Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Κ1200R Sport

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    έχεις πορτοκαλί ΚΤΜ και σε πειράζει το κιτρινόμαυρο της K1200s??

το Κ1200s το εχω οδηγήσει και μου άρεσε παρα μα πάρα πολύ. πολύ καλύτερο απα Hayabusha και ΧΧ κλπ. Καλά τι συζητάμε τώρα τα XX και τα Ηaya είναι πολύ παλιά σχεδιαστικά και αυτό φαίνεται.

Το Κ έχει και τα γκάζια (εύκολα χρησιμοποιήσιμη δύναμη με πολύ ροπή) έχει και φρενάρες σε συνδυασμό με μια μπροστινή ανάρτηση που δεν αφήνει τον τροχό να χάσει την πρόσφυση του (συγκριτκά με άλλες μηχανές), βγάζει και την δύναμη του στο δρόμο έχει και φοβερό ήχο και ποιότητα ......αντε γεια....

το μέγα αρνητικό είναι το κόστος κτήσης της μοτοσικλέτας σε συνδυασμό με τα πολύ ακριβά εξτρα (ηλεκτρονική ανάρτηση, κλπ).

απο εκει και πέρα οι BMW είναι λίγο ιδιόμορφες και τα γούστα είναι γούστα αλλά το Κ1200s λεει πολλά
    Σωστά, έπρεπε να το πάρω κιτρινόμαυρο.......

You BETA believe...

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
    Για όλα τα Honda (αυτά τα λίγα τέλος πάντων που έχω οδηγήσει).
    Ε,όπως και να το κάνεις το Ηonda έχουν τα πιο ποιοτικά σε λειτουργία συστήματα.
    Και από πλευράς ευκολίας στυντήρησης είναι (και ήταν) όλα πάνω τους σωστά δομημένα
    και εύκολα προσβάσιμα.Γιατί υπάρχουν και άλλα που για να αλλάξεις και ένα απλό εξάρτημα
    έπρεπε να λύσεις όλο το μηχανάκι.Το ότι είναι λίγο πιο ακριβά σε όλα τους από ότι θα έπρεπε,
    αυτό είναι δικό τους θέμα.Ξα τους.

για ποια ποιοτητα μιλας οταν σχεδον ολος ο στολος της Honda εχει ντιζα στον συμπλεκτη,τηλεσκοπικο πηρουνι χωρις ρυθμισεις,ψαλιδι στραντζα,αναλογικα οργανα;
    για ποια ευκολια συντηρησης αναφερεσαι για Ηοnda;στα μονοκυλινδρα χωματινα,στα ον-οφ,στα σουπερσπορτ ή στα σπορτ-τουρινγκ;

[/QUOTE]
    Το Ζ1000 το χει ένας φίλος και θέλω από καιρό να το κάνω μια βόλτα.
    Από ότι μου έχει πει,βέβαια,αυτός είναι λίγο βαρύ σε αίσθηση μηχανάκι
    (ίσως να είναι καλό αυτό για ιαπωνικό).Αλλά το άτιμο πάει μπάλα.
    Πάντως σας συνιστώ να δοκιμάσετε το Multistrada 1000DS.Απίθανο.
    Πουλάω το FZ6 μου και το παίρνω με τη πρώτη ευκαιρία.
    [/QUOTE]

το Ζ ειναι ενα τιμιο μηχανακι που τα κανει ολα.για το multi με βρισκεις 110% συμφωνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    για ποια ποιοτητα μιλας οταν σχεδον ολος ο στολος της Honda εχει ντιζα στον συμπλεκτη,τηλεσκοπικο πηρουνι χωρις ρυθμισεις,ψαλιδι στραντζα,αναλογικα οργανα;
    για ποια ευκολια συντηρησης αναφερεσαι για Ηοnda;στα μονοκυλινδρα χωματινα,στα ον-οφ,στα σουπερσπορτ ή στα σπορτ-τουρινγκ;

Το Ζ1000 το χει ένας φίλος και θέλω από καιρό να το κάνω μια βόλτα.
    Από ότι μου έχει πει,βέβαια,αυτός είναι λίγο βαρύ σε αίσθηση μηχανάκι
    (ίσως να είναι καλό αυτό για ιαπωνικό).Αλλά το άτιμο πάει μπάλα.
    Πάντως σας συνιστώ να δοκιμάσετε το Multistrada 1000DS.Απίθανο.
    Πουλάω το FZ6 μου και το παίρνω με τη πρώτη ευκαιρία.
    [/QUOTE]

το Ζ ειναι ενα τιμιο μηχανακι που τα κανει ολα.για το multi με βρισκεις 110% συμφωνο. [/B][/QUOTE]

ΡΕ ΣΥ DODOS_1 ,,ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ HONDA...ΤΣ..ΤΣ..ΤΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1

το Ζ ειναι ενα τιμιο μηχανακι που τα κανει ολα.για το multi με βρισκεις 110% συμφωνο.
    Έχεις δίκιο με τη Honda ότι σε πολλά μηχανάκια δεν έβαζε το κάτι παραπάνω (τα οποία έγιναν απαραίτητα από τον ανταγωνισμό τα τελευταία 4-5 χρόνια),αλλά τελευταία έχει βελτιωθεί η
    κατάσταση.Όχι,βέβαια,σε όλα τα μοντέλα της. Το χούι φεύγει δύσκολα από τόσο μεγάλες εταιρίες
    που έχουν μάθει να είναι βασίλισσες επί χρόνια.Π.χ. είχαν τα Transalp επί χρόνια σχεδόν τα ίδια
    και τους κατέβηκε μια κοπανιά η Suzuki με το V-Strom 650 και τους άλλαξε τα φώτα (τουλάχιστον
    στην Ελλάδα).Επίσης όταν άρχισε να αγριεύει ο ανταγωνισμός στα ss 600 και 1000 είδες ότι το CBR και αντεστραμένο απέκτησε και πολλά αλογάκια βγάζει.Γενικά αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες.
    Εδώ βλέπεις ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία και από τους Ιταλούς.Δε τους παίρνει να ανταγωνίζονται με όπλα μόνο το design,το χαρακτήρα και την οδική συμπεριφορά (αν και καμιά
    φορά αυτά είναι υπεραρκετά άμα κρατάς το μηχανάκι 1-2 χρόνια).
    Φαντάζεσαι,όμως,ένα Multistrada (το οποίο είναι αξιόπιστο μηχανάκι)
    με αξιοπιστία (ή έστω με τον αέρα της αξιοπιστίας) ενός Honda (αλλά και τιμή Suzuki);
    Θα ταν ότι καλύτερο.

Για το Ζ1000 οψόμεθα.

Πάντως για την BMW K1200R SPORT δεν ήταν η συζήτηση;Εκτροχιαστήκαμε λίγο μου φαίνεται.'Η μήπως ήταν η αφορμή για να μιλήσουμε για πραγματικά άξια λόγου μηχανάκια;

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Πωλειται Honda CBR600F Sport
    από tsoukas77 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 18:37
  2. αγορά CBR600F Sport ?
    από tsoukas77 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 16:55
  3. Sport Tourer από την Kawasaki;
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 14:27
  4. 1000ara Super Sport Gia Kathimerini Xrisi
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 10:33
  5. aprilia sport city 125/200
    από harrysvr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2004, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ