Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ............

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ποιο UEFA ρε γαυρακια? ....για το UeFO ειστε!!!

Παντως οι φετινες παραστασεις σας δεν βγαλαν πολυ γελιο....θυμαμε κατι αλλες εποχες....απιστευτη επιτυχια!! Νεοι , γεροι, παιδια ολοι καθηλωμενοι στις τηλεορασεις μας ειμασταν ...τωρα πια το θεαμα ειναι ξεπερασμενο και αναμενομενο...βοηθησε ο διευθυντης βεβαια στην αρχη της χρονιας ...υποσχεθηκε τελικους στο ΟΑχαχαχαχαχαχα και εμεις ετοιμαζομασταν για αλλη μια χρονια με ξεκαρδιστικες παραστασεις ...αλλα εισασταν μια απογοητευση...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	osfp.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	34,9 KB 
ID:	71369

Νέο μέλος
    ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:«Τό δεύτερο μέ πιό ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....».
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ;ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΗΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 65 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 2-0 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ;
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΛΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:«Τό δεύτερο μέ πιό ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....».
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ;ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΗΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 65 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 2-0 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ;
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΛΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
    ΡΕ ΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΊΣΑ??ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ??

ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ADMINISTRATOR ΤΟΥΣ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ??

Νέο μέλος
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΟΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΟΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750
    ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

εισαι ο φωστηρας μας.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Έλα, εδώ το καυτό πράμα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	campaign_neos_xorhgos_gavrou2.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	84,5 KB 
ID:	71409
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Νέο μέλος
    ΈΠΑΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΚ CL??
    προφανώς έχει κάνει συμψηφισμό της παρουσίας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού....
    απίστευτος ο τύπος..
    τα στοιχεία τα έχει η ΟΥΕΦΑ...και τα μετράει και βγάζει και κατάταξη για τα τελευταία 5 χρόνια....
    για κοίτα την κατάταξη να πικραθείς....
    και αν θες κοίτα για τα προηγούμενα 5 χρόνια μηπως σου κάνει....
    και αν δεν σου κάνει πηγαινε πιο πίσω στην εποχή του λίθου όπου ο Ολυμπιακός έτρωσε 5 από τον Αθλητικό Όμιλο Νεάτερνταλ....

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.

ΟΣΦΠ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ=1-0,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΟΣΦΠ=3-1,ΟΣΦΠ-ΜΟΝΑΚΟ=1-0,ΜΟΝΑΚΟ-ΟΣΦΠ=2-1,
    ΟΣΦΠ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ=1-0,ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΟΣΦΠ=0-0,ΟΣΦΠ-ΛΥΩΝ=1-4,ΛΥΩΝ-0ΣΦΠ=2-1,ΟΣΦΠ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ=1-3,ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΟΣΦΠ=1-1,ΟΣΦΠ-ΡΕΑΛ=2-1,ΡΕΑΛ-ΟΣΦΠ=2-1,ΟΣΦΠ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ=2-4,ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΣΦΠ=2-0,ΟΣΦΠ-ΡΟΜΑ=0-1,ΡΟΜΑ-ΟΣΦΠ=1-1,ΟΣΦΠ-ΣΑΧΤΑΡ=1-1,ΣΑΧΤΑΡ-ΟΣΦΠ 2-2.

ΠΑΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ=1-3,ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΠΑΟ=2-0,ΜΑΝ U-ΠΑΟ=5-0,ΠΑΟ-ΜΑΝ U=0-1,ΠΑΟ-ΡΕΗΤΖΕΡΣ=1-1,ΡΕΗΤΖΕΡΣ-ΠΑΟ=1-3,ΠΑΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ=2-2,ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΟ=1-1,ΠΑΟ-ΑΙΤΧΟΒΕΝ=4-1,ΑΙΤΧΟΒΕΝ-ΠΑΟ=1-0,ΠΑΟ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ=2-1,ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΟ=2-2,ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ=0-0,ΜΠΑΡΤΣΑ-ΠΑΟ=5-0,ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ=2-1,ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ=5-1,ΠΑΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ=1-2,ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΟ=3-0.

ΑΕΚ-ΡΕΑΛ=3-3,ΡΕΑΛ-ΑΕΚ=2-2,ΑΕΚ-ΡΟΜΑ=0-0,ΡΟΜΑ-ΑΕΚ=1-1,ΓΚΕΝΚ-ΑΕΚ=0-0,ΑΕΚ-ΓΚΕΝΚ=1-1,ΑΕΚ -ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ=1-1,ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΕΚ=3-0,ΑΕΚ-ΜΟΝΑΚΟ=0-0,ΜΟΝΑΚΟ-ΑΕΚ=4-0,ΑΕΚ-ΑΙΤΧΟΒΕΝ=1-2,ΑΙΤΧΟΒΕΝ-ΑΕΚ=2-0,ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ=1-0,ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ=3-0,ΑΕΚ-ΛΙΛ=1-0,ΛΙΛ-ΑΕΚ=3-1,ΑΕΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ=1-1,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ=2-2.

ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΡΑΣ.

Υ.Γ.ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΄ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ή ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ θα πώ μόνο μια φοβερή Ευρωπαϊκή διάκριση σας που έγινε και η απαρχή για τον χαρακτηρισμό απο Ferguson και Murinio , για το ποιόν του ΟΣΦΠ...

Juventus-OSFP...7-0...

i rest my case...Και μπορείς να βάλεις όσες κούπες και οτι άλλο θές τώρα για να μας την πείς...

Να σου θυμίσω και την ατάκα του Ferguson-Μurinio... Να κάνεις το καλύτερο είτε παίζεις με Ρεάλ,είτε με Ολυμπιακό....αχμ..... Μπράβο βρε...

αλλά ξέχασα... όλοι είναι αντι-Ολυμπιακοί....

Gandalf:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βρε τι πάθαμε... στον στόχο σας έχουν βάλει όλοι...

Πάλι καλά που έχετε και κανά Trooper - like φίλαθλο που υποστηρίζει ναι μεν, αλλά είναι σωστός δε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΦΠ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ=6-2.ΜΙΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣ.Λ. ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΙΑ ΕΦΤΑΡΑ ΠΑΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΜΑΝ U ,ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 16 ΝΙΚΕ ΣΕ 62 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ 16 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 192 ΑΓΩΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για ποιά bayern μιλάς;... α εκείνο το παιχνίδι που έπαιζε μισή και μάλιστα αμέσως μετά απο προετοιμασία... Και τι ακριβώς σας έκανε στον επόμενο γύρο;...ή μήπως αυτό δεν κάνει να το θυμόμαστε;

Σου είπα ... δεν με καίει καθόλου τι λες εσύ και όμοιοι στον οπαδισμό-φανατισμό γαύροι... Μου αρκεί που σας τα λένε και τρίτοι , εκτός συνόρων. Εφόσον δεν καταλαβαίνει και αυτό ... συνέχισε... όπως λέει και ο Ducasii,.... .εισαι ο "φωστήρας"μας...
    Γαύροι σαν και εσένα άλλωστε έφεραν τον ΟΣΦΠ σε αυτά τα χάλια... και όσο δεν το καταλαβαίνετε καλό σε εμάς κάνετε... ήδη είσαστε σχεδόν στα πρόθυρα διάλυσης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ!!!

Όνομα:	2621as1 (436 x 600).jpg.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	77,8 KB 
ID:	71484
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Re: ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ............

ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΤΕ ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ,ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΑΡΣΗ ΚΟΥΠΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΜΠΟΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΜΠΟΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ,ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzz750!

κουποσυλλεκτη ...επιασαν οι καταρες ολων των ελληνων φιλαθλων...αυτων που ξερετε να κερδιζετε μονο με βοηθεια ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως εχετε βαθος παγκου .... τωρα που ο oiko1979 παρουσιαζει μαλακιολογικη καμψη ..να σου ο JohnSpy...ποιος ξερει αυριο τι μας περιμενει....:a31:

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αντε, για να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα...

"Τι κανει ενας Ολυμπιακος οταν κερδιζει αγωνα Champions League"?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    -Κλεινει το playstation.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ρε μην μαλωνετε για το ποιος ειναι ποιο ξεφτιλας. Μια χαρα τα καταφερνουμε ολοι
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38