ρε ιρινιαα αφου εισαι φτιαγμενος μονο για διαμαχες και σε πολλες περιπτωσεις γουσταρεις και μπινελικια γιατι ρε παιδακι μου πας και γραφεις οπου να ναι???
σορρυ κιολας αλλα εσυ με προετρεψες να μην χαρακτηριζω...και απο κεινο το ποστ και μετα το μονο που κανεις ειναι να χαρακτηριζεις!
εγω σου ζητησα συγγνωμη.εσυ οξυνεις δειαρκως την κουβεντα!
και επειδη ειμαστε λιγοξαναγυρναω και λεω....
το θεμα ητανε η κυκλοφοριακη μας αγωγη και εκει ακριβως ως λαος,εθνος,χωρα ειμαστε ΑΝΑΓΩΓΟΙ!!!!!!
και αυτο προκυπτει κατοπιν συγκρισεως με τους αλλους λαους της δυτικης ευρωπης.το ποιος ευθυνεται και το πως θα αλλαξει ειναι 1 αλλο κεφαλαιο!στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα μετραει και σιγουρα δεν ειναι dhi μια που πανε ολοι για μαλλι (ειμαι ο βαλεντινο ροσσι η ο μιχαελ σουμεχερ) και βγαινουν κουρεμενοι (κριμα το παιδι ειχε κανει css level 1,2,3,4,5,6,....και επεσε με 8 μαχ στις μπαριερες και δε φορουσε κρανος...πρωτη φορα ηπιε και οδηγησε και ητανε φανταστικος οδηγος κλπ...)
ερωτηση ασχετη....αν θες απαντας...πως ειναι δυνατον να δηλωνεις αναρχικος-κομουνιστης (δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2) και να δειχνεις τετοια λατρεια προς το μπουρδελοκρατος στο οποιο ζουμε???
![]()