Σελίδα 5 από 36 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    Profanos katalavaineis oti auti i sintriptiki pleiopsifia pou skeftete etsi diamorfonei ta pragmata stin ellada...kai kanei tin ellada elladistan me ton tropo tis...

Opos elega, epeidi ego diafono mazi me esena kai tin sintriptiki pleiopsifia, mazepsa ta mpogalakia mou kai piga se alles paralies...Me geia sas, me xara sas, na tin xaireste tin xora SAS...
    Δικαίωμά σου φίλε μου και πολύ καλά έκανες αφού δεν ανέχεσαι να σε λένε Έλληνα.
    Κοίτα όμως να μην το παίζεις διπλό ταμπλό και όταν λένε για κατορθώματα Ελλήνων φρόντισε να μην αισθάνεσαι τίποτα γιατί όπως αναφέρεις τα πράγματα δεν είσαι πλέον Έλληνας. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι ωραία όταν ακούς καλά λόγια για Έλληνες συλλογίσου λίγο αυτό που λες "na tin xaireste tin xora SAS... " και κοίτα μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το μήνυμά μου το λέω φιλικά και διερευνητικά γιατι με το νετ εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λογο και χαλάει το κλίμα και η συζήτηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Την απάντηση σου την παίρνεις σε καθε εκλογική διαδικασία...
    Τώρα τα μπέρδεψες τελείως...

Με αυτή το λογική έπρεπε το ΛΑΟΣ να παίρνει 40%

(και άλλα 20% ο Παπαθεμελής :rotflmao: )

Άσχετα πράγματα Γιώργη οι βουλευτικές εκλογές και τα κριτήρια ψήφου εκεί...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και τί δουλειά είχε στην φοιτητική διαδήλωση αφού δεν ήταν φοιτητής γ@μώ το φελέκι μου;Περαστικός ήταν και πιάσαν και αυτόν τυχαία οι μπάτσοι;Άντε μην τρελλαθούμε νυχτιάτικα.Και εγώ φοιτητής είμαι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...
    Δηλαδή δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια διαδήλωση και να έχει συμμετοχή αν δεν είναι φοιτητής??
    Δεν μπορεί απλά να συμφωνεί με αυτά που λέτε και να θέλει να σταθεί δίπλα σας???

Αφού είσαι φοιτητής θα ξέρεις και τα συνθήματα που λέτε .....

Επίσης απλά μπορεί να παρακολουθείς τη διαδήλωση απ' την άκρη του δρόμου και να κάνουν ένα ντου οι μπάτσοι και πάνω στο χαμό να πάρει κι εσένα η μπάλα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    γιατι βολευει τη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών...

μη γελιόμαστε και μη κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ... σιγα μην ειναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η αιτία ΤΕΤΟΙΑΣ αναστάτωσης.... τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τις μεταρρύθμισεις στη παιδεία...

μιλαμε για κατευθυνόμενο τραμπουκισμό με μονο σκοπο την αναστάτωση...

Ποιοί περισσότεροι ρε idi;;;;;

Όταν 300-400 σχολές ήταν υπό συνεχείς καταλήψεις!!!
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δηλαδή δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια διαδήλωση και να έχει συμμετοχή αν δεν είναι φοιτητής??
    Δεν μπορεί απλά να συμφωνεί με αυτά που λέτε και να θέλει να σταθεί δίπλα σας???

Αφού είσαι φοιτητής θα ξέρεις και τα συνθήματα που λέτε .....

Επίσης απλά μπορεί να παρακολουθείς τη διαδήλωση απ' την άκρη του δρόμου και να κάνουν ένα ντου οι μπάτσοι και πάνω στο χαμό να πάρει κι εσένα η μπάλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.............. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ
    (το σχολιο i mean)

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Αρχαια Ελλαδα-Περσες?
    Βυζαντιο-Περσες?
    Εκτος αν εννοεις την συγχρονη Ελλαδα......
    Και εννοω την Ελλαδα οχι μονο σαν κρατος αλλα και σαν γεωγραφικη θεση
    Κι εσύ το ίδιο εννοείς

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Και τελειωνω λεγοντας οτι το καθεστος της Ελλαδας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση αφου ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Α, το βυζάντιο δεν υπήρχε.... Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία λεγόταν ως το τέλος...

(το "βυζαντινή" είναι μεταγενέστερη εφεύρεση των ιστορικών)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ IDI ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΤΥ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜERCENTES, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ TZIΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΙΜΙΑ ΠΟΣΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Φίλε τα άτομα που κάνου επεισόδια είναι φακελομένα όλα και δόξα το θεό υπάρχουν μέτρα για να απομονωθούν.Οι εικόνες με τις κοπελίες μεσα στα αίματα;;;;

Δεν είσαι έναντια των διαδηλώσεων αλλά αυτό βγάζεις προς τα έξω.Μπορεί ,όπως λένε, οι κουκουλοφόροι ασφαλήτες να προσπαθούν να κάνουν και σε άλλους αυτό που έκαναν και σε σένα,δηλαδή ο φοιτητής και ο κάθε φοιτητής να σκέφτεται να πάει να αντιδράσει και να παλέψει για κάτι που κρίνει αυτος σωστό για το λόγο ότι φοβάτε μήπως και βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος στγμή.

Και στο κάτω κάτω η δουλειά τους είναι να πιάνουν αυτούς που φταίνε και όχι όποιον να΄ναι.Για αυτό πληρώνονται...
    Οτι και να λέμε πάντως και από κάμερες αλλά και από εμπειρίες ατόμων η στάση της αστυνομίας απέναντι στο φοιτιτικό κίνημα ήταν απαράδεκτη αυτό το διάστημα
    εμαι σύμφωνος με τις ειρηνικές διαδήλωσης σα μετρο αντίδρασης (και πολλες φορες εχω παρει μερος για αλλα θεματα)

στο επίκαιρο θεμα τις παιδιας επρεπε να υπαρχει και απο την αλλη πλευρα διαλλακτικότητα και να αφησουν ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ γαι τις κινητοποιησεις ...

ΟΧΙ μια μικρη μεριδα τραμπουκων με το ετσι θελω να κλεινει σχολες ...

και ποιος μου λεει εμενα οτι οι κουκουλοφόροι ειναι αστυνομικοί? Επειδή το λενε οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ IDI ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΤΥ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜERCENTES, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ TZIΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΙΜΙΑ ΠΟΣΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
    +1000

Τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας δε θα βρουν ομως λυση με τραμπουκισμους

Πρεπει (αναλογιζόμενοι και την λαμπρη μας κληρονομιά ) σα λαος να τα βαλουμε κατω και να ξεσκατίσουμε το σαπιο και το διευθαρμενο

Η λυση δεν εινα ομως να ξεχασουμε το παρελθόν ! ειναι να μη ξανακανουμε τα ιδια λαθη!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego den empistevome tipota ke kanena
    to pexnidi exis tous kanones tou
    ala panta otan vlepo episodia stin tv pia....

nio8o mia iremia ke mia esiodoksia

ta ipolipa ine.....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ποιοί περισσότεροι ρε idi;;;;;

Όταν 300-400 σχολές ήταν υπό συνεχείς καταλήψεις!!!
    τις καταλήψεις τις αποφασισε η πλειοψηφία παντου? Γιατι στις σχολες φιλων μου οι τραμπούκοι με τη βια δεν αφησαν την αντιθετη αποψη να εκφραστει!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    εμαι σύμφωνος με τις ειρηνικές διαδήλωσης σα μετρο αντίδρασης (και πολλες φορες εχω παρει μερος για αλλα θεματα)

στο επίκαιρο θεμα τις παιδιας επρεπε να υπαρχει και απο την αλλη πλευρα διαλλακτικότητα και να αφησουν ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ γαι τις κινητοποιησεις ...

ΟΧΙ μια μικρη μεριδα τραμπουκων με το ετσι θελω να κλεινει σχολες ...

και ποιος μου λεει εμενα οτι οι κουκουλοφόροι ειναι αστυνομικοί? Επειδή το λενε οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ?
    Αυτό το ότι τραμπούκοι κλείνουν τις σχολές είναι μεγάλο ψέμα!!!Τραμπούκοι είναι άλλοι και το έχουν αποδείξει πολλές φορές....

Καλά ρε idi που ζείς εσύ στο παράδεισο;;;
    Δηλαδή δεν ξέρεις ότι μέσα στις πορείες αλλα και στα επεισόδια στο ΑΠΘ έχει μέσα πολλούς ασφαλήτες,το ίδιο και κάτω.
    Αυτό το ξέρω και από φίλους μου που είναι μπάτσοι αλλά και από το περιστατικό με τον Κύπριο φοιτητή και τις ζαρτινιέρες.
    Η στο κάτω κάτω κάνε καμιά βόλτα στις πλατείες Εξάρχεια και δεν ξέρω και έγω που μαζεύονται και δες...
    Ρε φαντάσου μέχρι και παπά τον έντυσαν τον άλλον και τον έβαλαν στο γήπεδο.ΕΛΕΟΣ !!!
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ρε σεις πότε θα το πάρετε χαμπάρι?

η ελλάδα (προ του 200π.χ.) που εξυμνείτε δεν έχει καμία σχέση με την ελλάδα του σήμερα

από το 200π.χ. μέχρι το βυζάντιο δεν υπήρχε ελλάδα, ρωμαική επαρχία ήταν ο τόπος

το βυζάντιο ΔΕΝ ήταν ελλάδα, ήταν μέρος της Ανατ.Ρωμαικής Παπαρίας

από το 1453 (σταδιακά) μέχρι το 1821 (μέχρι σταδιακά το 1948) ο τόπος ήταν μέρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των Φράγκων ή Ιακωβιτών

Η σημερινή Ελλάδα έχει Μ.Ο. ιστορίας τα τελευταία 100 χρόνια... ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε χαμπάρι ότι είμαστε μέρος του συστήματος, εμείς φταίμε και όχι μια απρόσωπη λέξη όπως είναι "το σύστημα" ή "το κράτος"...

είμαστε νεότερο κράτος και από τις ΗΠΑ και από την Αυστραλία...

αμάν πια... καραμέλες τέλος και το μόνο vapor action poy ξέρουμε είναι αυτό που βγαίνει από τις πίσω "holes" μας...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ Χ Η ΚΥΡΙΑ Χ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ!!!!

Αυτό το ότι τραμπούκοι κλείνουν τις σχολές είναι μεγάλο ψέμα!!!Τραμπούκοι είναι άλλοι και το έχουν αποδείξει πολλές φορές....

Καλά ρε idi που ζείς εσύ στο παράδεισο;;;
    Δηλαδή δεν ξέρεις ότι μέσα στις πορείες αλλα και στα επεισόδια στο ΑΠΘ έχει μέσα πολλούς ασφαλήτες,το ίδιο και κάτω.
    Αυτό το ξέρω και από φίλους μου που είναι μπάτσοι αλλά και από το περιστατικό με τον Κύπριο φοιτητή και τις ζαρτινιέρες.
    Η στο κάτω κάτω κάνε καμιά βόλτα στις πλατείες Εξάρχεια και δεν ξέρω και έγω που μαζεύονται και δες...
    Ρε φαντάσου μέχρι και παπά τον έντυσαν τον άλλον και τον έβαλαν στο γήπεδο.ΕΛΕΟΣ !!!

ειμαι κατα της Βιας... οσο για τους τραμπυκισμους θα επανελθω αν θες με στοιχεια απο σχολες στην Αθηνα που οσοι ηθελαν να σταματησει η καταληψη με κλοτσιες βγηκαν εξω...

Σελίδα 5 από 36 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF