Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε ιρινιαα αφου εισαι φτιαγμενος μονο για διαμαχες και σε πολλες περιπτωσεις γουσταρεις και μπινελικια γιατι ρε παιδακι μου πας και γραφεις οπου να ναι???

σορρυ κιολας αλλα εσυ με προετρεψες να μην χαρακτηριζω...και απο κεινο το ποστ και μετα το μονο που κανεις ειναι να χαρακτηριζεις!
    εγω σου ζητησα συγγνωμη.εσυ οξυνεις δειαρκως την κουβεντα!
    και επειδη ειμαστε λιγο ξαναγυρναω και λεω....

το θεμα ητανε η κυκλοφοριακη μας αγωγη και εκει ακριβως ως λαος,εθνος,χωρα ειμαστε ΑΝΑΓΩΓΟΙ!!!!!!

και αυτο προκυπτει κατοπιν συγκρισεως με τους αλλους λαους της δυτικης ευρωπης.το ποιος ευθυνεται και το πως θα αλλαξει ειναι 1 αλλο κεφαλαιο!στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα μετραει και σιγουρα δεν ειναι dhi μια που πανε ολοι για μαλλι (ειμαι ο βαλεντινο ροσσι η ο μιχαελ σουμεχερ) και βγαινουν κουρεμενοι (κριμα το παιδι ειχε κανει css level 1,2,3,4,5,6,....και επεσε με 8 μαχ στις μπαριερες και δε φορουσε κρανος...πρωτη φορα ηπιε και οδηγησε και ητανε φανταστικος οδηγος κλπ...)

ερωτηση ασχετη....αν θες απαντας...πως ειναι δυνατον να δηλωνεις αναρχικος-κομουνιστης (δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2) και να δειχνεις τετοια λατρεια προς το μπουρδελοκρατος στο οποιο ζουμε???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε ιρινιαα αφου εισαι φτιαγμενος μονο για διαμαχες και σε πολλες περιπτωσεις γουσταρεις και μπινελικια γιατι ρε παιδακι μου πας και γραφεις οπου να ναι???
    Μην το ψάχνεις ρε trooper. Το άτομο έχει βγεί εντελός off topic. Μιλάμε γιά υποδομές, δρόμους, οδική συμπεριφορά, ασφάλεια και αυτός νομίζει πως το να βάζει κράνος του θίγονται οι προσωπικές του ελευθερίες. Βγάζεις ποτέ άκρη με τέτοια άτομα;
    51 χρονών και ακόμα τέτοια μυαλά. Εντάξει όλοι μας υπήρξαμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αλλά στα 20. Όχι στα 50.

Όσοι κατάλαβαν εδώ μέσα κατάλαβαν. Και είναι αρκετοί. Οι υπόλοιποι, ας φάνε το κεφάλι τους.

2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος

σορρυ κιολας αλλα εσυ με προετρεψες να μην χαρακτηριζω...και απο κεινο το ποστ και μετα το μονο που κανεις ειναι να χαρακτηριζεις!
    εγω σου ζητησα συγγνωμη.εσυ οξυνεις δειαρκως την κουβεντα!
    και επειδη ειμαστε λιγο ξαναγυρναω και λεω....

το θεμα ητανε η κυκλοφοριακη μας αγωγη και εκει ακριβως ως λαος,εθνος,χωρα ειμαστε ΑΝΑΓΩΓΟΙ!!!!!!

και αυτο προκυπτει κατοπιν συγκρισεως με τους αλλους λαους της δυτικης ευρωπης.το ποιος ευθυνεται και το πως θα αλλαξει ειναι 1 αλλο κεφαλαιο!στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα μετραει και σιγουρα δεν ειναι dhi μια που πανε ολοι για μαλλι (ειμαι ο βαλεντινο ροσσι η ο μιχαελ σουμεχερ) και βγαινουν κουρεμενοι (κριμα το παιδι ειχε κανει css level 1,2,3,4,5,6,....και επεσε με 8 μαχ στις μπαριερες και δε φορουσε κρανος...πρωτη φορα ηπιε και οδηγησε και ητανε φανταστικος οδηγος κλπ...)

ερωτηση ασχετη....αν θες απαντας...πως ειναι δυνατον να δηλωνεις αναρχικος-κομουνιστης (δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2) και να δειχνεις τετοια λατρεια προς το μπουρδελοκρατος στο οποιο ζουμε???

ΡΕ TROOPER...............

Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι....
    Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!

Τώρα άμα βγήκαμε καί έκτός θέματος, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ...!!!!!!!
    Έπειτα έσύ τό βλέπεις έτσι,έγώ τά συνδέω αύτά τά πράμματα..
    Σέ λίγα χρόνια όταν θά σού λένε......ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ......
    γιατί δέν θά άποδώσεις τή Δευτέρα......θά μέ θυμάσαι....!!!!!!
    Τί λές τό ΜΑTRIX άργεί...????
    Ξέρουν πώς σέ λένε ,πόσα έχεις,τί κάνεις ,πού βρίσκεσαι κάθε λεπτό μέ τό κινητό σου,πολύ
    θέλει νά σέ τραβάνε καί τήν ώρα πού πηδάς..???
    Αύτά τά στρατόπεδα στή Βόρειο Άφρική πού έκπαιδεύονται κάτι παλικαράκια όταν τά σημαδεύουν μέ τούς δορυφόρους , ξέρεις ότι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ...????????
    Καμμιά 40αριά χιλιόμετρα ψηλά είναι τά ματάκια τού θείου........!!!!!!!!!
    Άπλά είμαστε πολύ άσήμαντοι γιά νά άσχοληθούν μαζί μας......!!!!

Σύμφωνα μέ τό θέμα ....άν όλοι οί Εύρωπαίοι ζούσαν στήν Έλλάδα έγώ λέω ότι.....
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.............τό γιατί καί τό διότι τά είπα...!!!!!!

Ούτε κομμουνιστής , ούτε άναρχικός είμαι.......
    ΑΠΛΑ......ΘΕΛΩ....
    Καλύτερη παιδεία.....
    Καλύτερη ύγεία........
    Καλύτερη δημόσια διοίκηση........
    Καλύτερη διανομή τού πλούτου,δημόσιου καί ιδιωτικού....!!!!!!!

ΟΧΙ..........ίδιωτική έκπαίδευση.......
    ΟΧΙ...........δημόσια ρεμούλα.......
    ΟΧΙ...........κράτος άδίκου.........
    ΟΧΙ..........ίδιωτική ύγεία...........
    Σέ αύτή τή γαμημένη τελευταία πενταετία τά βασικά ύλικά άγαθά πήραν άπό 150% καί πάνω,
    πόσα πήραν μισθωτοί καί συνταξιούχοι..?? 3Χ5=15 καί πολλά είναι....
    Μικρή διαφορά ε.......135%.....τί είναι.....???

ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΣΥ............ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΓΕ.....?????????

ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΩ ΛΑΤΡΕΙΑ.............ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...........!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............ΛΑΤΡΕΥΩ...............!!!!!!!!!!! μή μπερδεύεσαι......!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ........VASKUNITO.............

Έσύ άπό τά κατεβατά μου αύτό τό συμπέρασμα έβγαλες...??????
    ΟΤΙ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ...?????
    Κι άλλος νεοφιλελεύθερος....???

Δέν είναι μακρυά λεβέντη μου......ΟΡΓΟΥΕΛ.........έρχεταααααιιιιιιιιιιιιιιιι......!!!!!!! !!!!!

Άντε TROOPER............πάμε στίς διαμάχες νά πλακωθούμε γιά τόν SIR TAKIS....
    γιατί έδώ ............ό καθένας,μηδενός έξαιρουμένου........
    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..............

Καλή χρονιά σέ όλους......
    Μικρούς ,μεγάλους, άντιπάλους, καί σέ σένα VanDiemen.........
    Ό Χριστός είπε .....πρέπει νά μάθεις νά συγχωρείς πρίν στό ζητήσουν
    TROOPER.........μάλλον γράφω πολλά καί βαριέσαι νά διαβάσεις ,άλλιώς δέν θά μέ
    άδικούσες έτσι......ή τά έρμηνεύεις μέ τόν τρόπο σου...!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    TROOPER.........μάλλον γράφω πολλά καί βαριέσαι νά διαβάσεις ,άλλιώς δέν θά μέ
    άδικούσες έτσι......ή τά έρμηνεύεις μέ τόν τρόπο σου...!!!!!!!
    τα διαβαζω ολα!!!σιγουρα τα ερμηνευω με τον τροπο μου....ε τι???με τον τροπο σου θα τα ερμηνευα???

παντως επιμενω οτι πρεπει να τα πουμε απο κοντα και εκει μαλλον θα δουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινοντε και επειδη εισαι και παπους και δε μπορεις να κατεβεις στο τρελοκομειο που εγω ζω...του χρονου (2007) θα ανηφορισω εγω!!!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

το ωραιο ρε μαγκες εδω μεσα ξερετε πιο ειναι κατα τη γνωμη μου???

οτι σε μια διαφωνια μπορει να πεσουνε μπινελικια,προσβολες, καντηλια και παρ ολα αυτα υπαρχει η διαθεση να βγουμε για μπυρες και να τα πιουμε σαν φιλοι!!!

ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΡΕΛΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito

Re: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΡΕΛΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς. Και με αυτό ας κλείσουμε αυτό το θρέντ που πολλά έγραψε (το θρέντ) και τίποτα δεν είπε.
    Τα υπόλοιπα.... του χρόνου

Καλή χρονιά.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος
    Κοίτα iriniaa, δεν ξέρω τι είδους ιδεολογία έχεις και ποια είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ αναπάντητες προσβολές. (Αν και δεν είναι καθολου δύσκολο, με την εις άτοπο απαγωγή να καταλάβω--> Δεν είσαι κομμουνιστής, και δεν είσαι νεοδημοκράτης, αφού εξόφθαλμα με "κατηγορείς" ότι είμαι εγώ.. άρα; Τα συμπεράσματα, των αναγνωστών). Τις πολιτικές μου αποχρώσεις, που νομίζεις ότι κατάλαβες, να τις αφήσεις να τις κρίνουν αυτοί, στους οποίους, επιλέγω να τις δείξω. Εσύ κατάλαβες τι ψηφίζω από το γεγονός ότι λέω πέντε πράγματα, στα οποία δεν έχεις πει την παραμικρή σχετική κουβέντα, αλλά παραληρείς μέρες τώρα για το τι ψηφίζω, ποια είναι η ιδεολογία, η δική μου και της οικογένειάς μου και δεκάδες άλλες ανοησίες, προσπαθώντας να ξεφύγεις από το θέμα και να το γυρίσεις εκεί που νομίζεις εσύ, ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Σου επαναλαμβάνω ότι τα πιστέυω μου, όσο αντικειμενικά λάθος (στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν τα ξέρεις αλλά η κρίση σου για την ορθότητα αυτών που υποθέτεις ότι πιστεύω είναι τελείως υποκειμενική και αναπόδεικτη) κι αν είναι, δεν αποδεικνύουν ότι είμαι λάθος στα πάντα! Από το ειρωνικό σου στυλ, φαίνεται και η αντίληψή σου περί ελευθερίας της σκέψης και δημοκρατίας. "Μπορείς ελεύθερα να πιστεύεις ότι θέλεις! Αρκεί να το εγκρίνω εγώ!" Ε; Κάπως έτσι;
    Εσένα ο θεός σου μπορεί να είναι μια πατάτα! Εγώ να ισχυρίζομαι ότι το χρώμα των λεμονιών είναι μπλε-ρουά κι εσύ να λες κίτρινα. Αν πω ότι... πςςςς τι να μας πεις κι εσύ τώρα.. εδώ εσύ πιστεύεις σε μια πατάτα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχω εγώ δίκιο; Ε αυτό ακριβώς κάνεις εδώ και μέρες τώρα (μόνο που στην περίπτωσή μας, την πατάτα τη γέννησε το μυαλουδάκι σου). Και έχω την εντύπωση ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Παρ' όλα αυτά κι εγώ εδώ είμαι και δεν είπα ποτέ ότι έχεις δίκιο ή ότι τα παρατάω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Κοίτα iriniaa, δεν ξέρω τι είδους ιδεολογία έχεις και ποια είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ αναπάντητες προσβολές. (Αν και δεν είναι καθολου δύσκολο, με την εις άτοπο απαγωγή να καταλάβω--> Δεν είσαι κομμουνιστής, και δεν είσαι νεοδημοκράτης, αφού εξόφθαλμα με "κατηγορείς" ότι είμαι εγώ.. άρα; Τα συμπεράσματα, των αναγνωστών). Τις πολιτικές μου αποχρώσεις, που νομίζεις ότι κατάλαβες, να τις αφήσεις να τις κρίνουν αυτοί, στους οποίους, επιλέγω να τις δείξω. Εσύ κατάλαβες τι ψηφίζω από το γεγονός ότι λέω πέντε πράγματα, στα οποία δεν έχεις πει την παραμικρή σχετική κουβέντα, αλλά παραληρείς μέρες τώρα για το τι ψηφίζω, ποια είναι η ιδεολογία, η δική μου και της οικογένειάς μου και δεκάδες άλλες ανοησίες, προσπαθώντας να ξεφύγεις από το θέμα και να το γυρίσεις εκεί που νομίζεις εσύ, ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Σου επαναλαμβάνω ότι τα πιστέυω μου, όσο αντικειμενικά λάθος (στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν τα ξέρεις αλλά η κρίση σου για την ορθότητα αυτών που υποθέτεις ότι πιστεύω είναι τελείως υποκειμενική και αναπόδεικτη) κι αν είναι, δεν αποδεικνύουν ότι είμαι λάθος στα πάντα! Από το ειρωνικό σου στυλ, φαίνεται και η αντίληψή σου περί ελευθερίας της σκέψης και δημοκρατίας. "Μπορείς ελεύθερα να πιστεύεις ότι θέλεις! Αρκεί να το εγκρίνω εγώ!" Ε; Κάπως έτσι;
    Εσένα ο θεός σου μπορεί να είναι μια πατάτα! Εγώ να ισχυρίζομαι ότι το χρώμα των λεμονιών είναι μπλε-ρουά κι εσύ να λες κίτρινα. Αν πω ότι... πςςςς τι να μας πεις κι εσύ τώρα.. εδώ εσύ πιστεύεις σε μια πατάτα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχω εγώ δίκιο; Ε αυτό ακριβώς κάνεις εδώ και μέρες τώρα (μόνο που στην περίπτωσή μας, την πατάτα τη γέννησε το μυαλουδάκι σου). Και έχω την εντύπωση ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Παρ' όλα αυτά κι εγώ εδώ είμαι και δεν είπα ποτέ ότι έχεις δίκιο ή ότι τα παρατάω.

BΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........

Τό ότι σέ προσφωνώ μικρό,...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ......μακάρι νάμουν καί γώ.....!!!!!!!
    Κράτα τίς άπόψεις σου,έξάλλου έδώ ό καθένας τίς δικές του λέει......
    Τώρα τό πόσο τόν άκούν οί άλλοι έξαρτάται άπό πολλά πράμματα,γιά παράδειγμα άπό τίς
    πολιτικές του πεποιθήσεις.....
    Άν αύτές συμβαδίζουν μέ τή τσέπη του έχει καλώς....ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....
    Άλλά άν είναι στό 85% πού φωνάζει ζήτω ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....καί βλέπει τίς Μερσεντές
    καί βαράει παλαμάκια περνώντας τή ζωή του μέ τρείς καί έξήντα.......ΤΟΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ.............!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ...!!!!!!!!!!

Προσωπικά δέν είμαι άπό αύτούς πού τούς βάζανε πίσω άπό τά τείχη όπως αύτό τού Βερολίνου, καί τούς λέγανε,
    δέν θέλουμε αύτοκίνητα έπειδή έχουμε λεωφορεία....!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ άλλιώς θά έβλεπες ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΩ ............μόνο λές τά δικά σου.......!!!!!!

Άν δέν τό πήρες είδηση ..........Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΞΕ........
    ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΥΧΕΣ.......!!!!!!

Έσύ τό χαβά σου.........

Σού εύχήθηκα , σού ξαναευχήθηκα, σού ζήτησα συγνώμην.......έσύ τίποτε....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ???????................ΠΙΠΑ....????

Παίρνεις τήν τρίχα καί κάνεις τριχιά....!!!!!!!!
    Πολύ άπλοική ή συλλογιστική σου,δέν άντέχει......ΚΡΙΤΙΚΗ.....τί ήλικία έχεις..??

Όταν τού λές τού άλλου ότι γράφει ..ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....καί....ΑΝΟΗΣΙΕΣ....πώς θές νά σέ
    άντιμετωπίσει...???
    Τό λιγώτερο θά σέ βρίσει.....!!!!!!!!!Έγώ όπως βλέπεις λειτουργώ άλλιώς

Άντε καλή χρονιά καί πάλι.........μή γίνεσαι μικρόψυχος.....!!!!!!

ΥΓ. Μήπως είσαι τελικά στήν δεξιά πλευρά τού ΠΑΣΟΚ....????Παραπέρα άποκλείεται...!!!!!!!
    Άν δέ μού πείς θά σκάσω.....!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    τα διαβαζω ολα!!!σιγουρα τα ερμηνευω με τον τροπο μου....ε τι???με τον τροπο σου θα τα ερμηνευα???

παντως επιμενω οτι πρεπει να τα πουμε απο κοντα και εκει μαλλον θα δουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινοντε και επειδη εισαι και παπους και δε μπορεις να κατεβεις στο τρελοκομειο που εγω ζω...του χρονου (2007) θα ανηφορισω εγω!!!
    ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ...........

Άλλά θά σέ πάω Χαλκιδική καί θά σέ πατήσω στό στροφιλίκι,δεύτερο πόδι.....
    Οί δικοί μας ξέρουν...!!!!!!
    Χειρότερα άπό τήν Έπίδαυρο, πιό κλειστές στροφές καί τίς ξέρω ...ΟΛΕΣ...
    άπ'έξω.....!!!!!!!!
    Μέ τό v-strom.........ή μέ τό παπάκι θές νά σέ σκίσω....???????

Παλαιό μέλος
    Το “μικρός” δε με πείραξε.
    Το
    “Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι.... Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!” με πείραξε!

Σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να με αποκαλείς “παληκαράκι”, να αναφέρεις τελείως αυθαίρετα μια ιδεολογία, χωρίς να έχω εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις μου και να μου την “καταλογίζεις”;

Τώρα τό πόσο τόν άκούν οί άλλοι έξαρτάται άπό πολλά πράμματα,γιά παράδειγμα άπό τίς πολιτικές του πεποιθήσεις.....

Δηλαδή τα πάντα έχουν σχέση με την πολιτική; Τα πάντα;;; Δηλαδή θες να πεις ότι αν κάποιος έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις από σένα, εκ προοιμίου είναι λάθος και επιλέγεις να μην τον ακούς! Σωστά; Μέχρι τώρα, ακόμα κι αν αυτό το λάθος που αρμόζει στην ηλικία των 12 χρονών, ήταν σωστό, εσύ έκανες το ακόμα χειρότερο να επιλέξεις να με κατατάξεις σε μια πολιτική ιδεολογία με την οποία διαφωνείς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη από μέρους μου, επειδή είχα, σε ένα συγκεκριμένο θέμα, διαφορετική άποψη, για την οποία δεν είπες και συνεχίζεις να μη λες απολύτως τίποτα.

Άν αύτές συμβαδίζουν μέ τή τσέπη του έχει καλώς....ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....
    Άλλά άν είναι στό 85% πού φωνάζει ζήτω ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....καί βλέπει τίς Μερσεντές καί βαράει παλαμάκια περνώντας τή ζωή του μέ τρείς καί έξήντα.......ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ.............!!!!!!!!!!!!!!

Μπλα, μπλα, μπλα...

ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ άλλιώς θά έβλεπες ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΩ ............μόνο λές τά δικά σου.......!!!!!!

Εγώ λέω τα δικά μου;;; Τελικά με πείθεις, ολοένα και περισσότερο, ότι κάπου, καμμιά δεκαπενταριά άτομα με λευκές ποδιές, απόχες και δίχτυα, ψάχνουν επειγόντως να σε βρουν!

Άν δέν τό πήρες είδηση ..........Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΞΕ........
    ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΥΧΕΣ.......!!!!!!
    Έσύ τό χαβά σου.........
    Σού εύχήθηκα , σού ξαναευχήθηκα, σού ζήτησα συγνώμην.......έσύ τίποτε....
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ???????................ΠΙΠΑ....????

Έχει κανείς ανάγκη την ευχή μου; Εγώ τις ευχές μου δεν τις απευθύνω στους ανθρώπους και όταν το κάνω, γίνεται για καθαρά τυπικούς λόγους (όχι επειδή δεν θέλω το καλό των άλλων αλλά επειδή είναι μια τυπικότητα). Εσύ είπες ότι σταματάς τη συζήτηση αλλά τη συνέχισες. Αν η συγνώμη σου και οι ευχές σου δεν ακολουθούσαν το “ Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι.... Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!” και “Έσύ άπό τά κατεβατά μου αύτό τό συμπέρασμα έβγαλες...??????
    ΟΤΙ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ...????? Κι άλλος νεοφιλελεύθερος....???” κατά πάσα πιθανότητα θα τις ανταπέδιδα, για να τηρήσω κι εγώ τις τυπολατρικές συνήθειές μας.Εσύ γιατί ευχήθηκες όμως; Για να μην υπάρξει απάντηση στα “σοφά” λόγια σου;
    Στην τελευταία ερώτηση.. Θέλω να απαντήσεις στις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που έκανα από τη στιγμή που αρχίσαμε να μιλάμε! Έχεις συνειδητοποιήσει, ότι δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα; Έκθεση δε γράφουμε, αλλά αυτά που γράφουμε πρέπει να έχουν ένα στοιχειώδες νόημα.Δε θέλω βαθυστόχαστο, αλληγορικό νόημα. Πες τα όπως ένα δεκαπεντάχρονο!

Όταν τού λές τού άλλου ότι γράφει ..ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....καί....ΑΝΟΗΣΙΕΣ....πώς θές νά σέ
    άντιμετωπίσει...???
    Τό λιγώτερο θά σέ βρίσει.....!!!!!!!!!Έγώ όπως βλέπεις λειτουργώ άλλιώς

Για κοίτα λίγο τα πρώτα γράμματα που έστειλες στο συγκεκριμένο θέμα για το οποίο μιλάμε! Κοίταξέ τα! Όταν σε έκραξαν αρκετοί για το αδικαιολόγητο μπινελίκι, η τακτική σου άλλαξε! Αλλά όχι και να θέλεις να βγεις κι από πάνω;;;

ΥΓ. Μήπως είσαι τελικά στήν δεξιά πλευρά τού ΠΑΣΟΚ....????Παραπέρα άποκλείεται...!!!!!!!
    Άν δέ μού πείς θά σκάσω.....!!!!!!!!

Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε πολιτικά!

Δεν είμαι μικρόψυχος. Αλλά χρειάζεται να σου το αποδείξω αυτό; Αν είμαι ή δεν είμαι, δε νομίζω ότι είσαι ο αρμόδιος για να το κρίνεις.

Παλαιό μέλος
    VANDIEMEN............

Άν δέ μού πείς σέ ποιά τάξη πάς καί ποιά είναι τά πολιτικά σου πιστεύω..........

ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Μην σνησυχείς πάντως. Καθηγητής σου δεν είμαι. Θα την περάσεις πάλι την τάξη! Το ότι δε θα μου ξαναμιλήσεις επειδή δεν θα δηλώσω τα πολιτικά μου πιστεύω, το λες για να χαρώ ε; Μπα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Εξάλλου τι χουντοαναρχικός είσαι; Βάλε μια κάμερα, παρακολούθησε, ψάξε, βρες.. Πιάσε με απ'το λαιμό και ταρακούνα με! Έτσι εύκολα θα σου πω με το στανιό κάτι που είναι μεν άσχετο, σου κόλησε όμως να το μάθεις, ενώ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μην σνησυχείς πάντως. Καθηγητής σου δεν είμαι. Θα την περάσεις πάλι την τάξη! Το ότι δε θα μου ξαναμιλήσεις επειδή δεν θα δηλώσω τα πολιτικά μου πιστεύω, το λες για να χαρώ ε; Μπα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Εξάλλου τι χουντοαναρχικός είσαι; Βάλε μια κάμερα, παρακολούθησε, ψάξε, βρες.. Πιάσε με απ'το λαιμό και ταρακούνα με! Έτσι εύκολα θα σου πω με το στανιό κάτι που είναι μεν άσχετο, σου κόλησε όμως να το μάθεις, ενώ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
    εεε πες του και εσύ να ησυχάσει και να πάει παράκάτω η κουβέντα....

εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβουν τις ιδεολογικές ή πολιτικές του πεποιθήσεις....(εφόσον έχουν καποιες εννοείται)
    κατα την άποψή μου δύο πράγματα συμβαίνουν....ή ντρέπονται για αυτές ή δεν έχουν επιχειρήματα να τις υποστηρίξουν....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εεε πες του και εσύ να ησυχάσει και να πάει παράκάτω η κουβέντα....

εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβουν τις ιδεολογικές ή πολιτικές του πεποιθήσεις....(εφόσον έχουν καποιες εννοείται)
    κατα την άποψή μου δύο πράγματα συμβαίνουν....ή ντρέπονται για αυτές ή δεν έχουν επιχειρήματα να τις υποστηρίξουν....
    NATO........NATO

Έχασες έπεισόδεια έσύ......!!!!!!!!

Πάνε παραπίσω νά βρείς κάτι γιά τά ζώα πού έλεγες....

Παλαιό μέλος
    Ώστε κι εγώ, ή ντρέπομαι να πω ποιο κόμμα με αντιπροσωπεύει ή δεν έχω επιχειρήματα, έτσι; Δε μου λες zzr.. σε μια συζήτηση όπως η παραπάνω σε τι ακριβώς βοηθούν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις; Αυτός δήλωσε ποιο κόμμα ψηφίζει;;; Εσύ; Τι κόμμα ψήφισες;;;

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μω την ανεργία μου......
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 19:16
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας