Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: 2 Euro / Km

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Σε εβρισα καπου?

θελεις face control στα θεματα που ανοιγεις δηλαδη

οκ
    Ρε μεγάλε έχεις πρόβλημα μαζί μου; Να μιλάς όμορφα κι ωραία. Εγώ δεν έχω κάτι με σένα να χωρίσω. Τι σε χαλάει εσένα αν πούλησα, αν αγόρασα κλπ και βάζεις παραπομπές και λες για έναν τύπο που κάποτε ήταν εδώ σαν εξωγήινος και είχε γίνει κάτι το φοβερό κλπ. Τι φοβερό είχε γίνει δηλαδή και δεν το πρόσεξα;; Πάλι εσύ και κάποιοι άλλοι είχατε κάνει ιστορία και επειδή βρέθηκε κάποιος να σας απαντά και να σας βάζει στη θέση σας βγήκατε από τα ρούχα σας και ξεσηκώσατε όλο το κλαμπ. Τι πρόβλημα υπάρχει και υπήρχε, δεν κατάλαβα ακόμα.
    Κι αν έχεις πρόβλημα με τις απόψεις μου και με το πως λειτουργώ και σκέφτομαι τότε μη με κάνεις παρέα, σε έβαλα με το ζόρι να γίνουμε φιλαράκια; Άντε να κάνεις άλλους παρέα και απάντα στα δικά τους topic. Εγώ δε γουστάρω να ανοίγω topic και να μπαίνετε εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα και να λέτε ότι χαζομάρα σας κατέβει στον εγκέφαλο.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    ε! κυριοι διαχειριστες!! αυτός εδω με βριζει!!!

θα φωναξω τη μαμα μου αν δεν κανετε κατι....

και τον FZR μαζί...

μη σας πω κ τον Cosmic Master...

αντε γιατι θα παρω και τα γυαλιστικα της μπέμπας, θα βάλω κ το σορτσακι μου (αφου πλέον δεν καιγομαι απο τον κινητηρα) και θα φυγω...

ρε κατι νουμερα....

σύρε κύλα κάνα πέτρα ρε μάστορα... :a04:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    ε! κυριοι διαχειριστες!! αυτός εδω με βριζει!!!

θα φωναξω τη μαμα μου αν δεν κανετε κατι....

και τον FZR μαζί...

μη σας πω κ τον Cosmic Master...

αντε γιατι θα παρω και τα γυαλιστικα της μπέμπας, θα βάλω κ το σορτσακι μου (αφου πλέον δεν καιγομαι απο τον κινητηρα) και θα φυγω...

ρε κατι νουμερα....

σύρε κύλα κάνα πέτρα ρε μάστορα... :a04:
    8 αυτός. Ρε μεγάλε άντε αλλού να παίξεις. Βάλε ότι γουστάρεις και κάνε κι ότι θες με το σορτσάκι σου, εμένα μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να του δίνεις να μη σε ξανακούσω;

Banned Το avatar του/της X_NR750

Re: 2 Euro / Km

Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    Ακριβά τα χιλιόμετρα που διήνυσα μεσ' το 2006.
    Κάνω έναν απολογισμό και μου βγαίνει πάνω από 2 ευρώ το km.
    Όχι δε μιλάω με τζιπάκι, σε μηχανές αναφέρομαι.
    Το Σεπτέμβριο του 2006 αγόρασα μια Honda CBF1000ABS με 10.000 ευρώ. Απογοητεύτηκα, κι έτσι άμεσα την έδωσα πίσω για 7.500ευρώ. Είχα διανύσει μόλις 600Km.
    Μέσα στη φούρια της αλλαγής μηχανής με γρήγορες διαδικασίες, πήρα την BMW Κ1200R, μια μηχανή τέλεια, αλλά όχι για νησί.
    Να μην τα πολυλογώ, απόλαυσα το γκάζι της και τη σέλλα της για μόλις 2.600km. Έπειτα, χάνοντας κι από εδώ 4.000 ευρώ έδωσα τη μηχανή σε ένα καλό και τυχερό παλικάρι.
    Τώρα, χωρίς μηχανή, θα κάνω χρόνο να διαλέξω την επόμενη που θα πάρω. Πιθανόν να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
    Το θέμα μου όμως εδώ είναι ο απολογισμός των πεπραγμένων μου.

Χασούρα: 6.500 ευρώ

Χιλιόμετρα που διανύθηκαν: 3.200km

Διαιρώντας βρίσκουμε: 2 ευρώ / km.

Συμπέρασμα: Μήπως συμφέρει να μπαίνω σε ταξί;
    Τι να λεμε τωρα

εσυ θεωρεις οτι το θεμα που ανοιξες εχει αλλο λογο υπαρξης εκτος του να μας πληροφορησεις οτι εχεις λεφτα για πεταμα

ποιος βριζει απο τους δυο μας

τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    8 αυτός. Ρε μεγάλε άντε αλλού να παίξεις. Βάλε ότι γουστάρεις και κάνε κι ότι θες με το σορτσάκι σου, εμένα μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να του δίνεις να μη σε ξανακούσω;

:a36: :a36: :a36:

οχι ρε .... ..δεν στην κανω....

Re: Re: 2 Euro / Km

Τι να λεμε τωρα

εσυ θεωρεις οτι το θεμα που ανοιξες εχει αλλο λογο υπαρξης εκτος του να μας πληροφορησεις οτι εχεις λεφτα για πεταμα

ποιος βριζει απο τους δυο μας

τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμε αλλο
    Εγώ το έβαλα σε στυλάκι χιουμορίστικο αλλά για κάνε ένα ζάπινγκ σε όλα αυτά που έγραψες; Εγώ δέχομαι και πείραγμα να γράψεις και τη γνώμη σου να πεις, αλλά το στυλ που είχες τόση ώρα δε νομίζω να άρεσε ούτε σε σένα τον ίδιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Δεν μιλανε υποτιμητικα για τα BMW (τουλαχιστον οι μεγαλοι σε ηλικια)

μιλανε υποτιμητικα για την συνομοταξια των ΝΕΟΛΟΥΤΩΝ που αγοραζουν BMW οχι για τις ταξιδιωτικες και αλλες αρετες τους αλλα για την μαχη της καφετεριας και για την επιδειξη

τεσπα στην τελικη οτι γουσταρει ο καθενας ειναι σεβαστο αρκει να μην καβαλαει καλαμι
    και ο μυαλωμενος ανθρωπος δεν καβαλαει γιατι πολυ απλα ξερει οτι παντα υπαρχει κατι καλυτερο
    Σωστο!! Ειναι παρα πολλα τα καλα μηχανακια που στα ματια μου μετα απο λιγο καιρο κατανταει η θεα τους και μονο να προκαλει αηδια.Αιτια? ΚΑΠΟΙΟΙ απο τους ιδιοκτητες τους.
    Το 0% και οι 60 δοσεις εκαναν και καλο αλλα και κακο στη μοτοσυκλετα. Δεν ξερω το φιλο με το 1200 κι ουτε αναφερομαι σε αυτον φυσικα.Ροδος ειναι εκει,πολλα λεφτα απο τουρισμο παιζουν,αφου γουσταρει και τα ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ας παιρνει ο,τι γουσταρει,και μετα ας τα κανει ο,τι γουσταρει. Δεν μπορω να κανω εγω υποδειξεις σε κανενα.Οταν ομως βλεπω πανακριβα BMW,VARADERO,CAPONORD και σια, με φουλ εξτρα και βαλιτσες, να σουλατσαρουν στη πολη oλη τους τη ''ζωη'',η supersport που εχουν δει μονο καφετεριες,μονο ενα πραγμα μπορω να σκεφτω.
    Ε ΤΟ Μ@Λ@Κ@!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Ναι ρε φίλε παίζει πολύ το spamarisma εδώ αλλά εγώ ποτέ δεν πειράζομαι, και είναι γιατί

είμαι 45 ετών και βλέπω σε φωτό εδώ μέσα ότι είναι νεαρόκοσμος, το οποίον βράζουν τα αίματα

οπότε μην ταράζεσαι. Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ όταν είδα την αρχική αγγελία που είχες βάλει

ότι το πουλάς το 1200 αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν ξέρω ότι ξέρεις.

Με άλλα λόγια όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!

Οπότε μην "κωλώνεις" και σκέψου θετικά και πρπάντων μην ξαναβιαστεις

Εγώ το GS1150 το πήρα 2001 ο πρώτος λόγος που θα το δώσω αν κάποτε το δώσω είναι γιατι

δεν πάει 250+κμ :rotflmao: :rotflmao: και γιατί τόσα χρόνια με το ίδιο μηχανάκι έχω πιά

βαρεθεί. Ένας βασικός λόγος που δεν το αλλάζω είναι ότι δεν ξέρω τι να πάρω!!!!!!!!
    Κι εγώ 31 είμαι με 2 παιδιά. Μάλλον ορισμένοι νομίζουν πως όλα τα μηχανήματα είναι για σούζες και κόντρες. Συνεπώς κάτι ABS, κάτι ESA, κάτι computer, κάτι ASC, είναι για αυτούς εμπόδια αντί βοηθήματα!

Κι εγώ 31 είμαι με 2 παιδιά. Μάλλον ορισμένοι νομίζουν πως όλα τα μηχανήματα είναι για σούζες και κόντρες. Συνεπώς κάτι ABS, κάτι ESA, κάτι computer, κάτι ASC, είναι για αυτούς εμπόδια αντί βοηθήματα!
    φιλε δεν σε ξερω αλλα για ροδο (αν χρησιμοποιεις τη μηχανη αποκλειστικα εκει) δεν νομιζεις οτι αυτα τα συστηματα και τα βοηθηματα που αναφερεις, ειναι υπερβολικα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΛΕΜΕ....

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κοιταξτε παιδες επειδη μαλλον δεν ειχατε δει τι εγραφε ο τυπος το καλοκαιρι, οταν του διεγραφαν ολοκληρα θεματα και στο τελος τον εκαναν και BAN
    Για την ιστορία...

Ούτε του διαγράψαμε ποστ ούτε έγινε μπαν

Να ξέρουμε τι γράφουμε όταν το γράφουμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ...X_NR750, Uriah Heep, κάντε μου τη χάρη κι ανοίξτε κάνα δικό σας θεματάκι κι άντε εκεί να μαλιοτραβιέστε μεταξύ σας....
    Βασιληηηηηηηηηηη!!!! πότε και που ο αγωνας να πονταρω πανω σου. τον εχεις απο χερι (και ποδι, αμα λαχει!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Σωστο!! Ειναι παρα πολλα τα καλα μηχανακια που στα ματια μου μετα απο λιγο καιρο κατανταει η θεα τους και μονο να προκαλει αηδια.Αιτια? ΚΑΠΟΙΟΙ απο τους ιδιοκτητες τους.
    Το 0% και οι 60 δοσεις εκαναν και καλο αλλα και κακο στη μοτοσυκλετα. Δεν ξερω το φιλο με το 1200 κι ουτε αναφερομαι σε αυτον φυσικα.Ροδος ειναι εκει,πολλα λεφτα απο τουρισμο παιζουν,αφου γουσταρει και τα ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ας παιρνει ο,τι γουσταρει,και μετα ας τα κανει ο,τι γουσταρει. Δεν μπορω να κανω εγω υποδειξεις σε κανενα.Οταν ομως βλεπω πανακριβα BMW,VARADERO,CAPONORD και σια, με φουλ εξτρα και βαλιτσες, να σουλατσαρουν στη πολη oλη τους τη ''ζωη'',η supersport που εχουν δει μονο καφετεριες,μονο ενα πραγμα μπορω να σκεφτω.
    Ε ΤΟ Μ@Λ@Κ@!
    Μα γιατί το λες αυτό;Εγώ θυμάμαι πολλούς με πανάκριβα μηχανάκια,να βάζουν και την αγωνιστική τους εξάρτηση και να κάνουν τρελλά χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα λιμανάκια και πάλι πίσω!:rotflmao:
    Καβάλλα παν στην Εκκλησιά..

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Λοιπόν γιά να μαζεύεται η κουβέντα και να γουστάρουμε, ο bmwK1200R λέει και κάποιες
    αλήθειες...έτσι γιά να λέμε και του στραβού.... κλπ

Για να εξηγούμε υπάρχει εδώ ένας πυρήνας που δεν δέχεται εύκολα νέους συμμετέχοντες
    και γενικότερα συμπεριφέρεται παρεϊστικα και όχι ...πως να το πω...φορουμιστικα? ε ναι
    Μπορεί κάποιοι να έχετε δεθει εδώ μέσα από καιρό, να ξερενόσαστε από βόλτες, καφεδάκια κλπ αλλά το φόρουμ είναι δημόσιο και
    προπάντων ανοικτό στον λαό.
    Ε εάν κάποιος νέος προσπαθήσει να συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση η α γ ν ο εί τ αι η τρώει σπαμμαρισμα
    Μπορεί να κάνω λάθος .χμμμμ , πάντως μιλάω από προσωπική εμπειρία....

Τι συμβαίνει λοιπόν? Κάνω λάθος?

Παρακαλώ όσοι απαντήσουν ας το σκεφτούν λίγο σε προσωπικό επίπεδο....

και δε λέω καλό το σπαμμαρισμα αλλά μπορεί ο καθείς να χρειάζεται κάπου να πει και το δικό του ρε σεις συμφορουμμίτες...

Και μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τα μηχανακια

ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  2. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:52
  3. Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic