δεν ξέρω αν διάβασες τις οδηγίες αλλά λέει σε μεγάλες ταχύτητες να μειώνεις την ένταση για να επηρρεάζεται λιγότερο απο τον αέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
ενδοσυνεννόηση μέχρι τα 100km σε επιτόπια δοκιμή έπεσε πολύ γέλιο
δεν ξέρω αν διάβασες τις οδηγίες αλλά λέει σε μεγάλες ταχύτητες να μειώνεις την ένταση για να επηρρεάζεται λιγότερο απο τον αέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
ενδοσυνεννόηση μέχρι τα 100km σε επιτόπια δοκιμή έπεσε πολύ γέλιο
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Τσιμπησα κ εγω την ενδοσυννενοηση,to full face και το παντελονι το οποιο κουμπωνει με το φερμουαρ απο το μπουφαν μου ενα revit x-ray....καλο μου φανηκε!!!
θα δειξει!!![]()
![]()
ONE LIFE,
LIVE IT
Καλα ρε σεις,τι ωρα πηγατε και πηρατε τα tank bag?Απο τις 8 το πρωι?
Σε 3 LIDL πηγα και τελικα δεν καταφερα να βρω tank bag![]()
![]()
Κορακιααααααα
Τελικα τσιμπησα μια ενδοσυννενοηση.Αντε να δουμε τι ρολο βαραει αυτη...για 8 ευρα παντως...
Λογικα τωρα δεν βρισκω tank bag ε?Θα πρεπει να κανουν καινουρια εισαγωγη μαλλον
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
στου Ζωγράφου είχε πάρα πολλά κατα τις 11 το πρωί που πήρα το δικό μου.......τώρα αν θα βρεις αύριο δεν ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
Κορακιααααααα
Τελικα τσιμπησα μια ενδοσυννενοηση.Αντε να δουμε τι ρολο βαραει αυτη...για 8 ευρα παντως...
φίλος που δούλευε σε lidl στην προηγούμενη προσφορά (πριν κανα - δύο χρόνια) μου έλεγε ότι για τα tanκ bag εκαναν ουρα πριν ανοίξει το μαγαζί...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Πήγα κι εγώ μια βόλτα από εκεί σήμερα!
Το tangbag, προσωπικά δεν μου χρειάζεται! Έχω...
Αυτό που είδα πάντως είναι πως δεν ειναι άσχημο ποιοτικά και με αρκετές βολικές θήκες! Για μοτό στις οποίες ταιριάζει και ειδικά για μέσα στη πόλη που οι ταχύτητες δεν ειναι μεγάλες, να το αφήνεις πάνω στη μοτό (ΑΦΟΥ βγάλεις τα πράγματά σου από μέσα), ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!
Μαγνητικό είχα στο Άφρικα, της Colori. Μιά χαρά ήταν απλώς όντως από τα 130 και μετά σήκωνε τα "φτερά", εκεί δηλαδή που είναι οι μαγνήτες! ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ όμως από τη μοτό με τίποτα, μόνο σε κανένα πλαινό άνεμο "έπαιζε" λίγο! Άν έκανε και για τη δικιά μου θα το χτύπαγα...
Προσωπικά πήρα τις μπότες. Θεωρώ πώς για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη, θα τα βγάλουν τα λεφτά τους! Αδιάβροχες δεν παίζει βέβαια να είναι, αλλά οκ!
Α, πήρα και τις καλτσούλες! ΑΥΤΕΣ ΟΝΤΩΣ Γ@Μ@ΝΕ!!!
ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΕΣ! Σήμερα, δεν αντεχονταν!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
Κορακιααααααα
Έλα αύριο το πρωί στα Lidl της Νέας Φιλαδέλφειας! Δέν είναι πολύ κεντρικό κατάστημα και πιστεύω θα βρείς!
![]()
Tο υποκαταστημα στη Ραφηνα σκεφτομουν...ειναι πιο βολικο για μενα.
Δεν το βλεπω βεβαια να βρισκω αλλα θα κανω μια προσπαθεια.
Η κατασταση μου θυμισε πρωτη μερα εκπτωσεων στην Αγγλια που κατασκηνωνουν απ'εξω απ'τα μαγαζια![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το διάβασα στο σπίτι κατόπιν.. αλλά στο 1km μέχρι το σπίτι έγινε της τρελής!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν ξέρω αν διάβασες τις οδηγίες αλλά λέει σε μεγάλες ταχύτητες να μειώνεις την ένταση για να επηρρεάζεται λιγότερο απο τον αέρα...![]()
![]()
![]()
Το tank bank προσαρμόζει επάνω σε bagster; Το bagster του vstrom έχει δύο κλιπ που κουμπώνουν στο μπροστινό μέρος.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Το διάβασα στο σπίτι κατόπιν.. αλλά στο 1km μέχρι το σπίτι έγινε της τρελής!![]()
![]()
![]()
Το tank bank προσαρμόζει επάνω σε bagster; Το bagster του vstrom έχει δύο κλιπ που κουμπώνουν στο μπροστινό μέρος.
Το bagster η μόνη "ζημιά" που κάνει είναι να "κόβει" τη δύναμη απο τους μαγνήτες μιας και μεσολαβει ανάμεσα στο σίδερο και το μαγνήτη!
Xωρίς το bagster στο Αφρικα δεν είχα πρόβλημα στα 130 αλλά σε περισσότερα...
Ο μόνος τρόπος στήριξης του είναι οι μαγνήτες δηλ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το bagster η μόνη "ζημιά" που κάνει είναι να "κόβει" τη δύναμη απο τους μαγνήτες μιας και μεσολαβει ανάμεσα στο σίδερο και το μαγνήτη!
Xωρίς το bagster στο Αφρικα δεν είχα πρόβλημα στα 130 αλλά σε περισσότερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ο μόνος τρόπος στήριξης του είναι οι μαγνήτες δηλ;
Όχι! Υπάρχει και ιμάντας στήριξης που δένει στο λαιμό του τιμονιού!
Ω!! Μια χαρά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Όχι! Υπάρχει και ιμάντας στήριξης που δένει στο λαιμό του τιμονιού!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
"Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ"
Το μέγιστο λάθος. Δεν ισχύει πουθενά , γιατί να ισχύει στη μοτοσυκλέτα;
Το χειρότερο μπουφάν μου είναι ένα Dainese των 700 ευρώ. 5 κιλά βάρος και θέλεις 10 λεπτά για να το κουμπώσεις. Το καλλίτερο που είχα ποτέ ήταν colori.
Λοιπόν, φάκελος LIDL :::::
Έχω το ανοικτό κράνος εδώ και δυο χρόνια και είναι πολλές σκάλες ανώτερο από το Driver των 150 ευρώ.
Το tank bag είναι ΑΠΑΙΚΤΟ. Πριν δυο χρόνια που το πρωτοέφεραν έκανε 10 ευρώ. Τώρα το ανέβασαν στα 20; Πάντως δεν μου φαίνεται ίδιο με το παλιό, με την ενσωματωμένη κουκούλα.
Τα κράνη του γενικά δεν είναι top, αλλά κυκλοφορούν στο εμπόριο ολόϊδια με υπερδιπλάσια τιμή και διαφέρουν μόνο στη μάρκα και τα αυτοκόλλητα.
Η ζώνη είναι καλή για διάφορες δουλειές, έχει μπανέλες και φοηθάει όσους έχουν πρόβλημα, αλλά δεν προστατεύει από πτώση.
πας να αγορασεις μηχανη κινεζικη?? οχι να αγορασεις ΤΩΡΑ .............. το ιδιο πραγμα ειναι .
παντως απο το λιντλ αγοραζω μονο κρεατικα και ειναι σουπερ παιδια ........τρεχτε να αγορασετε .
το μονο ειναι οτι εχω βγαλει δυο περιεργα μυτερα δοντια ,ενα δεξια και ενα αριστερα .........και επισης ξυπναω την νυχτα και πινω ενα φρουτοχημο με 0- αρνητικο σε κοκτειλ .
κατα τα αλλα ολα καλα![]()
Εγω τσιμπισα μονο τον τανγκ μπαγκ και βλεπουμε. (Στις 8 το πρωι ημουνα απ εξω
![]()
![]()
)
Α πηρα και κατι σοκολατες που πηρε το ματι μου , μιλαμε πολυ νοστιμες.![]()
![]()
![]()
Α και κατι καραμελιτσες για να τρωω στη δουλεια.
ΑΑΑ και κατι κρουασανακια για πρωινο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πας να αγορασεις μηχανη κινεζικη?? οχι να αγορασεις ΤΩΡΑ .............. το ιδιο πραγμα ειναι .
παντως απο το λιντλ αγοραζω μονο κρεατικα και ειναι σουπερ παιδια ........τρεχτε να αγορασετε .
το μονο ειναι οτι εχω βγαλει δυο περιεργα μυτερα δοντια ,ενα δεξια και ενα αριστερα .........και επισης ξυπναω την νυχτα και πινω ενα φρουτοχημο με 0- αρνητικο σε κοκτειλ .
κατα τα αλλα ολα καλα![]()
Το ειχα καταλαβει οτι κατι τρεχει με σενα
κατι ποστ ξημερωματα και τα ρεστα