ποδοσφαιρο με το βλεμα του οπαδου \\peace![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λέω και εγώ Γιώργο !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Α! ΚΑΙ ΠΟΥ΄ΣΑΙ ΠΑΛΙΟΠ@@@ΡΑ idi, μεσένα θα τσακωθώ την ΔΕΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια...
οι βαζελοι χαιρονται για τον<<μυθο του γουεμπλει>> μιλαμε τωρα στο πλιστοκενο ε!!!!
τα χανουμια κολλησανε με τις παραγκες....οτι να ναι....
οι γαυροι κολλησαμε με τα ενγχωρια τροπαια....κοπανοι ολκης
ο κωστας βερνικος με τον αθλο της πορτογαλιας....στον κοσμο του ο ανθρωπας
και μερικοι μαλακες εδω μεσα με τη ζουγκλα του γηπεδου...
ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
γιατι κακο ειναι?
με κατι πρεπει να ασχολειται ο ανθρωπος να ξεσπαει και λιγο... :a017:
απλως μερικοι δεν εχουν πιασει το νοημα και το παιρνουν προσωπικα...![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75