Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 129

Θέμα: Σημερα το πρωι στο Περιπτερο Χαιδαριου...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Εσύ πρώτη φορά, κατά καιρούς ο Α, ο Β, επίσης πρώτη φορά και όλοι μαζί πολλές φορές.
    Ναι νταλικέρης είμαι και στην Ελλάδα ζω και ψέματα δε λες. Απλά μάλλον υπερβάλεις διότι αν θέλουμε να πούμε τα σύκα.. σύκα και τη σκάφη..σκάφη τότε θα ανακαλύψουμε ό,τι σαν οδηγός νταλίκας κάνω ελάχιστες παραβάσεις. Αντίθετα σαν οδηγός μοτοσυκλέτας... με το που αλλάζω 3 ταχύτητες έχω είδη περάσει στη παρανομία...

Σε κάθε περίπτωση πάντως.. οι κωλόμπατσοι μου τη δίνουν στον εγκέφαλο έτσι πούστικα που σκέφτονται..
    για τους νταλικερηδες δεν ειχα ξανα δει να λενε εδω μεσα...μπορει πιο παλια και δεν το εχω προσεξει...

καποιοι ειναι παντα η εξαιρεση στον κανονα....

οποιος οδηγαει μηχανη ...με το που ξεκιναει ειναι παρανομος....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εγώ το είπα με την έννοια οτι έτσι όπως το έγραψε ακούγεται σαν ' 'εύχομαι' να σε φάει καμιά γκόμενα που μιλάει στο κιν και έφαγε το στοπ και μετά να μου πεις πόσο ενοχλούν οι πινακίδες..' πράγμα που σαφώς ΔΕΝ εννούσε Σποράκιας..Απλά δεν το έγραψε σωστά και γι'αυτό τη χαρακτήρισα χαζή..
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από clear
    όποιος πρωτοκαβάλησε μηχανή στα 30 να σηκώσει το χέρι...

όποιος από αυτούς πάει μέχρι 110 να σηκώσει το χέρι....

όποιος από αυτούς δεν ξέρει (γιατί είναι άσχετος και πολυλογάς) τι γίνεται στην ευρώπη και τολμάει να κάνει συγκρίσεις να σηκώσει το χέρι...

Αν ξεκινάς χωρίς πινακίδα από το σπίτι να έχεις 30€ στην τσέπη και να μην στεναχωριέσαι όταν έστω για μία φορά οι μπάτσοι φάνηκαν πιο πονηροί (π@στηδ@ς) από εσένα
    Ειναι χιλιοειπωμενα για εξω,αλλες υποδομες,αλλοι δρομοι,πιστες,αλλα και καμερες κτλ...

Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι...

Και την πινακιδα δεν την βαζω γιατι ειναι 1τμ πρωτον,

Και επειδη βγαινω εθνικη συχνα 2ον και δυσκολευομαι να παω με 120 χλμ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Ειναι οι γνωστοι που πανε με 110 και αερα στα πανια μας,που πρωτοκαβαλησαν μηχανη στα 30 και παει λεγοντας...

Εγώ πρωτοκαβάλησα στα....40 ...και στα 42 που είμαι τώρα η μεγαλύτερη βόλτα μου ήταν μια φορά μέχρι τον Κάλαμο....
    Και τα 110 τα θεωρώ υπερηχητική ταχύτητα ... συνήθως κινούμαι με 85 - 90...

Παρ' όλα αυτά επιμένω ότι είναι βλακώδες να χρησιμοποιείς ως άλλοθι την γενικότερη μπαχαλο-κατάσταση στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ψευτο-επιχειρηματολογήσεις υπέρ της μη ύπαρξης πινακίδας στο όχημα...

...

ΤΡΕ να δωσεις μερικα ευρω να αλλαξεις το ταψι με το νεου τυπου κ μετα να την βαλεις.............
    ..
    ...
    .
    ..
    .

..
    .
    .
    .

κατω απο τη σελα

εγω γιατι δυσκολευομαι να πηγαινω στην παραλιακη με 60χαω κ να τσεκαρω καθε πριν τις γιορτες αν εχουν στηθει οι εισπρακτωρες για πρωινο καφε
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

και εγω δεν ειχα πινακιδα... αμα με γραφαν δε θα ελεγα "οι κακοι μπατσοι"

(βασικα το ειπα οταν με γραψαν που ειχα στραβη πινακιδα αλλα αυτος ηταν κολλημενος ...και μου κοστισε μονο 33 ευρα )

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εγώ πρωτοκαβάλησα στα....40 ...και στα 42 που είμαι τώρα η μεγαλύτερη βόλτα μου ήταν μια φορά μέχρι τον Κάλαμο....

Παρ' όλα αυτά επιμένω ότι είναι βλακώδες να χρησιμοποιείς ως άλλοθι την γενικότερη μπαχαλο-κατάσταση στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ψευτο-επιχειρηματολογήσεις υπέρ της μη ύπαρξης πινακίδας στο όχημα...
    Δεν ειπα για καμια μπαχαλοκατασταση στην Ελλαδα,οταν ανεφερα το εξωτερικο το εκανα μονο και μονο για τι καποιος ειπε "Ε ρε Γαλλια που σας χρειαζεται",η κατι τετοιο...

Οι (κυριως) λογοι που δεν βαζω πινακιδα αναφερθησαν πιο πανω...

Ουτε και κλαφτηκα ποτε επειδη με εγραψε μπατσος (με εχουν γραψει 7-8 φορες τα 4-5 χρονια που κυκλοφορω με SS),απλα δικαιολογησα την αγανακτηση του AIFOS,οταν ανοιξε το θεμα...
    Γιατι εμενα μου φανηκε ως

"κοιτα τα μουνι@,επειδη δεν μπορουν να με γραψουν στον δρομο ερχονται εκει που πινω καφε να το παιξουν μαγκες"...

Μου το εχουν κανει και σε μενα αυτο,να ερχονται σε ασχετη στιγμη που ειμαι παρκαρισμενος και να με γραφουν,και μου τη σπαει αφανταστα...Ελπιζω να εγινα κατανοητος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν ειπα για καμια μπαχαλοκατασταση στην Ελλαδα,οταν ανεφερα το εξωτερικο το εκανα μονο και μονο για τι καποιος ειπε "Ε ρε Γαλλια που σας χρειαζεται",η κατι τετοιο...

φιλε αυτο το εγραψα εγω

και το ποστ σου ηταν πριν απο το δικο μου

οτι θυμασε λες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγινες κατανοητικοτατος απλως οπως προειπωθηκε ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από clear
    [B]όποιος πρωτοκαβάλησε μηχανή στα 30 να σηκώσει το χέρι...

όποιος από αυτούς πάει μέχρι 110 να σηκώσει το χέρι....

όποιος από αυτούς δεν ξέρει (γιατί είναι άσχετος και πολυλογάς) τι γίνεται στην ευρώπη και τολμάει να κάνει συγκρίσεις να σηκώσει το χέρι...

Πόσοι είναι λοιπόν αυτοί;;;;

Είμαι 49, έχω 3 μηχανές και γενικά στους κ@λ@δρομους του νησιού μου τις περισσότερες φορές πάω κάτω απο 100. Δεν θέλω να αποδείξω σε κανένα την μαγκιά μου, η δουλειά μου δεν είναι να τρέχω σε μοτοGP (πιθανώς να ξέρεις ότι οι πρωταθλητές αυτών των αγώνων αυτών ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τρέχουν σε δημόσιους δρόμους με μηχανή)
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    φιλε αυτο το εγραψα εγω

και το ποστ σου ηταν πριν απο το δικο μου

οτι θυμασε λες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγινες κατανοητικοτατος απλως οπως προειπωθηκε ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του
    Κοιτα βασικα οτι θυμαμαι λεω οντως,αλλα νομιζω οτι η Ευρωπη αναφερθηκε και πριν πεις εσυ περι Γαλλιας,ατυχες το παραδειγμα μου λοιπον χωρις να αλλαζει το νοημα των οσων γραφω...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    [i]
    Είμαι 49, έχω 3 μηχανές και γενικά στους κ@λ@δρομους του νησιού μου τις περισσότερες φορές πάω κάτω απο 100. Δεν θέλω να αποδείξω σε κανένα την μαγκιά μου, η δουλειά μου δεν είναι να τρέχω σε μοτοGP (πιθανώς να ξέρεις ότι οι πρωταθλητές αυτών των αγώνων αυτών ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τρέχουν σε δημόσιους δρόμους με μηχανή)
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ
    Οσοι δλδ πανε πανω απο το οριο ταχυτητας το κανουν για να αποδειξουν κατι?

Στο νησι και εγω κυκλοφορω με 60,αλλα στην εθνικη? Πας ποτε με 80? δεν πας...

Γιατι εκει που την στηνουν (για Αθηνων Λαμιας μιλαω) το οριο ειναι 80...Εχει και 7 καμερες για να σου στελνουν δωροεπιταγη στο σπιτι....Οποτε βγαζω την πινακιδα,με χαιρετανε αυτοι (εγω ετσι εκλαμβανω το σημα για να σταματησω) τους χαιρεταω και εγω και ληγει το θεμα...ουτε την ζωη μου παιζω κορωνα γραμματα,ουτε θετω την ασφαλεια κανενος σε κινδυνο ουτε τιποτα...

Τοσο απλα,λιτα και ομορφα...

Προσωπικα δεν γνωριζω οδηγο με SS που να σεβεται τον εαυτο του και να εχει πινακιδα στην ουρα της μοτοσυκλετας του....

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Το ιδιο ισχυει και στην αντιθετη περιπτωση, δεν αναφερομαστε την Ευρωπη οταν εχουμε να κανουμε με την ελληνικη πραγματικοτητα!!!

Ρε Θαναση .....γιατι λες ψεματα στο κοσμο, αφου εχεις παει μεχρι και τη Χαλκιδα, σε εχω δει
    και περασες και τα 90, πηγαινες με 100κμ .....

www.fazerclub.gr

Εγω πιο παλια ειχα γνωρισει σε κοινες παρεες αστυνομικους που ειχαν την τρελλα την δικη μας γιατι και εκεινοι ανθρωποι ειναι και πιτσιρικαδες σαν εμας ειναι,και σουζες κανουν,και κοντρες,οταν δεν φορανε την στολη.
    Οταν φορανε την στολη πρεπει να ειναι αλλιως, οπως τους γνωριζουμε ολοι μας...
    Υπαρχουν και καλα ατομα και κακα, οπως στην κοινωνια, στον στρατο,ετσι και στην αστυνομια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ρε παιδια, γιατι δε βαζετε αυτο το συστηματακι, που αλλαζει τη θεση της πινακιδας?την εχεις να φαινεται στην πολη κ στην εθνικη την κρυβεις.

κ νομιζω οτι το παιδι που εκανε το ποστ ηθελε να πει οχι πως ειναι καλο να μην εχουμε πινακιδες κ να μας γραφουν αλλα οτι οι μπατσοι πηγαν κ την εστησαν σε μερος μονο κ μονο για να κοψουν κλησεις.

γιατι αντι να μας αφησουν ησυχους δν πανε να βρουν κανα κλεμμενο μηχανακι?

εγω πιστευω οτι υπαρχουν εννοειται ανθρωποι που κανουν καλα τη δουλεια τους,οσους εχω πετυχει μεχρι τωρα ηταν πολυ ενταξει ατομα κ καταλαβαινομασταν αλλα υπαρχουν κ κομπλεξικοι που την ειδανε judge dred.να κανουν τους μαγκες αλλου ,δν φαινεται η πινακιδα κ εγινε κατι ρπμ....να πανε να βρουν αυτους που πραγματικα παρανομουν.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ρε παιδια, γιατι δε βαζετε αυτο το συστηματακι, που αλλαζει τη θεση της πινακιδας?την εχεις να φαινεται στην πολη κ στην εθνικη την κρυβεις.
    Γιατί δεν υπάρχει για όλα τα μοντέλα!
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:09
  2. Σημερα το πρωι στην Λ . Συγγρου
    από edmarios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1