Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    [B]Και εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα μιας και βάζω την μοτο στην πιλοτή και βρήκα λύση νόμιμη. Ρώτησα στο δήμο αλλά και στην τροχαία και όλα είναι οκ.

Απαγορεύετε να κλείνεις με το όχημα σου την οποιαδήποτε έξοδο κατοικίας αν αυτό σας λέει κάτι.

Πεστα ρε μεγαλε
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Aν εγινε κατι τετοιο δεν εχεις αδικο αλλα εγω δεν θα το εκανα. Αν ημουνα σιγουρος οτι ηταν αυτος θα πηγαινα αστυνομια. Σπιτι μου εχω προβλημα παρκινγκ για το αμαξι αλλα οχι για την μηχανη η οποια μπαινει σε γκαραζ κλειστο.

Βασικα γενικοτερα αποφευγω τις συγκρουσεις και κοιταω αν γινεται να γινει με νορμαλ τροπο. Αν δεν γινεται οκ. Θα προτιμησω να γινω παρανομος βαζοντας κολωνακια αριστερα και δεξια και ας κοψουν τον λαιμο τους. Γρατζουνισμα ποτε.

Αλλα και παλι λενε αν εισαι εξω απο τον χορο ξερεις πολλα τραγουδια οποτε παω πασο.........
    η αστυνομια ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα η απλη λογικη λεει "ΚΑΝΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ" " ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΕΙ?" "ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ???? ΟΧΙ δεν εχω γιατι κοιμομουνα ησυχη στο σπιτακι μου οταν αυτος γυρισε απ τη βολτιτσα του και ειδε πως η θεση του (παρανομα θεση του) και το αγαπημενο του Π δεν ηταν πλεον διαθεσιμα οποτε αποφασισε οτι αν μου σκισει τις 2 πορτες (φρεσκοβαμμενες απο αλλους μαλακες μη ξεχνιομαστε!!! ) δεν θα ξαναπαρκαρω εκει και το πετυχε.... !!! τωρα που μου παραδωσανε το παρκινγκ ομως θα τον παρει και θα τον σηκωσει..... καθως και τα 2 ερειπια παπια που καταλαμβανουν το χωρο τα οποια ειναι αχρηστα , χωρις πινακιδες και φυσικα τελη κυκλοφοριας..... και χριζουν καταληψη δημοσιου δρομου για να τα μετακινει και να παρκαρει ελευθερα ο τυπος.... Ε ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΕ

sorry
    αλλα εχω μια απορία .του κλείνουν τον δρόμο Και το βρίσκετε παράλογο (αφού είναι παράνομο) να κλίσει την είσοδο του σπιτιού του για να μπορεί να κάνει την δουλειά του.
    γιατί δεν δέχεστε και την λύση του να σταθμεύει την μηχανή του πάνω στον δρομο???????το αν την κλειδωνει με λουκετο η μπετοβεργα η κρίκους που έχει πατεντάρει στον δρόμο είναι θέμα ασφαλείας δηλ. αν την είχε ξεκλείδωτη δεν θα σας πείραζε?????? Έχετε υπόψη ότι με το να την βάζει στο σπίτι του ελευθερώνει θέσεις για στάθμευση???????
    Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι σε αυτό το site γραφούν άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν σχέση με δυκικλα. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο αλλά όπως και σε πολλά άλλα θέματα απορώ για την άποψη που θα έχει κάποιος ενήλικος που δεν είχε ποτέ του μοτο. Αν την βάλεις πεζοδρόμιο ενοχλείς αν την βάλεις στον δρόμο θα πάρκαρε ένα αυτοκίνητο την βάζεις σπίτι σου και είσαι παρανομος.ΡΑΤΣΙΣΜΟ θα το έλεγαν κάποιοι. Εγώ λέω να το παρκάρεις μέσα στην μέση του δρόμου και να βρεις μια λύση για το θέμα κλοπής.
    Σας βρίσκω λίγο ROBOTTAKIA.
    Και λυπάμαι, γιατί νόμιζα ότι οι μηχανόβιοι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι

ουουουουουουουουουουου
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eγω με σενα ειμαι ορε συναδερφε. Οντως το εχει χεσει ο τυπος. Απλα ομως τωρα μπορεις να παρεις δημο και να παρει τα παπια οποτε εισαι τζετ.

Μετα θα εχεις προβλημα με τον τυπο αλλα τι να κανεις.

kai mhn mperdeytoume ayto me tis portes tis kopelas einai allo thema
    grafw goa to arxiko post kai tis apantiseis pou dothikan ekei.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Και εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα μιας και βάζω την μοτο στην πιλοτή και βρήκα λύση νόμιμη. Ρώτησα στο δήμο αλλά και στην τροχαία και όλα είναι οκ.

Απαγορεύετε να κλείνεις με το όχημα σου την οποιαδήποτε έξοδο κατοικίας αν αυτό σας λέει κάτι.

Το τι μπαίνει και βγαίνει από εκεί δεν ενδιαφέρει κανένα παρά μόνο εμάς.

Ρώτα στο δήμο σου να δεις ότι μπορείς να βάλεις μέχρι και μπάρες σταθερές αριστερά και δεξιά προκειμένου να προφυλάξεις την είσοδο σου!!!

ενα πρωι που ειχαν κλεισει την δικια μου εισοδο με συνεπεια να μην μπορω να βγαλω τη μηχανη να παω στη δουλεια μου καλεσα την αστυνομια. ξερεις τι μου ειπαν οι "φιλοι μας τα ζωα"? οτι εχει καθε δικαιωμα να το κανει και δεν παρανομει. αντιθετα το οτι εγω εχω ταμπελακι στην πορτα δεν λεει απολυτως τιποτα... εκτοτε λοιπον εφαρμοζω τους δικους μου νομους
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    εκτοτε λοιπον εφαρμοζω τους δικους μου νομους
    Φωτιά και τσεκούρι, ε; :rotflmao:
    Lasciate ogni speranza

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sefram_Verispot
    Φωτιά και τσεκούρι, ε; :rotflmao:

εεεεεεεεε...οχι ακριβως...περιπου
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Κλασικά γυαλιά μοτ/τας
    από Ασωτος στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2011, 09:14
  2. Μεταβιβαση μοτ/τας
    από xtx660 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 23:57
  3. εκθεση μοτ/τας?
    από gs 500 f στο forum Off topic