Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
    Έτσι είναι η ιστορία επαναλαμβάνεται.Γίνεται λόγος σήμερα για αναπροσαρμογή φοιτητικού ασύλου.Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.
    Καλά... το άσυλο είναι μια ωραιότατη καραμελίτσα που πιππιλάνε όλοι όταν θέλουν να βρουν ένα θέμα.

δλδ αν γίνει μια χούντα θα σεβαστεί το άσυλο ε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γαμώ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για τις λιστες: υπαρχουν γυρω στις 3 με 4. Καποια ονοματα σε πολλες ειναι αμφισβητουμενα οπως αυτο της Μπεκιαρη...Αλλα ειναι ψευδωνυμα, οπως ειχε η Δαμανακη μη χεσω τη σκροφα, της οποιας δεν το θυμαμαι..

Σημασια δεν εχουν οι λιστες αλλα οτι σκοτωθηκε και βασανιστηκε κοσμος..Επισης υπηρχε πληροφορια για υπαρξη μαζικου ταφου με 100 περιπου ατομα προς την Καισαριανη..κατι που δεν εχει επιβεβαιωθει ή διαψευστει.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Το ασυλο δεν ειναι νομοθετικο προβλημα αλλα ζητημα κοινωνικου αγωνα. Οσο καποιοι θα το υπερασπιζονται, θα υπαρχει. Οταν αυτοι εκλειψουν, θα το φυλαει ο Τραγκαουνακης..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Το ασυλο δεν ειναι νομοθετικο προβλημα αλλα ζητημα κοινωνικου αγωνα. Οσο καποιοι θα το υπερασπιζονται, θα υπαρχει. Οταν αυτοι εκλειψουν, θα το φυλαει ο Τραγκαουνακης..
    δε διαφωνώ

βρες μου κι ένα λόγο ύπαρξης του ασύλου και εδώ είμαστε

ωραίο είναι να λέμε τέτοιες έννοιες (ή "θεσμους") αλλά να ξέρουμε τι πρεσβεύουν και τι νόημα έχουν (για μένα κανένα πλέον)

περισσότερα αύριο, την κάνω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλά... το άσυλο είναι μια ωραιότατη καραμελίτσα που πιππιλάνε όλοι όταν θέλουν να βρουν ένα θέμα.

δλδ αν γίνει μια χούντα θα σεβαστεί το άσυλο ε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γαμώ...

Όχι βέβαια.Εξηγώ φοιτητικό άσυλο=θεσμός δημοκρατικής κοινωνίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
    Όχι βέβαια.Εξηγώ φοιτητικό άσυλο=θεσμός δημοκρατικής κοινωνίας.
    ε αυτό λέω

αφήστε με να φύγω γμτ

τι νόημα έχει ένας τέτοιος θεσμός σε μια δημοκρατική κοινωνία;*

δλδ...

ή είμαστε δημοκρατική κοινωνία άρα υπάρχει ελευθερία έκφρασης ιδεών κ απόψεων κ άρα δε χρειάζεται το "άσυλο" (αφού όπου και να είσαι δεν κινδυνεύεις να συλληφθείς - για να δούμε και ετυμολογικά τον όρο)

ή όχι, οπότε όποιος κυβερνά γράφει αν θέλει στα παπάρια του το άσυλο...

*θα έπρεπε να είναι δεδομένο οτι το άσυλο αφορά ΜΟΝΟ όσους έχουν σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα ή διώκονται λόγω ιδεών και ΟΧΙ πράξεων

φευ...

και κάτι ακόμα...

το κακό για μένα που υπάρχει με τα παιδιά σαν τον Resistman είναι οτι στην ουσία παίζουν (εν αγνοία τους) το παιχνίδι του συστήματος... τροφοδοτούν ο ένας τον άλλον - και είναι κρίμα

το σύστημα χρειάζεται "αναρχικούς" και οι "αναρχικοί" χρειάζονται το σύστημα

εδώ κολαει το γιατί αυτοί που κατα κανόνα κάνουν (ή πυροδοτούν) τα επεισόδια είναι εκτελεστικά όργανα - το κακό είναι οτι συμπαρασύρουν και άλλους (βλ. Καλτεζά )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [B]ε αυτό λέω

αφήστε με να φύγω γμτ

τι νόημα έχει ένας τέτοιος θεσμός σε μια δημοκρατική κοινωνία;*

δλδ...

ή είμαστε δημοκρατική κοινωνία άρα υπάρχει ελευθερία έκφρασης ιδεών κ απόψεων κ άρα δε χρειάζεται το "άσυλο" (αφού όπου και να είσαι δεν κινδυνεύεις να συλληφθείς - για να δούμε και ετυμολογικά τον όρο)

ή όχι, οπότε όποιος κυβερνά γράφει αν θέλει στα παπάρια του το άσυλο...

Τελικά τι είμαστε?Μηπως σε λίγο θα μας το φορέσουνε και δε θα το έχουμε πάρει χαμπάρι?

*θα έπρεπε να είναι δεδομένο οτι το άσυλο αφορά ΜΟΝΟ όσους έχουν σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα ή διώκονται λόγω ιδεών και ΟΧΙ πράξεων

Σωστό.Φοιτητής είμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το θέμα μας δεν είναι το άσυλο αλλά ο εορτασμός του Πολυτεχνείου!
    Για το θέμα του ασύλου λοιπόν δεν λέω τίποτα να και συμφωνώ πάνω-κάτω με τον Captain μας.
    Τώρα για τον εορτασμό είμαι κατά!!! Όπως γίνεται τουλάχιστον!!!
    Και το λέω αυτό με πλήρη συνείδηση αλλά για τον εξής λόγο:
    Πιστεύω ότι το νόημα της εξέγερεσης είναι αυτό που πρέπει να κρατηθεί. Να παραμείνει ζωντανό. Έτσι τιμούμε και τους νεκρούς που έπεσαν εκείνη τη μέρα και τις προηγούμενες μέσα ή έξω από το ίδρυμα.
    Για να γίνει αυτό όμως χρειάζονται άλλα πράγματα κι όχι λογίδια από πέντε κομματικά στελέχη τρία τραγούδια και μία πορεία του κώλου η οποία καταλήγει να γίνεται η χαρά του κάθα βλάκα ανώριμου κουκουλοφόρου και του κάθε ματατζή!
    Χρειάζεται να βγάλουμε στην επιφάνεια το αληθινό νόημα της εξέγερσης κι αυτό να τιμήσουμε και να κρατήσουμε ζωντανό.
    Τώρα για όλους κείνους που αμφισβητούν το αν υπήρξαν νεκροί ή όχι μέσα ή έξω από το ίδρυμα...
    ε ρίχτε καμιά ματιά και στα αρχεία και αφού το κάνετε το ξανασυζητάμε πάλι. Αν πάλι δεν πειστείτε ψάξτε και ρωτήστε αυτόπτες μάρτυρες. Κι αν πάλι δεν τα πιστέψτε ε τότε κάντε μια βόλτα μέχρι τον Καρατζαφέρη τη Χρυσή Αυγή και άλλους πατριώτες. Θα σας διαφωτίσουν νομίζω καλύτερα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    ενας ακομα νεκρος του Πολυτεχνειου, 12 χρονια μετα την αποκατασταση της "δημοκρατιας.."
    Και δύο ακόμη 4 - 5 χρόνια πριν τον Καλτεζα.

Κουμής, Κανελλοπούλου για να μην ξεχνιόμαστε.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Ναι ενταξει αυτο λεω και εγω.Επειδη ειχα καποτε αυτη την απορια μου ειπαν οτι ναι μεν σκοτωθηκαν Ελληνες αλλα οχι απο γερμανους η τουρκους αλλα απο αλλους Ελληνες οποτε κανουμε λιγο την παπια.Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο δεν ξερω.Στη μυτιληνη παντως δεν εχει καποια μαρμαρινη πλακα αλλα τοτε που πηγαινα εγω σχολειο καναμε και καλα κατι σαν στρατιωτικη αναφορα και λεγαμε τα ονοματα των νεκρων.

Ποιών νεκρών???
    Πότε και που είχαν σκοτωθεί αυτοί???
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Re: Re: Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΊΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ....

Ας το καταθέσουν αυτοί που από μέσα ζητήσαν απεγκλοβισμό.
    Κάποιοι απ΄αυτούς είναι και πολιτικάντηδες σήμερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Δεν φταίει η Εύη και η κάθε Εύη για τα λεγόμενα της.

Κάποιοι άλλοι την μάθανε να εθελοτυφλεί παρά την θέλησή της. Εύχομαι σε όλους αυτούς, κάποια στιγμή να δουν το θέμα καθαρά ανθρώπινα. Γιατί αυτές οι απόψεις είναι πολύ λυπηρό να τις ακούς. Είναι πολύ άδικο για κάποιους νεκρούς.

Οι υπόλοιποι είτε το ζήσαμε είτε όχι, όσο μπορούμε να μην ξεχνάμε, για να το πούμε και στα παιδιά μας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τους νεκρούς του πολυτεχνείου και μέχρι στιγμής έχω διαβάσει για γεγονότα από το 1940 μέχρι το 1985!

Τέσπα ας σταματήσει αυτή η εκμετάλευση του πολυτεχνείου από τους διάφορους πολιτικάντηδες κι ας γίνει μια εκδήλωση γι αυτούς που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία.

Στο κάτω κάτω τη χούντα δεν την έριξε το πολυτεχνείο αλλά οι ίδιοι που την έφτιαξαν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    AYTO ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ WILD CAT ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩς ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΙΤΗΜΑ

ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

κατι που ειπε και καποιος αλλος σε αυτο το θρεντ αλλα μαλλον το δικο μου ονομα ειναι πιο γουστοζικο

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟυΣΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠαΙΡΝΩ ΜΕΡΟς ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

ΑΠΛΩς ΘΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕς ΠΡΟΣΒΟΛΕς ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩς ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ

ΕΥΤΗΧΩς ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΡΩΝΕς ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕς

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

resistman

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΘΕΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΦΑΝΟς ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩς ΒΡΗΚΕς ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ) γιατι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

CRS K

οπως σε σεβομε να με σεβεσε

και αν δεν πολυγουσταρεις αυτα που γραφω μπορεις χωρις πομποδεις λεξεις να λες την γνωμη σου και να μου δειχνεις το σωστο

οπως προειπα σε αλλο ποστ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟς!

αλλα που........

ειστε ΟΛΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ)

cheers
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ................................
    CRS K

οπως σε σεβομε να με σεβεσε

και αν δεν πολυγουσταρεις αυτα που γραφω μπορεις χωρις πομποδεις λεξεις να λες την γνωμη σου και να μου δειχνεις το σωστο
    ...............................

Οπως βλεπεις ΔΕΝ εχω γραψει δευτερο ποστ μεχρι τωρα στο θεμα.

Αλλα αισθανθηκα υποχρεωμενος να απαντησω, μιας και αναφερθηκες σε μενα προσωπικα.

Για την ακριβεια ΔΕΝ καταλαβα που ΔΕΝ σε σεβαστηκα?

Εγραψα κανεναν προσβλητικο χαρακτηρισμο στο ποστ μου?

Τι ηταν εκεινο το "πομπωδες" που εγραψα και σε πειραξε?

Και τα ρωτας αυτα γιατι απο υπαρξης Internet ΔΕΝ εχω βρισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ πισω απο την οθονη, πολλυ περισσοτερο μια γυναικα!

Τελων εν αναμονη ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43