Με 190 λάστιχο πίσω .. ( το λέω γιατί πρέπει να επηρεάζει λίγο την ένδειξη του κοντέρ)
είδα στην ευθεία της αττικής πριν το αεροδρόμιο 274 ..
αλλά κατέβαινα τέρμα γκάζι σχεδόν από την είσοδο της περιφερειακής στην αττική ..
Με 190 λάστιχο πίσω .. ( το λέω γιατί πρέπει να επηρεάζει λίγο την ένδειξη του κοντέρ)
αλλά κατέβαινα τέρμα γκάζι σχεδόν από την είσοδο της περιφερειακής στην αττική ..
As ta diala ree ...
Τώρα ρε παλικαρόπαιδο τι να σου πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
\
καταρχας φιλε μου αν ειχαν ολοι τα ιδια γουστα θα ειχαν την ιδια γυναικα..
φανταζεσε την ζωη σου εσενα και 5.000.000 να εχετε την ιδια γυναικα?
ΧΑΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
κατα δευτερον να μην λες τετοια λογια για τα χοντακια γιατι κλεινουν πολλα στοματα και κερνανε πολλα τσαγακια φιλε ....
εγω εχω το vtr f και εχω τα ιδια αλογα σχεδον με το vfr
και εχω κερασει τσαγακι σε πολλα fazer 1000 ποσο μαλον το δικο σου
αλλα τοσα ξερεις για τους βε κινητηρες τοσα λες
μεχρι να νευριασει το δικο σου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ εχω φυγει λαμια φιλε
γιαυτο λοιπον να σευεσαι το καθε τι του αλλου επειδει το βλεπει σαν θεο του
δεν μπορεις εσυ με το δικο σου πιστευω να του το χαλας
ετσι του αρεσει ετσι πρατει
λοιπον αυτα
ΥΓ δεν εχω κατι μαζι σου αλλα αυτα που λες σε κακοχαρακτιριζουν σαν τον χιτλερ
λοιπον μην εχεις τετοιο κομπλεξ..
το καθε μηχανακι εχει τον δικο του αναβατη και φιλαθλο
![]()
![]()
![]()
Άκου εκεί χίτλερ και κομπλεξικός......πας καλά ρε μαν.....για ξαναδιάβασε τι γράφω. Ρε κάτι άτομα.....
Λοιπόν το να φαίνεσαι 1ος στις πωλήσεις SuperSport με το cbr125 να έχει πουλήσει περισσότερα από το 2o GSXR 1000 K6....είναι τουλάχιστον αστείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
φιλε μου δεν ειναι τυχαιο που τις περισοτερες πωλησεις τις κατεχει η honda ..κατι γινετε
τωρα ετσι οπως τα λες ειναι αλλα ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ HONDA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ οπως πολλα kawasaki και πολλα yamaha εδω η μενουν στον δρομο η περνουν φωτια
το 06 ειχαμε 3 φωτιες σε ρ1 και οποιος δεν το πιστευει ας ρωτησει εναν ηρακλειωτη οδηγο να του πει
και τελος για τα χιλιομετρα που λετε ολοι εγω το δικο μου το VTR το εχω παει 260-270 ασκαστο παρακαλωδεν το εχω τελικιασει ακομα
οποιος δεν πιστευει βαζουμε καμερα να τα παμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτέ κανένας ιδιοκτήτης δεν πήρε χονδα για τα γκάζια του. Οπότε και η οδήγησή των είναι ανάλογα αργή. Άσε που δεν πάνε γενικότερα. Οπότε καταλαβαίνω πως έχεις δίκιο όταν λές να καίγοντε όλα τα άλλα. Αφού τα αγοράζουν για να τα σκίζουν. Κανέναν δεν έχω δει να σκιζει χονδα. Και μετά βγαίνουν οι στερεότυπες φήμες για πράγματα αυτονόητα και πρέπει να τις τρώμε στη μάπα.
Και στο κάτω κάτω αγαπητέ, εγώ δεν φταίω αν εσύ πέφτεις στην παγίδα σου για το ποιός είναι πιο γλήγορος, το δικό μου είναι 600c.c. και το δικό σου 1000c.c. οπότε πάλι κερδισμένος είμαι....
Αλλα γενικά δεν κατάλαβα το χίτλερ και το κομπλεξικός. Από που το συμπέρανες?
Αλλά στείλε πμ, στο θέμα αυτό δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Paidia 257 kai to exo kai se video.
An moy peite pos to anaibazo amesa
Η λογική μου λέει πλατύτερο λάστιχο = μικρότερη τελική ταχύτηταΑρχικά δημιουργήθηκε από V-TEC
(Εκτός αν είναι σούπερ φουσκωμένο και δεν πατάει καθόλου κάτω)
Δηλαδή αν βάλεις λάστιχο 180 πόσο θα φτάσει …400χμ/ωρα?
Αν η διάμετρος του τροχού κ ελαστικού σου είναι ίδια με της μαμάς μήπως σε κλέβει λίγο το κοντέρ?
Εγώ νομίζω ότι έχω δει 249 σε κατηφόρα αλλά δεν είμαι καλό παράδειγμα γιατί ποτέ δεν το κοκκινίζω ούτε μου αρέσει να το τερματίζω
ίσως είμαι κότα
ίσως τσιγκουνεύομαι λάστιχα αλυσίδες έμβολα βαλβίδες εκκεντροφόρους
ίσως πρέπει να το πουλήσω (το σκέφτομαι)
ίσως να αρχίσω το πλέξιμο (δεν το σκέφτομαι)
![]()
Ποτέ κανένας ιδιοκτήτης δεν πήρε χονδα για τα γκάζια του. Οπότε και η οδήγησή των είναι ανάλογα αργή. Άσε που δεν πάνε γενικότερα. Οπότε καταλαβαίνω πως έχεις δίκιο όταν λές να καίγοντε όλα τα άλλα. Αφού τα αγοράζουν για να τα σκίζουν. Κανέναν δεν έχω δει να σκιζει χονδα. Και μετά βγαίνουν οι στερεότυπες φήμες για πράγματα αυτονόητα και πρέπει να τις τρώμε στη μάπα.
Και στο κάτω κάτω αγαπητέ, εγώ δεν φταίω αν εσύ πέφτεις στην παγίδα σου για το ποιός είναι πιο γλήγορος, το δικό μου είναι 600c.c. και το δικό σου 1000c.c. οπότε πάλι κερδισμένος είμαι....
Φιλε μου τα honda τα παιρνεις για ποιοτητα 1ον .....2ον τα παιρνεις για αξιοπιστεια...
3ονεχουνε το ποιο καλο ζυγισμα και αυτο το λενε ολοι μα ολοι λεμε ....Μπορει να μην ειναι τοσο νευρικο οσο ενα κ6 η κ7 αλλα τουλαχιστον το πας οπου 8ες εσυ και οχι να σε κανει οτι θελει αυτο..
Οσο για τις φωτιες καιγονται μονο τα μπουρδ...........α φιλε και οχι τα μηχανακια το ειπαμε αυτο ...Μην αναφερομαστε σε παλια πραγματα...
Και τελος δεν ξερω πως εισαι κερδισμενος οπως λες που εχεις 600αρι και εγω 1000αρι
Με ρωτησες ποθ καταλαβα τον χιτλερισμο και σου ξαναλεω πως οι σκεψεις που εχεις για τα αλλα μηχανακια οποιας μαρκας ειναι ειναι κακες για σενα και γιαυτο σου εκανα το παραδειγμα με την γυναικα
και σου ειπα οτι δεν εχω κατι μαζι σου μονο αυτα που λες ειναι βλακειες γιατι οπως εσυ μπορεσες με τισ οικονομιες σου και πηρες το 600αρι ετσι και καποιοσ αλλος πηρε το vfr η οποιο αλλο ειναι αυτο......
Και τελος μαθε σε παρακαλω τι παει να πει vfr vtec γιατι αυτα που φοραει επανω του εσυ δεν προκειτε να τα δεις ποτε μα ποτε λεμε στην γιαμαχα η καπου αλλου........Μονο η ντουκατι μπορει να συγριθει μαζι του και αυτο ειναι μονο το σασι.........................................
μαθε λοιπον για την αλισυδα με γραναζια στους κεντροφορους μονοψαλιδι vetec kai ΠΑΡΑ πολλα αλλα
δεν εχω ουτε εγω να πω κατι αλλο
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
ίσως τσιγκουνεύομαι λάστιχα αλυσίδες έμβολα βαλβίδες εκκεντροφόρους
ίσως πρέπει να το πουλήσω (το σκέφτομαι)
![]()
an einai kathe fora pou to trehoume to mihanaki na spaei, tote tha allazame kathe vdomada..
Signomi alla auti einai i douleia tous..
ki an skeftesai na to pouliseis, simainei oti to sigekrimeno mihanaki den se ftiahnei... ki auto einai to pio simantiko!
Filika...
πού και να είχες.Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
Φιλε μου τα honda τα παιρνεις για ποιοτητα 1ον .....2ον τα παιρνεις για αξιοπιστεια...
3ονεχουνε το ποιο καλο ζυγισμα και αυτο το λενε ολοι μα ολοι λεμε ....Μπορει να μην ειναι τοσο νευρικο οσο ενα κ6 η κ7 αλλα τουλαχιστον το πας οπου 8ες εσυ και οχι να σε κανει οτι θελει αυτο..
Οσο για τις φωτιες καιγονται μονο τα μπουρδ...........α φιλε και οχι τα μηχανακια το ειπαμε αυτο ...Μην αναφερομαστε σε παλια πραγματα...
Και τελος δεν ξερω πως εισαι κερδισμενος οπως λες που εχεις 600αρι και εγω 1000αρι
Με ρωτησες ποθ καταλαβα τον χιτλερισμο και σου ξαναλεω πως οι σκεψεις που εχεις για τα αλλα μηχανακια οποιας μαρκας ειναι ειναι κακες για σενα και γιαυτο σου εκανα το παραδειγμα με την γυναικα
και σου ειπα οτι δεν εχω κατι μαζι σου μονο αυτα που λες ειναι βλακειες γιατι οπως εσυ μπορεσες με τισ οικονομιες σου και πηρες το 600αρι ετσι και καποιοσ αλλος πηρε το vfr η οποιο αλλο ειναι αυτο......
Και τελος μαθε σε παρακαλω τι παει να πει vfr vtec γιατι αυτα που φοραει επανω του εσυ δεν προκειτε να τα δεις ποτε μα ποτε λεμε στην γιαμαχα η καπου αλλου........Μονο η ντουκατι μπορει να συγριθει μαζι του και αυτο ειναι μονο το σασι.........................................
μαθε λοιπον για την αλισυδα με γραναζια στους κεντροφορους μονοψαλιδι vetec kai ΠΑΡΑ πολλα αλλα
δεν εχω ουτε εγω να πω κατι αλλο
Ντάξει, είσαι γρήγορος και καλοζυγισμένος λέμε.....![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δεν πιστεύω ότι χαλάει όταν το τρέχουμε εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του όπως σωστά λες. (δεν είναι και ευρωπαϊκό να χαλάειΑρχικά δημιουργήθηκε από jennik
an einai kathe fora pou to trehoume to mihanaki na spaei, tote tha allazame kathe vdomada..
Signomi alla auti einai i douleia tous..
ki an skeftesai na to pouliseis, simainei oti to sigekrimeno mihanaki den se ftiahnei... ki auto einai to pio simantiko!
Filika...)Απλά έτσι είμαι κ με το αυτοκίνητό μου.
Το vfr αποκλειστικά γιατί μου αρέσει το πήρα. (οπτικά για αρχή και σε όλα του μετά) πιθανώς θα αλλάξει η ζωή μου σύντομα και δεν θα χωράει μάλλον to vfr.
A n y w a y περί τελικών ο λόγος και νομίζω ότι κανείς μας δεν έδωσε τα χρήματα του vfr για την τελική του γιατί με τα ίδια λεφτά θα «αγόραζε» 30-40χμ/ω τελικής επιπλέον..
επίσης φιλικά
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
A n y w a y περί τελικών ο λόγος και νομίζω ότι κανείς μας δεν έδωσε τα χρήματα του vfr για την τελική του γιατί με τα ίδια λεφτά θα «αγόραζε» 30-40χμ/ω τελικής επιπλέον..
Tora entaxei! :smilea:
Auto akrivos! To VFR to pirame gia to sinolo pou einai.
Ena panemorfo sport touring! kai ohi super sport.
Kai kales mas voltes!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
\
καταρχας φιλε μου αν ειχαν ολοι τα ιδια γουστα θα ειχαν την ιδια γυναικα..
φανταζεσε την ζωη σου εσενα και 5.000.000 να εχετε την ιδια γυναικα?
ΧΑΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
κατα δευτερον να μην λες τετοια λογια για τα χοντακια γιατι κλεινουν πολλα στοματα και κερνανε πολλα τσαγακια φιλε ....
εγω εχω το vtr f και εχω τα ιδια αλογα σχεδον με το vfr
και εχω κερασει τσαγακι σε πολλα fazer 1000 ποσο μαλον το δικο σου
αλλα τοσα ξερεις για τους βε κινητηρες τοσα λες
μεχρι να νευριασει το δικο σου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ εχω φυγει λαμια φιλε
γιαυτο λοιπον να σευεσαι το καθε τι του αλλου επειδει το βλεπει σαν θεο του
δεν μπορεις εσυ με το δικο σου πιστευω να του το χαλας
ετσι του αρεσει ετσι πρατει
λοιπον αυτα
ΥΓ δεν εχω κατι μαζι σου αλλα αυτα που λες σε κακοχαρακτιριζουν σαν τον χιτλερ
λοιπον μην εχεις τετοιο κομπλεξ..
το καθε μηχανακι εχει τον δικο του αναβατη και φιλαθλο
![]()
![]()
![]()
Εχεις κερασει τσαγακι σε FAZER1000???![]()
![]()
![]()
Μηπως οι hondaκιδες νομιζετε οτι μαματε ολο τον κοσμο?
Μια χαρα ειναι τα hondaκια αλλα μην τρελαθουμε κιολας οτι ενα vtr f με 100 αλογακια περναει τα fazer 1000!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
εδω ειμαι φιλε μου.......
αν θες αποδηξεις φερε μου 1 να τα παμε
και μην ξεχνας οτι ο οδηγος κανει την μηχανη
και μην πης τωρα οτι ο αλλος ηταν χαλια
και τα αλογακια μου ειναι 110 οχι 100 με βε κινητηρα μην ξεχνας την ροπι του
κουλαρε λοιπον
Αμα ο αλλος ηταν κουλος εννοειται θα στο πω!Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
εδω ειμαι φιλε μου.......
αν θες αποδηξεις φερε μου 1 να τα παμε
και μην ξεχνας οτι ο οδηγος κανει την μηχανη
και μην πης τωρα οτι ο αλλος ηταν χαλια
και τα αλογακια μου ειναι 110 οχι 100 με βε κινητηρα μην ξεχνας την ροπι του
κουλαρε λοιπον
Και αν θες να τα παμε θα σε παω με το 600ρακι του αδελφου μου, να δεις τι σημαινει τσαγακι!!!
Ειχα FAZER1000 και ειναι συπερ γκαζι για την κατηγορια του!
Μια χαρα ειναι το μηχανακι σου αλλα τα γκαζια του ειναι ψιλοχαλια. Μονο ροπη εχει και τιποτα αλλο!
Κουλ ειμαι!:rotflmao:
αστο φιλαρακο δεν θελω να καψεις του αδερφου σου το μοτορι
χαχαχχααχα ασε ασε ενταξει οτι πεις ισως να εχεις δικιο
αλλα το νου σου εκει που πιγαινεις μην σε περασει απο πανω κανενα vtr kai κλασεις μεντες χαχαχχαχαχχα
ετσι ετσι
Αρχικά δημιουργήθηκε από jiannisan
αστο φιλαρακο δεν θελω να καψεις του αδερφου σου το μοτορι
χαχαχχααχα ασε ασε ενταξει οτι πεις ισως να εχεις δικιο
αλλα το νου σου εκει που πιγαινεις μην σε περασει απο πανω κανενα vtr kai κλασεις μεντες χαχαχχαχαχχα
ετσι ετσι
Να με περασει VTR???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δε βαλω τριτη μπορει και να με περασει VTR![]()