Τελικα μας λυθηκαν ολες οι αποριες. Το s2 με ABS αναμενεται τον Μαρτιο του 07 και θα εχει ?8920. Αυτη ηταν η δηλωση απο το hotline της yamaha. To s2 χωρις ABS ειναι ηδη διαθεσιμο με ?8120. Αυτα τα νεοτερα.. Υπομονή μεχρι τον Μαρτιο..
Τελικα μας λυθηκαν ολες οι αποριες. Το s2 με ABS αναμενεται τον Μαρτιο του 07 και θα εχει ?8920. Αυτη ηταν η δηλωση απο το hotline της yamaha. To s2 χωρις ABS ειναι ηδη διαθεσιμο με ?8120. Αυτα τα νεοτερα.. Υπομονή μεχρι τον Μαρτιο..
Μια και το topic εχει μεινει λιγο στον παγο τον τελευταιο καιρο, μηπως εχουμε κανενα νεοτερο απο το μετωπο?? Το s2 χωρις ABS κυκλοφορησε ηδη. Καμια αποψη?
Συνηθως τα νεα μοντελα της Yamaha ερχονται αρχες Μαρτιου.
Αν θελεις να εισαι απο τους πρωτους που θα το παραλαβει, κλειστο τουλαχιστον ενα μηνα πριν.
Ετσι εγινε και με τα FZ1 το 2006, οποιος περιμενε Μαρτιο η Απριλιο να το κλεισει, το παρελαβε καλοκαιρι και βαλε...
Τωρα λογικα θα με βρισετε, αλλα θελω αλλη μια βοηθεια. Σημερα διαβασα τις νεες τιμες για το suzuki bandit. Μεταξυ των δυο ποια η γνωμη σας? Με φοβιζει λιγο το οτι ειναι μοντελο αεροψυκτο και με μεγαλη ιστορια.. Θα εκανα βλακεια αν το κοιταγα? Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω το πουθενα για να το δω live η καμια φωτογραφια του. Θελω να δω τα οργανα και μια φωτο απο πισω. Απο την αλλη ενας πωλητης που ρωτησα μου ειπε οτι θα κυκλοφορησει συντομα το GSR με διαφορετικη μασκα.. Εχω μπλεχτει για τα καλα και το συγκεκριμενο αν ειναι να το παρω πρεπει να το αποφασισω γρηγορα γιατι ειναι για περιορισμενα κομματια.. οποτε H E L P please! ! !
Κάποτε είχα διαβάσει ένα άρθρο συγκριτικό μεταξύ των γυμνών μοντέλων (ίσως σε κάποιο ιταλικό περιοδικό). Αν θυμάμαι καλά το bandit σε επιδόσεις ήταν κατώτερο των άλλων και λίγο βαρύτερο, αλλά κατά τα άλλα δεν υστερούσε σε σχέση με τα άλλα από άποψη ασφάλειας, ανεσης ... Επίσης δεν έχω ακούσει να βγάζει προβλήματα και είναι πάααααααααααααααρα πολλά χρόνια σαν κινητήρας στην αγορά.
Για φωτογραφίες κοίτα εδώ και εδώ.
Το προηγούμενο σάββατο πήγα σε μια έκθεση μηχανών (είμαι ιταλία) και δεν είδα τίποτα καινούργιο στο gsr. Βέβαια η έκθεση ήταν μικρή και μπορεί να μου ξέφυγε κιόλας (ήμουν άρρωστος και δεν ήμουν για πολλά-πολλά).
Thanx για τις φωτο. Με εσωσες γιατι δεν μπορουσα να βρω πουθενα. Εμφανισιακα ειναι πολυ κοντα στο στυλ του fazer. Απο επιδοσεις δεν καιγομαι κιολας. Αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι οτι ειναι αεροψυκτο και η χρηση που θα του κανω ειναι μεσα στην πολη. Περαν τουτου αν και ειμαι ερωτευμενος με το fazer η χρηματικη διαφορα δεν ειναι μικρη και παρεχει τα ιδια (κυβικα και ABS). Αλλο ενα προβλημα ειναι οτι η προσφορα ειναι για περιορισμενα κομματια οποτε αν περιμενω μεχρι να αναφερει καποιος με fazer αν διορθωθηκε η τρυπα στις μεσαιες (κατι που με ενδιαφερει λογω της χρησης του) ισως την χασω! Απο την αλλη καπου διαβασα οτι τουλαχιστον ο κινητηρας του bandit παρουσιαζει γραμμικοτητα. Οποιαδηποτε γνωμη / αποψη θα βοηθουσε πολυ!!
Λοιπόν κοιτώντας λίγο τις φωτο που έβαλα και ψάχνοντας είδα ότι είναι από διαφορετικά μοντέλα διαφορετικών χρονολογιών.
Το μοντέλλο μέχρι και το 2005 έχει ψυγείο λαδιού (μικρότερο ψυγείο και μαύρος κινητήρας), ενώ από το 2006 έχει κανονικά υγρόψυξη (μεγαλύτερο ψυγείο και ασημής κινητήρας) (μπορεί να κάνω λάθος στις χρονολογίες).
Άρα φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης (η προσφορά για ποιό μοντέλο είναι. Στις χαμηλομεσαίες μάλλον θα τραβάει λίγο καλλίτερα, μη ξεχνάς ότι είναι και μερικά cc μεγαλύτερο.
Εγώ έχω το 600 του 2003 και δεν έχω κανένα πρόβλημα στις χαμηλομεσαίες (βέβαια είμαι πολύ κουλός). Ακόμα και το μοντέλο του 2004 να είναι λίγο χειρότερο δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα σε επιρρεάσει, ειδικά μέσα στην πόλη.
Εγω παλι απο το site της suzuki βρηκα οτι ειναι αεροψυκτο. Δεν λεει για ποια χρονολογια αναφερονται τα χαρακτηριστικα. Δες εδω. Εχεις καποιο link ευκαιρο? Αν δεν καιγομουν για να μην χασω την προσφορα θα εξαχνα λιγο πιο διεξοδικα..
Το Suzuki αν προσέξεις καλλίτερα γράφει "αεροελαιόψυκτο" και όχι "αερόψυκτο".........
Αυτό σημαίνει ότι έχει ψυγείο λαδιού !!!!!!!!
Προσωπικά σαν ιδιοκτήτης του Fazer θα σου έλεγα ότι η τρύπα υπάρχει μεν αλλά ΔΕΝ είναι ΤΟΟΟΣΣΟΟΟ σοβαρό μειονέκτημα στο να κινηθείς καθώς εμφανίζεται στις 5000 στροφές και μέχρι εκεί η λειτουργία του κινητήρα στις χαμηλές είναι υποδειγματική. Στο Ηράκλειο Κρήτης που μένω σπάνια μέσα στην κίνηση ανεβάζω έστω και 5000 στροφές.
Εκτός κίνησης ανεβάζεις όσο θες ..........
Ξαναλέω ότι η τρύπα υπάρχει, απλά έχει υπερτονιστεί χωρίς κατά την γνώμη μου να είναι τόσο πρόβλημα..........
Το μόνο άλλωστε σημείο στο οποίο υστερεί το Fazer είναι αυτό......... κάπου έπρεπε και οι πολέμιοι να πατήσουν.
Έχει όμως
1) Καλλίτερες επιδόσεις
2) Καλλίτερο αλουμινένιο πλαίσιο
3) Καλλίτερα φρένα
4) Καλλίτερο κράτημα
5) Καλλίτερη μεταπωλητική αξία ευκολία πώλησης
6) Καλλίτερη αντιπροσώπευση (after sales)
7) Πιό μοντέρνα σχεδίαση
Τελικά όμως το τι θα πάρεις είναι δική σου απόφαση, γιατί ΕΣΥ θα το καβαλάς και εσύ θα το βλέπεις καθε πρωί..
Οτι κι αν πάρεις καλοτάξιδο![]()
![]()
![]()
8)είναι το πιο όμορφο(αντικειμενικότατα)
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Με κάλυψε ο αρχαίος. Υδρόψυκτο είναι το μοντέλο του 2007 (δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει), και μάλλον γι' αυτό υπάρχει και η προσφορά, για να φύγουν τα παλιά μοντέλα. Για το καινούργιο μοντέλο αν θες κοίτα εδώ, ενώ για το προηγούμενο δίνει κάποιες πληροφορίες το ιταλικό site που έβαλα πριν.
Η απόφαση είναι δική σου, αν σου αρέσει το bandit και η προσφορά είναι καλή χτύπα το (βέβαια δεν ξέρω τίποτα για το καινούργιο), δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με τη θερμοκρασία.
Αν ο λόγος που σε αποτρέπει να πάρεις το fazer είναι η τρύπα δεν νομίζω ότι στέκει.
Εγώ πάντως έχοντας όλα αυτά (και άλλα) μοντέλα στο μυαλό μου αποφάσισα να πάρω το fazer 600 του 2003 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εκτός από τη θέση οδήγησης που θα την ήθελα λίγο πιο σκυφτή (η προηγούμενη μηχανή μου ήταν ένα bros 400).
Εχουμε και λεμε. 1ον thanx για τις αμεσες απαντησεις. 2ον ο λογος που με αποτρεπει να παρω το fazer δεν ειναι μονο η τρυπα αλλα και τα χρηματα. Η διαφορα με το bandit ειναι ?3000. Δεν ειναι οτι δεν μπορω να τα δωσω αλλα την θεωρω λιγο παραλογη. Αλλωστε αν εξαιρεσουμε την υδροψυξη ειναι στα ιδια κυβικα και με ABS. Αλλωστε με ?6000 δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη street 600αρα! Το Fazer το εχω ερωτευτει εμφανησιακα. Σιγουρα ειναι και πιο ποιοτικη κατασκευη. Η μεταπωλητικη αξια δεν με πειραζει τοσο δεδομενου οτι δεν νομιζω οτι θα την αλλαξω σε συντομο χρονικο διαστημα. Οποτε απο εκει ειμαι οκ. Το after sales δεν το ξερω και δεν ξερω και αν θεωρειται "ζημιαρικο" το bandit. Εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να κυκλοφορω ανετα στην πολη. Για μεσα στην πολη τι 75 τι 98 αλογα. Μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια. Σιγουρα αποτελει την αμεσως επομενη επιλογη εμφανησιακα μετα το fazer και με τραβαει η τιμη του. Μια λιγο ασχετη ερωτηση η οποια συνδεεται αμεσα με την αγορα. Τελικο yoshimura, tank pad, προστατευτικο αλυσιδας νικελ και καρινα ειναι καλα για ?800 παραπανω για τα οποια υπαρχει προσφορα??
Για 800Ε ναι είναι καλά, αλλά αμέσως η διαφορά πέφτει στα 2200Ε................
Η μεταπώληση καλά θα κάνει να σε ενδιαφέρει για να μην την 'παντρευτείς' όπως εγώ το Diversion 600 που έχω (σχεδόν ίδια φιλοσοφία και μηχανή με το Bandit 600) και δεν πουλειέται με τίποτα και γι' αυτό το παω για απόσυρση...........
Η διαφορα δεν πεφτει τοσο δεδομενου οτι και για το fazerακι θα χρειαστουν καποια extra. Απλα ρωταω επειδη δεν εχω ιδεα απο εξατμισεις και λοιπα accessories για το αν ειναι καλη προσφορα. Δεν ειναι σιγουρα οτι θα τα βαλω, δεδομενου οτι θελω καποιες τροποποιησεις (οπως tank cover αντι για tank pad). Για την μεταπωλητικη με φοβιζεις λιγο... Οταν λες με τιποτα?
Συγνώμη, αλλά κάτι χάνω. Μόλις κοίταξα τιμές για το fazer στη σελίδα του μοτοτρίτη και λέει 7500 για το απλό και 8330 με ΑΒS, σίγουρα μπορείς να το βρεις φτηνότερα, γιατί αυτές πρέπει να είναι οι επίσημες τιμές αντιπροσωπίας, πόσο το βρίσκεις το bandit και είναι 3000 φτηνότερα; (η τιμή του στο μοτοτρίτη με ΑΒS είναι 7300)
Αν τα άλογα δεν σε ενδιαφέρουν τόσο γιατί δεν κοιτάς το καινούργιο fazer το απλό (όχι το s2), που είναι ίδιο με το τωρινό απλά βγάζει 78 άλογα; τιμή δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι θα είναι πιο φτηνό από το τωρινό.