Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ....

Δεν θα σταθώ στο πόση δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος

Ούτε στο τι προσφέρει στο παιδί του.

Αλλά...

Αξίζει αυτό που κάνει; Με όσες θυσίες, όποιο κι αν είναι το τίμημα, προσφέρει πραγματικά ΖΩΗ στο παιδί του;

Όσο κι αν αυτός προσπαθεί, ΖΕΙ πραγματικά το παιδί του;
    Μπορεί να χαρεί τις μικρές καθημερινές χαρές, που για εμάς είναι λιγο-πολύ αυτονόητες;
    Θα μπορέσει να ανέβει σε μια μηχανή;
    Να κάνει έρωτα;
    Να δει τον κόσμο;
    Να κάνει φίλους;
    Να κάνει οικογένεια;

Τελικά για ποιον κάνει ο πατέρας όλα αυτά; Για το παιδί του ή για εκείνον; Για - ίσως - μια εξιλέωση;

Και σκεφτείτε και το άλλο.

Κάποια στιγμή, ο πατέρας αυτός θα φύγει απο τη ζωή, 'cause that's the way of things. Τι θα απογίνει το παιδί τότε; Σε ποιο ίδρυμα θα φυτοζωεί περιμένοντας απλά το μοιραίο, μη έχοντας χαρεί τίποτε ουσιαστικά;

Η ζωή ή η ποιότητα ζωής μετράει;

καλύτερα περνάει από τα περισσότερα παιδιά σε αυτή τη κατάσταση τα οποία τα έχουν μέσα σ’ένα σπίτι ...

συνήθως τα παιδιά που έχουν τέτοια προβλήματα είναι αυτά που φεύγουν πριν από τους γονείς...αλλά και να γίνει αυτό που λες, τουλάχιστον έχει περάσει όσο καλύτερα μπορούσε λόγο του πατέρα του

και στο κάτω κάτω.. αν γίνουν έτσι όπως τα λες...καλύτερα να φυτοζωεί στα τελευταία χρόνια της ζωής του, πάρα να είναι έτσι καθ’όλη τη διάρκεια αυτής...
    το original α-μηχανο™ μελος

και το αντίθετο :a020:
    Μητέρα "ένοχη" για βιασμό

Ένοχη για βιασμό μπορεί να είναι και μητέρα που αναγκάζει την κόρη της να εκδίδεται, σύμφωνα με απόφαση του Εφετείου που επικύρωσε ο Αρειος Πάγος.
    Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε σε κάθειρξη 10 ετών μητέρα, η οποία ξυλοκοπώντας και απειλώντας με μαχαίρι την ανήλικη κόρη της, την ανάγκαζε να εκδίδεται επί 2,5 χρόνια.

τι να πείς

Αξιέπαινο!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι καθόμαστε και συζητάμε για έναν άνθρωπο που δεν κατέθεσε τα όπλα, και κάποιοι είναι σκεπτικοί απέναντι σε αυτό.

Ο μικρός δεν γεννήθηκε έτσι. Απο πρόβλημα υγείας έγινε έτσι. Αν είναι δυνατόν να τελειώσεις έναν διανοητικά υγιή άνθρωπο (γράφει στο pc με πληκτρολόγιο αντίστοιχο του Hawking) επειδή είχε μία ατυχία. Μηχανές καβαλάμε, και τα έχουμε ζήσει, λίγο ή πολύ όλοι..............

Οσο για την ευαισθησία των αμερικάνων, το ότι κάποιοι ψηφίζουν το μαλάκα για αρχηγό, δεν νομίζω ότι τους κάνει όλους ζώα.

Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να βρεθώ στην θέση του πατέρα, και αν βρεθώ να μπορέσω να του μοιάσω έστω λίγο. Βέβαια στην Ελλαδάρα μας μάλλον οσάν Ufo θα αντιμετώπιζαν μία τέτοια κατάσταση. Γιατί σχεδόν όλοι μας έχουμε κλείσει διάβαση αναπήρων παρκάροντας τα μηχανάκια μας (αρχίστε τις παπαριές τώρα ότι δεν το έχετε κάνει ποτέ) Και γιατί σχεδόν όλων μας οι ευαισθησίες περιορίζονται ;ante χριστούγεννα-πάσχα σε κανέναν έρανο (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)

Θέλει πολλά αρχίδια να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου έτσι. Πολύ περισσότερα από το να κάθονται και οι δύο μπροστά στην τηλεόραση περιμένοντας την λύτρωση.

Αλήθεια, γιατί στην ελλαδάρα μας δεν βλέπουμε καθόλου τέτοια παιδιά στους δρόμους?

Είμαι υπέρ της ευθανασίας (και κατά της αυτοκτονίας - σχετικοάσχετο) όταν αυτή είναι επιθυμητή από τον παθόντα, ή όταν ο παθόντας υποφέρει και δεν μπορεί να αντιδράσει-επιλέξει. Αλλα δεν είδα κανέναν να υποφέρει στο συγκεκριμένο Video, εκτός από εμάς και τα χάλια μας.

Οσον αφορά το αν θα μαμήσει ποτέ ο φίλος, ή αν θα καβαλήσει ποτέ μηχανή κλπ που ακούστηκαν, έχω να πώ ότι θα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ΠΟΛΥ προνομιούχους που μπορούμε να τα κάνουμε.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι καθόμαστε και συζητάμε για έναν άνθρωπο που δεν κατέθεσε τα όπλα, και κάποιοι είναι σκεπτικοί απέναντι σε αυτό.

Ο μικρός δεν γεννήθηκε έτσι. Απο πρόβλημα υγείας έγινε έτσι. Αν είναι δυνατόν να τελειώσεις έναν διανοητικά υγιή άνθρωπο (γράφει στο pc με πληκτρολόγιο αντίστοιχο του Hawking) επειδή είχε μία ατυχία. Μηχανές καβαλάμε, και τα έχουμε ζήσει, λίγο ή πολύ όλοι..............

Οσο για την ευαισθησία των αμερικάνων, το ότι κάποιοι ψηφίζουν το μαλάκα για αρχηγό, δεν νομίζω ότι τους κάνει όλους ζώα.

Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να βρεθώ στην θέση του πατέρα, και αν βρεθώ να μπορέσω να του μοιάσω έστω λίγο. Βέβαια στην Ελλαδάρα μας μάλλον οσάν Ufo θα αντιμετώπιζαν μία τέτοια κατάσταση. Γιατί σχεδόν όλοι μας έχουμε κλείσει διάβαση αναπήρων παρκάροντας τα μηχανάκια μας (αρχίστε τις παπαριές τώρα ότι δεν το έχετε κάνει ποτέ) Και γιατί σχεδόν όλων μας οι ευαισθησίες περιορίζονται ;ante χριστούγεννα-πάσχα σε κανέναν έρανο (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)

Θέλει πολλά αρχίδια να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου έτσι. Πολύ περισσότερα από το να κάθονται και οι δύο μπροστά στην τηλεόραση περιμένοντας την λύτρωση.

Αλήθεια, γιατί στην ελλαδάρα μας δεν βλέπουμε καθόλου τέτοια παιδιά στους δρόμους?

Είμαι υπέρ της ευθανασίας (και κατά της αυτοκτονίας - σχετικοάσχετο) όταν αυτή είναι επιθυμητή από τον παθόντα, ή όταν ο παθόντας υποφέρει και δεν μπορεί να αντιδράσει-επιλέξει. Αλλα δεν είδα κανέναν να υποφέρει στο συγκεκριμένο Video, εκτός από εμάς και τα χάλια μας.

Οσον αφορά το αν θα μαμήσει ποτέ ο φίλος, ή αν θα καβαλήσει ποτέ μηχανή κλπ που ακούστηκαν, έχω να πώ ότι θα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ΠΟΛΥ προνομιούχους που μπορούμε να τα κάνουμε.

εισαι αψογος
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός βλάκας να ήταν;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 181
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:00
  2. Μακάρι να τα βλέπαμε ολα έτσι...
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 20:06
  3. Προσοχή στα όρια για να είμαστε όλοι καλά !!!
    από nikoskkk στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:31
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  5. Να Παρετε Ολοι
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2003, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε