Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ε μα βρήκες και 'συ φόρουμ να κάνεις τέτοια ερώτηση...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με ολα τα δίτροχα junkia εδω μέσα τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις δλδ.??? :rotflmao:

Πάντα γερός με μια δίτροχη παρέα!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η ζωη ειναι στενοχωρη. Δεν υπαρχουν ισορροπιες. Παντοτε κατι σου λειπει. Κρινω λοιπον οτι κατι που με κανει να χαμογελω δε θελω να το αποχωριστω για κανενα λογο. Αν υπαρξει προβλημα θα επιζησω, θα βρω κατι να το αντικαταστησω εστω κι αν δεν ειναι αντιστοιχο ωστε να γεμισει το κενο που αφηνει η μηχανη. Σε αντιθεση με φιλους που το θεωρουν ιεροσυλια ακομη και τσοπερ θα επαιρνα προκειμενου να μη μεινω χωρις μηχανη.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

τωρά το έκανες up για να γράψω ότι μπκήκα στον 5ο μήνα χωρίς μηχανη;
    ένα μόνο θα πω!άμα μπω στο 6ο θα τρελαθώ!(ακόμα περισσότερο)!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Πολλες φορες την εχω γλιτωσει παρα τριχα απο πεζους που πεταγονται ή αμαξια που ερχονται αναποδα 'η οτι αλλο 8ελετε αφου κυκλοφορω κα8ημερινα στο χαος της Α8ηνας .

Εκεινες τις στιγμες τρομαζω, σιχτιριζω κ λεω ποσο αδικο ειναι να πα8ω κατι εγω χωρις να φταιω επειδη ειμαι στη μηχανη και κανεις δε με υπολογιζει...

Την επομενη ομως μερα παλι 8α ξεκινησω με τη μηχανουλα για τη δουλεια, 8α γελασω με τη παρτη μου που ζωσμενη σα μουτζαχεντιν 8α κουβαλησω καναδυο πραγματα που 8α τυχει να αγορασω και μετα απο καποια μπορα, κρυο ή καυσωνα 8α μπω σπιτι κουρασμενη αλλα με τη αισ8ηση οτι περασα μια μικρη ''περιπετειουλα''...κι αφηνω τους αλλους να εχουν οσα αμαξια 8ελουν...

Δε 8ελω με τιποτα να αφησω τη μηχανη...ακομα κι αργοτερα αν κανω οικογενεια και ισως δε 8α μπορω να κυκλοφορω κα8ημερινα με αυτη, σιγουρα 8α υπαρχει να με περιμενει για καποια εξορμηση...

Μονο οι 2 μας...:a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    στα 18 μου οταν πηρα επισημα πια το διπλωμα (ενω οδηγουσα ηδη 2 χρονια χωρις,κυριως στο εξοχικο) ο πατερας μου,μου ειπε να μου αγορασει αμαξι.
    ειπα οχι.
    μετα οταν περασα στο πανεπιστημιο,μου το ειπε παλι.
    ειπα οχι.
    ξαναπροσπαθησε μετα λεγωντας μου οτι αν ηθελα κατι καινουργιο (γιατι ειχε λεφτα για μεταχειρισμενο) θα την βρισκαμε την ακρη.
    ειπα ξανα οχι.
    μετα απο 8 χρονια που εχουν περασει μου κανει σχεδον καθε χρονο την ιδια ερωτηση (με αντιτιμο φυσικα να αφησω τα μηχανακια μου).
    μαντεψτε ποιες ειναι οι απαντησεις.

αποτελεσμα.
    εχω 2 μηχανακια που τα γουσταρω τα μαλα.
    μου τρωνε ολα τα λεφτα (ενταξει και οι γκομενες τα υπολοιπα ) αλλα χαλαλι τους.

καλως εχοντων των πραγματων θα αγορασω και 3ο πραπρα μεσα στον επομενο 1-1,5 χρονο.

απαντηση στο ερωτημα του Πανου:
    ΟΧΙ ρε φιλε! δεν γινετε να ζησω χωρις τους 2 τροχους. και αυτοκινητο να παρω θα το κοψω στην μεση να'ουμε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Εγώ τα αμάξια δεν τα συμπαθώ καθόλου... Βέβαια όταν οδηγάνε άλλοι κανένα πρόβλημα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα ούτε θέλησα να οδηγήσω ούτε καν για δοκιμή... Νοιώθω ασφαλής πάνω στους δυο τροχούς αν και πιο ευάλωτος. Μπααα δεν νομίζω να μπορούσα να ζήσω χωρίς τη μηχανούλα μου ή το μηχανάκι μου (αν και τελείως χρέπι... χαχα)
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

μετα απο 8 χρονια που εχουν περασει μου κανει σχεδον καθε χρονο την ιδια ερωτηση (με αντιτιμο φυσικα να αφησω τα μηχανακια μου).
    όταν ήμουν στο νοσοκομείο του Πύργου μετά τον τράκο ήρθε ο θείος μου κ μου είπε:

Θείος: Άμα μου υποσχεθείς πως δεν θα ξανακαβαλήσεις μηχανή θα σου φέρω Audi A3 από Γερμανία.
    Μπάμπης: Άσε θείε, τ'αυτοκίνητα είναι σκοτώστρες.
    Θείος: Αει στο διάολο από δω χάμου μαλακισμένο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Α! και τέλος πάντων αφού είχε πέσει όλο το συγγενολόι να με πείσει να αφήσω τις μηχανές
    και ενώ εγώ ήμουν ακόμα με το κολάρο και τους δούλευα, η ξαδερφή μου (κόρη του αποπάνω θείου) πέταξε τη θεϊκή ατάκα:

"Μου φαίνεται πως ο Μπάμπης μας έχει γραμμένους όλους στ'αρχίδια του"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?

οχι.

σε καλυψα???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    mpa...
    θα συνεχίσω να ζω... όσο προλάβω....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θες απάντηση;.... οχι... το έκανα για 1,5 χρόνο περίπου και δεν άντεξα παραπάνω χωρίς μηχανή. Είναι κόλημα χοντρό και σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτήν μέσα στην Αθήνα ειδικά που η κίνηση με όποιο άλλο τρόπο (πλήν ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ) σου βγάζει τον καρκίνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΩ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ..

Ο παππούς με τη γριά.
    Nαι, έζησα χωρίς μηχανή για 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια..
    Είχα ένα τρακάρισμα και έσπασα το πόδι μου (λάμες, χειρουργεία κλπ) και όσο και αν προσπάθησα , δεν τα κατάφερα..
    Πήγα και πήρα ένα σχετικά παλιό TDM 850 ('2000) και έγινα και πάλι άνθρωπος..
    Πρίν είχα ένα Fazer 600 S ..
    Καλώς σας βρήκα λοιπόν , δεν έχω σκοπό να τα ξαναπαρατήσω (έστω και στα 40 μου)..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Εγώ τα κατάφερα και έζησα 7 χρόνια χωρίς μοτό, μέχρι που απελπίστηκα (βρήκα και τα λεφτά βέβαια) και επέστρεψα πάλι. Η Αθήνα δεν παλεύεται διαφορετικά.

εγω εζησα εικοσι χρονια χωρις μηχανη (τα εικοσι πρωτα της ζωης μου)! απο τοτε ομως... ποτε!!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να σας πω τι χρήση θα κάνω να μου πείτε τι μηχανή να πάρω?
    από rider6182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ