Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: 17 Νοέμβρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    ...α και κατι αλλο που πολυς κοσμος βλεπω οτι μπερδευει και καλο θα ηταν να ξεκαθαριζε. αναρχικος ΔΕΝ σημαινει χουλιγκαν
    Για όρισε μας τι βασική διαφοροποίηση?

Η μήπως και οι 2 δεν προσπαθούν να "ξεχαρμανιάσουν" από τα αδιέξοδα του σήμερα. Η μήπως και οι 2 δεν "γράφουν" τους πάντες και κάνουν ότι θέλουν, καταστρέφοντας και βεβηλώνοντας ότι βρουν στο πέρασμά τους. Η μήπως αυτό δεν είναι ο λόγος που κατηγορούν τους "φασίστες".

Όσο για τους ματατζήδες, έχω γνωρίσει 2-3 πραγματικά αναρχικούς που η ανάγκη της ζωής τους έσπρωξε εκεί. Από κει και πέρα, όταν 4-5 μέρες την βδομάδα βγαίνεις από το σπίτι σου, για να πας να αντιμετωπίσεις καυλωμένους για τσαμπουκάδες, ε μπαίνεις σε ένα τριπάκι, θες-δεν θες. (Μόλις φλάσαρα με τους επαναστατημένους δασκάλους, που όταν τους είπαν να μειώσουν τις διακοπές των "ιερών" γιορτών μας, θυμήθηκαν την ξεκούραση των μαθητών - γκολ και ξύλο ρε)

Επίσης, αναφορικά με το προηγούμενο post, δεν είναι η ελευθερία του λόγου που ενοχλεί, είναι η κατάχρησή της. Αλλιώς δικαιολογούμε την ύπαρξη της κάθε Τατιάννας και της κάθε Λαμπίρη, και την προσφορά τους στον διανοητικό εξευτελισμό αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Η μήπως και οι 2 δεν προσπαθούν να "ξεχαρμανιάσουν" από τα αδιέξοδα του σήμερα. Η μήπως και οι 2 δεν "γράφουν" τους πάντες και κάνουν ότι θέλουν, καταστρέφοντας και βεβηλώνοντας ότι βρουν στο πέρασμά τους. Η μήπως αυτό δεν είναι ο λόγος που κατηγορούν τους "φασίστες".

Όσο για τους ματατζήδες, έχω γνωρίσει 2-3 πραγματικά αναρχικούς που η ανάγκη της ζωής τους έσπρωξε εκεί. Από κει και πέρα, όταν 4-5 μέρες την βδομάδα βγαίνεις από το σπίτι σου, για να πας να αντιμετωπίσεις καυλωμένους για τσαμπουκάδες, ε μπαίνεις σε ένα τριπάκι, θες-δεν θες. (Μόλις φλάσαρα με τους επαναστατημένους δασκάλους, που όταν τους είπαν να μειώσουν τις διακοπές των "ιερών" γιορτών μας, θυμήθηκαν την ξεκούραση των μαθητών - γκολ και ξύλο ρε)

Επίσης, αναφορικά με το προηγούμενο post, δεν είναι η ελευθερία του λόγου που ενοχλεί, είναι η κατάχρησή της. Αλλιώς δικαιολογούμε την ύπαρξη της κάθε Τατιάννας και της κάθε Λαμπίρη, και την προσφορά τους στον διανοητικό εξευτελισμό αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας.
    Βρε Δικτυωμένε, η τατιάνα και η κάθε λαμπίρη, δεν έχουν σχέση με την ελευθερία του λόγου, ή την καταχρησή της. Με την κατάχρηση της νοημοσύνης μας έχουν.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Βρε Δικτυωμένε, η τατιάνα και η κάθε λαμπίρη, δεν έχουν σχέση με την ελευθερία του λόγου, ή την καταχρησή της. Με την κατάχρηση της νοημοσύνης μας έχουν.
    Στηριζόμενες στην "ελευθερία" λόγου που έχουμε όμως.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis

κατ'αρχην δεν ειμαι αναρχικος.

δευτερον η αναρχια ειναι ιδεα φιλε μου... και δεν εχει σχεση καμια με ξυλο και φθορες.

οσον αφορα τους ματαδες σε καλο σου!!! ξεκαρδιστικα!!! μην ακουω χαζομαρεεεεεεεεεες
    η αναγκη της ζωης και μαλακιες πολυ ξανθοπουλο μου θυμιζει! υπαρχουν αρκετες χιλιαδες επαγγελματα και ασχολιες που δεν χρειαζετε κιολας εξετασεις για να σε παρουνε

ή μηπως να τους λυπηθουμε κι απο πανω επιδη οι ιδιοι διαλεξαν να βγαινουν 4-5 μερες την βδομαδα και να δινουν ξυλο?

καταχρηση στην ελευθερια του λογου???
    μονο την χυδαιοτητα μπορεις να κατηγορησεις αλλιως τι???
    γιατι,πως,ποτε και που ειπε καποιος κατι???
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

κατ'αρχην δεν ειμαι αναρχικος.

δευτερον η αναρχια ειναι ιδεα φιλε μου... και δεν εχει σχεση καμια με ξυλο και φθορες.
    οσον αφορα τους ματαδες σε καλο σου!!! ξεκαρδιστικα!!! μην ακουω χαζομαρεεεεεεεεεες
    η αναγκη της ζωης και μαλακιες πολυ ξανθοπουλο μου θυμιζει! υπαρχουν αρκετες χιλιαδες επαγγελματα και ασχολιες που δεν χρειαζετε κιολας εξετασεις για να σε παρουνε

ή μηπως να τους λυπηθουμε κι απο πανω επιδη οι ιδιοι διαλεξαν να βγαινουν 4-5 μερες την βδομαδα και να δινουν ξυλο?

καταχρηση στην ελευθερια του λογου???
    μονο την χυδαιοτητα μπορεις να κατηγορησεις αλλιως τι???
    γιατι,πως,ποτε και που ειπε καποιος κατι???
    Από κάτω προς τα πάνω: Οταν θα αρχίσουν οι Τατιάννες, με την ευρεία αποδοχή που έχουν, τα πολιτικά σχόλια, πάμε για μπυρίτσες να συζητήσουμε.

Αγαπητέ, δεν έχουν όλοι επιλογή στην επαγγελματική τους ζωή. Κάποιοι καταφεύγουν όπου μπορούν για να ταίσουν τα παιδία τους. (Αν όλοι οι εργαζόμενοι στον Περισσό ψήφιζαν ΚΚΕ, θα ήταν δεύτερο κόμμα) Επίσης για ρίξε κάποιο επάγγελμα που σε παίρνουν εύκολα και σου δίνουν ένα αξιοπρεπή μισθό, γιατί ψάχνουν αρκετά παιδιά από το Forum μας. Η μήπως οι συνδικαλιστές των μπάτσων είναι φασιστοσυνδικαλιστές.

Το τι είναι η αναρχία το γνωρίζω. (Πήγα και βολτούλα στη Χριστιανία) Το γιατί οι αναρχικοί αυτής της χώρας δεν βγήκαν ποτέ να διαχωρίσουν εαυτούς από τους γνωστούς-αγνώστους μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις?

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    .

Τους βαφτίζουν οι πολιτικάντηδες και οι υποστηριχτές τους όλους "αναρχικούς" για να προστατέψουν το σύστημα και το πολίτευμά τους.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Το γιατί οι αναρχικοί αυτής της χώρας δεν βγήκαν ποτέ να διαχωρίσουν εαυτούς από τους γνωστούς-αγνώστους μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις?

nope. πιτσιρικας νομιζα πως ειμαι αναρχικος, μεγαλωνοντας διαχωρισα την θεση μου απο τους γνωστους-αγνωστους και την ειδα ιδεαλιστης...πλεον δεν συμετεχω πουθενα ωριμασα στη σκεψη και δεν ειμαι αναρχικος.

οριστε λοιπον ενας που διαχωρισε τη θεση του. δεν μπορω να μιλησω για κανεναν αλλο αν και γνωριζω καποιους που αισθανθηκαν παρομοια με μενα.

δεν νομιζω πως το ματατζηλικι ειναι η εσχατη λυση... ορεξη να υπαρχει και απο δουλειες χιλιαδες...και πιο αξιοπρεπεις και οικονομικα συμφερουσες

δεν ασχολουμαι με καμια τατιανα και ουτε προκειται...αν καποιοι-ες (χαμηλου μορφοτικου επιπεδου και παιδιας) το κανουν ειναι αξιοι-ες της μοιρας τους...

σωστος ο κωστης
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    nope. πιτσιρικας νομιζα πως ειμαι αναρχικος, μεγαλωνοντας διαχωρισα την θεση μου απο τους γνωστους-αγνωστους και την ειδα ιδεαλιστης...πλεον δεν συμετεχω πουθενα ωριμασα στη σκεψη και δεν ειμαι αναρχικος.

οριστε λοιπον ενας που διαχωρισε τη θεση του. δεν μπορω να μιλησω για κανεναν αλλο αν και γνωριζω καποιους που αισθανθηκαν παρομοια με μενα.

...και συνεχίζουν να αισθάνονται...και να το δείχνουν όποτε και όπως μπορούν...και να απέχουν κι από τις εκλογές...

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

υπαρχουν και αλλοι ( και ας μην ειναι αναρχικοι )

Ζητημα δεν ειναι η τραπεζα( και τα συναφη) γιατι κακως εληφθη αυτο ως μηνυμα. Ζητημα ειναι ανθρωποι που αηδιασαν με προσωπα και καταστασεις του "χωρου", να μπουν αυτοι μπροστα μαζι με αλλους, ν αναλυσουν, ν αμφισβητησουν, να οργανωσουν και να βρουν τροπο να διαχεουν τα πιστευω τους στην κοινωνια, οργανωνοντας τον κοσμο, με στοχο και προοπτικη κατι αλλο...

Υπαρχουν καποιοι οι οποιοι οργανωνουν στους χωρους τους απιστευτες συζητησεις και εκδηλωσεις, πολυ κατατοπιστικες για το τι συμβαινει σημερα. Και σημερα το μπλοκ τους, χωρις να προκαλεσει ( επεσε ενα μπουκαλι κοκα κολα και ενα νερου), δεχτηκε ωμη-δολοφονικη-προσχεδιασμενη βια. Το ειδατε καθαρα. Βγαλτε τα συμπερασματα σας. Οποιος αντιδρα και θα εχει αλλη αποψη στη δημοκρατικη ελλαδα, θα υφισταται οσα ειδαμε και αλλα τοσα.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    προς θεου μη μου διώξετε το Resisttman :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οι ιστοριες με αστυνομική βια οπως τις περιγράφετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

έρχομαι και εγω σε επαφη με αστυνομικους σας πολιτης και δεν ειμαι και το καλυτερο παιδι... και σε διαβεβαιώ οτι αν εισαι τυπικός και νομιμος ...τυπικος ειναι και ο αστυνομικός μαζι σου!

απλα τα πραγματα. χαμογελα στο "οργανο" και δες πως θα αντιδρασει!

τα αλλα περι "εγγυων" κτλ ειναι ράδιο αρβύλα οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι οπως και εμεις. 2 φιλους εχω αστυνομικους και οι δυο γαμω τα παιδια

τον ενα τον ξερω απο παιδι και στην εφηβια μαζι βριζαμε τους "μπατσους" στο γηπεδο! τωρα ειναι αστυνομικος και ειναι ο ιδιος που ηξερα παντα απλα τωρα εκτελει διαταγες και ΠΟΤΕ δε τα βαζει με ανθρωπους που δε του κανουν κακο... γιατι αλλωστε?

τυποι σαν αυτους που αναφέρουν "αστυνομική βια" ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΊ και οπως λεει ο λαος "πηγαίνουν γυρεύοντας" και ειναι λογικο να τις φανε ...

Δεν υπαρχουν ιστοριες με αστυνομικη βια οπως περιγραφονται παραπανω?
    Ε,οχι ρε παιδια,μη τρελλαθουμε τωρα,υπαρχουν ανθρωποι που διαβαζουν και εχουν τραβηξει βασανιστηρια που δεν τα φτανει ο νους σας απ'αυτους τους υπανθρωπους.
    Δε θελω να καταθεσω την εμπειρια μου καθ'οτι δε νομιζω οτι ενδιαφερει και κανεναν,το μονο που θελω να πω ειναι οτι εγω προσωπικα γνωρισα την κολαση σε ηλικια 21 χρονων μεσα στα μπουντρουμια της ασφαλειας θεσ/νικης χωρις να φταιω σε τιποτα (αν θελετε το πιστευετε) επειδη ετυχε να περναω απ'το λαθος σημειο τη λαθος στιγμη εχοντας περιεργη εμφανιση για εκεινη την εποχη.
    Παρακληση λοιπον σε ολους τους φιλους να μη γενικευουν και να μη βγαζουν συμπερασματα πανω σε θεματα τα οποια δεν πολυκατεχουν..

...

Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω την ανάγκη να γράψω (και δεν γράφω μόνο σε σχετικές σελίδες).
    Η βία δεν είναι a priori καλή ή κακή. Οι συνθήκες και η επιλογή του χρόνου χρήσης της την καθιστούν τέτοια. π.χ. Ο Κολοκοτρώνης έκανε 3 μέρες σφαγές στην Τρίπολη, όταν έπεσε στα χέρια των Ελλήνων. Οι Τούρκοι τα ίδια στην Πόλη. Τί όμως διαβάζεται στα βιβλία?
    Αυτό που θέλω να πω (και ίσως να μην μπορώ να το εκφράσω) είναι οτι οποιαδήποτε κοινωνική - πολιτική αλλαγή συνοδεύεται απο βια δίκαιη (αν υπάρχει τέτοια) ή άδικη. Η βια είναι η μαμή της Ιστορίας και αυτό δεν αλλάζει... Αν κάποιος διαφωνεί πλήρως με το σημερινό πολιτικό σύστημα καταφεύγει στη βία με σκοπό να το ανατρέψει (είτε είναι φασίστας, είτε αναρχικός είτε δεν ξέρω και εγω τι). Οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίστασης πρέπει να θεωρείται ρεφορμιστική.
    Πάντως για να μην διαστρεβλώνουμε την ιστορία, παραθέτω μεγάλες εξεγέρσεις που συμμετείχαν αναρχικοί :
    Παρισινή Κομμούνα
    Σικάγο 1876 (Γι' αυτό γιορτάζεται η εργατική πρωτομαγιά, εκτέλεσαν 7-8 αναρχικούς συνδικαλιστές ως υπαίτιους για επεισόδια, οι οποίοι μαζί με το εργατικό κίνημα ζητούσαν 8ωρο),
    1918 Η ουκρανία για, περίπου, 2 χρόνια ελέγχεται απο ένοπλους αναρχικούς. Κολλεκτιβισμός, αυτοδιαχείρηση και ελεύθερα σοβιέτ, έως να κατατροπωθούν απο τον κόκκινο στρατό του Λένιν και του Τρότσκυ.
    Ισπανία 1936. Η Βαρκελώνη, η Σαραγόσα και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα ελέγχονται απο αναρχοσυνδικαλιστές. Η αναρχική θεωρία στην πράξη. Ηττώνται απο το κοινό σχεδόν μέτωπο Φράνκο - κομμουνιστών. Η CNT (Συνομοσπονδία εργασίας) και η FAI (αναρχική Ιβηρική ομοσπονδία) έχουν στις τάξεις τους 5 000 000 εργαζόμενους (Ναι, είναι αλήθεια).
    Ουγγαρία '56. Εργατικά συμβούλια, πολιτοφυλακή, κ.α. Η ιστορία με τον κόκκινο στρατό επαναλαμβάνεται...
    Γαλλία, Μάης '68. Οι αναρχικοί (και όχι μόνο...) συμμετέχουν στην άγρια απεργία. στις 10 Μάη συγκρούονται 200. 000 άτομα με την αστυνομία για περισσότερες απο 18 ώρες...
    Ζαπατίστας - σήμερα. Εφαρμογή αρκετών ελευθεριακών ιδεών στο πρόγραμμά τους.

Όλα τα παραπάνω πιστεύω οτι δείχνουν ξεκάθαρα οτι οι αναρχικοί δεν είναι ούτε τυχοδιώκτες, ούτε θέλουν να ξεχαρμανιάσουν και άλλα παρόμοια.
    Αν η πρακτική τους λειτουργεί, ας το κρίνει ο καθένας ατομικά, αναγνωρίζοντας πως η ιστορία γράφεται απο τους νικητές.

Πολύς ντόρος για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Ας αναφέρω μερικούς νεκρούς αντιεξουσιαστές της μεταπολίτευσης :

Τσιρώνης
    Κασσίμης
    Τσουτσουβής
    Καλτετζάς
    Μαρίνος
    Πρέκκας
    Τεμπερεκίδης
    κ.α.

Αλήθεια ρε Cpt. και αυτοί όργανα του κράτους ήταν για να φοβίζουν τον κόσμο ώστε να μην συμμετέχει σε διαδηλώσεις? Αστεία πράγματα...

Ένα σύνθημα που με εκφράζει πλήρως λέει :
    "εσείς μιλάτε για βιτρίνες, εμείς μιλάμε για ζωές"

Ελπίζω να μην κούρασα (αλλά και να μην προκάλεσα)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΣΑΦΩΣ και υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικής βίας!!!
    Εννοείται! Κι αυτοί που το αρνούνται εθελοτυφλούν.
    Αλλά δεν είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις όσες ακούγονται και δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρες όσο παρουσιάζονται.
    Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι εκτός Αθηνών και μάλιστα σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.
    Αυτό εξηγεί πολλά.
    Είναι διαφορετικά στην επαρχία παιδιά κακά τα ψέμματα.
    Επίσης είναι γνωστό ότι στους αστυνομικούς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο πως τους αντιμετωπίζεις.
    Αυτό που τους τρελλαίνει (όπως και τους στρατιωτικούς) είναι η ειρωνεία και ο σαρκασμός. οπότε υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αν τους μιλήσει ςέτσι τα παίρνουν πολύ άγρια και πέφτουν από ψιλές έως χοντρές.
    Πάντως σε γενικές γραμμές οι περιπτώσεις πραγματικής αστυνομικής βίας είναι σχετικά λίγες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

τυποι σαν αυτους που αναφέρουν "αστυνομική βια" ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΊ και οπως λεει ο λαος "πηγαίνουν γυρεύοντας" και ειναι λογικο να τις φανε ...
    Τώρα πλάκα κάνεις.

Κι εγώ ξέρω καλούς μπάτσους.
    Και καλούς ταρίφες.

ΑΛΛΑ η πλειοψηφία και των 2 'κλάδων' είναι για τον Grande Punto.

You BETA believe...

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω την ανάγκη να γράψω (και δεν γράφω μόνο σε σχετικές σελίδες).
    Η βία δεν είναι a priori καλή ή κακή. Οι συνθήκες και η επιλογή του χρόνου χρήσης της την καθιστούν τέτοια. π.χ. Ο Κολοκοτρώνης έκανε 3 μέρες σφαγές στην Τρίπολη, όταν έπεσε στα χέρια των Ελλήνων. Οι Τούρκοι τα ίδια στην Πόλη. Τί όμως διαβάζεται στα βιβλία?
    Αυτό που θέλω να πω (και ίσως να μην μπορώ να το εκφράσω) είναι οτι οποιαδήποτε κοινωνική - πολιτική αλλαγή συνοδεύεται απο βια δίκαιη (αν υπάρχει τέτοια) ή άδικη. Η βια είναι η μαμή της Ιστορίας και αυτό δεν αλλάζει... Αν κάποιος διαφωνεί πλήρως με το σημερινό πολιτικό σύστημα καταφεύγει στη βία με σκοπό να το ανατρέψει (είτε είναι φασίστας, είτε αναρχικός είτε δεν ξέρω και εγω τι). Οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίστασης πρέπει να θεωρείται ρεφορμιστική.
    Πάντως για να μην διαστρεβλώνουμε την ιστορία, παραθέτω μεγάλες εξεγέρσεις που συμμετείχαν αναρχικοί :
    Παρισινή Κομμούνα
    Σικάγο 1876 (Γι' αυτό γιορτάζεται η εργατική πρωτομαγιά, εκτέλεσαν 7-8 αναρχικούς συνδικαλιστές ως υπαίτιους για επεισόδια, οι οποίοι μαζί με το εργατικό κίνημα ζητούσαν 8ωρο),
    1918 Η ουκρανία για, περίπου, 2 χρόνια ελέγχεται απο ένοπλους αναρχικούς. Κολλεκτιβισμός, αυτοδιαχείρηση και ελεύθερα σοβιέτ, έως να κατατροπωθούν απο τον κόκκινο στρατό του Λένιν και του Τρότσκυ.
    Ισπανία 1936. Η Βαρκελώνη, η Σαραγόσα και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα ελέγχονται απο αναρχοσυνδικαλιστές. Η αναρχική θεωρία στην πράξη. Ηττώνται απο το κοινό σχεδόν μέτωπο Φράνκο - κομμουνιστών. Η CNT (Συνομοσπονδία εργασίας) και η FAI (αναρχική Ιβηρική ομοσπονδία) έχουν στις τάξεις τους 5 000 000 εργαζόμενους (Ναι, είναι αλήθεια).
    Ουγγαρία '56. Εργατικά συμβούλια, πολιτοφυλακή, κ.α. Η ιστορία με τον κόκκινο στρατό επαναλαμβάνεται...
    Γαλλία, Μάης '68. Οι αναρχικοί (και όχι μόνο...) συμμετέχουν στην άγρια απεργία. στις 10 Μάη συγκρούονται 200. 000 άτομα με την αστυνομία για περισσότερες απο 18 ώρες...
    Ζαπατίστας - σήμερα. Εφαρμογή αρκετών ελευθεριακών ιδεών στο πρόγραμμά τους.

Όλα τα παραπάνω πιστεύω οτι δείχνουν ξεκάθαρα οτι οι αναρχικοί δεν είναι ούτε τυχοδιώκτες, ούτε θέλουν να ξεχαρμανιάσουν και άλλα παρόμοια.
    Αν η πρακτική τους λειτουργεί, ας το κρίνει ο καθένας ατομικά, αναγνωρίζοντας πως η ιστορία γράφεται απο τους νικητές.

Πολύς ντόρος για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Ας αναφέρω μερικούς νεκρούς αντιεξουσιαστές της μεταπολίτευσης :

Τσιρώνης
    Κασσίμης
    Τσουτσουβής
    Καλτετζάς
    Μαρίνος
    Πρέκκας
    Τεμπερεκίδης
    κ.α.

Αλήθεια ρε Cpt. και αυτοί όργανα του κράτους ήταν για να φοβίζουν τον κόσμο ώστε να μην συμμετέχει σε διαδηλώσεις? Αστεία πράγματα...

Ένα σύνθημα που με εκφράζει πλήρως λέει :
    "εσείς μιλάτε για βιτρίνες, εμείς μιλάμε για ζωές"

Ελπίζω να μην κούρασα (αλλά και να μην προκάλεσα)...

Τωρα πολλοι θα πιστεψουν οτι ειμαστε γνωστοι και τα χουμε πει και αλλου εμεις...

Μεγαλε, δεν ξερω ποιος εισαι τι κανεις, δεν μ ενδιαφερει, αλλα κατεχεις πολλα και μονο γι αυτο σε σεβομαι. Και αλλη μια φορα, δηλωνοντας οτι δεν ανηκω σ αυτο τον χωρο, νοιωθω πολυ ομορφα που εγραψες αυτα που εγραψες, ετσι, επειδη νομιζουν οτι η ιστορια γραφεται με εκλογες ή υποκριτικες καταθεσεις στεφανων...

Δεν εχω κανενα μισος με καποιον απο εδω περα. Οποιοι συνεχιζουν να προκαλουν, τρωγονται με τα ρουχα τους απλα..

Απαντηση δεν πηρα, για το αν επιτρεπεται να γραφω. Παρακαλω ακομη μια φορα να ξερω τι ισχυει.

Ευχαριστω
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ουδέν περί 17 Νοέμβρη φέτος....
    από menelaos46 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 01:46
  2. καλημερουδια 17 νοεμβρη
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2007, 12:03