α κατάλαβα είσαι πολυ γρηγορος και με τη μοτο και με το αμάξι εσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
στηνν πιστα ξερεις γιατι σου κλεινουν τους καθρεπτες??για να μην αποσπατε η προσοχη απο την στιγμη που οδηγεις γρηγορα...
που σημαινει οτι σε περιπτωση κοντρας στο δρομο που κ τα 2 οχηματα ειναι σε αποσταση αναπνοης,τοτε αμφοτεροι οι οδηγοι ,θεωρητικα παντα,γνωριζουν τις κινησεις του αλλου αναλογα με το ειδος του δρομου,η της στροφης,...αυτα φυσικα ισχυουν οταν και οι 2 οδηγοι γνωριζουν τι κανουν και πως το κανουν...
ετο να ειμαι πισω στην ευθεια δεν μου λεει τιποτα,οταν στην κορυφη της στροφης θα σου ακουμπαω το πισω φτερο με το αμαξι...γιατι πολυ απλα εγω θα μπω οπωε ερχομαι ενω το μηχανακι θα πρπει να φρεναρει αρκετα πριν την στροφη για να μην αγορασει μπαριερα...
αυτα..
σημειωτεον οτι οδηγω γρηγορα και μηχανακι και αμαξι και γνωριζω τα μειον και τα συν του καθε οχηματος...
οποιος πιστος θελει να δοκιμασουμε τις διαφορες, ραντεβου αγια μαρινα στην καινουργια καντινα για καφε πρωτα και μετα.....τσαι!
ωραια παρε το αμαξι σου ομως και έλα εκει που θα σου πω εγώ να δούμε πόσο τσαι θα κεράσεις.
αιντε διαλέξαμε ένα δρόμο που μας παει..τον κανουμε και καθε μέρα και γίναμε ολοι Τσαι-οσι...(παλιος καλός dj)