Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Τι έγινε ρε μάγκες μας τρομάζει η αλήθεια? Δεν πειράζει πείτε του εσείς μπράβο, και μετά αρχίστε να κλαίγεστε για τα θύματα των δρόμων.

Εμενα παντως η απαντηση σου δεν μου φανηκε χυδαια.
    Μην σου πω οτι ησουν και επιεικης.
    Ισως επειδη εχω δει στον δρομο παρα πολλες φορες αυτα που περιγραφεις
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord

Re: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αρχικα loukasfilm +10000 σε οτι εχεις πει μεχρι τωρα !!!!!!

και να προχωρησω σε οσους ζητησανε ατομο που δεν εχει καβαλησει χωρις το κρανος και να τους δωκω την παρουσια μου!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...

και να καταληξω στο ομορφο ζελεδιασμενο, αεροχτυπημενο αγορι που ακουει στο nick PriestBecause.
    ακου φιλε...ΣΤΑ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ.
    φροντισε μονο να μη σου πολτοποιησει το κεφαλι μου το δικο μου αμαξι γιατι οταν θα σε βρω στον αλλο κοσμο θα σε πηδαω στην αιωνιωτητα!!!
    και επειδη μπορει να μη καταλαβες να σου το εξηγησω.το τι κανεις με τη παρτυ σου δε με απασχολει αρκει να μην ενοχλεις εμενα!αρκει να σεβεσαι και τα δικα μου δικαιωματα και ελευθεριες!!!
    εαν ομως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε κοπανησω εγω προσωπικα μια μερα με το αυτοκηνιτο μου και εξαιτιας του οτι δε φορας κρανος πας και ψοφησεις, θα εχουμε μερικα προβληματα του στυλ:τυψεις που εφαγα ενα μαλακα για την υπολοιπη ζωη μου (τι σου φταιω ρε τσογλανε???) και αρκετα φραγκα για το δικαστηριο που θα εχω για ανθρωποκτονια εξ αμελειας!!!

οπως λοιπον δε θα σου ητανε ευχαριστο το να δεις καποιον να σου πηδαει τη γκομενα...φροντισε και εσυ να μην πηδηξεις τη ζωη κανενος!!!!

λεωνιδας,gixerakias και ολοι οσοι τα χωσατε στον λουκα να σας πω οτι μερικες φορες ο κοσμος δεν σε ακουει αν απλα τον χτυπησεις φιλικα στην πλατη...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ
    ΣΦΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!

Χωσε ρε φιλε,ετσι ειναι ρε παιδια,πολλοι απο εμας οδηγανε και αλλα οχηματα εκτος μηχανης(αμαξια,νταλικες)και ειναι κριμα να την πατησουμε σκοτωνοντας ενα μαλακα χωρις κρανος,περισι παρολιγο να την πατησω ετσι,απο δικια μου απροσεξια-μαλακια αλλα ο τυπος με την μηχανη ειχε ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ,δηλαδη αντε PriestBecause εσενα δεν σε νιαζει για την παρτη σου δεν ειναι μαλακια ομως να σε χτηπησω με 20 χλμ με το αμαξι και να σε σκοτωσω και να με δεσουν και να μου κλισεις το σπιτι για να εχεις εσυ το ζελε στο μαλι?πες μου ρε φιλε
    καποτε ελεγα τους μαλακες τους μπατσους που αντι να κανουν καμια δουλεια γραφουν τους πιτσιρικαδες με τα παπακια που δεν φοραν κρανος,τελικα κανουν την καλυτερη δουλεια,να κανουν το κρανος και την ζωνη ποινικο αδικιμα να τους δενουν για κανα 6μηνο μπας και γλυτοσουν τιποτα σπιτια
    χρονια πολλα
    Ο πυργος της Βαβελ

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Re: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    Χωσε ρε φιλε,ετσι ειναι ρε παιδια,πολλοι απο εμας οδηγανε και αλλα οχηματα εκτος μηχανης(αμαξια,νταλικες)και ειναι κριμα να την πατησουμε σκοτωνοντας ενα μαλακα χωρις κρανος,περισι παρολιγο να την πατησω ετσι,απο δικια μου απροσεξια-μαλακια αλλα ο τυπος με την μηχανη ειχε ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ,δηλαδη αντε PriestBecause εσενα δεν σε νιαζει για την παρτη σου δεν ειναι μαλακια ομως να σε χτηπησω με 20 χλμ με το αμαξι και να σε σκοτωσω και να με δεσουν και να μου κλισεις το σπιτι για να εχεις εσυ το ζελε στο μαλι?πες μου ρε φιλε
    καποτε ελεγα τους μαλακες τους μπατσους που αντι να κανουν καμια δουλεια γραφουν τους πιτσιρικαδες με τα παπακια που δεν φοραν κρανος,τελικα κανουν την καλυτερη δουλεια,να κανουν το κρανος και την ζωνη ποινικο αδικιμα να τους δενουν για κανα 6μηνο μπας και γλυτοσουν τιποτα σπιτια
    χρονια πολλα
    +10000 και εγω σε αυτα που λετε....αλλα αυτο με τους μπατσους αστο στην ακρη γιατι αυτοι (οι περισσοτεροι ετσι) δεν το κανουν γιατι τους νοιαζει το κεφαλι του καθε πιτσιρικα αλλα για να ικανοποιησουν το εγω τους και το μπονους τους....

η μαγκια ειναι να σταματανε τους πιτσιρηκαδες και να τους δειχνουν φωτο απο στουκες με μηχανακια και παπακια με ανθρωπους που δεν φοραγαν κρανος και πως εχουν γινει....να δεις θα ξανα κυκλοφορησουν χωρις κρανος ..??

ειπαμε .......χρειαζομαστε ενημερωση και οχι καταστολη....

ειναι κατι σαν τα ναρκωτικα....

:smilea:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

Re: Re: Re: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    +10000 και εγω σε αυτα που λετε....αλλα αυτο με τους μπατσους αστο στην ακρη γιατι αυτοι (οι περισσοτεροι ετσι) δεν το κανουν γιατι τους νοιαζει το κεφαλι του καθε πιτσιρικα αλλα για να ικανοποιησουν το εγω τους και το μπονους τους....

η μαγκια ειναι να σταματανε τους πιτσιρηκαδες και να τους δειχνουν φωτο απο στουκες με μηχανακια και παπακια με ανθρωπους που δεν φοραγαν κρανος και πως εχουν γινει....να δεις θα ξανα κυκλοφορησουν χωρις κρανος ..??

ειπαμε .......χρειαζομαστε ενημερωση και οχι καταστολη....

ειναι κατι σαν τα ναρκωτικα....

:smilea:
    +1000
    εμενα την ενημερωση μου την εριξε ο αδερφος μου στο κεφαλι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Το φορουμ δεν επιτρεπει πολλαπλες παραθεσεις και βαριεμαι το copy paste....

Αρχικα @ Gixxerakias:Καλα ρε,την πινακιδα πανω? Αν ειναι δυνατον....

Προς λοιπους τρομολαγνους που εχουν αναλαβει να σωσουν τον καθε μοτοσυκλετιστη που δεν βαζει κρανος για να παει για καφε:

Σοβαρα τα λετε αυτα που λετε?Οτι υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος να παθεις κατι μεσα σε αστικο(δεν ειναι ολα τα αστικα περιβαλλοντα Αθηνα,στην επαρχια δεν υπαρχουν δρομοι με 2-3 λωριδες) περιβαλλον απ'οτι σε μια βολτα εξω?

Ποτε θελετε να μπουμε μια μεσα σε μια πολη,να παμε αργα και δεξια στον δρομο μας και μετα να βγουμε και μια παραεξω να δουμε ποτε θα νοιωσετε να κινδυνευετε περισσοτερο?

Την παλευεις εσυ ρε παλικαρι loykasfilm?Πας και λες του αλλουνου οτι η ζωη σου εχει ημερομηνια ληξης επειδη δεν εβαλε το κρανος να παει 1 χιλιομετρο να πιει ενα ποτο?

Σιγα ρε Θεε των παντων και στατιστικη υπηρεσια μαζι....

Ξαναλεω ολες οι πολεις δεν ειναι ιδιες,και αν πας σαν ανθρωπος με 30-40 χλμ οι πιθανοτητες να παθεις ατυχημα ειναι μηδαμινες....

Αμαν ρε με αυτη την κυνικοτητα και την τρομολαγνεια...

Και επιτελους θα μου εξηγησει καποιος ποιος ειναι τελικα ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ???

Δεν εχω καταλαβει ακομα...καποιος απ'ολους που χρησιμοποιει την λεξη να μου δωσει τον ορισμο της επιτελους...

.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Και επιτελους θα μου εξηγησει καποιος ποιος ειναι τελικα ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ???

Δεν εχω καταλαβει ακομα...καποιος απ'ολους που χρησιμοποιει την λεξη να μου δωσει τον ορισμο της επιτελους...
    για μενα δεν υπαρχει ορισμος του καγκουρα...καγκουρας ειναι και καποιος που φοραει κρανος,αλλα σπερνει τον τρομο στο περασμα του!!!
    τι να το κανεις το κρανος,αν γ@μιεσαι στην σουζα και στα εντο...α! ξεχασα τοτε δεν ειναι καγκουρια,ειναι αναβαθμηση των ικανωτητων σου!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    για μενα δεν υπαρχει ορισμος του καγκουρα...καγκουρας ειναι και καποιος που φοραει κρανος,αλλα σπερνει τον τρομο στο περασμα του!!!
    τι να το κανεις το κρανος,αν γ@μιεσαι στην σουζα και στα εντο...α! ξεχασα τοτε δεν ειναι καγκουρια,ειναι αναβαθμηση των ικανωτητων σου!!!

+1 ακριβως.

(δε μιλαω γιατι οταν ξεκινησε η μοτοσυκλετιστικη μου μικρη πορεια δεν ειχα κρανος.που και που φοραγα του πατερα μου που ηταν xl οπωτε ηταν σαν να μην το φοραγα αλλα δεν εκανα μαλακιες γιατι δεν ηξερα να κανω γιατι φοβομουν να κανω , οπωτε αν αρχισω τωρα κυρηγμα για το κρανος βγιανω φαουλ εξαρχης....ασχετος αν τωρα το φοραω παντα)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    χρονια πολλα
    Ναι ρε φιλε,ολοι μας οδηγαμε και αμαξι και ποδηλατο καβαλαμε και με τα ποδια περπαταμε....

Βαλτα λοιπον και με ολους τους ποδηλατες που δεν φορανε κρανος,γιατι τις ιδιες πιθανοτητες εχεις να τον χτυπησεις και αυτον και να πεσει να χτυπησει...

Βαλτα και με τους πεζους που θα επρεπε να περνανε απεναντι μονο εκει που εχει διαβασεις πεζων...

Α,και να ξερεις οτι αν σκοτωσεις καποιον και ΔΕΝ φταις εσυ σε τιποτα,τοτε μπορει να πας κατηγορουμενος για φονο εξ'αμελειας αλλα αθωωνεσαι...

Καταλαβες,ας προσεχες λοιπον εσυ να μην τον χτυπουσες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    Αρα λοιπον καγκουρας ως ορισμος δεν υπαρχει?

Δεν γινεται αυτο...Κατι θα πρεπει να σημαινει,εστω και αν εχει διπλη τριπλη σημασια....

Αρα λοιπον καγκουρας ως ορισμος δεν υπαρχει?

Δεν γινεται αυτο...Κατι θα πρεπει να σημαινει,εστω και αν εχει διπλη τριπλη σημασια....
    φιλε τρε να εξηγουμε,για να μην παρεξηγουμε!! για μενα ειπα οτι δεν υπαρχει ορισμος!

βασικα δεν προκειτε να κοιταξω υποτημητηκα κανεναν,ειτε αυτος φοραει κρανος ειτε οχι!!
    αντε τωρα πες στον παππου με το παπακι που παει στο καφενιο να φορεσει κρανος...και αν δεν φορεσει τι ειναι?? καγκουρας?μαλλον ξεροκεφαλος ειναι!!!

Re: Re: Re: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Ναι ρε φιλε,ολοι μας οδηγαμε και αμαξι και ποδηλατο καβαλαμε και με τα ποδια περπαταμε....

Βαλτα λοιπον και με ολους τους ποδηλατες που δεν φορανε κρανος,γιατι τις ιδιες πιθανοτητες εχεις να τον χτυπησεις και αυτον και να πεσει να χτυπησει...

Βαλτα και με τους πεζους που θα επρεπε να περνανε απεναντι μονο εκει που εχει διαβασεις πεζων...

Α,και να ξερεις οτι αν σκοτωσεις καποιον και ΔΕΝ φταις εσυ σε τιποτα,τοτε μπορει να πας κατηγορουμενος για φονο εξ'αμελειας αλλα αθωωνεσαι...

Καταλαβες,ας προσεχες λοιπον εσυ να μην τον χτυπουσες...

το βασικοτερο δεν ειναι οι αλλοι να προσεχουν εμας,αλλα εμεις να προσεχουμε τους αλλους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Ξαναλεω ολες οι πολεις δεν ειναι ιδιες,και αν πας σαν ανθρωπος με 30-40 χλμ οι πιθανοτητες να παθεις ατυχημα ειναι μηδαμινες....

Αυτη την απιστευτη σαχλαμαρα που πεταξες, για να μην την πω αλλιως την αποδιδω στην ελλειψη εμπειριας σου και μονο.
    Η αληθεια ειναι οτι τα πολλα χλμ ενδεχεται να οδηγησουν πιο ευκολα σε θανατηφορο ατυχημα, αλλα οι πιθανοτητες να εχεις ατυχημα στην πολη ειναι πολλαπλασιες.
    Και χωρις αυτο να σημαινει οτι ο τραυματισμος θα ειναι απαραιτητα μικρος.
    Ρωτα εναν γιατρο που εχει περασει ολη την ζωη του στα Νοσοκομεια να δεις που και με ποσα χλμ πηγαιναν αυτοι που κατεληξαν παραπληγικοι,φυτα και γενικα υπεστησαν σοβαρο τραυματισμο, να δεις οτι μαλλον για ψωνια στο σουπερμαρκετ πηγαιναν οι περισσοτεροι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αυτη την απιστευτη σαχλαμαρα που πεταξες, για να μην την πω αλλιως την αποδιδω στην ελλειψη εμπειριας σου και μονο.
    Η αληθεια ειναι οτι τα πολλα χλμ ενδεχεται να οδηγησουν πιο ευκολα σε θανατηφορο ατυχημα, αλλα οι πιθανοτητες να εχεις ατυχημα στην πολη ειναι πολλαπλασιες.
    Και χωρις αυτο να σημαινει οτι ο τραυματισμος θα ειναι απαραιτητα μικρος.
    Ρωτα εναν γιατρο που εχει περασει ολη την ζωη του στα Νοσοκομεια να δεις που και με ποσα χλμ πηγαιναν αυτοι που κατεληξαν παραπληγικοι,φυτα και γενικα υπεστησαν σοβαρο τραυματισμο, να δεις οτι μαλλον για ψωνια στο σουπερμαρκετ πηγαιναν οι περισσοτεροι.
    +1

εγω με 20 χαω εσπασα το ποδαρακι μου το καλοκαιρι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 21:10
  3. Το χρημα ως χρεος
    από mankam στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί