Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 91

Θέμα: Διασκεδαση...(?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δε ξερω αλλα απο την δικια μου γενια του 81 και επειτα το καθε μερα εξω εστω και για καφε στη διπλα καφετερια το στεκι ειναι ενα φαινομενο καθημερινο απο μικρη ηλικια
    ναι τα ιδια ισχυουν κ για τη γενια του 88 μονο που στο ηρακλειο τα επαναλαμβανουμε στα ιδια ακριβως μερη απο το γυμνασιο κ σου σπαει τα νευρα γμτ.κ τα χω βαρεθει πολυ καιρο τωρα..
    εγω που ακουω μεταλ γιατι δν μ αρεσουν οσα κοριτσια ακουνε κ αυτα μεταλ? δεν παει σε κοριτσια να ακουνε μεταλ δεν ειναι κ ο ορισμος της θηλυκοτητας αυτο που περιεγραψες πιο πανω!

(btw οφφ τοπικ ρε ευη τι ειναι ολα αυτα τα νιντζεικα? κανεις ninjutsu μηπως..?κ γω κανω γι αυτο.)

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ναι τα ιδια ισχυουν κ για τη γενια του 88 μονο που στο ηρακλειο τα επαναλαμβανουμε στα ιδια ακριβως μερη απο το γυμνασιο κ σου σπαει τα νευρα γμτ.κ τα χω βαρεθει πολυ καιρο τωρα..
    εγω που ακουω μεταλ γιατι δν μ αρεσουν οσα κοριτσια ακουνε κ αυτα μεταλ? δεν παει σε κοριτσια να ακουνε μεταλ δεν ειναι κ ο ορισμος της θηλυκοτητας αυτο που περιεγραψες πιο πανω!

(btw οφφ τοπικ ρε ευη τι ειναι ολα αυτα τα νιντζεικα? κανεις ninjutsu μηπως..?κ γω κανω γι αυτο.)

τι λες βρε?:rotflmao: :rotflmao: ποια νιντζεικα?

δικαιωμα σου να μην σου αρεσουν οι μεταλουδες

και ουτε τα μοτοσυκλετιστικα ειναι ο ορισμος της θηλυκότητας αλλα τι να κανουμε?

παντως αγορακι η παρεες ποτε δεν ειχα προβλημα να εχω για να βγω να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ τα σαββατα (το σωσα δεν ειναι οφ τοπικ) :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

To γεγονος οτι καποιοι δουλευουν απο Δευτ-Σαββ και εχουν μονο κυριακη ελευθερη δε το μετραμε?
    αν καποιος γυρνα καθε μερα μετα απο 12 ωρες δουλεια πτωμα και εχει μονο την κυριακη να μπορει να κοιμηθει μεχρι αργα αρα μονο το σαββατο το βραδυ να βγει εξω??????????
    παιζουν και τετοια ξερετε
    μιλάς για εξαίρεση και όχι για αυτούς που αναφέρω. Οι άνθρωποι που αναφέρω δεν σκέπτονται έτσι.
    …………………………..στα 25 μου τα εχω βαρεθει ολα και θελω να καθομε μεσα η να πηγαινω εκδρομες μονο\

σε αντιθετη περιπτωση η μητερα μου που ειναι 46 χρονων επρεπε να παντρευτει για να βγει εξω και τα χρηματα η ο χρονος δεν εφτανε οπωτε καθορισαν ατυπα μια μερα το σαββατο που μπορουσαν την κυριακη να ξεκουραστουν να βγουν μια στις τοσες μιας και εγω το πρωτο παιδι της οικογενειας μου ηρθα πολυ νωρις
    ετσι και οι φιλοι τους και οι φιλοι των φιλων τους ατυπα
    χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στα οικογενειακά σας, οι γονείς σου και οι φίλοι τους δεν συναντιόντουσαν στα σπίτια της καθημερινές?

οσον αφορα το τροπο που μας πασαρουν να διασκεδαζουμε και τα ρουχα που φοραμε εμενα δε με αγγιζει σαν εφηβη πηγαινα σε μεταλ κλαμπ και τα ρουχα που φορουσα τα ειχε φορεσει ο μπαμπης ο σουγιας οταν πηγαινε φανταρος και μετα τα πουλησε στο μοναστιρακι
    και το ίδιο ‘πακέτο’ ρούχων (μεταλ)το φορούσε και ο/η δίπλα σου για τι σε ενοποιούσε με την ‘ομάδα’. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αλλά με διαφορετικό ‘πακέτο’ ρούχων (ΒΠ)
    kαι την θυληκότητα η την εχεις η δεν την εχεις(που την έχεις). Δεν την φτιάχνη το ρούχο ή η μηχανή.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    tai και βεβαια έρχονταν στο σπιτι αλλα οχι καθημερινες ο καθενας αντιλαμβανετε τα πραγματα βαση των εμπειριων του εγω αυτην την εικονα εχω και αυτη μεταφερω δε λεω οτι οτι λεω ειναι σωστο

tai said:

και το ίδιο ‘πακέτο’ ρούχων (μεταλ)το φορούσε και ο/η δίπλα σου για τι σε ενοποιούσε με την ‘ομάδα’. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αλλά με διαφορετικό ‘πακέτο’ ρούχων (ΒΠ)

ναι εχεις δικιο απλως επειδη ειμασταν μειοψηφία δε το εβλεπα ετσι

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Επειδή είναι μεγάλο το θέμα ας το πάμε περιληπτικά.

1ον Δεν μας εμποδίζει κανείς να βγούμε από της 8 εως της 11 για βόλτα, καφέ, ποτό, κλπ. Εκτός και αν η έξοδος πρέπει απαραίτητα να είναι ξενύχτη.
    δεν εχεις αδικο σε αυτο, αν και μεσημερι που εχει τυχει να βγω η απογευμα γινεται χαμος λογο μαγαζιων πανε ολοι για ψωνια το σαββατο και γινεται ενας πανικος στους δρομους οποτε παλι σου σπαει τα νευρα...εμενα τουλαχιστον

2ον. Το 78 όταν βλέπαμε τον «πυρετό το σαββατόβραδο» με τον Τραβόλτα, γελάγαμε με τα αμερικανάκια που κανονίζανε όλη την βδομάδα για το σαββατόβραδο.
    Αρα αμερικανοποιηθήκαμε
    εγω το ειδα λιγο αργοτερα να σου πω την αληθεια
    το οτι εχουμε αμερικανοποιηθει, δεν εχει να κανει μονο με την εξοδο του σαββατου το βλεπουμε το φαινομενο αυτο γενικοτερα και σε διαφορες φασεις της καθημερινης μας ζωης...

4ον. Άμα βγαίνεις συχνά, έρχεσαι και συχνά σε επαφή με ανθρώπους.
    Επικίνδυνο!!!
    (Α. Δημιουργείς μια μικρή αγορά με ανταλλαγή απόψεων, και αποφεύγεις την ιδιοποίηση.
    Β. Η κοινωνικότητα φέρει γνώση και πολλές φορές οργανωμένη αντίσταση. )
    μμμμ αυτο εξαρταται απο τον ανθρωπο και που θα αποφασισει να παει και με ποιους ετσι?...ανταλλαγες αποψεων εχουν παιχτει (στη δικη μου παρεα παντα) μονο αν αραξουμε σε καποιο σπιτι να μιλησουμε, η αν παμε για φαγητο η καφε καπου σχετικα ησυχα οπου μπορουμε να μιλησουμε....

αν πας σ'ενα club το σαββατο βραδυ η σε τιποτα μπουζουκια, πολυ αμφιβαλλω αν θα δεις ανθρωπους που ανταλλαζουν αποψεις και αποφευγουν την ιδιοποιηση
    ειδικα αυτο το τελευταιο σε ηλικιες απο 13-35 δεν παιζει

οι περισσοτεροι ανθρωποι βρισκουν "ασφαλεια" στο να ειναι ιδιοι με τη μαζα και να μην ξεχωριζουν με αποτελεσμα να βλεπεις ανθρωπους στον δρομο και στα club και να ειναι ολοι με το ιδιο μαλλι, τα ιδια ρουχα, ακριβως το ιδιο στυλ ντυσιματος...και εσυ να εχεις μεινει καγκελο που ειναι ολοι προβατα

5ον. Οι ομάδες των ανθρώπων που κινούνται αγελαία, μαθαίνουν να συμπεριφέρνονται και αγελαία. ¨Όταν σε συγκεκριμένο χρόνο και σε συγκεκριμένους τόπους μαζεύονται οι άνθρωποι, τότε μπορούν να εκλεχθούν και να καθοδηγηθούν ευκολότερα.
    κατι τετοιο εννοουσα πιο πανω...αλλα ετσι οπως το θετεις μου ακουγετε λιγο τυπου συνομωσια να καθοδηγηθουν απο ποιον ευκολοτερα?

6ον. Το Σάββατο προάγει συγκεκριμένο τύπο διασκέδασης. Καταναλώνεις συγκεκριμένα ποτά, ρούχα, και κουλτούρα. Ευκολία σε αυτούς που στα πουλάνε.
    καλα πλεον (ειδικα προς ΒΠ που μενω εγω ) βλεπεις τα ιδια ρουχα ειτε πας για καφε τεταρτη βραδυ, ειτε βγεις σαββατο στο πιο "in" club
    που πας κοπελια με το δωδεκαποντο τακουνι και το προσωπο τιγκα στο makeup κυριακη πρωι για καφε??

τα συγκεκριμενα ρουχα κλπ εχουν να κανουν με το διθεν της υποθεσης πρεπει να δειξουμε οτι ειμαστε καποιοι και πρεπει να μπορουμε να "υποστιριξουμε" καπως το υφος της divas και του γοη που για καποιο λογο εχουμε οταν παμε καπου με πολυ κοσμο

το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark

αν πας σ'ενα club το σαββατο βραδυ η σε τιποτα μπουζουκια, πολυ αμφιβαλλω αν θα δεις ανθρωπους που ανταλλαζουν αποψεις και αποφευγουν την ιδιοποιηση
    ειδικα αυτο το τελευταιο σε ηλικιες απο 13-35 δεν παιζειΗ απάντηση σου
    (στη δικη μου παρεα παντα) μονο αν αραξουμε σε καποιο σπιτι να μιλησουμε, η αν παμε για φαγητο η καφε καπου σχετικα ησυχα οπου μπορουμε να μιλησουμε....

...αλλα ετσι οπως το θετεις μου ακουγετε λιγο τυπου συνομωσια να καθοδηγηθουν απο ποιον ευκολοτερα?
    Από αυτούς που τους βολεύει να είμαστε κιμάς ώστε να σου πουλάνε οσο το δυνατόν με λιγότερες διαφοροποιήσεις το Χ αντικείμενο,. για να έχουν το μικρότερο κόστος παραγωγής. Δεν είναι μια συνωμοσία, αλλά μια χειραγώγηση των μαζών για ευκολότερο κέρδος από της παγκόσμιες οικονομικές υπερδυνάμεις.

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    περι ορεξεως...μου ακουγονται ολα αυτα...
    εχω διαβασει σ ενα forum τα χειροτερα για τους μηχανοβοιους οπως "πως την βλεπουν κ τι τους αρεσει κ πανε κ ερχονται κ την εχουν πιστεψει" κ σ αλλο για τα αυτοκινητα "κ χαλαν τα λεφτα τους εκει κ ζαντες κ το να κ τ αλλο κ εξατμισεις κ κ κ κ κ κκ κ κ κ κκ
    οτι γουσταρει ο καθενας!!μην κρινουμε,δεν βγαζει πουθενα
    αφου κ η βαβουρα χρειαζεται..2?3μερες το χρονο?οσο θες!!
    σχετικα ειναι ολα
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Απο πολυ μικρος ειμουν του εξω, του μπαρ, κλαμπ και λοιπα...Καποτε δουλευα μπαρμαν και επαιζα μουσικη.Πλεον εχω κουραστει απο το ψευτικο εξω. Προσφατα γιορταζε μια φιλη και εκανε παρτι σε ενα μαγαζι στο Κολωνακι, πηγαμε σαββατο βραδυ λοιπον να "διασκεδασουμε"...Τι να πω, οτι για να κανω ενα γυρο το τετραγωνο μου πηρε 25 λεπτα, οτι αν δεν ειχα μονιμη θεση σε διπλανο γκαραζ θα εψαχνα ακομα να παρκαρω, οτι μπηκαμε σε ενα μαγαζι που χωραει 200 ατομα και ηταν 500...Οτι ζηταγες ενα ποτο και ερχοταν μετα απο 20 λεπτα με λαθος ποτο..Χιλιες φορες να καθομουν σπιτι μου μπροστα στο τζακι, να χαζευα τη θαλασσα και με καλη παρεα! Δεν βρισκω πια τιποτα το διασκεδαστικο στο να με σπρωχνουν απο παντου...Μια φορα στα τοσα που βγαινω με φιλους για να διασκεδασουμε, παντα προσπαθουμε να ειναι καθημερινη, οχι Σαββατο!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ε τοτε αν ερθει αυγουστος,εχεις λιωσει στη δουλεια ,εχεις πειξει στο ξοβυζο,σου χει βγει το ματι απ τα ξεβρακωτα τα μωρουλακια{νυχτωνει κ αργα} Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!Sorry...δε το δεχομαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    Ε τοτε αν ερθει αυγουστος,εχεις λιωσει στη δουλεια ,εχεις πειξει στο ξοβυζο,σου χει βγει το ματι απ τα ξεβρακωτα τα μωρουλακια{νυχτωνει κ αργα} Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!Sorry...δε το δεχομαι

αν ειναι αυγουστος κλπ (αν και εγω δεν τραβαω ζορι με τα γκομενακια που τα πετανε ολα εξω να σου πω την αληθεια ) η θα κανονισεις να φυγεις σκ για καπου εκτος αθηνων, η αν δεν μπορεις για οικονομικους λογους, μπορεις ανετα να μεινεις μεσα σαββατο βραδυ με παρεα στο μπαλκονι και κυριακη πρωι πρωι να καβαλησεις μηχανη και να πας καπου ομορφα για καφε

η βγαινεις καθημερινες οταν σχολας και απολαμβανεις καφεδακι σε παραλια

ασε που το καλοκαιρι και αν γινεται χαμος σαββατο βραδυ ακομα χειροτερα να πεις οτι θα πας καπου εξω

αν ειναι αυγουστος κλπ (αν και εγω δεν τραβαω ζορι με τα γκομενακια που τα πετανε ολα εξω να σου πω την αληθεια ) η θα κανονισεις να φυγεις σκ για καπου εκτος αθηνων, η αν δεν μπορεις για οικονομικους λογους, μπορεις ανετα να μεινεις μεσα σαββατο βραδυ με παρεα στο μπαλκονι και κυριακη πρωι πρωι να καβαλησεις μηχανη και να πας καπου ομορφα για καφε

η βγαινεις καθημερινες οταν σχολας και απολαμβανεις καφεδακι σε παραλια

ασε που το καλοκαιρι και αν γινεται χαμος σαββατο βραδυ ακομα χειροτερα να πεις οτι θα πας καπου εξω
    αναφερθηκα στο φιλο rsp!
    οσο για σενα ενταξει,δικαιολογημενα!!μπορει να ζεις τον ερωτα σου ρε παιδι μου,πως να το κανουμε?οπως κ να χει ολα σχετικα ειναι!

αναφερθηκα στο φιλο rsp!
    οσο για σενα ενταξει,δικαιολογημενα!!μπορει να ζεις τον ερωτα σου ρε παιδι μου,πως να το κανουμε?οπως κ να χει ολα σχετικα ειναι!

οταν αναφερεσαι δηλαδη σε καποιον συγκεκριμενα, σημαινει πως δεν μπορει να πει και καποιος αλλος τη γνωμη του?

το θεμα τεσπα ειναι γιατι επιλεγουν ΟΛΟΙ να βγαινουν το σαββατο και γιατι εχει γινει "must" αυτο το πραγμα?

εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που βγαινεις καθε Σαββατο βραδυ?

οταν αναφερεσαι δηλαδη σε καποιον συγκεκριμενα, σημαινει πως δεν μπορει να πει και καποιος αλλος τη γνωμη του?

το θεμα τεσπα ειναι γιατι επιλεγουν ΟΛΟΙ να βγαινουν το σαββατο και γιατι εχει γινει "must" αυτο το πραγμα?

εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που βγαινεις καθε Σαββατο βραδυ?
    προς θεου παντα οτι λεω συμπληρωνω με την φραση "γνωμη μου"!!
    απλα αυτους που βγαινουν σαββατο βραδυ μονο" "ΜUST"ΤRENDY"FUNKY" τεσπα μην τους κρινουμε γιατι ετσι δημιουργουμε αμεσως κατηγοριες ανθρωπων/ρατσισμος
    φαντασου να ξεκινησεις να πας μια εκδρομη κ στο δρομο να σε κραζουνε εσενα κ την παρεα σου επειδη δεν τους γουσταρει αυτο που κανεις!!γνωμη μου παντα ετσι?κ μιλαω τοσο ευγενικα για ολα γιατι δεν θ αρεσει σε κανεναν να γινει αγενης μαζι μου.
    οσο για το σαββατο βγαινω μονο πρωι στη γειτονια μου και πινω τον καφε μου!!
    εχω να μπω τρυπακι βραδυ απο την εποχη των παγετωνων,κ δε με βολευει γιατι μια κυριακη μενει αλλα συνηθησα πλεον

προς θεου παντα οτι λεω συμπληρωνω με την φραση "γνωμη μου"!!
    απλα αυτους που βγαινουν σαββατο βραδυ μονο" "ΜUST"ΤRENDY"FUNKY" τεσπα μην τους κρινουμε γιατι ετσι δημιουργουμε αμεσως κατηγοριες ανθρωπων/ρατσισμος
    φαντασου να ξεκινησεις να πας μια εκδρομη κ στο δρομο να σε κραζουνε εσενα κ την παρεα σου επειδη δεν τους γουσταρει αυτο που κανεις!!γνωμη μου παντα ετσι?κ μιλαω τοσο ευγενικα για ολα γιατι δεν θ αρεσει σε κανεναν να γινει αγενης μαζι μου.
    οσο για το σαββατο βγαινω μονο πρωι στη γειτονια μου και πινω τον καφε μου!!
    εχω να μπω τρυπακι βραδυ απο την εποχη των παγετωνων,κ δε με βολευει γιατι μια κυριακη μενει αλλα συνηθησα πλεον
    δεν κρινω κανεναν γιατι δεν εχω αυτο το δικαιωμα..:smilea:

ο καθ'ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, να εχει οποια αποψη θελει και να την εκφρασει και ελευθερα...διαλογο κανουμε :smilea:

ομως ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το θεμα του αρχικου μου ποστ...
    καλως η κακος εχει γινει must το να βγαινεις καθε σαββατο και να στεκεσαι με τις ωρες μ'ενα ποτο στο χερι..εγω απλα προσπαθω να καταλαβω αν οι ανθρωποι που επιλεγουν αυτη τη διασκεδαση (και οχι περιστασιακα αλλα καθε σαββατο) την βρισκουν οντως με αυτο το πραγμα...

αυτο σου εξηγω ο κακομοιρος τοση ωρα....για σενα εχει γινει must να μην βγαινεις...δεν γυρισε να σου πει καποιος ομως "πως μπορεις και καθεσαι μεσα?δεν πλητεις?εγω θα τρελενομουνα κ δε θα μπορουσα σπιτι κ κ κ κ κ κ κ"
    περι ορεξεως...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 19:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία