Ναι... Ναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.+_
Γ@μηστε τον.... Γ@μηστε τον.....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι άρεσε τόσο στον προπονητή αλλά τον ξέχασε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εμενα μου λεει κατι, οτι ηταν μ@λ@κας ο προπονητης ή τραυματιας ο τζολε ή ειχε πολλους στην θεση του και κατα τυχη δεν τον πηρε...
δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι δεν του αρεσε ή δεν ειναι καλος παικτης ο τζολε, μην τρελαθουμε τελειως τωρα...![]()
![]()
αυτό το κατά τύχη δεν το κατάλαβα....έπαιξε κορώνα γράμματα για το ποιον θα πάρει στην εθνική???
σου παραθέτω τους μέσους που συμμετειχαν στο ευρωπαικό του 2000
16 Dejan Govedarica
4 Slavisa Jokanovic
7 Vladimir Jugovic
21 Albert Nadj
6 Dejan Stankovic
19 Jovan Stankovic
10 Dragan Stojkovic
βλέπεις τίποτα παιχταράδες διεθνούς φήμης???
πλην του Στάνκοβιτς όλοι οι άλλοι δεν ειναι διεθνούς φήμης....οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι είχε να ανταγωνιστεί ποδοσφαιρικά μεγαθήρια....
αν έπαιζε στη Κροατία να πω εντάξει....
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΩΡΤζΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΑΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ....ας μην ξεχναμε ποσα μούφα φαουλ πέρνει σε κάθε παιχνίδι ο Τζόλε και πόσα μούφα πέναλτι πήρε στην καριέρα του.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
δεν ηξερα ποιοι ηταν ακομη υποψηφιοι για την θεση του αλλα ενας λογος παραπανω που και αυτοι δεν ειναι τιποτα μεγαλα ονοματα, εσυ δηλαδη με βαση τα ονοματα που λες δεν νομιζεις οτι χωραγε και ο τζολε?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι άρεσε τόσο στον προπονητή αλλά τον ξέχασε ???![]()
![]()
αυτό το κατά τύχη δεν το κατάλαβα....έπαιξε κορώνα γράμματα για το ποιον θα πάρει στην εθνική???
σου παραθέτω τους μέσους που συμμετειχαν στο ευρωπαικό του 2000
16 Dejan Govedarica
4 Slavisa Jokanovic
7 Vladimir Jugovic
21 Albert Nadj
6 Dejan Stankovic
19 Jovan Stankovic
10 Dragan Stojkovic
βλέπεις τίποτα παιχταράδες διεθνούς φήμης???
πλην του Στάνκοβιτς όλοι οι άλλοι δεν ειναι διεθνούς φήμης....οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι είχε να ανταγωνιστεί ποδοσφαιρικά μεγαθήρια....
αν έπαιζε στη Κροατία να πω εντάξει....
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΩΡΤζΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΑΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ....ας μην ξεχναμε ποσα μούφα φαουλ πέρνει σε κάθε παιχνίδι ο Τζόλε και πόσα μούφα πέναλτι πήρε στην καριέρα του.....
βεβαια οπως ειπα παιζουν κι αλλα ρολο, αποκλειεται να μην ειχαν και τις καλυτερες σχεσεις μεταξυ τους(προπονητης-τζολε)?
ποσα ονοματα εχουμε δει να μην παιζουν στις ομαδες τους λογο κακων σχεσεων ή κολληματων των προπονητων τους?
μπορει απλα εκεινη την περιοδο να ηταν πιο φορμαρισμενοι και να προτιμηθηκαν, εμενα δεν μου λεει τιποτα παντως που δεν ειχε καλεσθει στην εθνικη, μα απολυτως ομως...
αν εσυ κρινεις τις ποδοσφαιρικες αξιες απο τις συμμετοχες στις εθνικες τοτε παω πασο...
οσο για αυτο που λες για την ελλαδα, ισως να ισχυει, αλλα και να ισχυει φιλε μου δεν με πειραζει καθολου, ισα ισα καλυτερα που δεν επαιξε πουθενα αλλου αφου με την ομαδα μου εδεσε και σας εχει κανει το κ@λο σας να (με το συμπαθειο)...
![]()
Υ.Γ. ακομα και μεμονωμενοι παικτες νομιζετε οτι σπρωχνονται απο τη διαιτησια? :rotflmao:
εχετε ψυχολογικα προβληματα μιλαμε...
![]()
το ότι δεν χώραγε το έκρινε ο προπονητής του (Μποσκοφ μου φαίνεται) που προφανώς ξέρει περισότερο ποδόσφαιρο απο εμένα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
δεν ηξερα ποιοι ηταν ακομη υποψηφιοι για την θεση του αλλα ενας λογος παραπανω που και αυτοι δεν ειναι τιποτα μεγαλα ονοματα, εσυ δηλαδη με βαση τα ονοματα που λες δεν νομιζεις οτι χωραγε και ο Τζολε?
βεβαια οπως ειπα παιζουν κι αλλα ρολο, αποκλειεται να μην ειχαν και τις καλυτερες σχεσεις μεταξυ τους(προπονητης-τζολε)?
![]()
και το οτι οι άλλοι είναι άγνωστοι σημαίνει οτι ο Τζόλε ειναι πιο άχρηστος και απο τους άγνωστους.....![]()
![]()
όσο για τις σχέσεις που λες δεν μπορεί να ισχύει γιατί άλλαξαν πολλοί προπονητές αλλά ο Τζόλε βρήκε θέση βασικού στην Εθνική το 2006!!!!
όσο για τη διαιτησία είναι γνωστό ότι όταν ευνοείται μια ομάδα ευνοούνται κ οι παίχτες που παίζουν σε αυτή...απλά επαγωγική σκέψη....δεν είναι δύσκολο....μπορεις να το συμπεράνεις κ μόνος σου...
επίσης είναι γνωστό οτι οι έλληνες διατιητές σφυρίζουν φάουλ για ψήλου πήδημα και ο είναι επίσης γνωστό οτι ο Τζόλε δεν φημίζεται για τη δύναμη στο παιχνίδι του.....
θυμάσαι φέτος ποσες φορές έσκασε σαν σακί κατω στο CL κ σήκωνε τα χεράκια να πάρει φάουλ????
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το ότι δεν χώραγε το έκρινε ο προπονητής του (Μποσκοφ μου φαίνεται) που προφανώς ξέρει περισότερο ποδόσφαιρο απο εμένα.....
και το οτι οι άλλοι είναι άγνωστοι σημαίνει οτι ο Τζόλε ειναι πιο άχρηστος και απο τους άγνωστους.....![]()
![]()
όσο για τις σχέσεις που λες δεν μπορεί να ισχύει γιατί άλλαξαν πολλοί προπονητές αλλά ο Τζόλε βρήκε θέση βασικού στην Εθνική το 2006!!!!
όσο για τη διαιτησία είναι γνωστό ότι όταν ευνοείται μια ομάδα ευνοούνται κ οι παίχτες που παίζουν σε αυτή...απλά επαγωγική σκέψη....δεν είναι δύσκολο....μπορεις να το συμπεράνεις κ μόνος σου...
επίσης είναι γνωστό οτι οι έλληνες διατιητές σφυρίζουν φάουλ για ψήλου πήδημα και ο είναι επίσης γνωστό οτι ο Τζόλε δεν φημίζεται για τη δύναμη στο παιχνίδι του.....
θυμάσαι φέτος ποσες φορές έσκασε σαν σακί κατω στο CL κ σήκωνε τα χεράκια να πάρει φάουλ????
το οτι ειναι αγνωστοι οι αλλοι δεν σημαινει οτι ειναι κακοι ή οτι δεν ηταν σε καλυτερη φορμα τοτε αγαπητε...
εξαλλου ο μποσκοφ γαυρος ειναι, κατι ξερει που τον αφηνε εδω, για να μην τον κουρασει το εκανε... :rotflmao:
σας εχει περιποιηθει καλα ο τζολε ολα αυτα τα χρονια...
Υ.Γ. δεν ασχολειστε με τιποτα αλλο λεω εγω, σε λιγο θα σχολιασετε και το γρασιδι του καραισκακη...
για αυτό ειδικά άσε....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Υ.Γ. δεν ασχολειστε με τιποτα αλλο λεω εγω, σε λιγο θα σχολιασετε και το γρασιδι του καραισκακη...
μεγάλη ομάδα ο γαύρος
φτιάχνει καινούργιο γήπεδο και δεν φτιάχνει αρδρευτικό για το γρασίδι...![]()
![]()
μιλάμε για ρεζιλι των σκυλιών γινόμαστε με τις γυφτιές του προέδρου σας....
(οποιος θυμάται τις καθαρίστριες του Καραισκάκη να διώχνουν τα νερά στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ, με τις σκούπες για τις χέστρες, έχει να λέει....)![]()
![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
επρεπε να παιζουμε στο δικο σας ρε γμτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
για αυτό ειδικά άσε....
μεγάλη ομάδα ο γαύρος
φτιάχνει καινούργιο γήπεδο και δεν φτιάχνει αρδρευτικό για το γρασίδι...![]()
![]()
μιλάμε για ρεζιλι των σκυλιών γινόμαστε με τις γυφτιές του προέδρου σας....
(οποιος θυμάται τις καθαρίστριες του Καραισκάκη να διώχνουν τα νερά στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ, με τις σκούπες για τις χέστρες, έχει να λέει....)![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
τώρα που θα μας φτιάξουν και εμάς τσάμπα θα φροντίσουμε να είναι της προκοπής ....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
επρεπε να παιζουμε στο δικο σας ρε γμτ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ο δικός σας κοίταξε να φάει και απο τα υδραυλικα.....![]()
![]()
τι πρόεδρο έχετε ρε.....
![]()
![]()
να προσέχετε όταν κατουράτε στις τουαλέτες γιατί μαλλον θα καταλήγουν στο γήπεδο ή στα κεφάλια των απο κάτω....![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Mη φοβασαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
να προσέχετε όταν κατουράτε στις τουαλέτες γιατί μαλλον θα καταλήγουν στο γήπεδο ή στα κεφάλια των απο κάτω....![]()
![]()
Εχουμε στρωσει απο κατω σημαιες του παναθηναικου !!!!
![]()
ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Mη φοβασαι....
Εχουμε στρωσει απο κατω σημαιες του παναθηναικου !!!!
![]()
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.....
![]()
![]()
![]()
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
Η σερβιετα θρυλος , με τον δαφνοστεφανομενο εφηβο θα κανει θραυση ...
1) Προσφερει καμουφλαζ με τον ασπροκοκκινο χρωματισμο
2) Τα αυτια του εφηβου γινονται φτερα
3) Εχει μεγιστη αποροφητικοτητα
4) Κανει και για τις 7 - 0 μερες της εβδομαδας
και τελος.....
Αν ζητησεις ενα μουνοπ@νο , αποκλειεται να το μπερδεψουν με κατι αλλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
10 Dragan Stojkovic
Μεγάλε,εδώ είσαι φάουλ.
Μιλάμε για ΤΟΝ παιχταρά!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλα ....κλαστε μας μια μαντρα τωρα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.+_![]()
αντε και του χρονου να μας γαμησετε ετσι.........![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()