Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 110

Θέμα: Δολοφονία η ατύχημα ?

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ!!
    ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ!ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΡΧΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣΦΕΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos

Re: BakersOnly

Αφού το μάμησες που το μάμησες το πόστ και μας το πετάξανε στις διαμάχες, θα σου πω μερικά πράγματα για το πλοίο σου , εεεέ σόρρυ το μηχανάκι σου........
    1. Δεν πάει μία
    2. Δεν πάει Δυό
    3. Δεν πάει τρείς
    4. Τρακοσαρίζει πού ??? Στο playstation2 ?
    5. Σε κλειστό στροφιλίκι πάρε παπί καλύτερα να μη νιώθεις και μειονεκτικά...
    6. Σε ανοιχτό στροφιλίκι πάρε και σώβρακα ν' αλλάζεις βλέποντας αυτούς που θα περνάνε από πάνω σου ....
    7. Σε ευθείες πάρε τον πούλο και πρόσεχε το καλσόν ....
    8. Στο πάρκινγκ και σε καφετέριες είναι το καλύτερο μηχανάκι, πιάνει χώρο για 3 ....
    9. Στο Ταξίδι είναι καλό δε λέω, όπως και τόσα άλλα μεταφορικά μέσα ......
    10. Α, και η ζελατίνα του με καλύπτει , έχει κι ένα καλό, όπως και τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα .....

ΥΓ. Κι εγώ σ' αγαπώ
    ΥΓ2. Αν θες μηχανάκι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα του καφέ, έτσι θα τα κάνεις 2 .....

Παλαιό μέλος

Ρε Swto

Μόνος σου το γραψες ή πήρες και λυσάριο μαζί σου?
    Ήταν βατά τα θέματα ή είχες δυσκολία?

Ρε κουλίδι που ούτε τον καφέ σου δεν μπορείς να πιεις (φαίνεται από το Avatar σου) δεν μπορείς να εστιάσεις τον στόμα σου ακόμα, πρέπει να σου πω κάτι.

Εκτός από το playstation που ξημεροβραδιάζεσαι υπάρχουν και κανονικές μηχανές βρε συ.

Χωρίς κανονάκια και cheats.Κανονικές.

Τώρα εσύ νομίζεις ότι αυτό που έγραψες είναι διαμάχη?
    Ρε αυτά τα γράφω για καλημέρα ρε!

Πήγαινε πιες τώρα ένα Yoco Choco, φάε και μια Σοκοφρέτα μέχρι να ετοιμαστεί και η κρεμούλα σου και μετά μην ξεχάσεις να ρευτείς!

Αλήθεια ρε συ?Το χεις δει ποτέ από κοντά? Ή μόνο στο Σινεμά?
    Ρε ουστ από δω!Πρωινιάτικα!

’ντε πάρε βαθιές ανάσες, διάβασε κάνα Ποπάυ, να χαλαρώσεις και άσε τους διαξιφισμούς για όταν μεγαλώσεις!Δεν είναι για σένα βρε!Θα λιποθυμήσεις και άντε να βρούμε παιδολογικό πρωινιάτικα!

Και άλλαξε Avatar και βάλε το πραγματικό σου που τρως κρεμούλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos

Mpouxaxaxaxaxax axaxaxaxaxaxa

XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXA

Tελικά έχεις πλάκα και δε σου φαινότανε ........ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μπράβο, μπράβο, που να σου βρίσουμε και τη χωρίστρα τι θα μας πεις.... Δε μας ξεπλένει ούτε το Yoko Choko .....

Αν βάλω το κανονικό μου άβαταρ, θα πέφτεις να παίρνεις κάμψεις και άλλα ωραία πράγματα για μέρες ...........

Καλημέρα και Καλά Κρασά

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ!!!

ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Σ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!

Η ΕΙΡΩΝΙΑ;; ΕΧΕΙ ΧΤ S/M ΑΠΙΝΑΚΙΔΟ!!!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

ο βασιλιάς της σκόνης Το avatar του/της Adventure-R

Έτσι για να συμμετάσχω και εγώ σε μία διαμάχη...

ΠΕΙΤΕ "ΑΓΚΟΥ".

’ν ο άνθρωπος και αναβάτης δεν έχει φάει έστω για μία φορά το τακάκι του στον βαθμό που ίσως να είδατε σε προηγούμενο ποστ, δεν αξίζει να μιλάει. Το σκασμό.

ΥΓ. Σας αγαπάω όλους.
    Μη φοβάσαι Θεέ, είμαι στο πλευρό σου.

''Ζ''

ΠΟΛΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΛΥΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...
    ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΟ?
    ΚΑΛΑ ΟΙ MODERATORS TI KANOYN?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΡΕ....ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΓ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ...

Σοφοκλη δεν μπορουμε (μιλαω σαν moderator) να σβησουμε ποστ,οχι οτι δεν μπορουμε αλλα ειναι θεμα του καθενος το πως αντιμετωπιζει τα πραγματα.Δεν νομιζω να γελασε κανεις με το οτι ενας ανθρωπος πεθανε,σκοτωθηκε,δολοφονηθηκε.Μπορει να κοροιδεψε εναν αλλο συναδελφο οπως δειχνουν τα πραγματα.Τωρα αν εσυ θιχτηκες,κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε.Για αυτο και μπηκε το ολο θεμα στις διαμαχες και οχι καπου αλλου.
    Στις διαμαχες ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του και ειναι θεμα του καθενος να τον βρισει να τον χλευασει και τελωσπαντων να κανει οτι νομιζει αυτος σωστο.

Αν παρολαυτα επιμενεις στην αποφαση σου ωρα καλη και παντα να προσεχεις..........

και ισως τα πουμε καποια φορα σε καποια στροφη.

Σταθης
    Υ.Γ:Το παρον μηνυμα θα στο στειλω και σε προσωπικο μηνυμα.

Παλαιό μέλος

Εγώ πιστεύω ότι

κάπου έχει δίκιο ο Sofoklis.Κάπου το παρακάναμε, με εμένα πρώτο.Και ζητάω συγνώμη όχι τίποτα άλλο απλά επειδή έπρεπε να ανοίγαμε καινούργιο ποστ.Και να μην συνεχίζαμε το συγκεκριμένο.

Πάντως Sofokli έχεις τεράστιο λάθος να κρίνεις κάποιους ανθρώπους, ένα Forum βάση ενώς ποστ.Και ακόμα μεγαλύτερο να νομίζεις ότι δεν έχεις θέση σε αυτό.

Πέρα από αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν γέλασε όπως είπες, ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΣΕ με τον θάνατο του Αστυνομικού.Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις δεν σου φταίει κανείς!Πριν πεις κάτι να σκέφτεσαι.

Θα μπορούσες να εκφράσεις την γνώμη σου πολύ αλλιώς.Αλλά εσύ προτίμησες να μας κατηγορήσεις και να δηλώσεις ότι δεν ταιριάζεις εδώ μέσα.

Από ότι βλέπω είσαι γραμμένος από τους πρώτους.Και αν δεν κάνω λάθος δεν συμμετέχεις στο Forum.Για αυτό σου προτείνω να αρχίσεις να συμμετέχεις, να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.
    Αν από την άλλη έχεις πάρει την απόφαση σου Οκ δεν τρέχει τίποτα.Καλά χιλιόμετρα να χεις και καλά να περνάς.Αλλά να ξέρεις ότι είσαι λάθος στο συγκεκριμένο θέμα!

Φιλικά Μιχάλης!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Όπως ήδη θα ξέρετε, ο μοτοσικλετιστής που ευθύνεται για τον θάνατο του Ζητά πιάστηκε από την αστυνομία (σιγά μην ξέφευγε !).
    Ομολόγησε ότι μετείχε στην καταδίωξη αλλά αρνείται ότι έριξε κάτω τον ζητά .
    ’σχετα από το τι έγινε στην πραγματικότητα (εδώ ΔΕΝ είμαστε δικαστήριο), σίγουρα περνάει δύσκολες ώρες και τελικά να δείτε που θα ομολογήσει μέχρι και ληστείες που ΔΕΝ έκανε.
    Όμως φαίνεται ότι κάποιοι έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες που οδήγησαν την αστυνομία στον εντόπισμό του.

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ????

Νέο δίλημμα τώρα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ Η ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ??? (κάτι μου λέει ότι θα γίνει χαμός…)

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τα κλεφτρόνια ΔΕΝ είναι μηχανόβιοι, και όποιος κυκλοφορεί χωρίς πινακίδα σε γενικές γραμμές είναι κλεφτρόνι.
    δεν νομιζω οτι ειναι ολοι κλεφτρονια φιλε μου,εγω ας πουμε σε μηχανη δεν εχω βαλει ποτε μου πινακιδα,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις παντα,μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    δεν νομιζω οτι ειναι ολοι κλεφτρονια φιλε μου,εγω ας πουμε σε μηχανη δεν εχω βαλει ποτε μου πινακιδα,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις παντα,μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα.

Φίλε μου το συγκεκριμένο Thread που έφερες στην επιφάνεια δημιουργήθηκε πριν 4 χρόνια!!!
    Fortis Fortuna Adiuvat

4 XRONIA, 6 MINES kai 5 MERES gia tin akrivia...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    4 XRONIA, 6 MINES kai 5 MERES gia tin akrivia...

Όχι ρε συ, 3 χρόνια,6 μήνες και 5 μέρες...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25

Δηλαδή ρε φίλε πώς θα ήθελες να σε χαρακτηρίσω?
    Καλό παιδί αλλά λίγο παράνομο?
    Να βάλουμε και τιμοκατάλογο στην παρανομία?
    Και το "κλεφτρόνι" δεν είναι πολύ παράνομο.
    Δεν είπα "δολοφόνος".

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!