Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 95

Θέμα: Η ΑΡΠΑΧΤ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [B]μαλλον δεν καταλαβες...οσοι μπαινουν στη πιστα δεν ειναι μαλακες...!μαλακες ειναι οσοι μπαινουν στη πιστα, βγαινουν απο αυτην και απο τη αδρεναλινη που εχουνε σηκωσει δεν βλεπουνε τα στραβα της πιστας.το οτι για παραδειγμα ο εκαστοτε διοργανωτης εχει κερδος ειναι δεδομενο!(

Εννοείς κατι για μένα?

Και ξαναλεω γιατι μάλλον δεν το διάβασες !!

Ποιος ειναι υπεύθυνος που δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?
    Γιατι τόσα χρόνια τα Μέγαρα ήταν κλειστά για τους ιδιώτες μοτοσυκλετιστές?
    Γιατι ο ιδιοκτήτης της πίστας ζητάει τόσο μεγάλο ενοίκιο τη στιγμη που δεν κάνει τίποτα για την βελτίωση του χώρου?
    Αυτά πρέπει να μας απασχολούν και όχι το πόσα έβαλε στην τσέπη ο κος Ζαφειρόπουλος.

Να τα βαζουμε με αυτους που πραγματικα φταινε. Αυτο ειναι το σχολιο μου και θα το καταλαβετε αν διαβασετε προσεχτικα οτι εγραψα.

Και ξαναλεω δε μ αρεσει να με λενε μαλακα επειδη εδωσαν 50 ευρω για 3 sessions.
    Και ξαναλω εγω δεν εβρισα κανενα EVI (να διαβαζεις με προσοχη αυτα που γραφω)

Δεν ειπα εγω <<mhn erxeste malakes kai mas enoxlite>>

Δε μ αρέσει καθόλου να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα!!
    Απλα λεω βαρέθηκα την άσκοπη γκρίνια σε θέματα που δεν είναι η ουσία. Δεν είναι τα λεφτά η ουσια αλλα ποιοι ειναι αυτοι που με τον εναν η άλλο τροπο προσπαθουν να μας απομακρύνουν απο την πιστα και να μας στειλουν να σκοτωθουμε στους απαράδεχτους ελληνικους δρόμους.

Επισης ποτε δεν ειπα οτι είμαι γρηγορη !!!!!

Και οταν λέω
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ μ@Λ@κες ΤΖΑΜΙ.

Ειναι για να καταλάβετε οτι το ζητουμενο δεν ειναι να γκρινιαζετε αλλα να κάνετε αυτο που σας ευχαριστει με τον καλυτερο δυνατό τροπο. Οπως ειπα ήμουν αγανακτισμένη.
    Στο τελος θα μας κοψουν τελειως τα track days και θα φταιμε εμεις !!

Οποιος με εχει γνωρίσει απο κοντα ξερει πολυ καλα ποσο υποστηριζω το θεμα "κάλυτερα πιστα παρα δρομο" και ξερουν σε ποσο κοσμο λεω συνέχεια ελάτε στην πιστα ειναι τελεια.
    Ποτε δεν ειπα οτι με ενοχλουν οι άλλοι και θελω να ειμαι μόνη μου στη πίστα. Ειναι ανόητο να εισαι μονος στην πίστα.

Για εσας που δε με ξερετε ελατε την Τεταρτη 14/3 ώρα 14.00 να ανταλλαξουμε απόψεις.
    Κυριως εσυ EVI που εισαι κι εσυ κοπέλα, ελα να μπουμε μαζι μεσα και να νιωσεις αυτα που νιώθω κι εγώ!!
    alex

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

υ.γ.το παραδειγμα της ευης ητανε σωστο...και να θυμασαι οτι 1 ασθενοφορο η 50 φιλοι που θα ερθουνε να σε σηκωσουνε αν πεσεις ισως να κανουνε χειροτερη μια ασχημη κατασταση στην οποια μπορει να βρεθει ο καθενας!!!

Αφού λοιπόν φωνάζετε για τα Μέγαρα, όσες φορές και όσοι έχετε πάει Σέρρες,
    γιά απαντήστε μου σας παρακαλώ..... (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)......

Πόσα ασθενοφόρα και πόσοι γιατροί-νοσηλευτές υπάρχουν μέσα στην πίστα
    όταν ανεβαίνουμε?????
    Εκεί δεν μας πειράζει ?????
    Αντισταθμίζουμε τα κακά των Μεγάρων απλά με τις καλύτερες υποδομές
    των Σερρών ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Η san100 εχει απολυτο δικιο εδω.
    Το μακροσκελες κειμενο που πηγα να γραψω πριν ποσταρει εκεινη, με οδηγησε σε αδιεξοδο και το εσβησα.
    Παντως εφ'οσον τα Μεγαρα ειναι η μονη εναλλακτικη, (με ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ κριτηρια) , εγω καλως η κακως θα ειμαι εκει.
    Το αν θα βελτιωθει η κατασταση εξαρταται απο το αν θα βρουμε ολοι μας τα σωστα επιχειρηματα, και τα σωστα μεσα για να διεκδικησουμε αυτα που μας αναλογουν.

Ελπιζω οτι τα συμπερασματα στα οποια εγω κατεληξα διαβαζοντας αυτη, αλλα και αλλες συζητησειςσυνοψιζονται στα εξης:

1) Η αποχη ΔΕΝ ειναι λυση ουτε καν ρεαλιστικος τροπος δρασης.
    2) Η συγκρατημενη και επιλεκτικη χρηση της πιστας ειναι κατι που μπορει ΙΣΩΣ να αποφερει καρπους και στο συνολο μακροπροθεσμα.
    3) Ο διοργανωτης ενημερωνεται απο τα φορουμ σαφως και βλεπει πως διαμορφωνεται η ζητηση αλλα δεν ξερουμε κατα ποσον ειναι αυτος υπεθυνος για την ποιοτητα της παροχης υπηρεσιων.Αν και τα πραγματα αργα αλλα σταθερα πανε προς το καλυτερο.Καλο θα ηταν να γινει μια συζητηση ολων των εμπλεκομενων μερων σχετικα, για να ξερουμε που βαδιζουμε.
    4) Καλα καλα δεν γνωριζουμε βασικα πραγματα για την διοικηση της πιστας και για νομικα ζητηματα ωστε να ξερουμε προς ποια κατευθυνση να στραφουμε (ενα mail κατι τελος παντων) .
    5) Δεν υπαρχει μαζικοτητα.Ο καθενας λεει την αποψη του και κανονιζει μονος του την πορεια του με αποτελεσμα οι καλες προθεσεις και οι σωστες ατομικες κινησεις να χαθουν σε μια θαλασσα αποψεων, και να μην φερουν κανενα αποτελεσμα.
    6) Οι "πελατες" που κανουν χρηση της πιστας και παραμενουν, ολοενα και αυξανονται.Καλο αυτο.
    7) Πιο πολυς κοσμος συμμετεχει τις συζητησεις.
    8) Τα χαρτια που υπογραφουμε σην γραμματεια για συμμετοχη σε ενα τρακντει δεν παρεχουν καμια δεσμευση απο την πλευρα του διοργανωτη, (η μηπως της επιχειρησης που εμεταλλευεται το αυτοκινητοδρομιο) ,για μια συγκεκριμενη παροχη υπηρεσιων αναλογικα παντα με το ποσο που δαπανουμε. Δεν υπαρχει καποιος νομος δεν γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος;
    Ειμαστε καταναλωτες ενος ιδιομορφου προιοντος. Μπορουμε να ζητησουμε κατι παραπανω;Γιατι κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε με το θεμα;
    9) Ασχετο αλλα... Γιατι σκατα εχουμε τοσα φορουμ και το καθε ενα κανει σαν να μην υπαρχει αλλο;Τοσο αποστασιοποιημενοι ειμαστε πια απο τα επιμαχα θεματα;Ουτε να ενωθουμε δεν μπορουμε;Τι σκατα μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε; 500 ατομα στην πιστα στις 4 του μηνος και η συντριπτικη πλειψηφια ΔΕΝ γνωριζει καν οτι γινονται στα φορουμ τετοιες συζητησεις.Και σιγουρα τετοιου ειδους ενημερωση αφορα πολυ κοσμο.
    Μηπως πρεπει να τους το υποδειξει καποιος;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
    [B]
    μαλλον δεν καταλαβες...οσοι μπαινουν στη πιστα δεν ειναι μαλακες...!μαλακες ειναι οσοι μπαινουν στη πιστα, βγαινουν απο αυτην και απο τη αδρεναλινη που εχουνε σηκωσει δεν βλεπουνε τα στραβα της πιστας.το οτι για παραδειγμα ο εκαστοτε διοργανωτης εχει κερδος ειναι δεδομενο!(

Εννοείς κατι για μένα?

Και ξαναλεω γιατι μάλλον δεν το διάβασες !!

Ποιος ειναι υπεύθυνος που δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?
    Γιατι τόσα χρόνια τα Μέγαρα ήταν κλειστά για τους ιδιώτες μοτοσυκλετιστές?
    Γιατι ο ιδιοκτήτης της πίστας ζητάει τόσο μεγάλο ενοίκιο τη στιγμη που δεν κάνει τίποτα για την βελτίωση του χώρου?
    Αυτά πρέπει να μας απασχολούν και όχι το πόσα έβαλε στην τσέπη ο κος Ζαφειρόπουλος.

Να τα βαζουμε με αυτους που πραγματικα φταινε. Αυτο ειναι το σχολιο μου και θα το καταλαβετε αν διαβασετε προσεχτικα οτι εγραψα.

Και ξαναλεω δε μ αρεσει να με λενε μαλακα επειδη εδωσαν 50 ευρω για 3 sessions.
    Και ξαναλω εγω δεν εβρισα κανενα EVI (να διαβαζεις με προσοχη αυτα που γραφω)

Δεν ειπα εγω <<mhn erxeste malakes kai mas enoxlite>>

Δε μ αρέσει καθόλου να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα!!
    Απλα λεω βαρέθηκα την άσκοπη γκρίνια σε θέματα που δεν είναι η ουσία. Δεν είναι τα λεφτά η ουσια αλλα ποιοι ειναι αυτοι που με τον εναν η άλλο τροπο προσπαθουν να μας απομακρύνουν απο την πιστα και να μας στειλουν να σκοτωθουμε στους απαράδεχτους ελληνικους δρόμους.

Επισης ποτε δεν ειπα οτι είμαι γρηγορη !!!!!

Και οταν λέω
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ μ@Λ@κες ΤΖΑΜΙ.

Ειναι για να καταλάβετε οτι το ζητουμενο δεν ειναι να γκρινιαζετε αλλα να κάνετε αυτο που σας ευχαριστει με τον καλυτερο δυνατό τροπο. Οπως ειπα ήμουν αγανακτισμένη.
    Στο τελος θα μας κοψουν τελειως τα track days και θα φταιμε εμεις !!

Οποιος με εχει γνωρίσει απο κοντα ξερει πολυ καλα ποσο υποστηριζω το θεμα "κάλυτερα πιστα παρα δρομο" και ξερουν σε ποσο κοσμο λεω συνέχεια ελάτε στην πιστα ειναι τελεια.
    Ποτε δεν ειπα οτι με ενοχλουν οι άλλοι και θελω να ειμαι μόνη μου στη πίστα. Ειναι ανόητο να εισαι μονος στην πίστα.

Για εσας που δε με ξερετε ελατε την Τεταρτη 14/3 ώρα 14.00 να ανταλλαξουμε απόψεις.
    Κυριως εσυ EVI που εισαι κι εσυ κοπέλα, ελα να μπουμε μαζι μεσα και να νιωσεις αυτα που νιώθω κι εγώ!!
    δεν εννοω κατι για σενα !!!!!!!μη το παιρνεις προσωπικα !!!!!!!!κουβεντα κανουμε!!!!
    και δεν ειπε κανεις οχι στις πιστες !!!!μη παραφραζεις τα λεγομενα μου!!!!!!λεω ναι στις πιστες.ναι στη βελτιωση των υπαρχοντων πιστων,στη δημιουργια νεων και στην ασφαλη διεξαγωγη των τρακ.απλα αναρωτιεμαι πως θα γινει αυτο αν δεν μιλησουμε,γκρινιαξουμε,κλαφτουμε κλπ!!!
    και κατι τελευταιο:μπαινουμε πιστα γιατι ειναι ασφαλεστερη απο τον δρομο και συμφωνω!!!για φαντασου να γινει ενα σοβαρο ατυχημα μεσα σε ασφαλεις συνθηκες...δεν θα ειναι τραγικο???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Αφού λοιπόν φωνάζετε για τα Μέγαρα, όσες φορές και όσοι έχετε πάει Σέρρες,
    γιά απαντήστε μου σας παρακαλώ..... (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)......

Πόσα ασθενοφόρα και πόσοι γιατροί-νοσηλευτές υπάρχουν μέσα στην πίστα
    όταν ανεβαίνουμε?????
    Εκεί δεν μας πειράζει ?????
    Αντισταθμίζουμε τα κακά των Μεγάρων απλά με τις καλύτερες υποδομές
    των Σερρών ????
    προσωπικα σερρες εχω παει μονο για να δω αγωνα κωστα.αν υπαρχουνε και εκει ελλειψεις σε τρακ...κατακριτεο και αυτο απο μερους μου και για να μην παρεξηγηθω...ξαναλεω....δεν λεω οχι στη πιστα αλλα λεω οτι αν μπορουμε να απαιτησουμε κατι καλυτερο γιατι να μην το κανουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

9) Ασχετο αλλα... Γιατι σκατα εχουμε τοσα φορουμ και το καθε ενα κανει σαν να μην υπαρχει αλλο;Τοσο αποστασιοποιημενοι ειμαστε πια απο τα επιμαχα θεματα;Ουτε να ενωθουμε δεν μπορουμε;Τι σκατα μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε; 500 ατομα στην πιστα στις 4 του μηνος και η συντριπτικη πλειψηφια ΔΕΝ γνωριζει καν οτι γινονται στα φορουμ τετοιες συζητησεις.Και σιγουρα τετοιου ειδους ενημερωση αφορα πολυ κοσμο.
    Μηπως πρεπει να τους το υποδειξει καποιος;
    τωρα θελεις να κουβεντιασουμε πανω σε αυτο???και αν ναι...πως???χαιδευοντας τα αυτια μας η λεγοντας την ωμη αληθεια???αστο ρε τζωρτζ...γαμησε το...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    γιατι δεν παιζει ρε zephyr...??

πιο παλια μου ειχε πει φιλαρακι οτι ειχαν νοικιασει τα μεγαρα για μια ολοκληρη μερα...

να μου πεις και που θα βρεις ελευθερη μερα(με τοσα trackdays,0-300,k.l.p) ....??δικιο εχεις...αλλα αυτα τα κανονιζουν πιο νωρις...
    και αμα βρεξει τι γινεται χανουμε τα λεφτα μας?
    fast & safe

προσωπικα σερρες εχω παει μονο για να δω αγωνα κωστα.αν υπαρχουνε και εκει ελλειψεις σε τρακ...κατακριτεο και αυτο απο μερους μου και για να μην παρεξηγηθω...ξαναλεω....δεν λεω οχι στη πιστα αλλα λεω οτι αν μπορουμε να απαιτησουμε κατι καλυτερο γιατι να μην το κανουμε.

Απλά εκνευρίζομαι, γιατί φωνάζουν για τα Μέγαρα επειδή δεν είχε γιατρό,
    επειδή κάνανε 3 sessions για 50€, και επειδή είχε 4 γκρουπάκια των 25
    αναβατών..... Αλλά δεν λένε για τις Σέρρες, γιατί απλά οι ποιο πολλοί που
    φωνάζουνε, δεν έχουνε πάει ποτέ Σέρρες, και ίσως δεν έχουν πάει γενικά
    ποτέ σε πίστα.....Τους πειράζει που δεν είχε την Κυριακή στα Μέγαρα γιατρό,
    αλλά δεν μιλάνε για τις Σέρρες που εκτός από το Datsun του Ολύμπιου,
    δεν υπάρχει τίποτα άλλο..... Τους πειράζουν τα 50€ που θα δώσουν + 30€
    για βενζίνες και διόδια για μιά μέρα, αλλά το βράδυ θα κοιμηθούν στο
    κρεββατάκι τους, αλλά δεν τους πειράζει που ενα Σ/Κ στις Σέρρες μας
    βγαίνει από 350€ - 500€ ....

Για να σοβαρευτούμε και λίγο....

Και άν θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την κατάσταση, το μόνο που
    μπορούμε να κάνουμε, είναι να μαζευτούμε στο forum, να ορίσουμε
    κάποια άτομα που θέλουν, ώστε να κλέινουμε την πίστα ως MOTO.gr,
    είτε Σέρρες, είτε Μέγαρα (προτιμούνται οι Σέρρες) για track day όπως
    κάνει το Bikenet... Θα ήταν κακό ?????

Απλά εκνευρίζομαι, γιατί φωνάζουν για τα Μέγαρα επειδή δεν είχε γιατρό,
    επειδή κάνανε 3 sessions για 50€, και επειδή είχε 4 γκρουπάκια των 25
    αναβατών..... Αλλά δεν λένε για τις Σέρρες, γιατί απλά οι ποιο πολλοί που
    φωνάζουνε, δεν έχουνε πάει ποτέ Σέρρες, και ίσως δεν έχουν πάει γενικά
    ποτέ σε πίστα.....Τους πειράζει που δεν είχε την Κυριακή στα Μέγαρα γιατρό,
    αλλά δεν μιλάνε για τις Σέρρες που εκτός από το Datsun του Ολύμπιου,
    δεν υπάρχει τίποτα άλλο..... Τους πειράζουν τα 50€ που θα δώσουν + 30€
    για βενζίνες και διόδια για μιά μέρα, αλλά το βράδυ θα κοιμηθούν στο
    κρεββατάκι τους, αλλά δεν τους πειράζει που ενα Σ/Κ στις Σέρρες μας
    βγαίνει από 350€ - 500€ ....

Για να σοβαρευτούμε και λίγο....
    δεν διαφωνησα σε τπτ απο αυτα που ειπες.
    απλα εμεις που ειμασταν την περασμενη κυριακη ρε κωστα στα μεγαρα για αυτο μπορουμε να μιλησουμε.αν ειμασταν σερρες θα μιλουσαμε για τις σερρες.so simple.δεν πιστευω αλλωστε οσοι μιλανε υπερ των σερρων οτι βγαζουνε κερδος.that s all.

Και άν θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την κατάσταση, το μόνο που
    μπορούμε να κάνουμε, είναι να μαζευτούμε στο forum, να ορίσουμε
    κάποια άτομα που θέλουν, ώστε να κλέινουμε την πίστα ως MOTO.gr,
    είτε Σέρρες, είτε Μέγαρα (προτιμούνται οι Σέρρες) για track day όπως
    κάνει το Bikenet... Θα ήταν κακό ?????
    +1000000000000

δεν διαφωνησα σε τπτ απο αυτα που ειπες.
    απλα εμεις που ειμασταν την περασμενη κυριακη ρε κωστα στα μεγαρα για αυτο μπορουμε να μιλησουμε.αν ειμασταν σερρες θα μιλουσαμε για τις σερρες.so simple.δεν πιστευω αλλωστε οσοι μιλανε υπερ των σερρων οτι βγαζουνε κερδος.that s all.

Και εγώ είμουν εκεί, αλλά δεν μιλάω, γιατί πιστεύω ότι η διοργάνωση ήταν
    σχετικά καλή..... Δέν είδα κάτι το οποίο να αξίζει μνείας, αλλά ούτε έγιναν
    και τίποτα ευτράπελα... Ήταν απλά καλά....
    Και πιστεύω ότι όλοι που παρεβρέθηκαν. το ευχαριστηθήκανε με το
    παραπάνω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	europop_11065.gif 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	80624

Και εγώ είμουν εκεί, αλλά δεν μιλάω, γιατί πιστεύω ότι η διοργάνωση ήταν
    σχετικά καλή..... Δέν είδα κάτι το οποίο να αξίζει μνείας, αλλά ούτε έγιναν
    και τίποτα ευτράπελα... Ήταν απλά καλά....
    Και πιστεύω ότι όλοι που παρεβρέθηκαν. το ευχαριστηθήκανε με το
    παραπάνω....

στο εμεις που ειπα εννοουσα και εσενα ρε.
    απλα εμεινα μεχρι το τελος των αγωνιζομενων και εγινε το σκηνικο (εσυ, ο ντιβ, ο τροπεας, ο αλεξ) ειχατε φυγει.απλα δεν θεωρω οτι πρεπει να γινει χοντρη στραβη και μετα να αρχισουμε να λεμε...η πτωση του παιδιου ηταν σοβαρη κωστα.ευκολα θα μπορουσε να εχει χτυπησει σοβαρα!τοτε τι θα λεγαμε???το θεμα της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης ερχεται πρωτο σε ενα EXTREME (οπως χαρακτηριζεται) track day κατα τη γνωμη μου παντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo
    κωστα βλεπεις λες οτι υπαρχει φοβος για την πιστα.εγω ημουνα εκει και εκατσα οπως ειδες και αφοτου φυγατε.ειδα και τους αγωνιζομενους.οταν λοιπον επεσε το παλικαρι και δεν ειχε γιατρο εμεινα μαλακας!!!και σε ρωταω αν καποιος σκεφτεται να μπει πιστα αλλα δεν υπαρχει ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη λες να μη φοβηθει???
    δλδ λεμε να μπουμε σε ασφαλεστερες συνθηκες οδηγησης απο αυτες του δρομου και στη στραβη τι??????τιποτα???????αυτες ειναι οι ασφαλεστερες συνθηκες???και ενταξει ο οποιοσδηποτε διοργανωτης κανει τα κουμαντα του για τα φραγκα.και καλα κανει.εμεις ομως ειμαστε αυτοι που θα υποστουμε τις συνεπειες των ελειψεων.δεν λεω οτι για να κανεις το γουστο σου πρεπει να πας σερρες αλλα σιγουρα το να κινηθεις με καποιον τροπο προκειμενου να βελτιωθουνε αυτες οι ηδη υπαρχουσες συνθηκες πιστευω οτι μονο σε καλο αποσκοπει.

ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ασφαλεστερες απο τον δρομο αλλα οχι και το ιδανικοτερο που επρεπε .....υπ,οψιν του διοργανωτη που μαλλον απ οτι καταλαβα ειναι δικια του ευθυνη....αλλα λογω του μονοπωλιου..
    Σιγουρα θα επρεπε να δινεται ποτεραιοτητα τετοια θεματα ( παρουσια ιατρου) .
    Και ετσι ...λογω του μονοπωλιου...αναγκαζομαστε ολοι μας να προσερχομαστε....
    κΑΛΟειναι να τα λεμε παντως οχι μονο εδω αλλα και στον διοργανωτη με την ελπιδα να διορθωθουν.
    Ετσι θα του δωθει και μια ευκαιρια να διξει και αυτος την διαθεση του να γινει καλυτερος στις υπηρεσιες που παρεχει και οσο για το μονοπωλιο.........

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ)
    fast & safe

μεσα λοιπον απο μια απλη συζητηση χωρις μπινελικια (ουαου απο τις λιγες!!! ) εχουμε ηδη 2 ιδεες προκειμενου να βελτιωθουνε οι συνθηκες της πιστας.

1.να μαζευτουμε και να παμε στον εκαστοτε διοργανωτη και να επισημανουμε καποιες ελλειψεις προκειμενου και αυτος και εμεις να ειμαστε πολυ καλυτερα.

2.να μαζευτουμε και να κλεισουμε τη πιστα σαν μοτο.γρ.

πιστευω οτι δεν ειναι απραγματοποιητες αυτες οι 2 ιδεες.το θεμα ειναι αν θα παραμεινουν ιδεες η θα βρεθουμε να τις προχωρησουμε...(μακαρι)

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF