Elton John
''H μοιρολογιστρα αδικοχαμενων γκομενων''
![]()
Ξεσπαθώσατε εναντίον της θρησκείας! Εν τέλει.. Συμφωνείτε με τον Elton John;
Σας είπε κανείς ότι αν πιστεύετε π.χ. στο Δία και δεν πιστεύετε στην Κάλι θα έχετε κάποια συνέπεια σ' αυτόν τον κόσμο (που πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει);; Κάποιο πρόστιμο; Κάποια τιμωρία; Φυλάκιση; Κοινωνική κατακραυγή (ένα δείγμα της οποίας θα δείτε παρακάτω);
Αν όχι (που είμαι σίγουρος ότι όχι) αυτοί που πιστεύουμε κάπου γιατί να μην έχουμε το δικαίωμα;
Καντε κλικ εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Persecu...Greek_religion
Και μετα στα διαφορα links και για περισσοτερο διαβασμα στο μενου πανω δεξια.
Δε λεω, ενταξει ολοι χρειαζονται κατι παραπανω απο αυτους σε δυσκολες στιγμες...
Αλλα πολυ αιμα ρε παιδι μου και πολυ χρημα κι εξουσια στη φαση.
Απο την αλλη η απαγορευση θα δημιουργουσε αλλα προβληματα. Ασε που ο Elton δε σκεφτεται οτι οι περισσοτεροι παπαδες και σχεδον ολοι οι αρχιερεις ειναι "δικοι" του... Θα πεσουν να τον φανε τον κακομοιρη.
Ο Ιουλιανος την ειχε βρει την ακρη, κυρηξε πληρη ανεξιθρησκεια και επετρεψε σε ολους τους εξοριστους επισκοπους να γυρισουν στις εδρες τους οπου βρεθηκαν αντιμετωποι με αλλους 5-6 σαν αυτους, τους εκοψε και την επιδοτηση...
Γι αυτο βεβαια τον φαγανε πισωπλατα (λες να πηγε στον παραδεισο ο προδοτης; )
Τα λεει και η Ιστορια του Ελληνικου Εθνους (η επισημη) αλλα δεν διδασκουν αυτη την εκδοχη στα σχολεια...
Με τις εθνικες θρησκειες παντως επεφτε και λιγο σεξ και χαρα, τωρα τελευταια (τα τελευταια 2000χρονια) εχει ζοριστει η κατασταση αν και στην Παλαια Διαθηκη γινοτανε της κακομοιρας, ιδιαιτερα με κατι Ισαακ, Ιακωβ και τις δουλες, αδερφες κλπ. Πως φτασανε απο εκει στο σεντονι με την τρυπα δεν ξερω...
White Line Cycles
Old Skool to Hard Kore
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ξεσπαθώσατε εναντίον της θρησκείας! Εν τέλει.. Συμφωνείτε με τον Elton John;
Σας είπε κανείς ότι αν πιστεύετε π.χ. στο Δία και δεν πιστεύετε στην Κάλι θα έχετε κάποια συνέπεια σ' αυτόν τον κόσμο (που πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει);; Κάποιο πρόστιμο; Κάποια τιμωρία; Φυλάκιση; Κοινωνική κατακραυγή (ένα δείγμα της οποίας θα δείτε παρακάτω);
Αν όχι (που είμαι σίγουρος ότι όχι) αυτοί που πιστεύουμε κάπου γιατί να μην έχουμε το δικαίωμα;
Ποιος σου αρνήθηκε το δικαίωμα να πιστεύεις στον Βούδα, στον Αλλάχ, στον Χριστό, ή όπου αλλού θέλεις? (συγνώμμη που δεν αναφέρω κι' άλλες θρησκείες, είναι πολλές παναθεμάτες).
Προσωπικά θέλω να τις δώ να απομακρύνονται από το κράτος.
Να μην έχουνε δικό τους δίκαιο, αλλά αυτό που ισχύει για όλους τους πολίτες.
Να μην δικαιούνται επιχορηγήσεις καμμίας μορφής από το κράτος.
Να ξαναεξεταστεί το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, να ελεχθούν τα εσοδά τους από το κράτος, να βγούν στην επιφάνεια οι ιδιόκτητες off-shore εταιρίες, να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές που έχουν. Ο κατάλογος μπορεί να μακρύνει πολύ ακόμα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντως, είναι ο διαχωρισμός που κάνουν πολλοί, ανάμεσα στην εκκλησία και στην θρησκεία. Κατά την γνώμη μου, αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα δούμε ότι η σημερινή θρησκεία, (μιλάω για τον χριστιανισμό, μια και αυτόν έχω γνωρίσει, επειδή έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα), είναι αποτέλεσμα της εκκλησίας. Διαμορφώθηκε το τελικό κείμενο μέσα από εκκλησιαστικές συνόδους. Ακόμα και τα ευαγγέλια γράφτηκαν, κατόπιν παραγγελίας.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Κι εσύ μπορείς προσωπικά να θέλεις να γίνει ότι θέλεις! Όταν θα μαζευτείτε καμμιά 10αριά να το κάνετε αίτημα στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων. Προς το παρόν, όσο η μητέρα σου και ο πατέρας σου διαφωνεί (αυτό τυχαία το γράφω) σσσσς!Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
...................................
Προσωπικά θέλω να τις δώ να απομακρύνονται από το κράτος.
Να μην έχουνε δικό τους δίκαιο, αλλά αυτό που ισχύει για όλους τους πολίτες.
Να μην δικαιούνται επιχορηγήσεις καμμίας μορφής από το κράτος.
Να ξαναεξεταστεί το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, να ελεχθούν τα εσοδά τους από το κράτος, να βγούν στην επιφάνεια οι ιδιόκτητες off-shore εταιρίες, να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές που έχουν. Ο κατάλογος μπορεί να μακρύνει πολύ ακόμα.
.....................
Μονο ο Ιουδαισμος και το Ισλαμ αναγνωριζονται απο το Ελληνικο κρατος. Αν ανηκεις σε αλη θρησκεια και ασκεις λατρεια σε καποιο ιδιωτικο η δημοσιο χωρο η ακομα και το συζητας με την παρεα σου η τους ομοθρησκους σου υπαγεσαι στις διαταξεις δυο μεταξικων νομων περι προσυλητισμου βασει των οποιων μπορει να σου επιβληθει προστιμο η και φυλακιση (Noμοι 1363/38, 1672/39) . Βασει των ιδιων νομων οποιοσδηποτε δεν ειναι χριστιανος ορθοδοξος πρεπει υποχρεωτικα να παρει αδεια απο το Υπουργειο Παιδειας και Θρησκευματων η οποια δινεται κατοπιν θετικης γνωμοδοτησης της αρμοδιας αρχιεπισκοπης χωρις να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο χρονικο οριο για την τελικη αποφαση (φυσικα αυτο σημαινει οτι η υποθεση κωλυσιεργει για χρονια). Η μπαλα βεβαια παιρνει και ολους τους χιλιαστες, σαιεντολογους μορμονους, ινδουιστες κλπ.
Ειναι πολλα τα λεφτα παιδια και το μαγαζι γωνια.
Η Εκκλησια που ειναι ο μεγαλυτερος μετοχος της Εθνικης Τραπεζας τοκογλυφει κυριλε και με το νομο (ποσα πληρωνετε τις καρτες σας, 9% που λεει ο νομος; και τα δανεια σας; 8; μονο το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο σεβεται τις αποφασεις των δικαστηριων) και συνεχιζει τις επενδυσεις με τα (κλεμμενα) λεφτα μας.
Καλυτερα λοιπον να απαγορευτουν οι εκκλησιαστικες και θρησκευτικες οργανωσεις σαν νομικα προσωπα (Εκκλησια Α.Ε. ) .
Τα παιρνω λιγο αλλα εχω συχτιρισει... Η καλυτερη χωρα με τους εξυπνοτερους ανθρωπους και μας εχουν καταντησει ηττοπαθεις και δουλοπρεπεις ανεραστους οι χομεινιδες. Ευτυχως μπηκαμε στην Ευρωπη και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση.
White Line Cycles
Old Skool to Hard Kore
Να 'σαι καλά μάστορα για την δημοκρατικότητα που σε διακρίνειΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Κι εσύ μπορείς προσωπικά να θέλεις να γίνει ότι θέλεις! Όταν θα μαζευτείτε καμμιά 10αριά να το κάνετε αίτημα στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων. Προς το παρόν, όσο η μητέρα σου και ο πατέρας σου διαφωνεί (αυτό τυχαία το γράφω) σσσσς!
εύγε παιδι μου![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!! Άντρα μου, παιδαρά μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Κι εσύ μπορείς προσωπικά να θέλεις να γίνει ότι θέλεις! Όταν θα μαζευτείτε καμμιά 10αριά να το κάνετε αίτημα στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων. Προς το παρόν, όσο η μητέρα σου και ο πατέρας σου διαφωνεί (αυτό τυχαία το γράφω) σσσσς!
Με αυτά που γράφεις και εδώ τελικά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. (βλέπε απόψεις σου περί βούρδουλα σε άλλο ποστ).
Ευτυχώς ούτε η μάνα μου ούτε ο πατέρας μου, διαφωνούν με τον ουσιαστικό και οριστικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους.
Άλήθεια, σε ποια εκκλησία ψέλνεις? και είσαι αριστερός ή δεξιός ψάλτης?
ΣΥΓΝΩΜΜΗ γι' αυτό.
Ενας VANDIEMEN, αποκλείεται να είναι αριστερός ψάλτης!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να 'σαι καλά μάστορα για την δημοκρατικότητα που σε διακρίνει
εύγε παιδι μου![]()
![]()
Μάστορα επειδή κάποιος θέλει να γίνει μια συγκεκριμένη κατάσταση όπως τη γουστάρει και το γράφει σαν να επιβάλλεται να γίνει έτσι όπως τα λέει, επειδή τυχαίνει να συμφωνεί με την προσωπική μας άποψη, αυτό δεν είναι απαραίτητα δημοκρατικό πνεύμα!!!! Εγώ αυτό που του είπα εμμέσως πλην σαφώς είναι.. ότι όταν γίνουν πολλοί, ώστε αυτό που υποστηρίζουν να έχει υπόσταση σε μια δημοκρατία, τότε να το θέσουν και επισήμως.Εξήγησέ μου κι εσύ όμως τι εννοούσες..
χαΑρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!! Άντρα μου, παιδαρά μου.
Με αυτά που γράφεις και εδώ τελικά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. (βλέπε απόψεις σου περί βούρδουλα σε άλλο ποστ).
Ευτυχώς ούτε η μάνα μου ούτε ο πατέρας μου, διαφωνούν με τον ουσιαστικό και οριστικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους.
Άλήθεια, σε ποια εκκλησία ψέλνεις? και είσαι αριστερός ή δεξιός ψάλτης?
ΣΥΓΝΩΜΜΗ γι' αυτό.
Ενας VANDIEMEN, αποκλείεται να είναι αριστερός ψάλτης!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαααα, να θυμόμαστε κάποια πράγματα.
Οι πιστοί που αποτελούν την Εκκλησία της Ελλάδος, με της δωρεές τους, δημιούργησαν την αρχική περιουσία της.
Εκμεταλλευόμενη αυτήν περιουσία η εκκλησία την αυγάτισε.
Το Ελληνικό κράτος, έκανε 320 απαλλοτριώσεις το 1833 μέχρι 1953 από αυτήν την περιουσία. Ξεκοκάλισμα κανονικό.
Μέχρι το 53 έδιναν οι πιστοί τον μισθό των ιερέων. Ο Πλαστήρας τότε, έκανε νόμο με αιτιολογία « έναντι όσων ήρπασε το κράτος από την εκκλησία, θα πληρώνει τα 2/3 του μισθού των ιερέων.» το 1/3 το πληρώνει ο κλήρος..Και αυτό υπολογίστηκε ότι θα πρέπει να κρατήσει 200 χρόνια περίπου για να εξοφληθούν τα ‘ όσα ηρπασε’
Επί Μητσοτάκη, οι τοπικές αρχές καταλεηλάτησαν τα χωράφια 9 μονών. Οι μονές κατέφυγαν στην ευρωπαϊκή ένωση και τους επιδίκασε αποζημίωση 3.000.000.000 δρχ. τρία τρις!! από το κράτος προς τα μοναστήρια. Ε! όσο τα είδατε εσείς τα είδαν και οι μονές. Όλα αυτά είναι περιουσία των πιστών που την διαχηρίζετε η εκκλησία. Το κράτος, που ένα μέρος του είσαστε εσείς, που ΔΕΝ ανήκετε στην εκκλησία, ΧΡΩΣΤΑΤΕ μέρος από αυτά τα λεφτά που σας αναλογεί, σε ΜΑΣ που ανήκουμε σε αυτήν την εκκλησία.
Αν θέλουμε χωρισμό???
ΝΑΙ
Διοικητικό χωρισμό.
ΝΑΙ
Αφού γίνει το κτηματολόγιο και χωριστούν αυτά που μας ανήκουν,(της περιουσίες μας που εναποθέσαμε στην εκκλησία) να πάρει το κράτος τα δικά του και να φορολογείτε για τα εισοδήματα της η εκκλησία.
ΝΑΙ
(Για την περιουσία που της δώσαμε έχει ήδη φορολογηθεί.)
Και μόλις εξοφλήσει το κράτος τα χρέη του να πληρώνει και τους ιερείς της.
Να γίνει όπως ακριβός γίνετε και με της άλλες θρησκείες στην Ελλάδα.
Ναι.????
Γιατί δεν νομίζω να απαλλοτριώσουν την περιουσία των ιεχωβάδων ή των καθολικών ή των προτεσταντών και να μην το θεωρούμε κλεψιά? Έτσι? Όχι δίκαιο στους άλλους και αδικία στον εχθρό (βλέπε ορθοδοξία)μόνο. Η είναι κράτος δικαίου, ή είναι κράτος δικτατορικό που κάνει φασιστικά επιλογές.
Και μην ξεχνάμε ότι είναι μεν δημοκρατικό να ακούγονται η φωνές της εκάστοτε μειοψηφίας και να έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά άλλο τόσο δημοκρατικό είναι, να επιβάλετε και η επιθυμία της πλειοψηφίας. Όταν μια μειοψηφία προσπαθεί να επιβάλει τα θέλω της, βρίζοντας και κατηγορώντας την πλειοψηφία, τότε το μόνο που επιβάλει στην συνείδηση μας είναι το πόσο ‘ δημοκρατική’ είναι, πόσο σέβεται τους νόμους και την δημοκρατία, και πώς θα φερθεί στην μειοψηφία αν γίνει πλειοψηφία.![]()
Ρε μπαγάσα με αποστομώνεις πάντα με τα επιχειρήματα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:rotflmao:
![]()
Και ξανα !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ρε μπαγάσα με αποστομώνεις πάντα με τα επιχειρήματα σου.![]()
![]()
Τι να πω ρε Χρηστε που εθελοτυφλεις?
Ποσο υπαρχει αυτη η (λογοκριθηκε) Ορθοδοξια σ' αυτην την χωρα?
600 χρονια?
Θες να πουμε 1000?
Πιο πριν οταν αρπαζε ΟΠΟΙΟ κομματι γουσταρε και τα περιξ μερη (τα γνωστα κι ως "βακούφικα") ηρθε κανεις να της ζητησει λογαριασμο?
Αλλα τωρα πια τα ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ κι ειναι δικα μας και ΠΛΗΡΩΣΤΕ μας κι ολας εεε?
Για αυτα που αποκτησε απο "Δωρεες" πότε πληρωσε φορο (Δωρεας) ???
Αλλα τωρα που την σκαπουλαραμε κι απο 'κει ελατε και ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΤΕ μας εεε?
Και το κυριωτερο!
Ποσο κοστολογεις μια πλακα απο ενα ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ???
Πολλα εκατομμυρια ειπες?
Τοτε ΠΟΣΟ μπορει να κοστολογηθει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Ναος ?
Ανεκτιμητος ειπες?
Και γιατι λοιπον αυτη η καρα-(λογοκριθηκε) Ορθοδοξια πηγε και κατεστρεψε τους περισσοτερους, χρησιμοποιοντας μαλιστα, τις πετρες τους για να χτισει τα δικα της ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ (γιατι περι τετοιων προκειται) πανω σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ 5000-10000-15000 χρονων ????
Νομιζεις οτι "αντεχουν" σε "επιχειρηματα" αυτα που εγραψες?
Γιατι θες να με βγαζεις απ' τα ρουχα μου?![]()
Ειπε ο γεροντας και πηγε να βαλει ενα τσιπουρο να ηρεμησει ...![]()