Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Allou Fan Park ειναι βασικα...αλλα μην το κανουμε και θεμα

Αμα περνας τα διοδια της Α.Ο. χωρις να πληρωνεις και εχεις πινακιδα εισαι οντως βλακας.....γιατι εχει καμερες...και φιλαρακι μου που το εκανε, του ηρθαν ολες σπιτι, ταχυδρομικος
    Εγω μια φορα περασα χωρις να πληρωσω και περασα μαζι με ενα φιλο μου.Οταν πληρωσε και ανοιξαν οι μπαρες , ετσι παρορμητικα περασα μαζι του.

Ο τυπος φωναζε.

Λες να μου ερθει τιποτα;

Πανε 5 μηνες τωρα.
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μάγκες μην τη λέτε στον άλφα156, είναι υπόδειγμα οδηγού, και ό,τι μαλακία έχει κάνει και επιμένει να κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, την έχει κάνει κι άλλος, άρα δεν πειράζει!

λογική που σπάει κόκκαλα λέμε!

ελληνάρα μου σε προσκυνώ!
    αντε καλα......εκτος απο αυτο που κανω εγω και χαρακτηριζομαι σαν ελληναρας αθανατος....
    το ιδιο χαρακτηριζει και εσενα λοιπον η συμπεριφορα σου αυτη,να κρινεις τον αλλον για κατι που εκανε,οταν και εσυ εκανες η κανεις το ιδιο...και αυτο λοιπον ειναι επισης χαρακτηριστικο του αθανατου ελληναρα..αυτος παντα ειναι το καλο παιδι και ολοι οι αλλοι ειναι οι καγκουρες..
    ασε μας ρε φιλε πρωι πρωι..
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Εγω μια φορα περασα χωρις να πληρωσω και περασα μαζι με ενα φιλο μου.Οταν πληρωσε και ανοιξαν οι μπαρες , ετσι παρορμητικα περασα μαζι του.

Ο τυπος φωναζε.

Λες να μου ερθει τιποτα;

Πανε 5 μηνες τωρα.

ο τύπος φώναζε επειδή τον χρέωσες, και στην ιδιωτικη εταιρεια οπου δουλευει παίζει να τα έβαλε απο την τσέπη του!

δε βρισκω λόγο να ΜΗΝ πληρωνεις στην Αττικη Οδο, όλα είναι εξαίσια, εκτος του οτι δεν έχει πάρκινγκ (και αυτο ίσως επειδή η μισή Α.Ο. ειναι σκαμμενη μεσα στην πόλη! )

άλλωστε να εισαστε βεβαιοι στην Α.Ο. πώς οι καμερες λειτουργουν κανονικότατα...

προσωπική εμπειρία: μένω απο μοτοσυκλέτα στα διόδια της Α.Ο. στην εισοδο Νεων Λιοσίων

ενώ έχω πληρώσει μου έχει σβήσει και δε ξαναπαίρνει... (η σουζουκι ηταν αν αναρωτιόσαστε! )

όταν ήρθε η οδικη βοηθεια της αττικης οδού για να με φορτώσει και να με βγαλει στην επόμενη έξοδο

καθώς ο οδηγός φόρτωνε μιλούσε και με το c b με το κέντρο ελέγχου με καποιον φίλο τοπυ στις κάμερες.

τον ρωτάει "που είσαι" προφανώς και ο οδηγός του λέει στην είσοδο των νεων λιοσίων...

σε 5 δευτερα με το ρολοϊ τον είχε εντοπίσει, και ο οδηγός έψαχνε να βρει ρωτώντας "απο ποιά με κοιτάς ρε σύ; "

στην Α.Ο. ειναι ιδιωτικό καθεστώς , λειτουργούν όλα, καλό θα ήταν να μη περνάτε έτσι!

άλλωστε τις περισσότερες τα βγαζουμε απο βενζινες και μακροπροθεσμα απο φθορές.

ούτε εγώ συμφωνω με το τιμή μοτο= το μισό του αυτοκινητου

αλλά εκεί θα έπρεπε να μεριμνήσει το Υπουργείο και η Βασούλα παπανδρεου που χαιρόταν στα εγκαίνεια!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    όσοι δεν πληρώνουν διόδια δεν το κάνουν γιατί οι δρόμοι δεν είναι καλοί αλλά γιατί πολύ απλά τους παίρνει να μην πληρώσουν, δεν τους κυνηγάει κανείς, ειδικά με κρυμμένη πινακίδα

το περί κακών δρόμων είναι μόνο μια συγκάλυψη

με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να μην πληρώνουν και εφορία, αφού χωρίς αμφιβολία ούτε παιδεία ούτε υγεία ούτε τίποτε έχουμε σ' αυτή την μπαχαλοχώρα, αλλά εκεί δεν τους παίρνει και πληρώνουν (αφού βέβαια φοροδιαφύγουν όσο μπορούν)

μια επίδειξη νεοελληνικού τσαμπα-μαγκισμού είναι και τίποτε άλλο
    :a19:

οπου μπορει ο καθενας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    αντε καλα......εκτος απο αυτο που κανω εγω και χαρακτηριζομαι σαν ελληναρας αθανατος....
    το ιδιο χαρακτηριζει και εσενα λοιπον η συμπεριφορα σου αυτη,να κρινεις τον αλλον για κατι που εκανε,οταν και εσυ εκανες η κανεις το ιδιο...
    και πού το ξέρεις ρε μαγκίτη ότι κάνω το ίδιο;;;

μήπως απλά σε βολεύει να το ισχυρίζεσαι, για να νιώθεις έτσι πιο καλά με τον εαυτούλη σου;;;

δεν πας καθόλου καλά...

ελπίζω με τα χρόνια να πήξει το μυαλουδάκι σου γιατί αυτή τη στιγμή είναι νερουλό

Νέο μέλος
    Ακουστε!!!!!!Πληρωστε διοδια ετσι πρεπει.Και εγω πληρωνω!αντε χαλαλι η τσακισμενη μπροστινη ζαντα 2ακις!Χαλαλι η χαροπαλη οταν βρεχει και η ασφαλτος κοινως για τον π.ελεκανο.Πληρωστε, τοσοι ειναι που τρωνε τα φραγκα σας ας φανε πιο πολλοι ετσι πρεπει.Μη βαζετε καμια ακραπα στο μοτορι πληρωστε τις κλησεις που πεφτουν βροχη πληρωστε!!!!!!!Κριμα ομως για τα παιδια που πληρωσαν το διοδιο αλλα και φορο αιματος ,για τις ευθυνες καποιων που επρεπε να χειριστουν τα χρηματα αυτα.Κριμα μονο κριμα.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λοιπον,οποιος δεν θελει να πληρωνει διοδια και να ειναι και νομιμος ας δει αυτο www.bloka.gr .
    Παρακαμψεις διοδιων.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπον,οποιος δεν θελει να πληρωνει διοδια και να ειναι και νομιμος ας δει αυτο www.bloka.gr .
    Παρακαμψεις διοδιων.
    αυτή είναι και η μόνη έντιμη αντίδραση προς ένα κράτος που φτιάχνει κακούς δρόμους

στην τελική αν δεν σου αρέσει ο δρόμος (και καλά κάνει και δεν σου αρέσει) γιατί τον χρησιμοποιείς;;;

και πού το ξέρεις ρε μαγκίτη ότι κάνω το ίδιο;;;

μήπως απλά σε βολεύει να το ισχυρίζεσαι, για να νιώθεις έτσι πιο καλά με τον εαυτούλη σου;;;

δεν πας καθόλου καλά...

ελπίζω με τα χρόνια να πήξει το μυαλουδάκι σου γιατί αυτή τη στιγμή είναι νερουλό
    σιγα μην ισχυριζομαι αυτα για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου....χαχχαχαχαχα
    αυτο ελειπε να εχω και τυψεις για την οδικη μου συμπεριφορα...την οποια δεν την γνωριζεις στην πραξη...οπως δεν γνωριζω και εγω την δικη σου...υποθεσεις κανουμε..και κατααλαβαινει οτι μπορει ο καθενας απο τα συμφραζομενα του αλλα,υπαρχουν ομως και μερικα πραγματα τα οποια θεωρουνται δεδομενα απο την κοινη λογικη...
    δηλαδη πχ δεν μπορει να υπαρχει εδω συμνφορουμιτης να εχει το σουπερ ντουπερ εργαλειο οτι και αν ειναι αυτο και να μην εχει ανοιξει εστω και μια φορα στην ζωη του σε δημοσιο δρομο???
    στην παραλιακη-βουλιαγμενης-καβαλας-λαινοπουλο κλπ???η καποιον αντιστοιχο δρομο κοντα στην περιοχη που μενει ο καθενας?

κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;;;;

την κουβέντα την κάνω όχι γιατί "άνοιξες" στον Α ή Β δρόμο με τη μηχανή, αλλά γιατί έκανες κόντρα με μηχανή οδηγώντας το κουτί σου, στην εντελώς ακατάλληλη για κόντρες παραλιακή, και επιμένεις πως δεν είσαι και φάουλ!!

ΤΕΤΟΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;;;;

την κουβέντα την κάνω όχι γιατί "άνοιξες" στον Α ή Β δρόμο με τη μηχανή, αλλά γιατί έκανες κόντρα με μηχανή οδηγώντας το κουτί σου, στην εντελώς ακατάλληλη για κόντρες παραλιακή, και επιμένεις πως δεν είσαι και φάουλ!!

ΤΕΤΟΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
    α δηλαδη το προβλημα ειναι το μεσο της κοντρας και οχι η πραξη ε?????
    ΤΙ ΛΕς ΤΩΡΑΑΑΑΑ....αστο δεν συζηταω αλλο...
    στα θυμαρακια εχει παει και πολυς κοσμος που πεφτει μονος του,η χανει τον ελενχο στην στροφη απο κακη εκτιμηση,και οχι αποκλειστικα κανοντας κοντρα αμαξι-μηχανη....
    μαλλον εσυ δεν θελεις να καταλαβεις,οποτε τσαμπα συζηταμε...

πινακιδα δεν παιζει! - ειναι σαν ταψι
    αο την κανω σπανιοτατα μονο οταν μπροστα μου περναει φορρτηγο! (για να ξαναχρεωθει ο υπαλληλος πρεπει να κατεβει και να ανεβει η μπαρα αλλιως δεν χρεωνετε~!
    εο την κανω ακομα συχνοτερα!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    αυτή είναι και η μόνη έντιμη αντίδραση προς ένα κράτος που φτιάχνει κακούς δρόμους

στην τελική αν δεν σου αρέσει ο δρόμος (και καλά κάνει και δεν σου αρέσει) γιατί τον χρησιμοποιείς;;;

και καλα τον χρησιμοποιεισ γιατι απο καπου πρεπει να πας . εφοσον τον ξερεις το δρομο γιατι πας σκοτοτος ??

γιατι ξεπερνας τα ορια του μαυρου πραματο που αυτο το κρατοσ λεει ασφαλτο ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156

μαλλον εσυ δεν θελεις να καταλαβεις,οποτε τσαμπα συζηταμε...
    όχι όχι, κατάλαβα:

1. δεν πειράζει αν κάνεις μαλακία, αρκεί να την κάνουν κι άλλοι (μιλάω για κόντρες, για οδήγηση σαν το χάρο και τέτοια όμορφα)
    2. δεν πειράζει αν η μαλακία που κάνεις μπορεί εύκολα να οδηγήσει κάποιον σε θάνατο, αφού υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες που οδηγούν σε θάνατο

βλέπεις τι ωραία σε κατάλαβα;

α, και όσοι οδηγούν με πινακίδα είναι μαλάκες!

σε έχω εμπεδώσει λέμε!

:rotflmao:

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια πληρωνετε???
    από alexioannides στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1373
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2014, 09:26
  2. διοδια....ΜΗΝ πληρωνετε!!!
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2010, 17:28