Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: ΚΑΤΟΧΟΙ Scooter ΕΝΟΘΕΙΤΕ...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LuckyStrike
    Για να μην μπερδευόμαστε, όταν λέω αλλαγή λαδιών εννοώ μόνο αυτό και τίποτα άλλο,ούτε έλεγχο ρελαντι φρένα κτλ,λάδι αδειάζει-βάζει το καινούργιο και έτοιμος,και πληρώνεις μόνο την αξία του λαδιού.

αν κάνει μόνο αυτό ΟΚ....

Όταν μου λες αλλαγή λαδιών 45 Ε είναι παράλογο
    Δηλαδή αν πας με ένα συγκεκριμένο λάδι και τους πεις να βάλει αυτό,μετά θα σου ζητήσει 30 Ε εργατικά για το καπάκι που ξεβίδωσε?
    όταν λέω αλλαγή λαδιών εννοώ το σερβις στα πρωτα 1000 χλμ το οποίο χρεώνεται 35? και 12? το λάδι και ουσιαστικά δεν είναι κάτι παραπάνω απο αλλαγή λαδιού, άντε και ένα γενικό τσεκάρισμα... (ο θεός να το κάνει...) αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θέλεις την σφραγιδούλα στο βιβλιαράκι, το οποίο έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι μαλακία εν τέλει...

μαγκες αντι να ξεδιαλυνει το πραγμα περιπλεκεται περισσοτερο...

απο αυτα που ειχα ξεχωρισει οδηγησα

- το piaggio x8 το οποιο ειναι πολυ βαρη, και γενικα για 150 ειναι πολυ ψοφιο, αλλα εχω ερωτευθει την εμφανιση του...

- το gilera 125 ουτε εμφανισιακα μου αρεσει πολυ αλλα και το γκαζι του δεν με ενθουσιασε, επισης δεν εχει και ζελατινα , εχει καλη τιμη ομως

- το beverly 125 μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση, εχει το καλυτερο γκαζι απο τα 3, την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα δεν εχει καθολου χωρους και ειναι και το ακριβοτερο απο τα 3...

(παντα για καινουριο μιλαμε)

αυτο που θα ηθελα να μαθω απο καποιον που ξερει ειναι τι καταναλωσεις εχουν τα 3 προηγουμενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

- το beverly 125 μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση, εχει το καλυτερο γκαζι απο τα 3, την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα δεν εχει καθολου χωρους και ειναι και το ακριβοτερο απο τα 3...

(παντα για καινουριο μιλαμε)

αυτο που θα ηθελα να μαθω απο καποιον που ξερει ειναι τι καταναλωσεις εχουν τα 3 προηγουμενα...

Βαζεις μια βαλιτσα, ή αμα θελεις ενα τριβαλιτσο(εχω δει), και καθαρισες απο χωρους

Απο σελα και απο τροχους παντως σκιζει!

Δεν ξερω, αλλα αυτα τα κοντομακροστενα στυλ mega scooter δεν μου αρεσουν, και δεν χωρανε πουθενα στην κινηση!

Εγω παντως ακομα το ζαχαρωνω στα φαναρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Βαζεις μια βαλιτσα, ή αμα θελεις ενα τριβαλιτσο(εχω δει), και καθαρισες απο χωρους

Απο σελα και απο τροχους παντως σκιζει!

Δεν ξερω, αλλα αυτα τα κοντομακροστενα στυλ mega scooter δεν μου αρεσουν, και δεν χωρανε πουθενα στην κινηση!

Εγω παντως ακομα το ζαχαρωνω στα φαναρια
    ναι οντως, απο σελα και τροχους ειναι κορυφη, οσο για τους χωρους αμα ειναι να βαζω και τριβαλιτσα μαμησετα...

ηδη σαν τιμη αν παρω αυτο ξεφευγω, αν ειναι να παρω και εξτρα

κι εγω τα megascooter δεν τα παω πολυ αλλα εχουν φοβερους χωρους και επισης μου πανε περισσοτερο σαν ογκος, βεβαια τα καλα scooter τετοιου τυπου ειναι τα ακριβα, το x8 150 που ειναι στα λεφτα μου δεν παει μια απο γκαζι, ασε που αν φας και καμια χυμα θα γινει κ@λος το μηχανακι και φανταζομαι αυτα τα πλαστικα θα κανουν οσο εχει το μισο μηχανακι για να το αγορασεις...

οποτε μαλλον για beverly παω και κανω καποιες υποχωρησεις σε χωρους...

Παλαιό μέλος
    Ρε φιλαρακι,γιατι δεν παιρνεις ενα παπι να κανεις τη δουλεια σου για 1-1μιση χρονο που θες (αφου μετα θα παρεις μηχανη οπως λες).Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα πολλα για μηχανακι που θα το κρατησεις για 1 μιση χρονο...
    Ξερω γω??...Λεω τωρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    Ρε φιλαρακι,γιατι δεν παιρνεις ενα παπι να κανεις τη δουλεια σου για 1-1μιση χρονο που θες (αφου μετα θα παρεις μηχανη οπως λες).Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα πολλα για μηχανακι που θα το κρατησεις για 1 μιση χρονο...
    Ξερω γω??...Λεω τωρα!

σου εχω απαντησει στην συζητηση για το geopolis...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    σου εχω απαντησει στην συζητηση για το geopolis...

A esy hsouna??
    Sorry!!!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ωραία, κανένα ΦΤΗΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για Gilera Runner 180VXR ξέρει κανείς?????? Στην Αθήνα.....

Πρέπει να αλλάξω λάδια-φίλτρο, να δει γιατί σβήνει και δεν κρατάει ρελαντί, να δει γιατί σκάει η εξάτμιση, να αλλάξω πίσω τακάκια, να αλλάξει "βάσεις" στο πίσω "ψαλίδι" που πάει πέρα δώθε και να πετάξει αυτόν τον παλιοσυναγερμό που έχει πάνω και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!

Βοηθήστε γιατί με λιγότερα απο 300? με την μαλακία που έμπλεξα δεν την γλιτώνω!!!

+1 για το geopolis

17'' τροχοι και ο μεγαλυτερος χωρος κατω απο την σελα, ισαξιος με μικρο mega scooter, και μοτερ του beverly
    Το ειδα και απο κοντα, πολυ πιο ομορφο απο οτι στις φωτογραφιες

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  2. Scooter-C50
    από George-3- στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2004, 18:07
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04
  4. HELLO + κατοχοι GSXR1000
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2004, 12:50
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF