Αυτό όντως ισχύει (για τo ποινικώς κολάσιμο μιλάμε!!)
Νομίζω οτι είναι σε κάποιο άρθρο του Συντάγματος μάλιστα.. χωρίς να είμαι όμως σίγουρος.
Gandalf
Αυτό όντως ισχύει (για τo ποινικώς κολάσιμο μιλάμε!!)
Νομίζω οτι είναι σε κάποιο άρθρο του Συντάγματος μάλιστα.. χωρίς να είμαι όμως σίγουρος.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αρα το συμπερασμα μετα απο 6 σελιδες δεν ειναι οτι εκανε ο τυπος μια κινηση (το σταυρο του)που θα μπορουσε να του στοιχησει με καποιο ατυχημα ...αλλα οτι ο χριστος σωζει!!! δηλαδη αν ηταν σεξομανης και τον επαιζε πανω στο μηχανακι ποιος θα ηταν ο τιτλος ;;; η μαλακια σκοτωνει![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Το ότι έχετε ξεφύγει πέρα για πέρα από το θέμα δε το συζητώ
Αλλά έχει ενδιαφέρον, εγώ δε θα βάλω χέρι...
Εδώ καθαρά τεχνικά θρεντς έχουν μετακομίσει στις διαμάχες, τούτο εδώ θα γλυτώσει;
(Ρε Άλεξ, πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και γράφεις κατεβατά;;;;![]()
)
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Δηλ. ΤΙ άλλο πρέπει να κάνουμε για να μας πιάσεις τον κώλο, Κωστάκη μας ...??? :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
εγώ δε θα βάλω χέρι...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
η μαλακία τυφλωνει φιλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αρα το συμπερασμα μετα απο 6 σελιδες δεν ειναι οτι εκανε ο τυπος μια κινηση (το σταυρο του)που θα μπορουσε να του στοιχησει με καποιο ατυχημα ...αλλα οτι ο χριστος σωζει!!! δηλαδη αν ηταν σεξομανης και τον επαιζε πανω στο μηχανακι ποιος θα ηταν ο τιτλος ;;; η μαλακια σκοτωνει![]()
μη τα μπερδευουμε ολα εδω μεσα..
αιντε μπραβο.![]()
Προς sonic22
Σχετικά με την αδυναμία συννενόησης, εγώ δε θα στραφώ σε υποτιμητικά σχόλια για το άτομό σου, του είδους:
"alla vlepw oti kai sta alla pou les exeis katalavei alla dalon (loukanika, prosvoles ktlp) kai vlepw oti den iparxei vasi gia sizitisi (alla leme alla katalavenoume)".
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Λες αρχικά:
"leise mou mia aporia...
dld o alos pou kanei ton stavro tou brosta mou den prosvalei emena pou (as ipothesoume) thewrw tis thriskies
aparadextes gia enan sixrono kosmo?
pou einai loipon o sevasmos stin prosopikotita kai ta pisteuw tou kathenos?"
Από το παραπάνω λοιπόν, όπως υποστηρίζεις, έπρεπε να καταλάβω αυτό που λες παρακάτω:
"katalaves auto pou lew alla apo tin anapodi...
akrivos epidi esi theleis na ekfrazeis tin pisti sou exei kai o kathenas to dikaioma na sou pei:
[pwso mal@@ eisai pou pistueis akoma se theous]
get it?"
Όπως θα είδες, δεν είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβα (ή υποστηρίζεις ότι δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό ή κατάλαβες το παράλογο του ισχυρισμού σου και πήγες να το καλύψεις, βγάζοντάς με τρελό) τι ήθελες να πεις (δες την απάντηση του akefalos). Όταν θέλεις να πεις κάτι, με τις υποθέσεις και τα σενάρια που σκέφτεσαι αλλά δεν τα γράφεις, δεν είναι δυνατό να τα καταλάβει ο συνομιλητής σου τι θέλεις να πεις. Το ανέκδοτο με το γρύλλο; Το ξέρεις; Εκτός από αστείο, είναι και διδακτικό.
Πάμε παρακάτω.
Στα λουκάνικα!
Λες:
"(opws to na anatinaxtoun sto onoma enos theou or na fane ta perissotera loukanika...
den exei megali simasia ti akrivos...
alla ton enan ton exeis gia trelo/paranoiko kai ton allo gia pisto... periergo e?)"
Ας αρχίσουμε από το συμπέρασμά σου. Τον ένα τον έχω για παρανοϊκό (δηλαδή τον πρώτο που αναφέρεις--αυτόν που ανατινάζεται) και τον άλλο για πιστό!!! Και σε ρωτάω το εξής απλό. Από που έβγαλες το συμπέρασμα, ότι αυτόν που τρώει τα λουκάνικα!!!!! τον θεωρώ πιστό! Από που; Κάνε το ίδιο πράγμα. Βάλε αυτά που είπα εγώ και απέδειξε ότι τα είπα.
Προχωράμε.
Λες (για την αρχική μου ένσταση):
AUTO EINAI ENA ERWTIMA POU DIATIPWTHIKE APO ESENA KAI MONO!
KANEIS DEN ZITISE TA RESTA APO TON THEO OR TON XRISTO!!!
Είπα εγώ ότι ρώτησε άλλος; Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα και εξέφρασα την απορία μου, ως προς το τι φταίει ο Χριστός ή ο Χριστιανισμός για το εν λόγω περιστατικό (κι αυτό λόγω της ειρωνίας απέναντί του).
Μετά λες ότι δεν είπε ο Χριστός να κάνουμε το σταυρό μας.. Μάλιστα, δεν έχω να πω απολύτως τίποτα σ' αυτό.
Λες:
"parola auta tha sou apadisw kai me ena paradigma
an pareis mia Mercedes kai sou tripisei to psigeio sta kala kathoumena apo poion tha zitages ta resta?
1. apo to depozito?
2. apo to autokinito?
3. apo ton geitona pou exei BMW?
4. apo tin Mercedes?"
Συγνώμη.. Αυτό είναι παράδειγμα; Στο χωριό μου το λένε ερώτηση και δε βλέπω πουθενά κανέναν απολύτως παραλληλισμό αυτής, με το θέμα που "συζητάμε".
Πρέπει να μου πείτε τι ΣΤΟ ΚΑΛΟ έκανε ο μηχανικός και ίσιωσε το CB!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δηλ. ΤΙ άλλο πρέπει να κάνουμε για να μας πιάσεις τον κώλο, Κωστάκη μας ...??? :a07:![]()
Διότι ο ίδιος αρνείται να μου πει!![]()
---
εχεις βαλει ομως απο το τιτλο το χερι σου για να οδηγηθει εκει !Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Το ότι έχετε ξεφύγει πέρα για πέρα από το θέμα δε το συζητώ
Αλλά έχει ενδιαφέρον, εγώ δε θα βάλω χέρι...
Εδώ καθαρά τεχνικά θρεντς έχουν μετακομίσει στις διαμάχες, τούτο εδώ θα γλυτώσει;
(Ρε Άλεξ, πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και γράφεις κατεβατά;;;;![]()
)
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Κώστα, σήμερα ειδικά πολύ χρόνο , μιας και όλο το δίκτυο είναι υπό ανακατασκευή και δεν έχω "κλήσεις" για 1st level support... ξέρεις τώρα απο αυτές που λένε..."δεν τυπώνει"..."-θα τύπωνε αν είχατε συνδεθεί στο δίκτυο"..κτλ...
Τους είπα οτι έχουμε network down για σήμερα και αύριο , κάνω κάποιες διαδικασίες με το πάσο μου , και έχω αρκετό χρόνο... συν το οτι το θέμα είναι ενδιαφέρον...
Για το CB και το στράβωμα... μήπως θέλει ο αναβάτης λίγο "ίσιωμα" και οχι το μηχανάκι;![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
εχεις βαλει ομως απο το τιτλο το χερι σου για να οδηγηθει εκει !![]()
τι τίτλο να βάλω;;;
"Είδα τύπο που μας θέτει σε κίνδυνο ζητώντας προστασία από τον κίνδυνο από ανώτερες δυνάμεις";;;;;
:rotflmao:
---
Να επισημάνω ότι οι ύβρεις εναντίον του Θεού, είναι αμαρτία που δε συγχωρείται, ενώ όταν στρέφονται κατά του Χριστού ή της Παναγίας, υπάρχει περίπτωση να συγχωρεθούν, αν πράξει κάποιος τα κατάλληλα.
Για πες...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Να επισημάνω ότι οι ύβρεις εναντίον του Θεού, είναι αμαρτία που δε συγχωρείται, ενώ όταν στρέφονται κατά του Χριστού ή της Παναγίας, υπάρχει περίπτωση να συγχωρεθούν, αν πράξει κάποιος τα κατάλληλα.![]()
Υ.Γ.
Δηλ. η Παναγία και ο Χριστός είναι "δευτεροκλασάτοι" στο μαγαζί ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εχουμε καμια ακρη στον μεγιστο μιας και Σαββατιάτικα εριξα κατι καλα γαμωσταυριδια σε ενα γαμημενο λουκι??Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Να επισημάνω ότι οι ύβρεις εναντίον του Θεού, είναι αμαρτία που δε συγχωρείται, ενώ όταν στρέφονται κατά του Χριστού ή της Παναγίας, υπάρχει περίπτωση να συγχωρεθούν, αν πράξει κάποιος τα κατάλληλα.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Να επισημάνω ότι οι ύβρεις εναντίον του Θεού, είναι αμαρτία που δε συγχωρείται, ενώ όταν στρέφονται κατά του Χριστού ή της Παναγίας, υπάρχει περίπτωση να συγχωρεθούν, αν πράξει κάποιος τα κατάλληλα.
![]()
Και ελεγα οτι ΔΕΝ ξεκουραστηκα καθολου το Σαββατοκυριακο ...
![]()
Καταπληκτικο! Τελειο!
Μπααααρτ καν' το sticky στο μαγαζι σου ρεεε ...
![]()
μετα ή προ του υστερογραφου του ντουζλαμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καταπληκτικο! Τελειο!
Μπααααρτ καν' το sticky στο μαγαζι σου ρεεε ...
![]()
![]()
![]()
![]()