Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Διάβασα αυτό που έγραψες για να σταματήσουν οι παρελάσεις και συμφωνώ.
Τώρα σχετικά με το ποιος θα κρατάει την σημαία.
Εφόσον σήμερα η τακτική που ακολουθείται είναι, ο καλύτερος μαθητής να είναι και σημαιοφόρος.
Τότε πρέπει να δεχτείς και την πιθανότητα ο καλύτερος μαθητής να μην έχει την ελληνική ιθαγένεια.
Αλλιώς αποκλείοντας τον καλύτερο μαθητή από τπ δικαίωμα να σηκώσει την σημαία λόγω ιθαγένειας λειτουργείς ρατσιστικά.
Εκτός και βγάλεις νόμο που να λέει ότι οι καλύτεροι μαθητές ελληνικής ιθαγένειας έχουν δικαίωμα να σηκώνουν την σημαία.
Τότε όμως ακολουθείς τακτική διαχωρισμού στα σχολεία και αυτό είναι επίσης ρατσιστικό.
Οπότε για να τα αποφύγουμε όλα αυτά ας κάνουμε χωριστά σχολεία για τους ξένους ή ακόμα καλύτερα για να μην μας κοστίσουν και ακριβά ας κάνουμε μερικές λυόμενες κατασκευές μέσα στα υπάρχοντα ήδη σχολεία, έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε την φύρα από το στάρι.
Μια ερώτηση ακόμα αν μου επιτρέπεις: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Έλληνα? Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους?
υποτιθεται οτι ο νεος που κρατα την σημαια κ ειναι ο καλυτερος μαθητης , ειναι ενα δειγμα των συγχρονων νεων που διαπρεπουν στις τεχνες κ τα γραμματα, ως αποτελεσμα των πεσοντων για την ελευθερια κ τα ιδανικα..
εγω τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι ... απο εκει κ περα...( κ νομιζω πως ο νομος ετσι οριζει ) δεν εχει νοημα να σηκωνει την σημαια αλλοδαπος...
Ο αριστουχος αλλοδαπος μπορει να παρει αλλα ευσημα...οχι ομως μια ξενη σε αυτον σημαια.
Εαν ημουν σε μια ξενη χωρα κ ως μαθητρια μου δινοταν να κρατησω την σημαια τους , δεν θα το δεχομουν.δεν με αντιπροσωπευει. Εκτος κ αν ηθελα να το κανω επιτηδες για να μπω στο ματι του εκαστοτε λαου κ εθνους..