την εφαγα χθες την 33αρα.....![]()
οπως ειπα...αφου γουσταρω και την εχω ετσι θα υποστω τις συνεπειες....![]()
![]()
οπως ειπα...αφου γουσταρω και την εχω ετσι θα υποστω τις συνεπειες....![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
![]()
και γιατί βαράς το κεφάλι σου? δε σου άρεσε? δεν ήταν καλή ή σε πειράζει η διαφορά ηλικίας?
προτιμάς τις 18άρες?![]()
![]()
![]()
πιες 18αρες λες ρε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και γιατί βαράς το κεφάλι σου? δε σου άρεσε? δεν ήταν καλή ή σε πειράζει η διαφορά ηλικίας?
προτιμάς τις 18άρες?![]()
![]()
![]()
κτυπαω το κεφαλι μου γιατι και αυτη μικρη μου ειναι...
για πιο μεγαλη λεμε....
η γρια κοτα εχει το ζουμι....![]()
:rotflmao:
ο καγκουρας...![]()
![]()
πιες 18αρες λες ρε.....
κτυπαω το κεφαλι μου γιατι και αυτη μικρη μου ειναι...
για πιο μεγαλη λεμε....
η γρια κοτα εχει το ζουμι....![]()
:rotflmao:
Ωραία... όταν θα την πάνε την πινακίδα 80? θα γουστάρεις περισσότερο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Ωραία... όταν θα την πάνε την πινακίδα 80? θα γουστάρεις περισσότερο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο καγκουρας...![]()
![]()
ερωτηξη ναμπερ του.
αμα εχουμε συνεπιβατη κ του δωσουμε το κρανος μας, οταν μας σταματησει ο πολισμανος μας γραφει κανονικα??
κανονικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ερωτηξη ναμπερ του.
αμα εχουμε συνεπιβατη κ του δωσουμε το κρανος μας, οταν μας σταματησει ο πολισμανος μας γραφει κανονικα??...
βεβαια αν ο κυρ πολισμανος ειναι καλος και του πεις..κυριε πολισμανε το εδωσα στο γκομενακι να το παω μια βολτα και τα σχετικα......τοτε μπορει να τις καπουλαρεις....
εμενα οταν με σταματησανε ηταν μαζι μου και ο ξαδερφος μου με ενα κ4 και δεν ειχε πινακιδα...
του ειχε φυγει δυο μερες πριν στην εθνικη.....αλλα πηγε κατευθειαν σε Α.Τ. και πηρε χαρτι....
το εδωσε στον αστυνομικο και δεν τον εγραψε...που κανονικα τον γραφει...το χαρτι ισχυει για να το παει μεχρι το σπιτι....
ο καγκουρας...![]()
![]()
Τα γουστα πληρωνονται φιλε AmIinside?
Περα απο αυτο ομως κατι κανεις και εσυ λαθος και σε γραφουν συνεχεια....ψαξτο λιγο....η εισαι τοσο γκαντεμης τι να πω
του ειχε φυγει δυο μερες πριν στην εθνικη.....αλλα πηγε κατευθειαν σε Α.Τ. και πηρε χαρτι....
το εδωσε στον αστυνομικο και δεν τον εγραψε...που κανονικα τον γραφει...το χαρτι ισχυει για να το παει μεχρι το σπιτι....![]()
![]()
![]()
![]()
το χαρτί απώλειας πινακίδας ισχύει τυπικά μέχρι να εκδωθεί καινούργια
όταν είχαν έλλειψη ουσιαστικά είχες το χαρτί της απώλειας αρχικά και μετά με τα χαρτιά ότι έχεις ζητήσει καινούργια, δε σε γράφουν
3 μήνες ήμουν χωρίς με αυτά δεν είχα κανένα πρόβλημα
(με έλεγξαν μια φορά δυο μέρες μετά τη δήλωση κι αυτό γιατί πάρκαρα δίπλα σε ζητά, δε μου τίποτα μόλις είδε το χαρτί, έκτοτε ούτε καν με σταμάτησαν, και πήγα κι ένα πήγαινε έλα θεσσαλονίκη εντω μεταξύ)
φιλε δεν νομιζω να ειναι αυτο που λες σωστο-νομιμο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
![]()
![]()
![]()
![]()
το χαρτί απώλειας πινακίδας ισχύει τυπικά μέχρι να εκδωθεί καινούργια
όταν είχαν έλλειψη ουσιαστικά είχες το χαρτί της απώλειας αρχικά και μετά με τα χαρτιά ότι έχεις ζητήσει καινούργια, δε σε γράφουν
3 μήνες ήμουν χωρίς με αυτά δεν είχα κανένα πρόβλημα
(με έλεγξαν μια φορά δυο μέρες μετά τη δήλωση κι αυτό γιατί πάρκαρα δίπλα σε ζητά, δε μου τίποτα μόλις είδε το χαρτί, έκτοτε ούτε καν με σταμάτησαν, και πήγα κι ένα πήγαινε έλα θεσσαλονίκη εντω μεταξύ)
απλως εδω δειχνουν ελαστικοτητα....
σκεψου το ....κυκλοφορεις χωρις πινακιδα.....δλδ μπορεις να κανεις ανετα μια ληστεια,ατυχημα,υπερβαση ταχυτηταςκ.λ.π και να φυγεις ανενοχλητος....
δεν νομιζω το χαρτι αυτο να ειναι πανω απο το νομο...![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()