Εμένα το safari μου έλεγε "Α.Τ.Β. - All Terrain Bike"Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι γάλλοι έχουν τον όρο VTT = Velo tous terrains (ποδήλατα για κάθε έδαφος)
πάει τώρα... 10 χρόνια έχω να το δω, ακόμα στο υπόγειο είναι![]()
Εμένα το safari μου έλεγε "Α.Τ.Β. - All Terrain Bike"Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι γάλλοι έχουν τον όρο VTT = Velo tous terrains (ποδήλατα για κάθε έδαφος)
πάει τώρα... 10 χρόνια έχω να το δω, ακόμα στο υπόγειο είναι![]()
Δείτε και εδώ .....![]()
![]()
You BETA believe...
ωραιο linkακι![]()
mister possidi, περιμενω τις φωτο και το ποδηλατακι σου...![]()
![]()
Πηγα σημερα και κοιταξα για trekking που λεγαμε...
Ολα καλα, αλλα
1)πολυ λεπτα λαστιχα ( κρατανε ρε αυτα; φρεναρουμε με ασφαλεια;Μηπως τα καραφλα και πιο πλατια ειναι πιο καλα, οποτε χρειαζεται εξ αρχης να τα βαλω; )
2) ο σκελετος μου φαινεται "αδυνατος". Καλω λαθος;
3) Απο αποψη σχεδιαστικη χανουν αρκετα σε σχεση με τα MTB
4) Δεν παιζουν δισκοφρενα σε μοντελα μεχρι 300 κ κατι ευρα. Υπαρχει προβλημα με αυτο ή ολα οκ;
5) Οσον αφορα τις ζαντες , πρεπει να ψαξω για "διπλες" ή δεν υπαρχει προβλημα και με τις απλες;
Αν καποιος ποδηλατας εχει διαθεση, ας κανει ενα κοπο..
Ευχαριστω και παλι![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Πάμε αριθμητικά λοιπόνΑρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Ολα καλα, αλλα
1)πολυ λεπτα λαστιχα ( κρατανε ρε αυτα; φρεναρουμε με ασφαλεια;Μηπως τα καραφλα και πιο πλατια ειναι πιο καλα, οποτε χρειαζεται εξ αρχης να τα βαλω; )
4) Δεν παιζουν δισκοφρενα σε μοντελα μεχρι 300 κ κατι ευρα. Υπαρχει προβλημα με αυτο ή ολα οκ;
5) Οσον αφορα τις ζαντες , πρεπει να ψαξω για "διπλες" ή δεν υπαρχει προβλημα και με τις απλες;
Ευχαριστω και παλι![]()
![]()
1) Τα λάστιχά τους κρατάνε μια χαρά αλλά τα καραφλά θα κρατήσουν σαφώς καλύτερα στις κλίσεις πάνω στο οδόστρωμα.
2) Ο σκελετός τους είναι αδύνατος σε σύγκριση πάντα με τα mtb γιατί ουσιαστικά δεν χρειάζονται την αντοχή που ένας σκελετός ποδηλάτου βουνού επιβάλλεται να έχει, θυμήσου, είναι ένα ποδήλατο πόλης, δεν κάνει παρα για χαλαρό μόνο χωματόδρομο και άσφαλτο !
3) Είναι στην κρίση του καθενός αλλά εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, το σημαντικότερο που τα κάνει να δείχνουν πιο άσχημα είναι οι 28άρηδες τροχοί σε σχέση με τους 26άρηδες των mtb.![]()
4) Δισκόφρενα δεν χρειάζονται σε τέτοια μοντέλα ! Μόνο βάρος θα πρόσθεταν αφού το φρενάρισμα που κάνουν τα απλά "παπουτσάκια" είναι υπέραρκετό σε ένα ποδήλατο πόλης.
5) Για τις ζάντες ισχύει το ίδιο με το 4 !![]()
Να προτείνω άλλη μια λύση ;
Μπορείς να πάρεις ένα mtb και να του βάλεις καραφλά λάστιχα. Θα είναι λίγο πιο βαρύ σε σχέση με το trekking και οι μέσες ωριαίες θα πέσουν ελαφρώς λόγω 26άρηδων τροχών και πιο κοντού γραναζώματος, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις και στο βουνό τοποθετώντας του λάστιχα βουνού !![]()
![]()
![]()
ΣυμφωνώΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπορείς να πάρεις ένα mtb και να του βάλεις καραφλά λάστιχα. Θα είναι λίγο πιο βαρύ σε σχέση με το trekking και οι μέσες ωριαίες θα πέσουν ελαφρώς λόγω 26άρηδων τροχών και πιο κοντού γραναζώματος, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις και στο βουνό τοποθετώντας του λάστιχα βουνού !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λες να τον πείσαμε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συμφωνώ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή θα είναι ένα ποδήλατο Super motard ?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δηλαδή θα είναι ένα ποδήλατο Super motard ?:wacko:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γαμώ τα ποδηλατάκια το scott μάστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mην το γελάς καθόλου !
Μπορείς να το πεις κι έτσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά με το GT μου σε ΕΧΩ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γαμώ τα ποδηλατάκια το scott μάστορα![]()
αλλά με το GT μου σε ΕΧΩ!![]()
![]()
![]()
Με είχες γιατί αυτό πήρε σουτ μόλις πήρα την επόμενη μπέμπα που μοιάζει με τράκτωρα δίπλα στο χρέπι σου !![]()
Αλλά δεν έχω τώρα φωτό !![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Ολα καλα, αλλα
Ευχαριστω και παλι![]()
Όπως είπαν και πιο πάνω
1) τα καλύτερα λάστιχα για δρόμο είναι τα στενα των αγωνιστικών δρόμου αλλά στις ανωμαλίες κοπανάνε πολύ και στραβώνουν ζάντες. Οπότε αυτά που είδες είναι κάτι σαν την χρυσή τομή
2) Ο σκελετός είναι υπεραρκετός για την πόλη και αρκετός για γενικές βόλτες στο βουνό
3) Οπτικά είναι αρκετά πιο ασχημα αλλά όλα έχουν το τίμημά τους
4) Τα δισκόφρενα είναι γενικώς περιτά ακόμη και για ΜΤΒ. Προσθέτουν βαρος και αρχικά τοποθετήθηκαν γιατί μπορούν και φρενάρουν σε λάσπη ενώ τα απλά όχι. Δεν τα χρειάζεσαι. Λιγότερο βάρος είναι λιγότερος κόπος
5) διπλές ζάντες δεν χρειάζεσαι. Είναι κυρίως για downhill. Ακόμη κι αν κακοποιείς τις ζάντες σου σε πεζοδρόμια το πολύ πολύ να χρειάζεσαι ακτινοόγηση πιο συχνά.
Γενικά πάρε ένα ΑΠΛΟ ποδήλατο με ελαφρύ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ και όσο καλύτερο ΣΑΣΜΑΝ γίνεται. Τα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες που με 200-300 ερώ δεν μπορείς να έχεις κι αν τις έχεις είναι κακιστης ποιότητας και δεν αξίζουν. Μάλιστα δεν αξίζουν ακόμη κι αν μπορείς να τις πληρώσεις γιατί δεν προσθέτουν κατι ιδιαίτερο στην καθημερινότητά σου.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Τετοια εξυπηρετηση ουτε στο Kibubu!!!!! :rotflmao:
Ευχαριστω ρε!!
Ειμαι μεταξυ ενος σχετικα απλου trekking με προσθηκη καραφλων ελαστικων ( μετα την διασαφηνιση σου Μακη), αποδεχομενος την ασχημια τους![]()
και ενος GT Avalanche, to 3.0 που το ειδα και μου φυγε το σκαλπ( και κανει +200Ε απ αυτα που υπολογιζα) !!!
Πανεμορφο ποδηλατο, αμεσως θα το περνα!
Ρωτησα για το αν αξιζει να παρω ΜΤΒ και να βαλω καραφλα και ο πωλητης καπως με απετρεψε, λεγοντας μου οτι το ΜΤΒ στην πολη υστερει σε ανεση και ταχυτητα και οτι θα ειναι σαν να βαζω σε τζιπακι σλικ λαστιχα.![]()
Μαλλον κλινω προς το ΜΤΒ λογω εμφανισης, περιφερειακων και σκελετου και ας παει στα κομματια η ανεση και η τελικη. Ή εισαι πορωμενος ή δεν εισαι.![]()
Και παλι σας ευχαριστω ολους![]()
( το ποδηλατακι στη φωτο μαμαει)
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα