Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 97

Θέμα: +odigos forever?

Αρχικά δημιουργήθηκε από +odigos
    ade kales voltes!!!!!
    τι; θα το πάρετε; :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    τι; θα το πάρετε; :rotflmao: :rotflmao:
    axaxaxaaxax kalo to anekdoto
    ego pados an odigousa kai borousa ktm tha eperna
    tora pio den ksero!

ego pados an odigousa kai borousa ktm tha eperna
    tora pio den ksero!

ρε και φαινόσουν απο την αρχη οτι εισαι δικιά μας να πούμε!!!

σε μονοκυλινδρο σε κόβω! κανά 660 SMC

sorry ρε συνοδηγέ , το σκισα το θρέντ σου!

για να επανέλθουμε και επειδή μου αρέσει το παιχνίδι της μύησης!

το σκουτεράκι δυστηχώς δεν εξομειωνει ιδιαίτερα μια μοτοσυκλέτα...

το βάρος και το κέντρο βάρους βρίσκονται αλλού, καθώς και τα πόδια δε συγκλίνουν ποτέ σε μια μότο!

άρα δοκίμασε τεστ με κανενα cbf ή κανενα εντουρακι σαν αυτο που ειχες!

κοιτάμε πάντα μακριά, δε καρφώνουμε τα μάτια σε ενα σημείο απρά προσπαθουμε να διευρυνουμε το οτικο πεδίο χρησιμοποιωντας την περιφερειακη μας όραση!

opos kai na xei einai alli fasi ta ktm!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    sorry ρε συνοδηγέ , το σκισα το θρέντ σου!

για να επανέλθουμε και επειδή μου αρέσει το παιχνίδι της μύησης!

το σκουτεράκι δυστηχώς δεν εξομειωνει ιδιαίτερα μια μοτοσυκλέτα...

το βάρος και το κέντρο βάρους βρίσκονται αλλού, καθώς και τα πόδια δε συγκλίνουν ποτέ σε μια μότο!

άρα δοκίμασε τεστ με κανενα cbf ή κανενα εντουρακι σαν αυτο που ειχες!

κοιτάμε πάντα μακριά, δε καρφώνουμε τα μάτια σε ενα σημείο απρά προσπαθουμε να διευρυνουμε το οτικο πεδίο χρησιμοποιωντας την περιφερειακη μας όραση!

thanks a lot!!

τα χέρια ελαφρώς λυγισμένα απλά τα ακουμπάμε στα γκριπ προκειμένου να χρησιμοποιησουμε τα χειρηστηρια, δε στηριζόμαστε στο τιμόνι, η στηριξη του σώματος γίνεται με τους ραχιαιους μυες.

κατα το δυνατόν περισσότερο προσπαθούμε να πιέζουμε με τους προσαγωγούς το ντεπόζιτο και τα πλαϊνα πλαστικά!

σε στροφή κοιτάμε πάντα εκεί που θέλουμε να φθάσουμε και προχωράμε το βλέμμα μας όλο και πιο μακριά δε το αδρανοποιούμε σε ενα σημείο!

μήπως θες να μου εξηγήσεις καλύτερα τι γίνεται με το μπροστινό φρένο?

γιατί έχω φάει δύο φοβερές σούπες κοκκαλώνοντας τη μηχανή ....

πρίν τη στροφή με καταλληλα κατεβασματα ταχυτητων και φρενα (λίγο περισσοτερο το μπροστά απο το πίσω) αποκτούμε την καταλληλη κατα τη γνωμη μας ταχυτητα.

και μόλις αρχίσουμε να στρίβουμε κασι να πλαγιαζει η μοτο απλά ανοίγουμε μαλακά διαδοχικά το γκάζι ώστε να νοιώθουμε την μοτο να επιταχυνει ελαφρώς (στην ουσία να παραμενει τεντωμενη η αλυσιδα!)

παραλληλα κοιταμε πάντα προς την έξοδο της στροφής!

μήπως θες να μου εξηγήσεις καλύτερα τι γίνεται με το μπροστινό φρένο?
    το φρεναρισμα το μοιράζουμε στο μπροστά και στον πίσω τροχό!

αν χρησιμοποιείς μονο μπροστά η μοτοσυκλέτα θα "γονατήσει" υπερβολικά , ο πίσω τροχός θα ελαφρύνει πολύ και η μοτοσυκλέτα θα γίνει πιό ασταθής!

στο φρεναρισμα ειναι καλό να ξεκινάμε με πίσω φρένο.

παταμε ελαφρά το πίσω, και με διαφορά 2 δευτερολέπτων (ισα να "ακουσει" την επιβραδυνση η μοτο) πατάμε και το μπροστά, στο οποίο στηρίζεται και όλη η επιβράδυνση!

στην ουσία θέλουμε το μπροστά γιοα να φρεναρει αποτελεσπατικα

και το πισω για να "στησει " τη μοτοσυκλετα σωστά για κάθε περίσταση!

σε βρεγμένα και λεία οδοστρώματα οι κινησεις στα φρενα γινονται κατα το μισόν σε δύναμη και ταχύτητα!

μόλις νοιώσεις να μπλοκάρεις το μπροστινό και να το χάνεις απλά ξαναφησε το ακαριαία...

η αδρανεια και ορμη της μότο θα ευθυγραμμισει το τιμόνι και εσύ ήρεμα θα ξαναπροσπαθήσεις με λιγότερη δύναμη!

αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες προπονησεις... να μπορείς να ξεμπλοκαρεις το μπροστινό σου σε στυλ ABS πατωντας το διαδοχικά!~

επίσης στη μοτο οταν φρεναρουμε πιέζουμε ακόμα περισσότερο τα πόδια και προισπαθούμε να μη ρίχνουμε βάρος στο τιμόνι...

δε το μαγκώνουμε

αφήνουμε την μοτοσυκλέτα να έχει ακόμα εναν βαθμό ελευθερίας, δηλαδή το τιμόνι να ελεύθερο για να εκτονωθεί και να μην ειναι νευρική!

ναι κάπως έτσι ακαριαία είχα πέσει
    δεν σταμάταγε με το πίσω φρένο η μηχανή - σε ίσιωμα και με ταχύτητα περίπου 30-40 προσπαθώντας να αποφύγω έναν πεζό που πετάχτηκε από το πουθενά - όπου πάτησα απότομα το μπροστινό για να σταματήσω με αποτέλεσμα να κοκκαλώσει και να βρεθώ κάτω εντελώς ξαφνικά! οκ δεν έπαθα τίποτα, μια μανέτα χάλασα μόνο, αλλά κάπως μου έκατσε η όλη φάση...

anyway

αυτό το thread το ξεκίνησα βασικά γιατί ενώ γουστάρω πολύ να καβαλάω μηχανή ξαφνικά έχω γίνει απλά ένας συνοδηγός και η όλη φάση καταντάει εκνευριστική, ειδικά τώρα που δεν έχω το d-tracker...
    ήθελα να δω αν γενικώς είναι νορμαλ ο φόβος μου να οδηγήσω πάλι ή καλύτερα να τ αφήσω και να συνεχίσω ως έχει

ήθελα να δω αν γενικώς είναι νορμαλ ο φόβος μου να οδηγήσω πάλι ή καλύτερα να τ αφήσω και να συνεχίσω ως έχει
    αν δεν δοκιμασεις δε θα καταλαβεις!

η οιαδηποτε ανασφαλεια ειδικα σε μια κοπέλα (που δεν έχει ηυξημενα επίπεδα τεστοστερονης) και που έχει αυξημενα επίπεδα αυτοσυντήρησης είναι πολύ λογική και αναμενόμενη!

πάντως η μοτο ειναι ακομα ενα θέμα που αν το αφησεις σε αφήνει...

στην ουσία όλοι μας καθημερινα προπονούμαστε!

απο την άλλη πίστεψε με σε κάτι... όσοι κοντινοι μου που αγαπαω με ρωτούν αν συμφωνω να παρουν μοτο , απο τη στιγμή που κατανοω πως είναι "εποχιακοί" τους το αποκλείω αμέσως..

είναι επικίνδυνα .. δυστηχώς

xmmmm

αυτό είναι το θέμα
    ότι πολύ φοβάμαι ότι τελικά είμαι "εποχιακή" και φυσικά δεν το γουστάρω καθόλου
    και από την άλλη ναι στανταρ με κυριεύει η λογική και λέω ότι καλύτερα να δω πρώτα την ασφάλειά μου και των άλλων και μετά την τρέλα με τη μηχανή

αλλά γιατί όμως αυτό δεν το σκέφτομαι όταν σαν +odigos μπορώ να ανέβω σε άλλη μηχανή και ας είναι και κάποιες φορές επικίνδυνο? και δεν εννοώ γενικώς, εννοώ συγκεκριμένες φάσεις που έχω ανέβει σε φίλους - βλέπε αυτόν με το ktm- που ξέρω ότι είναι τρελοκομείο και όμως η λογική μου απουσιάζει

και ακόμα η φάση είναι ότι πέρα από την τρέλα μου για μηχανή μου χρειάζεται και για μετακίνηση γιατί έχω βαρεθεί τα λεω και ταξί

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos odigos!
    από kioukiou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 18:58
  2. kakos odigos
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 11:37
  3. odigos gia atiximata
    από skous στο forum Στραβά κι ανάποδα