Εγω παω απο το κακο στο χειροτερο.. Τα νεοτερα ειναι τα ακολουθα:
Αφου του εδωσα απο μπαταρια αυτοκινητου, εβγαλα τον συναγερμο. Μετρησα με πολυμετρο και ειδα οτι η μπαταρια φορτιζει. Παρ'ολα αυτα σημερα το πρωι αρχισε παλι τα δικα του. Την παρατησα σπιτι για να μην αργησω αλλη μια μερα στην δουλεια. Σιγουρα καπου εχει διαρροη. Δεν εξηγειται αλλιως.
Οσο για το ψηλο ρελαντι το οποιο επαιζε σαν τρελο μεταξυ 2000-2500 στοφων κατεβαζοντας το ρελαντι συμμορφωθηκε λιγο και τωρα μενει σταθερο στις 1200 αντε να παιξει λιγο μεχρι τις 1300. Παρ'ολα αυτα οσο ειναι στο ρελαντι ακουω ενα μεταλικο ηχο. Σαν κατι να παιζει. Ελπιζω να μην ειναι καμια καδενα εκκεντροφορου γιατι ολα τα περιμενω πια. καποιος απο τους υπαρχοντες ιδιοκτητες μπορει να μου επιβεβαιωσει / διαψευσει τον ηχο αυτο? Παντως για τα ηλεκτρικα προβληματα που λεγανε πριν την παρω δυστυχως στην περιπτωση μου βγηκαν πραγματικα. Και εχω κανει μονο 570χμ.
Για θεμα service πηγα στον εξουσιοδοτημενο του Κορυδαλλου ο οποιος κανει ανακαινιση και δεν μπορουσε να με βοηθησει. Του Πειραια την μετρησε με πολυμετρο και μου ειπε οτι καλυτερα να την παω στα κεντρικα. Στα κεντρικα δεν δεχονται να μου κλεισουν ραντεβου γιατι δεν ειναι προκαθορισμενο το προβλημα και πρεπει να τους την παω και να την αφησω μεχρι νεοτερας...
Και μη χειροτερα..