Περαστικα βρε φιλε Αφτερακο.... Να ειναι το τελευταιο αυτο φιλαρακι...![]()
Περαστικα βρε φιλε Αφτερακο.... Να ειναι το τελευταιο αυτο φιλαρακι...![]()
Νίκος
Open Horizons
το μεσδημερι μπορεσαμε να τον επισκεφτουμε καποια ατομα....
τελικα δωσανε φιλοι αιμα με το παραπανω και πραγματικα ειναι μια κινηση που δεν μπορει παρα να σε συγκινησει...
τις ευχες μου τις εχει λαβει ο ιδιος..... ελπιζουμε και ευχομαστε για ταχεια αναρρωση.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕΕΕΕΕ
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Περαστικά.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τον εκλεισε λεει ταριφας....επεσε με το σκουτερ δυαλισε τον ωμο του και την κλειδα του χτυπησε στο πεζοδρομιο στη γωνια με μπουφαν κλπ και ευτυχως φοραγε κρανος .....πηγαμε στο Γεννηματας και ποναγε παρα πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορουσε να μιλησει πολυ και δεν καταλαβα τι ελεγε ακριβως πως εγινε αυριο χειρουργιο ....
και να φανταστεις οτι ηταν 200 μετρα απο το σπιτι του
και να φανταστεις οτι αυριο εινια τα γενεθλια του
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
οποιος θελει να δωσει αιμα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΤΣΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ νοσοκομειο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
![]()
![]()
![]()
τι λετε ρε παιδια!!
τι να πω..περαστικα κ χρονια του πολλα!!!!
![]()
γενεθλια στο νοσοκομειο ,να κανεις εγχειριση!τουλαχιστον πηγε καλα?ποσο καιρο θα κατσει μεσα?
ελεος ομως ρπμ πραγματικα τι γινεται δλδ καθε λιγο κ λιγακι με τα τετοια νεα..![]()
Όχι ρε γμτ
![]()
Περαστικά σου ρε Γιώργο, περαστικά και γρήγορα....![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΟΧΙ ρε γμτ!!!!
αν κ δεν σε εχω δει ποτε ρε αφτερ, στεναχωριθηκα σα να ησουν ξ....αδερφος μου ρε!!!
περαστικα ρεμαλι!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
![]()
Περαστικά Γιώργο.
Σου εύχομαι καλή ανάρωση και κάνε υπομονή. Θα περάσει και αυτό ... και θα πιούμε και κανένα μπυρόνι στο Καψάλι κάποιο καλοκαίρι.![]()
Πάντα όρθιοι
Ευχες για γρηγορη αναρωση!!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Περαστικά κι από μένα έστω και καθυστερημένα. Έχω σπάσει κι εγώ την κλείδα και είναι ψιλομανίκι η ανάρρωση...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Περαστικά...κι ας είναι το τελευταίο...
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
περασα πριν απο τον γιωργο...
ψυχραιμος,ταλαιπωρημενος αλλα εν παση περιπτωση σχετικα καλα.
ο γιωργης λοιπον παιδια εχει συντρηπτικο καταγμα κεφαλης βραχιονιου.υποβληθηκε σε χειρουργειο αρκετα δυσκολο αλλα πηγε καλα!!!δυστυχως δεν καταφερα να δω τις ακτινογραφιες του για να διαπιστωσω αν υπαρχει και καταγμα κλειδας.τη δευτερα βγαινει (με το καλο) και απο κει και περα ξεκιναει ενας δυσκολος αγωνας με ακινησια για μεγαλο χρονικο διαστημα και αργοτερα φυσικοθεραπειες, αλλα και δικαστικος αγωνας μια και ο ταριφας που τον εκλεισε θα κανει λεει αρνητικη δηλωση!!!μεσω πμ μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου συντομα να σας πω πως σκεφτομαι να βοηθησουμε!!!
τελος παντων...γιωργη και παλι περαστικα και γρηγορα σιδερενιος !!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αυτό που προέχει είναι να γίνει γρήγορα καλά ο After. Άσχετα με τι λέει ο ταριφας, δεν πήγε ΤΟΤΑ εκεί ?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μια και ο ταριφας που τον εκλεισε θα κανει λεει αρνητικη δηλωση!!!μεσω πμ μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου συντομα να σας πω πως σκεφτομαι να βοηθησουμε!!!
πηγε αλλα ο γιωργης ειχε ηδη φυγει για το νοσοκομειο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αυτό που προέχει είναι να γίνει γρήγορα καλά ο After. Άσχετα με τι λέει ο ταριφας, δεν πήγε ΤΟΤΑ εκεί ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...