Το 15 με 20% των αστυνομικων ειναι υπευθυνα και σωστα ατομα οι υπολοιποι πασχουν οπως αλλωστε και ολος ο Ελληνικος πληθυσμος.Ειναι γεγονος η αναποτελεσματικοτητα της αστυνομιας οπως και ολης της κοινωνιας μας.Ο αστυνομικος και τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας μπορουν να αρνηθουν νομικα την εκτελεση της διαταγης αν ειναι παραλογη,αλλα θελει ψυχη.Αν δεν του φθανουν τα χρηματα ας βρει αλλη εργασια με καλυτερη αμοιβη,αλλα αφηνει το δημοσιο? Και ειναι ασεβια να ταυτιζονται οι αστυνομικοι και τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας και ειδικα με τους πυροσβεστες,φτανει να δειτε ποσοι ειναι και ποσες απωλειες εχουν.
109 περιπτωσεις την τελευταια 5ετια για βια αστυνομικων απο τυχαια ερπυσοκροτηση οπλου!!!!
μεχρι βιασμους και αλλα καταγγελθηκανε αλλα βγηκαν 109 απαλακτικες αποφασεις.
Εγω στα 40 εχω μονο κακιες εντυπωσεις απο τους αστυνομικους οπως επισεις και απο αλλες
ταξεις εργαζομενων, αλλα κανεις δεν εχει την δυναμη ενος αστυνομικου,μπορει να σου καταστρεψει την ζωη αν θελει για πλακα.Βεβαια αυτα δεν γινονται ας πουμε στην Κρητη ευκολα
εκει δεν ειναι αρκετα Ηρωες.
Ακου ηρωες οι αστυνομικοι σιγουρα 100 αντε 300 στις 50000.
Οσοι ειναι οι δασκαλοι ειναι και οι αστυνομικοι.
Για ενα πραγμα μετανοιωσα πραγματικα στην ζωη μου,που δεν μετακομισα στο εξωτερικο οταν μου δωθηκε η ευκαιρια.
Παραξενευομαι απο τους συμπαθουντες, απο που αντλουν την συμπαθεια τους.
και αντε να καταλαβω αυτους που ειχαν καποια καλη εμπειρια απο την αστυνομια,αλλα ποσοι ειναι αυτοι, αν κρινω απο την γενικη εντυπωση του κοσμου πολυ λιγοι, αρα μενουν οι οσοι ειναι στα σωματα ασφαλειας.
Βεβαια και οι Γερμανοι πριν 60 χρονια ειχαν τους υποστηρικτες τους,ξερεται αυτους μς τις κουκουλες.