Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
1.) Ουτε εγω θα συμφωνησω οτι καλα εκαναν και το εβαλαν.
Λαθος ηταν. Προσωπικα για μενα παντα. Κατι που μαλλον καταλαβαν ή τους εκραξαν και δεν ξαναμπηκε αν δεν κανω λαθος τετοιο βιντεο απο το μοτο τουλαχιστον. Παλι καλα.
2.) Απο την αλλη μου αρεσε σαν βιντεο και μονο.
Το εχω κανει πιο παλια, φυσικα πιο νορμαλ, καγκουρια μεν, μαλακια δε. Αλλα το εχω κανει. (Αν καποιος πει δεν το εχει κανει ποτε, δεν θα τον πιστεψω) Εκτος αν πηρε μοτο στα 30 με το μυαλο στο κεφαλι. Στα 18 ομως... (Νομιζεις οτι εισαι αθανατος, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν εισαι τελικα).
Ευχαριστω τον θεο και την παναγια που με εφτασαν ως εδω. Και ελπιζω να με πανε και πολυ μακρυτερα.+1Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.
διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.![]()
Οσο κι αν ισχύουν τα παραπάνω όμως, επιμένω ότι δεν θα έπρεπε να δίνετε με το περιοδικό , σε εν δυνάμει αναβάτες ίσως μικρής ηλικίας που τους "βοηθάνε" να διαμορφώσουν μοτοσυκλετιστική αντίληψη.
Καλά να το θέλουν λόγω ηλικίας. Να τους εκμεταλευόμαστε κατασκευάζοντας πρότυπα που θα γουστάρουν εκ πρωιμίου, είναι λίγο βαρύ.
Το παρασοβάρεψα μου φαίνεται!