Λέγε ρε Κατ !![]()
Τζούλια ή αράχνη ;;![]()
![]()
![]()
Το ονειρο μου φιλε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Καταπληκτικό εργαλείο...δεν είναι αυτό το δικό μου όμως![]()
(Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια Alfa στην Ελλάδα σαν αυτή που έβαλες στην κατάσταση της φωτογραφίας..)
Για καποια στιγμη νομιζα οτι ηταν αυτη και θα σου ελεγα να κανονησουμε να ερθω να την δω απο κοντα γιατι δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου.....![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Μου φέρνει από GTV αλλά η 2,5 που έχω οδηγήσει δεν ήταν τόσο λιτό το κόκπιτ της .......
Τι είναι τελικά ;;;;;;;;;;
Πωωωω, δεν μού'ρχεται το όνομα εκείνης με τον κοφτό κώλο !Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακόμα και τώρα που με βαραίνουν κάποια χρόνια παραπάνω και εμένα και εκείνη..
Ο ήχος του κινητήρα και το παιχνίδι που κάνει με συγκινούν..
Στην Ιταλία που την πήγα πριν χρόνια είχαν πάθει ζαβλαμά οι τύποι...
![]()
![]()
Alfa Romeo Alfetta GT..1978..(Κυβισμό άσε καλύτερα ,μην τραβιόμαστε..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κυβισμός ; Έτος ;![]()
) Μαμά μοτέρ στα 1600cc..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
ksanaskepsou to......
....exeis YAMAHA ~!~!~!!!
γιαααα πες για πες....http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=34563
:a029:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ε τι elise τι exigeΑρχικά δημιουργήθηκε από warlord
οχι την Elise ρε φιλε ελα και εσυ στον κοσμο της .....
EXIGE
ισα ισα που η εξιζ ειναι πιο βαρια κ με τους τογιοτα κινητηρες που ειναι βαρυτεροι
κ αυτη που εβαλες ειναι η σπορτ εξιζ φτιαγμενη μια μονο για το γιο του ιδιοκτητη της προτον......
....νομιζω...
Δεν Γ@μεις,Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ε τι elise τι exige
ισα ισα που η εξιζ ειναι πιο βαρια κ με τους τογιοτα κινητηρες που ειναι βαρυτεροι
κ αυτη που εβαλες ειναι η σπορτ εξιζ φτιαγμενη μια μονο για το γιο του ιδιοκτητη της προτον......
....νομιζω...
με μια τετοια ξεχνας το ονομα σου,
....εχει κανεις κανα κινητιρα 2λιτρο τουρμπο απο lancia για ''πεταμα''? το μωρακι μου ζηταει εναν απεγνωσμενα![]()
Καλοι ειναι οι Ιταλοι αλλα για να λεμε του στραβου το δικιο αμα τα ειχα θα επερνα η μια elise-exige η αν ειχα ακομα πιο πολλα μια Aston Martin Vanquish![]()
![]()
![]()
Ο πυργος της Βαβελ
απο τοτε που εκατσα μεσα σε speedster ,που ειναι ουσιαστικα μια πιο βαρια λιζα........δν μπορω να το βγαλω απ το μυαλο μου!!α-πι-στευ-τη αισθηση!!κ εκανε 29000 γιουρος..Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
με μια τετοια ξεχνας το ονομα σου