Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Αλήτες μηχανόβιοι????

Xrider, δεν σου κρύβω ότι τη πρώτη φορά που έκανα test ride στο 750 το τελίκιασα, -βοήθησε ή άδεια εθνική-, αυτό δε σημαίνει ότι πάω με τα όσα (τα κοντερίσια δεν είναι πραγματικά έτσι κι αλλιώς) συνέχεια -έχω ξαναπεί ότι είμαι εθισμένος από παλιά σε πολύ κλειστά στροφιλίκια της επαρχίας παρά σε ατέλειωτες ευθείες. Έχοντας δει από κοντά μυαλά στην άσφαλτο από μικρός, πάντα σκέφτομαι τα περιθώρια που μπορώ να αποφύγω καταστάσεις -και έτσι στα τριάντα τόσα μου ακόμα γουστάρω τις μηχανές, χωρίς να κουβαλάω τίποτα αφτερ μάρκετ βίδες τιτανίου στα κόκκαλά μου...

Θέλει κάποιο ζόρικο πνευματικό φρένο η μηχανή (ειδικά τα θηριάκια), και γι' αυτό επιμένω ότι πάντα υπολογίζεις ότι θα κάτσει η στραβή, που σημαίνει κόβεις από τα διακόσια τόσα σε κάτι πιο ανθρώπινο όταν ο δρόμος έχει κίνηση.

Το ότι συνηθίζεις στις μεγάλες ταχύτητες (η ομίχλη ξεκαθαρίζει με τη συνήθεια), δε σημαίνει ότι η μηχανή φρενάρει καλύτερα... 9 στους 10 από μας δεν ξέρουν να φρενάρουν, και δεν θα τη ψάξουν ποτέ με τα φρένα μέχρι να χρησιμοποιήσουν φρένα πανικού από ανάγκη (και άν δουνε ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και αρχίσουν την εξάσκηση).

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι ότι αρκετοί νομίζουν ότι κάνοντας έντο φρενάρουν "καλά"... Η πραγματικότητα είναι σκληρή όμως, το έντο είναι η απόδειξη ότι δεν ξέρεις να φρενάρεις και βάζεις όλο σου το βάρος στο τεπόζιτο (ή καί στο τιμόνι) ενώ τερματίζεις το πιρούνι. Οι πιθανότητες να κάνεις έντο άν φρενάρεις σωστά είναι ελάχιστες -εννοείται ότι βάζεις πίεση στα πέλματα, δεν σηκώνεις το σώμα, δίνεις χρόνο στις αναρτήσεις πρώτα με μαλακό πάτημα, και ότι κυκλοφορείς με σωστά λάστιχα, ρύθμιση αναρτήσεων κλπ.

Η Ελλάδα είναι ακόμα η χώρα που κουτιά καβαλάνε νησίδες, που φορτηγατζήδες σε κλείνουν χωρίς προειδοποίηση, που σου βγαίνουν από στενά (πρόσφατα παρόλα τα φρένα και την εκτροπή παραλίγο να χάσω γόνατο σε παρόμοια φάση στην Αθήνα -γρατζουνιές μόνο στα πλαστικά, και ήμουνα και απροπόνητος στα φρένα...), που πεζοί μέσα στη νύχτα στη μέση του πουθενά πάνω σε στροφές χωρίς διάβαση πάνε να περάσουν απέναντι, που το πράσινο στο φανάρι σημαίνει μέτρα αργά μέχρι το 5 και μετά φύγε, και τόσα άλλα ωραία...

Στη καλύτερη, στη τρίτη στροφή της Συγγρού ο Ghostrider θα στόλιζε κάνα ταρίφα -άν πήγαινε σε ΕΟ μάλλον τρακτέρ θα του καθότανε.

Προσπάθησε να μή μπεις στις στατιστικές πάντως, δέ λέει...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    [B]Xμμ..σβήσε το πίθανον..γιατι ΔΕΝ πήγαινα αργά..Σε εκείνο το σημείο η αττική οδός έχει όριο 80..και πήγαινα στην προσπέραση με 120..ΟΠΟΥ ΔΕΝ υπηρχε οταν μπήκα άλλος...Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι μερικές φορές φταίει ΜΟΝΟ ένας?Έλεος πια..
    B]
    αρα ησουν και εσυ παρανομος....

τωρα κανετε διαχωρισμο ....λιγο παρανομος ...πολυ παρανομος....λαθος...

αμα θελετε να το παμε βασει νομων(των ηλιθιων οριων ταχυτητας) τοτε και ο gloum ηταν παρανομος αλλα δεν ειδα κανεναν αν το πει....

και τα περι 230 στην Α.Ο τα ακουω βερεσε....

ειναι σαν να ακουω ολους αυτους που λενε οτι για ολα φταιει η ταχυτητα.... :a31:

εγω οταν ειπα οτι μπορει ο gloum να ειναι λαθος το ειπα οχι βασει των νομων αλλα βασει του οτι καβαλαει μηχανη και ξερει πως να αντιδρα οταν βλεπει μηχανη....

το οτι πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ διοτι οι κουτακηδες δεν εχουν παιδεια ειναι αλλο θεμα....οχι ομως οτι φταιμε....

κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Ακομα και ΛΑΘΟΣ του αυτοκινητου να ηταν να βγει στην αριστερη λωριδα χωρις ελεγχο, ο νομος σωστα οριζει οτι φταιει αυτος που ερχεται απο πισω.
    Αν εγω ειμαι με αυτοκινητο και 120 και κανω μια προσπεραση κανονικα, ενω εκεινη την ωρα ερχεται η Porsche με 200+ και σκασει επανω μου φταιω εγω που ΤΟΛΜΗΣΑ να τον κοψω τον γρηγοροπουλο η ο καγκουρας που παει με αλλα 100 χλμ ανω του οριου;
    δλδ εαν δεις ενα οχημα να ερχετε με πολλα (200+) απο πισω σου θα μεινεις αταραχος κ θα συνεχισεις τη προσπεραση σου χωρις καμια ενεργια βοηθειας, (οποια κ να ειναι αυτη, λιγο γκαζι παραπανω, λιγο στην ακρη, λιγο κατι) γιατι απλα εαν σε κοπανησει απο πισω φταει αυτος (το λεει κ ο νομος αλλωστε, αρα μικρο το κακο για σενα αφου η ασφαλεια σου θα σε αποζημειωσει!) κ συ τ τη βγαζεις καθαρη?!?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Δεν πρέπει να κρίνουμε ποιός είναι παράνομος και ποιός όχι.Ποιός από εσάς (εμένα) δεν είναι????

Πες τε μου έναν που δεν πηγαίνει ή δεν έχει πάει(σχετικά συχνά) με 200+ στην Ε.Ο.

Το θέμα είναι ότι σαν "μηχανόβιοι" πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 10000000000000000000 όταν οδηγούμε κουτάκι γιατί κάποιος από εμάς μπορεί να είναι με 200+ από πίσω μας.

Παράνομη είναι και μια μάνα που διασχίζει την λεωφόρο Μ. Αλεξανδρου(Θεσσαλονίκη) ή βγαίνει μπρωστά από αστικό με το καροτσάκι!!!
    Αλλά αν κάποιος την χτυπίσει ποιός θα νοιώσει παράνομος για όλοι του τη ΖΩΗ???

Αλλά να σας πω και το άλλο.Πες πως φταίει ο οδηγός.Τι έγινε???
    Κάποια ζωη χάθηκε!!!Οπότε ΝαΧαμεΝαΛεγαμε

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Π Α Ν Τ Ο Υ !!!!!(ιδίως στις στάσεις των αστικών)
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    αρα ησουν και εσυ παρανομος....

τωρα κανετε διαχωρισμο ....λιγο παρανομος ...πολυ παρανομος....λαθος...

αμα θελετε να το παμε βασει νομων(των ηλιθιων οριων ταχυτητας) τοτε και ο gloum ηταν παρανομος αλλα δεν ειδα κανεναν αν το πει....

και τα περι 230 στην Α.Ο τα ακουω βερεσε....

ειναι σαν να ακουω ολους αυτους που λενε οτι για ολα φταιει η ταχυτητα.... :a31:

εγω οταν ειπα οτι μπορει ο gloum να ειναι λαθος το ειπα οχι βασει των νομων αλλα βασει του οτι καβαλαει μηχανη και ξερει πως να αντιδρα οταν βλεπει μηχανη....

το οτι πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ διοτι οι κουτακηδες δεν εχουν παιδεια ειναι αλλο θεμα....οχι ομως οτι φταιμε....

κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...
    Φίλε μου δεν αρνήθηκα ότι ήμουν παράνομος.Ούτε έκρινα όποιον το έκανε (που αμφιβάλλω αν ήταν ο xrider) στο ότι ήταν παράνομος..Αρνήθηκα ότι έφταιγα όμως.Όπως επίσης έκρινα το φταίξιμο του άλλου.Λογική θέλει..Και πάνε διάβασε προηγούμενα ποστ..ΕΚΑΝΑ στην άκρη όσο μπορούσα...Απλά ο τυπάκος όπως προείπα ΔΕΝ ήθελε να περάσει αλλα να την "πει".Μην τα λέμε 500000 φορές.Νίωθω ότι κάνω μάθημα και πρέπει να επαναλαμβάνω κάτι 50000 φορές.. Αρκετά κουράστηκε το θέμα..Είμαι καλά και είναι καλά(ελπίζω..)Μερικές φορές η ευγένια δεν σκοτώνει πάντως...Κωλοδάχτυλα δεν έκανα στα 15 μου στο γήπεδο..Οπότε όταν είμαι 27 μου την δίνει να τα βλέπω απο ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μια κοινή αγάπη
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 22:45
  2. είστε όλοι αλήτες μηχανόβιοι
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 10:01
  3. αλητες μηχανοβιοι
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16