Αρχικά δημιουργήθηκε από Kagourakos
exei test RS.![]()
τι εννοεις αλεξακο???
εχει τεστ rs???![]()
exei test RS.![]()
τι εννοεις αλεξακο???
εχει τεστ rs???![]()
Nai vre.Pigaine parto na deis.
141 kila gemato,26hp/9.700 k 1,9 kg.m/9.400 ,0-400m:16,28 secs , 0-100km/h:8,25 , teliki girw sta 150 pragmatika km/h.
Foveri simperifora ,plaisio,frena klp opws armozei allwste se ena RS alla apo gazi ...
Exase to nevro pou eixan ta palia RS!
1,9 kg.m/9.400
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το cbfaki(250) εχει περισσοτερη(2.2)...![]()
και ειναι και τετραχρονο...
ναι μονο που δεν στριβουν το ιδιο με το cbf!κ σε μια φωτο ειδα το μηχανακι ειχε 100 χλμ λογικο να μην εχει ανοιξει ακομα το μοτερ.περιμενε να περασουν 5000 πχ κ μετα κανε δυναμομετρηση.
θελω τα φωτα ολων σας![]()
μπορει να μου γραψει ο καθενας απο μερικα πραματα για τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα γενικα μια γνωμη για ποιους λογους θα αγοραζατε 1000αρα και για ποιους 600αρα...750αρα...κτλ...
συμπεριφορα στο δρομο, συμπεριφορα μηχανης αναλογα με στροφες κινητηρα...και γενικοτερα...
περιμενω να σας ακουσω ....
ευχαριστω...![]()
Αυτό το ``υπερχείληση βλακείας`` είναι η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό...![]()
![]()
Τώρα για ποιους λόγους αγοράζει κανείς SS 600-750-1000! Νομίζω ότι στις ημέρες μας είναι καθαρά θέμα γούστου και κ@βλ@ς ! Αν το πάρουμε λογικά, αυτοί που κάνουν την σωστότερη επιλογή με κριτήρια που έχουν να κάνουν με το οδηγικό τους περιβάλλον, είναι αυτοί που παίρνουν SS 600...
Είναι τα πιο αξιοποιήσιμα κυβικά για τους Ελληνικούς δρόμους και τις Ελληνικές πίστες...
Τα χιλιάρια είναι η επιλογή του ``τρελού``, αφού το παίρνεις μόνο και μόνο γιατί γουστάρεις χίλια. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να έχεις 140++ άλογα ρόδα, στην Ελληνική άσφαλτο, εκτός αν έχεις την λογική του καννίβαλου...Είναι γεγονός ότι από τους ιδιοκτήτες SS1000, οι 9 στους 10 πάνε σαν κότες...![]()
vrooommmmm!!!
απλα ηθελα να δω αν αυτο που ειπες το πιστευω μονο εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Δεν υπάρχει καμία λογική στο να έχεις 140++ άλογα ρόδα, στην Ελληνική άσφαλτο, εκτός αν έχεις την λογική του καννίβαλου...Είναι γεγονός ότι από τους ιδιοκτήτες SS1000, οι 9 στους 10 πάνε σαν κότες...![]()
![]()
τελικα το πιστευουν κι αλλοι...![]()
καλη απαντηση +1000
αλλα θελω ν ακουσω κι αλλους!!!![]()
Ενώ εμείς που πήραμε 750 είμαστε όλοι μετρημένοι και σοβαροί άνθρωποι...
:rotflmao:
καγκουρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ενώ εμείς που πήραμε 750 είμαστε όλοι μετρημένοι και σοβαροί άνθρωποι...
:rotflmao:![]()
![]()
Δε βαριέσαι, για τις καφετέριες το πήρα, για πουλ μουρ πως το λένε, για καγκουριές και ταξίδια έχω το παπί.![]()
Ηλία μου θυμίζεις τον εαυτό μου,γεμάτος πάθος,όνειρα...Μέχρι που πήρα βόλτα το μηχανάκι των ονείρων μου,ένα Κ5 1000 και τότε όλα μου τα όνειρα έπεσαν στο κενό σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.Το μηχανάκι δεν είχε το γκάζι που περίμενα,κοινώς ήταν ψόφιο.Οι χαμηλές του κούφιες,οι μεσαίες του μέτριες και οι υψηλές ανύπαρκτες.Η οδική συμπεριφορά ήταν για κλάμματα,τα φρένα αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες μου και οι αναρτήσεις σούπα...
Λεμε και καμμία μαλακία να περνάει η ώρα...:rotflmao:
καλα ρε συΑρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ηλία μου θυμίζεις τον εαυτό μου,γεμάτος πάθος,όνειρα...Μέχρι που πήρα βόλτα το μηχανάκι των ονείρων μου,ένα Κ5 1000 και τότε όλα μου τα όνειρα έπεσαν στο κενό σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.Το μηχανάκι δεν είχε το γκάζι που περίμενα,κοινώς ήταν ψόφιο.Οι χαμηλές του κούφιες,οι μεσαίες του μέτριες και οι υψηλές ανύπαρκτες.Η οδική συμπεριφορά ήταν για κλάμματα,τα φρένα αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες μου και οι αναρτήσεις σούπα...
Λεμε και καμμία μαλακία να περνάει η ώρα...:rotflmao:![]()
στην αρχη δεν ειχα δει μεχρι κατω κατω, νομιζα οτι μιλουσες σοβαρα και τρομαξα!!!![]()
:rotflmao:
αλλα απο την αλλη εχεις δικιο....![]()
πολυ μαλακια πρεπει να ναι το χιλιαρι...
εγω ειχα ενα 600αρακι και το εδωσα για αποσυρση ρε συ να παρω το καινουριο λιφαν που φυσαει![]()
στις χαμηλες...ουτε rc211v
στις μεσαιες....ουτε 1098 δε του ριχνει
ας μη μιλησω για τις ψηλες που αφηνει πισω yzr m1....
με λιγα, απλα και κατανοητα λογια πηρα το λιφαν το στορμ και τη πεταξα τη βλακεια τη κ6..![]()
lifan rulezzz:a45: :a39:
φαντασου να ειχα πιει και κατι πρασινα μπουκαλια στο ψυγειο μου τι αλλες μ@λ@κιες θα λεγα...![]()
:hypnotize![]()
αγαπητοι moderators,
θελω να σας ενημερωσω πως η πρωτη πρωτη απαντηση στην συζητηση μου (για τα gsxr) ηταν απλως η πρωτη μου απορια και οχι το γενικο θεμα της συζητησης μου...
απλα πιστευω πως δεν θα πρεπε να μεταφερθει το θεμα αυτο στην κατηγορια αυτη...
....ευχαριστω!
![]()
koita egw eimai 18 xronwn.San 1o mixanaki tha parw 600ari gia tous exeis logous:1)matheneis kalitera apo ta 1000aria an eisi prwtaris
2)exei kai aloga kai teliki pou pewrissotera den tha thes apo mia ss mixani mias kai tha einai i prwti sou
3)logo timis!!!!
forate panta kranos kai ton katallilo exoplismo!!!!
καλα ρε giokal στο 600 θα μαθεις δλδ?:hypnotize
μην τις πετατε ετσι αποτομα!![]()
τωρα τι εχεις?