[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]μαλλον δεν καταλαβες...οσοι μπαινουν στη πιστα δεν ειναι μαλακες...!μαλακες ειναι οσοι μπαινουν στη πιστα, βγαινουν απο αυτην και απο τη αδρεναλινη που εχουνε σηκωσει δεν βλεπουνε τα στραβα της πιστας.το οτι για παραδειγμα ο εκαστοτε διοργανωτης εχει κερδος ειναι δεδομενο!(
Εννοείς κατι για μένα?
Και ξαναλεω γιατι μάλλον δεν το διάβασες !!
Ποιος ειναι υπεύθυνος που δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?
Γιατι τόσα χρόνια τα Μέγαρα ήταν κλειστά για τους ιδιώτες μοτοσυκλετιστές?
Γιατι ο ιδιοκτήτης της πίστας ζητάει τόσο μεγάλο ενοίκιο τη στιγμη που δεν κάνει τίποτα για την βελτίωση του χώρου?
Αυτά πρέπει να μας απασχολούν και όχι το πόσα έβαλε στην τσέπη ο κος Ζαφειρόπουλος.
Να τα βαζουμε με αυτους που πραγματικα φταινε. Αυτο ειναι το σχολιο μου και θα το καταλαβετε αν διαβασετε προσεχτικα οτι εγραψα.
Και ξαναλεω δε μ αρεσει να με λενε μαλακα επειδη εδωσαν 50 ευρω για 3 sessions.
Και ξαναλω εγω δεν εβρισα κανενα EVI (να διαβαζεις με προσοχη αυτα που γραφω)
Δεν ειπα εγω <<mhn erxeste malakes kai mas enoxlite>>
Δε μ αρέσει καθόλου να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα!!
Απλα λεω βαρέθηκα την άσκοπη γκρίνια σε θέματα που δεν είναι η ουσία. Δεν είναι τα λεφτά η ουσια αλλα ποιοι ειναι αυτοι που με τον εναν η άλλο τροπο προσπαθουν να μας απομακρύνουν απο την πιστα και να μας στειλουν να σκοτωθουμε στους απαράδεχτους ελληνικους δρόμους.
Επισης ποτε δεν ειπα οτι είμαι γρηγορη !!!!!
Και οταν λέω
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ μ@Λ@κες ΤΖΑΜΙ.
Ειναι για να καταλάβετε οτι το ζητουμενο δεν ειναι να γκρινιαζετε αλλα να κάνετε αυτο που σας ευχαριστει με τον καλυτερο δυνατό τροπο. Οπως ειπα ήμουν αγανακτισμένη.
Στο τελος θα μας κοψουν τελειως τα track days και θα φταιμε εμεις !!
Οποιος με εχει γνωρίσει απο κοντα ξερει πολυ καλα ποσο υποστηριζω το θεμα "κάλυτερα πιστα παρα δρομο" και ξερουν σε ποσο κοσμο λεω συνέχεια ελάτε στην πιστα ειναι τελεια.
Ποτε δεν ειπα οτι με ενοχλουν οι άλλοι και θελω να ειμαι μόνη μου στη πίστα. Ειναι ανόητο να εισαι μονος στην πίστα.
Για εσας που δε με ξερετε ελατε την Τεταρτη 14/3 ώρα 14.00 να ανταλλαξουμε απόψεις.
Κυριως εσυ EVI που εισαι κι εσυ κοπέλα, ελα να μπουμε μαζι μεσα και να νιωσεις αυτα που νιώθω κι εγώ!!